Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 21:07σε ειχα για σοβαρη - κ γραφεις για μυθολογιες - κεφτεδες κ κοκκαλασπροτραγανα σε ακριβοτερες τιμεςNiki έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:52Σού χάραξα μια διαδρομή που ξεκινάει από τον χασάπη σου.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:34
να ψαξω για ασπρα τραγανα στις πανσετες και μπιφτεκια με μαιντανους και κρεμμυδια ;
αυτα δεν ειναι σπιτικα ειναι προς αποφυγη![]()
Στην συνέχεια στα μυρωδικά των μπιφτεκιών.
Μου γράφεις για τα κανονικά μπιφτέκια με σκέτο κρέας.
Αυτό τώρα τί είναι μυθολογία;
Ακόμα και όταν τα μπιφτέκια τα έκαναν με κομμένο κιμά του χεριού με μαχαίρια πάντα υπήρχαν δύο συστατικά έιτε μαϊντανός και κρεμμύδι είτε ρίγανη και κρεμμύδι είτε άλλο αποξηραμένο βότανο με κρεμμύδι ανάλογα την περιοχή και την χώρα.
Κάποτε σε ένα σεμινάριο μας έκαναν προβολή με κάποιον που έιχε βούβαλους στην Αμερική.
Το κάθε ζώο όταν πεθαίνει αποβάλει τοξίνες ο μοναδικός τρόπος για να μην έχει τοξίνες το κρέας είναι να υπάρχει μια κινητή μονάδα χειρουργείου να το πυροβολήσουν και να τρέξουν με το βαν να του αφαιρέσουν γρήγορα συκώτι καρδιά και άιμα πρίν προλάβει να στείλει τις τοξίνες στο κρέας.
Ένα μόνο ράντσο στον κόσμο το κάνει αυτό και το κρέας του είναι πανάκριβο.
Έτσι ναι τότε μπορείς να φας το κρέας χωρίς μαϊντανό και κρεμμύδι.
Αν σου το φέρνουν αεροπορικώς από την Αμερική από το συγκεκριμένο ράντσο πάσο τότε κάνε τα μπιφτέκια σου σκέτα.
Τώρα για τις πατάτες θέλεις περισσότερο χρόνο και λάδι για να ψήσεις πιο χοντρές τις πατάτες αλλά οι πιο χοντρές έχουν τα εξής πλεονεκτήματα.
Μένουν περισσότερη ώρα ζεστές.
Έχουν καλύτερη γεύση.
Ακόμα και να κρυώσουν πάλι τρώγονται.
Οι λεπτές ψήνονται γρήγορα , οικονομία από ενέργεια,χρόνο, εργατικά κ.λ.π
Μπορώ να σου φτιάξω πατάτα τηγανητή και να μην φας κρέας μόνο πατάτες.
Όχι σαν αυτές που μου έβαλες αυτές τις λέω αλά ψησταριά.
Το εύκολο είναι να κάνεις ένα μπιφτέκι με σκέτο κρέας για δοκίμασε να το αρωματίσεις με κρεμμύδια και μαϊντανό χωρίς να σπάσει.![]()
κανε αναζητηση σε οτι εχω ανεβασει για τα θεματα κ ξαναελα

Πρόσεξε καλά αυτήν την πανσέττα και μετά σύγκρινε με την δική σου.
Θα ψάξω να σου βρω το βίντεο με το ράντσο.
Τι άλλο να κάνω να σου στείλω και πατάτες τηγανητές;