hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:48
Εδώ βλέπουμε ότι ο foscilis αντιλαμβάνεται την μάσκα ως κάτι σαν σώβρακο, ίσως γιατί είναι για τον πούτσο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
Re: Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του
Το κατά τα άλλα ατυχές χάπενιγκ με την Πρωτοψάλτη κράτησε 5 λεπτά και μάζεψε 10 νοματαίους και 20 ρεπόρτερ και φωτορεπόρτερ.Arisvilla έγραψε: 01 Μάιος 2020, 17:45
Μια χαρά ήταν η συγκέντρωση του ΚΚΕ και κρατούσαν υποδειγματικά τις αποστάσεις. Όχι σαν τους υποστηρικτές του Κούλη στο "΄χάπενινγκ" με την Πρωτοψάλτη. By the way τι έγινε άνοιξαν τα σχολεία τελικά? Γιατί θυμάμαι ότι ήσουν σίγουρος για το αντίθετο και ότι εγώ θα γινόμουνα ρόμπα.
Το χάπενιγκ του ΚΚΕ συγκέντρωσε για ώρα ίσως κάποιες χιλιάδες άτομα, η δυσαναλογία είναι προφανής. Ωστόσο, το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά η γνωστή απύθμενη υποκρισία σας όταν κάνετε σαν τρελοί για την εκκλησία (η οποία ασφαλώς έπρεπε να κλείσει) και για το ΚΚΕ σφυρίζετε αδιάφορα. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Τα σχολεία ανοίγουν κατά το ήμισυ, πολύς λόγος γινόταν να μην ανοίξουν κυρίως τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία. Εγώ είχα εξ αρχής υποστηρίξει να μην ανοίξουν καθόλου, θεωρώ δε ότι πολύ πιθανόν να χρειασθεί να κλείσουν εκ νέου τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες. Δεν θυμάμαι να σου έχω πει ότι θα γίνεις ρόμπα αν δεν ανοίξουν, ίσως το μπερδεύεις. Αυτό που σου είπα είναι βιάζεσαι και προδικάζεις την αποτυχία των μέτρων, την έλλειψη σχεδίου, τις εκατόμβες και τα συναφή, όπως ακριβώς έκανες και στις αρχές Μαρτίου.
Μια απόλυτα λογική δήλωση. Αν δεν μπορείς να διαθέσεις ενα μικρό ποσό για μασκες, τι πας να κάνεις σε ένα μαγαζί; ΝΔ, το κόμμα της ψυχρής λογικής. Αριστεροί, πήξτε!!!!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Μάιος 2020, 06:44 Αυτό το νεοφιλελε σκουλήκι της ανατολικής Αττικής κάποτε μεγαλοπασόκος τωρα ΝΔδημοκρατης ,το κομπλεξικό ανθρωπάκι,κυκλοφορεί ακόμα?
Βασίλης Οικονομού”Οποιος δεν έχει λεφτά για μάσκες ή πρόστιμο να κάτσει σπίτι του”βίντεο
https://twitter.com/avgerinosx/status/1 ... 3076709379
Περίοδο έχεις?foscilis έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:32 Δηλαδή κάπου μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια που "μας αναγκάζουν να φοράμε μάσκα" και ξεχνάτε που η πλήρης πρόταση είναι "μας αναγκάζουν να φοράμε μάσκα όταν έχουμε μπει κάπου να ψωνίσουμε ή δουλεύουμε σε μέρος που ψωνίζουν άλλοι".
Η ίδια κοκκινομάλλα ηλίθια ΒΠ που θέλει τη Δευτέρα να πάει να αγοράσει 200 κιλοτάκια κλαίγεται ότι δήθεν δεν έχει μισό ευρώ να βάλει μια σερβιέτα στη μάπα της όσο θα ταλαιπωρεί την πωλήτρια.
Αρκετά. Σκάστε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Γιάννης
Κάποτε φόραγα μία τέτοια όταν πήγαινα καθημερινά σπίτι/δουλειά με το ποδήλατο μέσα από το κέντρο του Λονδίνου.
Σε ένα φανάρι που είχα σταματήσει πέρναγε απέναντι μια μαμά με ένα πιτσιρίκι (4-6 ετών). Το κοίταγα έντονα στα μάτια, μετά σήκωσα το χέρι και το χαιρέτησα.
Εκείνο, χωρίς να ταραχτεί καθόλου, γυρνάει στη μαμά του και λέει:
"Look mummy, that dead man on the bike just waved at me!"
Έχουν πολλή πλάκα στις ηλικίες αυτές παναθεμάτα...
Γιάννης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 20:24Κάποτε φόραγα μία τέτοια όταν πήγαινα καθημερινά σπίτι/δουλειά με το ποδήλατο μέσα από το κέντρο του Λονδίνου.
Σε ένα φανάρι που είχα σταματήσει πέρναγε απέναντι μια μαμά με ένα πιτσιρίκι (4-6 ετών). Το κοίταγα έντονα στα μάτια, μετά σήκωσα το χέρι και το χαιρέτησα.
Εκείνο, χωρίς να ταραχτεί καθόλου, γυρνάει στη μαμά του και λέει:
"Look mummy, that dead man on the bike just waved at me!"
Έχουν πολλή πλάκα στις ηλικίες αυτές παναθεμάτα...
" I see dead people"
Για μαθητής ναι, για δάσκαλος, όχι, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Kαημό το είχα να τους τρολάρω μια φορά
- Eθνικοκοινωνιστης
καποιοι γαυγιζαν για την αυξηση στους φορους επι συριζαιων (που η συντριπτικη πλειοψηφια πληρωνε ψιχουλα)
φατε κατ'ελαχιστο μια επιβαρυνση κατ'ελαχιστον 150 ευρω στην κεφαλα τωρα
η αριστερα σημαινει φτωχεια,ο νεοφιλελευθερισμος σημαινει ευημερια και πλουτο

φατε κατ'ελαχιστο μια επιβαρυνση κατ'ελαχιστον 150 ευρω στην κεφαλα τωρα
η αριστερα σημαινει φτωχεια,ο νεοφιλελευθερισμος σημαινει ευημερια και πλουτο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Πρυτάνευσε η λογική και η επιστήμη. Πάρε τα γεννητικά όργανά μου αντιεπιστημονική περιοδεύουσα γεροντοκόρη foscilis. Φιλικά πάντα.πατησιωτης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 19:16 Τώρα ο Παπαθανάσης λέει ότι οι μάσκες είναι υποχρεωτικές στο μετρό και τα λεωφορεία,τα κουρεία και τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής.
Στα υπόλοιπα είναι ισχυρή σύσταση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πρυτάνευσε η γκρίνια του μέσου καραγκιόζη αλλά δεν πειράζει, αφού θέλετε την τσαπού αύγουστο αντί για οκτώβριο εμένα μου περισσεύει.
- hellegennes
Ποια γκρίνια; Πότε πρόλαβαν να ακούσουν για γκρίνια; Η επιστημονική επιτροπή συζήτησε το θέμα, ακούγοντας μάλλον τον Χαρδαλιά να λέει ανείπωτες μαλακίες και τρόμαξαν από το μέγεθος της αντιεπιστημονικής βλακείας του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
...κι έτσι, για να πάρουμε πλήρως αυτό που είπε ο Παπαθανάσης, αποφάσισαν να μη φοράνε όλοι μάσκα στο μαγαζί σου αλλά μόνο εσύ.hellegennes έγραψε: 01 Μάιος 2020, 23:07 Ποια γκρίνια; Πότε πρόλαβαν να ακούσουν για γκρίνια; Η επιστημονική επιτροπή συζήτησε το θέμα, ακούγοντας μάλλον τον Χαρδαλιά να λέει ανείπωτες μαλακίες και τρόμαξαν από το μέγεθος της αντιεπιστημονικής βλακείας του.

- hellegennes
Θα δούμε τι θα ισχύσει όταν βγει η πλήρης ανακοίνωση. Εκεί θα δούμε αν η κυβέρνηση ακολουθήσει τις συστάσεις της επιστημονικής επιτροπής.
Μέχρι τότε προσπάθησε να μην πάθεις τίποτα από την πίκρα.
Μέχρι τότε προσπάθησε να μην πάθεις τίποτα από την πίκρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 788 Απαντήσεις