Και αυτό σωστό.Prepon έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:10 Παίδες , ξαναείπα, τον Τσιοδρα δεν τον ενδιαφέρει η Μυρσίνη, το κορόιδο και ο εκπληκτικός προσωπικά
Τον ενδιαφέρει το ρ.
Επομένως γιατί όταν είσαι πχ ρ=0.3 να σε υποχρεώσει να φοράς μάσκες; Για να πας που, στο 0,27, το οποίο είναι 10% πτώση; Δεν έχει νόημα.
Νόημα έχει όταν θα είσαι εκτός της καραντίνας, όταν πχ είναι ρ=1,1 . Τότε ναι, θέλουμε το 10% πτώση για να πάει το ρ στη μονάδα . Οπότε θα πούμε ναι στις μάσκες.
Άσε, που είναι λεπτή η θέση και από οικονομικής πλευράς. Μπορώ εγώ , που για παράδειγμα έχω μια πενταμελή οικογένεια, να δινω κάθε μέρα 5 ευρώ για μάσκες ενώ δεν έχω έσοδα λογο κορονοιου; Δεν θα γκρινιάζω αν με υποχρέωναν;
Ε, αν ψάχνεις να βρεις κάτι να γκρινιάζεις, είτε γιατί έχεις περίοδο είτε γιατί έχεις φρικαρει από την κλεισούρα, θα βρεις κάτι. Στην ουσία του όμως είναι λαθος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τσιόδρα παραιτήσου
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Τσιόδρα παραιτήσου
ST48410 έγραψε: 01 Μάιος 2020, 00:24 Θα πρότεινα αντί να στέκεσαι στην κάλυψη των μέσων ενημέρωση να διαβάσεις η ίδια τις διατυπώσεις του ανά εβδομάδα και να δεις ότι δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες
https://www.moh.gov.gr/articles/ministr ... -releases/
Σου έβαλα το παραπάνω link που έχει τις καθημερινές ενημερώσεις για να δεις τι ακριβώς έχει πει και όχι τι μπορεί να θυμάσαι στο περίπουMyrsini έγραψε: 01 Μάιος 2020, 10:14 Μου βάζεις ένα λίνκ που δείχνει τι; Μα δεν διάβασα τιποτε απο τα ΜΜΕ..
Μπράβο. Νομίζω ότι το πρώτο video τα ξεκαθαρίζει όλα. Μη μένεις στον τίτλο. Δες το. Ήδη από τότε σου λέει ότι ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις συνθήκες θα μπορούσαν να υπάρξουν οφέλη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τυχόν εφαρμογή ενός παρόμοιου μέτρου σε συγκεκριμένου χώρους.
Αν διαβάσεις διαχρονικά όλες τις ενημερώσεις θα δεις ότι υπήρχε πολύ συζήτηση και πριν από αυτό το video με ερωτήσεις δημοσιογράφων κυρίως. Τότε ακολούθησαν τις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες οδηγίες. Αργότερα που άλλαξαν οι οδηγίες έκαναν πάλι το ίδιο.
Μη ψάχνουμε με το ζόρι να βρούμε κάτι να κατηγορήσουμε. Προσωπικά επειδή οι φίλοι εδώ είχαν παραθέσει βιντεάκια και οδηγίες για την ορθή χρήση την εφάρμοσα από μέσα Μαρτίου. Και εγώ αναρωτιόμουν γιατί δεν δίνουν σύσταση από την αρχή έστω και αν υπάρχει μικρό όφελος. Εχθές που βγήκα έξω τράβαγα τα μαλλιά μου με την επιπολαιότητα που την χρησιμοποιούν οι γύρω και του έδωσα δίκιο ότι μπορεί να κάνει τελικά πιο πολύ κακό παρά καλό. Ωστόσο με τον κόσμο στριμωγμένο στα μέσα μεταφοράς δεν έχει πια επιλογή. Πρέπει να την συστήσει.
Δεν κατηγορώ, αντιθέτως τον υποστηρίζω. Άνοιξα το θέμα γιατί πιστεύω ότι αρχίζει μία φθορά γι' αυτόν που δεν την αξίζει. Και για τις μάσκες και για τα σχολεία.ST48410 έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:12Μπράβο. Νομίζω ότι το πρώτο video τα ξεκαθαρίζει όλα. Μη μένεις στον τίτλο. Δες το. Ήδη από τότε σου λέει ότι ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις συνθήκες θα μπορούσαν να υπάρξουν οφέλη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τυχόν εφαρμογή ενός παρόμοιου μέτρου σε συγκεκριμένου χώρους.
Αν διαβάσεις διαχρονικά όλες τις ενημερώσεις θα δεις ότι υπήρχε πολύ συζήτηση και πριν από αυτό το video με ερωτήσεις δημοσιογράφων κυρίως. Τότε ακολούθησαν τις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες οδηγίες. Αργότερα που άλλαξαν οι οδηγίες έκαναν πάλι το ίδιο.
Μη ψάχνουμε με το ζόρι να βρούμε κάτι να κατηγορήσουμε. Προσωπικά επειδή οι φίλοι εδώ είχαν παραθέσει βιντεάκια και οδηγίες για την ορθή χρήση την εφάρμοσα από μέσα Μαρτίου. Και εγώ αναρωτιόμουν γιατί δεν δίνουν σύσταση από την αρχή έστω και αν υπάρχει μικρό όφελος. Εχθές που βγήκα έξω τράβαγα τα μαλλιά μου με την επιπολαιότητα που την χρησιμοποιούν οι γύρω και του έδωσα δίκιο ότι μπορεί να κάνει τελικά πιο πολύ κακό παρά καλό. Ωστόσο με τον κόσμο στριμωγμένο στα μέσα μεταφοράς δεν έχει πια επιλογή. Πρέπει να την συστήσει.
Η μάσκα είναι αυτονόητη σε κλειστούς χώρους. Όταν πήγαινα σε νοσοκομείο για αιματολογική εξέταση, ζητούσα μάσκα και μου έδιναν οι νοσοκόμες.Έξω δεν την φοράω γιατί κρατάω αποστάσεις ασφαλείας σαν φούστης.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Φυσικά θα υπάρχει φθορά με τόση καθημερινή έκθεση. Ό,τι κι αν έλεγε. Ακόμα και το δελτίο καιρού. Λες να μην το ξέρει και ο ίδιος; Ωστόσο αυτό είναι δευτερεύον αν και προσωπικά θεωρώ κακό να χαλάσει η εικόνα του γιατί ο κόσμος θα ακολουθεί πιο δύσκολα τις οδηγίες του.κορόιδο έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:22 Δεν κατηγορώ, αντιθέτως τον υποστηρίζω. Άνοιξα το θέμα γιατί πιστεύω ότι αρχίζει μία φθορά γι' αυτόν που δεν την αξίζει. Και για τις μάσκες και για
τα σχολεία.
Ας τελειώσει η κρίση και αν αυτοί που πιστεύουν ότι συστήνει μάσκες τα έχει πχ πιάσει από εταιρεία που τις πουλάει, ας τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα. Τώρα όχι.
Να φοράς και έξω φίλε. Δεν εξαρτάται από σένα η στραβή. Χθες συνάντησα στο δρόμο συμμαθητή που είχα να τον δω πάνω από χρόνο. Ήρθε να με χαιρετήσει με χειραψία με το χέρι που μόλις έβγαλε τσιγάρο από το στόμα. Ξίνισε όταν τραβήχτηκα. Μικρή λεπτομέρεια: εργάζεται σε νοσοκομείο.κορόιδο έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:22 Η μάσκα είναι αυτονόητη σε κλειστούς χώρους. Όταν πήγαινα σε νοσοκομείο για αιματολογική εξέταση, ζητούσα μάσκα και μου έδιναν οι νοσοκόμες.Έξω δεν την φοράω γιατί κρατάω αποστάσεις ασφαλείας σαν φούστης.
- Golden Age
Αυτά που ζητοκραυγάζεις δεν υπάρχουν σήμερα. Αυτοκαταργήθηκαν.NKVD_SMERSH έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:34Ακόμα εδώ είμαστε.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:31
[img]https://i.postimg.cc/wv6svFfQ/a05- ... .jpg[/img]
![]()
30/04/1945 - 30/04/2020
75 χρόνια από το σφυρί στο κεφάλι και το δρεπάνι στον λαιμό του κάθε φασίστα.
Ζήτω η Οκτωβριανή Επανάσταση!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΖΟΥΚΩΦ!
Ζήτω ο Κόκκινος Στρατός! Ζήτω ο Στάλιν!
Ζήτω η ΕΣΣΔ! Ζήτω το ΚΚΣΕ!
Μέχρι και η κόκκινη σημαία στην ΕΣΣΔ, είχε αρχίσει να αλλάζει σχήμα λίγο πριν η τελευταία αυτοδιαλυθεί
'Ακου να δεις πως έχουν τα πράγματα.Prepon έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:57Κι όμως, προφανώς έχεις θέμα αντίληψης.Myrsini έγραψε: 01 Μάιος 2020, 10:14Μου βάζεις ένα λίνκ που δείχνει τι; Μα δεν διάβασα τιποτε απο τα ΜΜΕ..ST48410 έγραψε: 01 Μάιος 2020, 00:24
Θα πρότεινα αντί να στέκεσαι στην κάλυψη των μέσων ενημέρωση να διαβάσεις η ίδια τις διατυπώσεις του ανά εβδομάδα και να δεις ότι δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες
https://www.moh.gov.gr/articles/ministr ... -releases/
Ότι λέω το έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά απο τον Τσίοδρα στην καθημερινή ενημέρωση στις 6.00 την οποία και παρακολουθώ ευλαβικά κάθε μέρα.![]()
Ναι,τον συμπαθούσα πολύ,αλλά δεν είμαι τυφλή, όπως μάλλον εσύ και όσοι το βλέπουν κομματικά.
Δεν το εξετάζω έτσι εγω.
Επειδή λοιπόν τον παρακολουθούσα συνεχώς και ευλαβικά με τα ίδια μου μάτια και αυτιά για αυτό και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και γνωρίζω πολύ καλά ότι δυστυχώς τα λέει όπως θέλουν κάθε φορά να κάνουν κάτι.
Φοβόντουσαν ότι οι μάσκες δεν φτάνουν για τους κοινούς θνητούς,έλεγαν ότι δεν κάνουν τίποτα,είναι για τους αυτούς που νοσούν, το θυμάμαι απίστευτα καλά.Και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία αυτό.
Θα μπορουσαν να πουν την αλήθεια,οι μάσκες πρέπει να φτάσουν για τους υγειονομικούς, συνιστούμε στους πολίτες ή να βρουν απο το ιντερνετ,αλλά και εύκολα μπορούν να φτιάξουν και στο σπίτι.Όχι να λένε ότι δεν κάνουν τίποτα και οι μάσκες είναι για αυτούς που νοσούν.Εύκολα σκεφτόμασταν όσοι δεν το έχουμε ακατοίκητο δηλαδή, μα καλά...οι γιατροί νοσούν και την βάζουν;![]()
Όχι να λένε ότι είναι για τους άρρωστους, το χειρότερο ειναι ότι νομίζουν πως μιλούν σε μωρά παιδιά , ή σε ξεκουτιασμένους γέρους.Μας υποτιμούν πολύ και αυτό φάνηκε.
Πάρα πολύ καλά θυμόμαστε και απο αυτά που οι ίδιοι τον ακούσαμε να τα λέει.Και όχι μόνο όταν ανακοίνωνε αλλά στο σημαντικότερο κομμάτι των ανακοινώσεων,εκεί που απαντούν στις ερωτ'ησεις των δημοσιογράφων.![]()
Μπορείς να δεις απο τα μηνύματα μου και απο το θεμα που είχε ανοιχτεί για τον Τσιόρδα πόσο θετική ήμουν προς αυτόν.Τσιορδίτσα με έλεγαν !.Αλλά δεν το έχω ακατοίκητο το ρημάδι.
Αυτά για τα παιδιά καν δεν θα τα πιάσω τώρα στη γραφή μου είναι απόλυτα για γέλια.
Το ότι οι πολιτικοί λένε ψέμματα το γνωρίζαμε.Όλοι.
Το χειρότερο όμως είναι να βάζουν τους επιστήμονες(οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών/δεν είναι ανήλικα) ,να ψεύδονται ή να τα μπουρδουκλώνουν για να εξυπηρετούν κάθε φορά αυτό που θέλουν.
Νταξ οσοι θέλετε να τρώτε κουτόχορτο,φάτε το ελέυθερα αλλά σας παρακαλώ πολύ αφήστε τους υπόλοιπους να μην θέλουν να το φάνε και να χρησιμοποιούν τη λογική που διαθέτουν οι περισσότεροι αλλά ενίοτε στραβώνονται απο τα πολιτικά παιχνίδια.Και συμφέροντα.
Τα εξήγησε πάλι εχθές.
Είπε, όταν είσαι σε καραντίνα, δεν έχει νόημα να φοράς μάσκα.
Άσε, που από λάθος χειρισμούς μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Τώρα που δεν θα είσαι σε καραντίνα, έχει νόημα να φοράς μάσκα. Και για να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ, ετοιμάζουν βίντεο που θα προβληθεί πριν από τη Δευτέρα για να εκπαιδευτεί το κοινό στην ορθή χρήση της μάσκας.
Δλδ ειλικρινά, είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς;
Ένας που μένει κλεισμένος στο σπίτι, τι να την κάνει την μάσκα;
Δεν χρειάζεται η μάσκα σε αυτόν.
Σημαντική διευκρίνιση.
Δεν μας ενδιαφέρουν μεμονωμένα άτομα, αλλά ο ρυθμος της επιδημίας.
Το ρ.
Αλλά ακόμη κι αν βρει κάποιος μια αντίφαση. Έστω ότι έχει υποπέσει σε αντιφάσεις. Ο Τσιοδρας είναι εκπρόσωπος επιτροπής. Αν σήμερα λέει ΝΑΙ για κάτι η επιτροπή και αύριο ΟΧΙ, ο Τσιοδρας είναι υποχρεωμένος να το αναφέρει ακόμη κι αν δεν συμφωνεί.
Το είπε πάλι προχθές.
Είναι, είπε, υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, αλλά επειδή δεν είναι μόνος του , θα πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους στην επιτροπή και να πάρουν από κοινού μια απόφαση.
Τέλος, δεν είναι κακό να μην καταλαβαινει κάποιος πολλά.
Είναι όμως πολύ κακο να μην έχει επίγνωση της αδυναμίας του αυτης
Ούτε καν μίλησα μαζί σου,δεν σε ξέρω δεν μίλαγα με σένα,ούτε ποτέ σε πρόσβαλα και ξεκινάς με προσβολή!Αυτό ξέρεις τι δείχνει;Δείχνει αδυναμία και έλλειψη επιχειρημάτων.
Όπότε ούτε καν θα στο επιστρέψω.
Δεν έμεναν καταρχήν όλοι σε καραντίνα,Πολλοί έπρεπε να πάνε δουλειά και να μπαίνουν και σε ΜΜΜ που η μάσκα είναι σωτήρια.
Αλλά...τι σχέση έχει η καραντίνα με την χρησιμότητα της μάσκας;
Μα προφανώς σπίτι σου δεν θα φοράς μάσκα,μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτέις αυτό!
Εδώ λέμε τη μάσκα γενικότερα και αυτά που έλεγε ο Τσιοδράκος τότε και τώρα.
Όταν ο επιστήμονας σου λέει ότι η μάσκα είναι για τους αρρώστους και όχι για τους υγιείς δεν βάζει χρονικό ορίζοντα,Δηλαδή για 2 μήνες οι μάσκες είναι για τους αρρώστους, δεν προφυλάσσουν τους υγιείς,τον 3ο μηνα η μάσκα παθαίνει μια μετάλλαξη και πλέον προφυλάσσει και τους υγιείς.
Η μάσκα ή είναι και για τους υγιείς και τους προστατεύει ή είναι μόνο για τους αρρώστους .Το άλλο ανήκει στη σφαίρα ηλίθιας φαντασίας.
Όταν έλεγε ο Τσιόδρας ότι η μάσκα είναι για τους νοσούτες,οι γιατροί γιατί τότε φοράνε μάσκα; Νοσούν;Και προφύλασσαν έτσι τους ασθενείς;Μπας και τους κολλήσουν;
Μα το έλεγε.Οι μάσκες είναι για αυτούς που είναι άρρωστοι! Οι γιατροί βέβαια τις φοράνε! Α..απο την άλλοι μας έλεγαν ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε φορείς,άρρωστοι,άρα θα έπρεπε να φοράμε μάσκες, αφού είναι για τους άρρωστους,αλλά μας έλεγαν να μην φοράμε!
Εντάξει όλοι τα ακούσαμε απο τον Τσιόδρα αυτά.Ευτυχώς.
Καταλαβαίνεις το άτοπο ναι;
Ήταν πολύ προτιμότερο να μην λένε αυτές τις μαλακίες.Να λένε ότι δεν φτάνουν οι μάσκες για όλους,αλλά δεν θέλανε να το κάνουν αυτό.Και τώρα τα ακούνε,διότι ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος,αν και όχι όλοι.
Δεν μπορεί τότε η μάσκα να ήταν μόνο για τους αρρώστους και έβλαπτε τους υπόλοιπους,να τις φοράνε βέβαια οι γιατροί ενώ τώρα κάνουν δουλειά. Η μάσκα χρονικά και άσχετα απο καραντίνες ή κάνει και για υγιείς και προστατεύει ή είναι μόνο για τους νοσούντες για να μην μεταδίδουν τον ιό.Αλλά είναι οφθαλμοφανές ότι δεν ισχύει αυτό, αλλίως δεν θα την φορούσαν οι γιατροί.
Α ..και αυτό.
Έρευνα για κορονοϊό: Εξίσου μολυσματικά με τους ενήλικες τα παιδιά
https://www.capital.gr/diethni/3449994/ ... -ta-paidia
Την επόμενη φορά που θα με προσβάλλεις, απλά δεν θα ασχοληθώ μαζί σου.
Μάθε να μιλάς όμορφα.Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε όλοι σε όλα.
Η Ρουμανία έχει τριπλάσια θύματα από την Ελλάδα, η Σερβία 50% πάνω.Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2020, 02:08
Η ελλαδα πηγε οπως η βουλγαρια, η σερβια, η ρουμανια, και αλλες χωρες της περιοχης. Δεν υπαρχει καποιο θαυμα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι αλλά δες πόσο άργησαν άλλοι να το κάνουν, με ολέθρια αποτελέσματα. Άρα δεν είναι αυτονόητο, η πράξη το δείχνει.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2020, 09:50 ακριβώς.
επιπλέον , το να απαγορεύεις την κυκλοφορία και να κλείνεις τις επιχειρήσεις, δεν είναι δα και κανένα οικονομικό, πολιτικό ή κοινωνικό θαύμα που κατάφερες με λεπτομερή σχεδιασμό και πολύ δουλειά.
και μια κυβέρνηση χούντας στην Σιέρρα Λεόνε μπορεί να το κάνει θαυμάσια.
Αυτή είναι μιά καραμέλα που έμαθε από τότε που ήταν αλήθεια και την επαναλαμβάνει τώρα που δεν είναι. Μόνο η Βουλγαρία, η Αλβανία και το Μαυροβούνιο έμειναν στα Βαλκάνια που έχουν λιγότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο απ'ό,τι η Ελλάδα. Και η διαφορά κλείνει μέρα με την ημέρα.kameron έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:11Η Ρουμανία έχει τριπλάσια θύματα από την Ελλάδα, η Σερβία 50% πάνω.Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2020, 02:08Η ελλαδα πηγε οπως η βουλγαρια, η σερβια, η ρουμανια, και αλλες χωρες της περιοχης. Δεν υπαρχει καποιο θαυμα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Σωστά, να προσθέσουμε και τη Βόρειο Μακεδονία που έχει επίσης τριπλάσια θύματα, όπως και η Τουρκία.Leporello έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:17Αυτή είναι μιά καραμέλα που έμαθε από τότε που ήταν αλήθεια και την επαναλαμβάνει τώρα που δεν είναι. Μόνο η Βουλγαρία, η Αλβανία και το Μαυροβούνιο έμειναν στα Βαλκάνια που έχουν λιγότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο απ'ό,τι η Ελλάδα. Και η διαφορά κλείνει μέρα με την ημέρα.kameron έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:11Η Ρουμανία έχει τριπλάσια θύματα από την Ελλάδα, η Σερβία 50% πάνω.Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2020, 02:08Η ελλαδα πηγε οπως η βουλγαρια, η σερβια, η ρουμανια, και αλλες χωρες της περιοχης. Δεν υπαρχει καποιο θαυμα
Το θέμα με τις μάσκες δεν αφορούσε τον Τσιόδρα. Σχεδόν όλοι οι ευρωπαίοι και αμερικάνοι ομόλογοι του είχαν την ίδια θέση όπως και ο ΠΟΥ και το CDC.Myrsini έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:51 Όταν ο επιστήμονας σου λέει ότι η μάσκα είναι για τους αρρώστους και όχι για τους υγιείς δεν βάζει χρονικό ορίζοντα,Δηλαδή για 2 μήνες οι μάσκες είναι για τους αρρώστους, δεν προφυλάσσουν τους υγιείς,τον 3ο μηνα η μάσκα παθαίνει μια μετάλλαξη και πλέον προφυλάσσει και τους υγιείς.![]()
Η μάσκα ή είναι και για τους υγιείς και τους προστατεύει ή είναι μόνο για τους αρρώστους .Το άλλο ανήκει στη σφαίρα ηλίθιας φαντασίας.
Όταν έλεγε ο Τσιόδρας ότι η μάσκα είναι για τους νοσούτες,οι γιατροί γιατί τότε φοράνε μάσκα; Νοσούν;Και προφύλασσαν έτσι τους ασθενείς;Μπας και τους κολλήσουν;![]()
Μα το έλεγε.Οι μάσκες είναι για αυτούς που είναι άρρωστοι! Οι γιατροί βέβαια τις φοράνε! Α..απο την άλλοι μας έλεγαν ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε φορείς,άρρωστοι,άρα θα έπρεπε να φοράμε μάσκες, αφού είναι για τους άρρωστους,αλλά μας έλεγαν να μην φοράμε!![]()
Εντάξει όλοι τα ακούσαμε απο τον Τσιόδρα αυτά.Ευτυχώς.
Καταλαβαίνεις το άτοπο ναι;![]()
Ήταν πολύ προτιμότερο να μην λένε αυτές τις μαλακίες.Να λένε ότι δεν φτάνουν οι μάσκες για όλους,αλλά δεν θέλανε να το κάνουν αυτό.Και τώρα τα ακούνε,διότι ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος,αν και όχι όλοι.
Δεν μπορεί τότε η μάσκα να ήταν μόνο για τους αρρώστους και έβλαπτε τους υπόλοιπους,να τις φοράνε βέβαια οι γιατροί ενώ τώρα κάνουν δουλειά. Η μάσκα χρονικά και άσχετα απο καραντίνες ή κάνει και για υγιείς και προστατεύει ή είναι μόνο για τους νοσούντες για να μην μεταδίδουν τον ιό.Αλλά είναι οφθαλμοφανές ότι δεν ισχύει αυτό, αλλίως δεν θα την φορούσαν οι γιατροί.
Επειδή ο Τσιόδρας είχε και θεσμική θέση δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει.
Τα επιχειρήματα σου είναι εύλογα.
Mάλιστα είχα μελετήσει την κατάσταση στην Ταϊβάν και ακόμα περισσότερο στην Νότια Κορέα.
Επιπλέον εδω μία παλαιότερη αναφορά στην οποία εκτός των άλλων ο κορεάτης κορυφαίος ειδικός διαφωνεί με την πρακτική της Δύσης. Λίγο καιρό μετά ένα σωρό ευρωπαϊκά κράτη μπήκαν στο χορό της μάσκας κάνοντας στροφή 180 μοιρών.
viewtopic.php?f=13&t=19765&p=1204587&hi ... l#p1204587
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Εντάξει μόνο ένας πράσινος ήλιος λείπει από την εικοναST48410 έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:32Φυσικά θα υπάρχει φθορά με τόση καθημερινή έκθεση. Ό,τι κι αν έλεγε. Ακόμα και το δελτίο καιρού. Λες να μην το ξέρει και ο ίδιος; Ωστόσο αυτό είναι δευτερεύον αν και προσωπικά θεωρώ κακό να χαλάσει η εικόνα του γιατί ο κόσμος θα ακολουθεί πιο δύσκολα τις οδηγίες του.κορόιδο έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:22 Δεν κατηγορώ, αντιθέτως τον υποστηρίζω. Άνοιξα το θέμα γιατί πιστεύω ότι αρχίζει μία φθορά γι' αυτόν που δεν την αξίζει. Και για τις μάσκες και για
τα σχολεία.
Ας τελειώσει η κρίση και αν αυτοί που πιστεύουν ότι συστήνει μάσκες τα έχει πχ πιάσει από εταιρεία που τις πουλάει, ας τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα. Τώρα όχι.
Να φοράς και έξω φίλε. Δεν εξαρτάται από σένα η στραβή. Χθες συνάντησα στο δρόμο συμμαθητή που είχα να τον δω πάνω από χρόνο. Ήρθε να με χαιρετήσει με χειραψία με το χέρι που μόλις έβγαλε τσιγάρο από το στόμα. Ξίνισε όταν τραβήχτηκα. Μικρή λεπτομέρεια: εργάζεται σε νοσοκομείο.κορόιδο έγραψε: 01 Μάιος 2020, 13:22 Η μάσκα είναι αυτονόητη σε κλειστούς χώρους. Όταν πήγαινα σε νοσοκομείο για αιματολογική εξέταση, ζητούσα μάσκα και μου έδιναν οι νοσοκόμες.Έξω δεν την φοράω γιατί κρατάω αποστάσεις ασφαλείας σαν φούστης.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Ηράκλειτος
- †
Νεκροί ανά 1.000.000 πληθυσμού τώρα στα Βαλκάνια:kameron έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:21Σωστά, να προσθέσουμε και τη Βόρειο Μακεδονία που έχει επίσης τριπλάσια θύματα, όπως και η Τουρκία.Leporello έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:17Αυτή είναι μιά καραμέλα που έμαθε από τότε που ήταν αλήθεια και την επαναλαμβάνει τώρα που δεν είναι. Μόνο η Βουλγαρία, η Αλβανία και το Μαυροβούνιο έμειναν στα Βαλκάνια που έχουν λιγότερους νεκρούς ανά εκατομμύριο απ'ό,τι η Ελλάδα. Και η διαφορά κλείνει μέρα με την ημέρα.kameron έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:11Η Ρουμανία έχει τριπλάσια θύματα από την Ελλάδα, η Σερβία 50% πάνω.
Σλοβενία: 44
Βόρεια Μακεδονία: 39
Τουρκία: 38
Ρουμανία: 38
Μολδαβία: 30
Σερβία: 21
Βοσνία & Ερζεγοβίνη: 21
Κροατία: 18
Ελλάδα: 13
Αλβανία: 11
Μαυροβούνιο: 11
Βουλγαρία: 10
Πηγή: https://www.worldometers.info/coronavirus/
God.exe is missing. Universe will restart.