!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τσιόδρα παραιτήσου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Τσιόδρα παραιτήσου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Υδράργυρος έγραψε: 01 Μάιος 2020, 02:08
Philip Mortimer έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:19
κορόιδο έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:16 Τώρα έρχεται η φθορά του με το να εξηγεί τα ανεξήγητα. Μία με τις μάσκες που είπε ότι δεν χρειάζονταν πριν αλλά τώρα χρειάζονται, μία με τον λόγο που έκλεισε τα σχολεία (ή μάλλον δεν τα έκλεισε αλλά εισηγήθηκε να κλείσουν).

Υπολόγισαν είπε την διάδοση της γρίπης και με βάση αυτά τα στοιχεία έκλεισαν τα σχολεία. Ότι να 'ναι.

Παραιτήσου από εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας ρε λαλάκα, μην χαλάς το όνομα σου. Άσε άλλον να βγάλει την καυτή πατάτα του να εξηγηθούν οι πολιτικές επιλογές του Κούλη. Υποστηρίζω ότι είναι πολιτικές επιλογές γιατί δεν μπορέι ένας επιστήμονας όπως ο Τσιόδρας να πέφτει σε τέτοιες αντιφάσεις.
Αστοχίες υπήρξαν (π.χ. όσον αφορά το κλείσιμο των εκκλησιών που αργησε χωρίς λόγο) αλλά γενικά η Ελλάδα τα έχει πάει πάρα πολύ καλά και αυτο το οφείλει στον σοβαρό, νηφάλιο και ικανό κύριο τσιοδρα.
Η ελλαδα πηγε οπως η βουλγαρια, η σερβια, η ρουμανια, και αλλες χωρες της περιοχης. Δεν υπαρχει καποιο θαυμα
ακριβώς.
επιπλέον , το να απαγορεύεις την κυκλοφορία και να κλείνεις τις επιχειρήσεις, δεν είναι δα και κανένα οικονομικό, πολιτικό ή κοινωνικό θαύμα που κατάφερες με λεπτομερή σχεδιασμό και πολύ δουλειά.
και μια κυβέρνηση χούντας στην Σιέρρα Λεόνε μπορεί να το κάνει θαυμάσια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini »

ST48410 έγραψε: 01 Μάιος 2020, 00:24
Myrsini έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:35 Παρόλο που τον συμπαθούσα πολύ και του είχα εμπιστοσύνη, δεν είμαι και στραβή.
Σε αντίθεση με άλλους.Έχασα πάσα ιδέα.

-Τα παιδιά είναι κινούμενες υγειονομικές βόμβες.Ειναι ως επι το πλείστον ασυμπτωματικά αλλά έχουν πού μεγάλο φορτίο και μεταδίδουν σωρειδόν.
-Τα παιδιά δεν νοσούν εύκολα- δεν μεταδίδουν εύκολα τον ιό! :smt005:

-Οι μάσκες δεν προσφέρουν τίποτα.Βέβαια δεν εξηγούσαν τότε πως γίνεται να προσφέρουν στους γιατρους αφου τις φοράνε,αλλά στους κοινούς θνητούς δεν προσφέρουν.Μάλλον οι μάσκες είναι επιλεκτικές. :003:

-Πρέπε όλοι να φοράμε μάσκες,ακόμα και πάνινες... :003: , πρόστιμο σε όσους δεν φοράνε εκί που πρέπει.

Τσιόδρα λυπάμαι που σε είχα σε εκτίμηση.
Τα καλά και τα συμφέροντα λες.

Οι επιστήμονες οφείλουν πάντα να λένε την αλήθεια και να μην παίζουν παιχνιδια.
Εκ των πράγματων σε κάποια φάση μας δούλευε κανονικά.

Τη μούτζα μου Τσιόδρα μου την έχεις. :102:Και την ροχάλα μου.
Θα πρότεινα αντί να στέκεσαι στην κάλυψη των μέσων ενημέρωση να διαβάσεις η ίδια τις διατυπώσεις του ανά εβδομάδα και να δεις ότι δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες
https://www.moh.gov.gr/articles/ministr ... -releases/
Μου βάζεις ένα λίνκ που δείχνει τι; Μα δεν διάβασα τιποτε απο τα ΜΜΕ..
Ότι λέω το έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά απο τον Τσίοδρα στην καθημερινή ενημέρωση στις 6.00 την οποία και παρακολουθώ ευλαβικά κάθε μέρα. :romance-hearteyes:
Ναι,τον συμπαθούσα πολύ,αλλά δεν είμαι τυφλή, όπως μάλλον εσύ και όσοι το βλέπουν κομματικά.
Δεν το εξετάζω έτσι εγω.

Επειδή λοιπόν τον παρακολουθούσα συνεχώς και ευλαβικά με τα ίδια μου μάτια και αυτιά για αυτό και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και γνωρίζω πολύ καλά ότι δυστυχώς τα λέει όπως θέλουν κάθε φορά να κάνουν κάτι.

Φοβόντουσαν ότι οι μάσκες δεν φτάνουν για τους κοινούς θνητούς,έλεγαν ότι δεν κάνουν τίποτα,είναι για τους αυτούς που νοσούν, το θυμάμαι απίστευτα καλά. :smt023 Και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία αυτό.
Θα μπορουσαν να πουν την αλήθεια,οι μάσκες πρέπει να φτάσουν για τους υγειονομικούς, συνιστούμε στους πολίτες ή να βρουν απο το ιντερνετ,αλλά και εύκολα μπορούν να φτιάξουν και στο σπίτι.Όχι να λένε ότι δεν κάνουν τίποτα και οι μάσκες είναι για αυτούς που νοσούν.Εύκολα σκεφτόμασταν όσοι δεν το έχουμε ακατοίκητο δηλαδή, μα καλά...οι γιατροί νοσούν και την βάζουν; :smt005:

Όχι να λένε ότι είναι για τους άρρωστους, το χειρότερο ειναι ότι νομίζουν πως μιλούν σε μωρά παιδιά , ή σε ξεκουτιασμένους γέρους.Μας υποτιμούν πολύ και αυτό φάνηκε.
Πάρα πολύ καλά θυμόμαστε και απο αυτά που οι ίδιοι τον ακούσαμε να τα λέει.Και όχι μόνο όταν ανακοίνωνε αλλά στο σημαντικότερο κομμάτι των ανακοινώσεων,εκεί που απαντούν στις ερωτ'ησεις των δημοσιογράφων. :smt023
Μπορείς να δεις απο τα μηνύματα μου και απο το θεμα που είχε ανοιχτεί για τον Τσιόρδα πόσο θετική ήμουν προς αυτόν.Τσιορδίτσα με έλεγαν !.Αλλά δεν το έχω ακατοίκητο το ρημάδι.

Αυτά για τα παιδιά καν δεν θα τα πιάσω τώρα στη γραφή μου είναι απόλυτα για γέλια. :lol:

Το ότι οι πολιτικοί λένε ψέμματα το γνωρίζαμε.Όλοι.

Το χειρότερο όμως είναι να βάζουν τους επιστήμονες(οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών/δεν είναι ανήλικα) ,να ψεύδονται ή να τα μπουρδουκλώνουν για να εξυπηρετούν κάθε φορά αυτό που θέλουν.
Νταξ οσοι θέλετε να τρώτε κουτόχορτο,φάτε το ελέυθερα αλλά σας παρακαλώ πολύ αφήστε τους υπόλοιπους να μην θέλουν να το φάνε και να χρησιμοποιούν τη λογική που διαθέτουν οι περισσότεροι αλλά ενίοτε στραβώνονται απο τα πολιτικά παιχνίδια.Και συμφέροντα.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Myrsini έγραψε: 01 Μάιος 2020, 10:14
Myrsini έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:35 Παρόλο που τον συμπαθούσα πολύ και του είχα εμπιστοσύνη, δεν είμαι και στραβή.
Σε αντίθεση με άλλους.Έχασα πάσα ιδέα.

-Τα παιδιά είναι κινούμενες υγειονομικές βόμβες.Ειναι ως επι το πλείστον ασυμπτωματικά αλλά έχουν πού μεγάλο φορτίο και μεταδίδουν σωρειδόν.
-Τα παιδιά δεν νοσούν εύκολα- δεν μεταδίδουν εύκολα τον ιό! :smt005:

-Οι μάσκες δεν προσφέρουν τίποτα.Βέβαια δεν εξηγούσαν τότε πως γίνεται να προσφέρουν στους γιατρους αφου τις φοράνε,αλλά στους κοινούς θνητούς δεν προσφέρουν.Μάλλον οι μάσκες είναι επιλεκτικές. :003:

-Πρέπε όλοι να φοράμε μάσκες,ακόμα και πάνινες... :003: , πρόστιμο σε όσους δεν φοράνε εκί που πρέπει.

Τσιόδρα λυπάμαι που σε είχα σε εκτίμηση.
Τα καλά και τα συμφέροντα λες.

Οι επιστήμονες οφείλουν πάντα να λένε την αλήθεια και να μην παίζουν παιχνιδια.
Εκ των πράγματων σε κάποια φάση μας δούλευε κανονικά.

Τη μούτζα μου Τσιόδρα μου την έχεις. :102:Και την ροχάλα μου.
Θα πρότεινα αντί να στέκεσαι στην κάλυψη των μέσων ενημέρωση να διαβάσεις η ίδια τις διατυπώσεις του ανά εβδομάδα και να δεις ότι δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες
Ότι λέω το έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά απο τον Τσίοδρα στην καθημερινή ενημέρωση στις 6.00 την οποία και παρακολουθώ ευλαβικά κάθε μέρα. :romance-hearteyes:
Ναι,τον συμπαθούσα πολύ,αλλά δεν είμαι τυφλή, όπως μάλλον εσύ και όσοι το βλέπουν κομματικά.
Δεν το εξετάζω έτσι εγω.

Επειδή λοιπόν τον παρακολουθούσα συνεχώς και ευλαβικά με τα ίδια μου μάτια και αυτιά για αυτό και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και γνωρίζω πολύ καλά ότι δυστυχώς τα λέει όπως θέλουν κάθε φορά να κάνουν κάτι.

Φοβόντουσαν ότι οι μάσκες δεν φτάνουν για τους κοινούς θνητούς,έλεγαν ότι δεν κάνουν τίποτα,είναι για τους αυτούς που νοσούν, το θυμάμαι απίστευτα καλά. :smt023 Και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία αυτό.
Θα μπορουσαν να πουν την αλήθεια,οι μάσκες πρέπει να φτάσουν για τους υγειονομικούς, συνιστούμε στους πολίτες ή να βρουν απο το ιντερνετ,αλλά και εύκολα μπορούν να φτιάξουν και στο σπίτι.Όχι να λένε ότι δεν κάνουν τίποτα και οι μάσκες είναι για αυτούς που νοσούν.Εύκολα σκεφτόμασταν όσοι δεν το έχουμε ακατοίκητο δηλαδή, μα καλά...οι γιατροί νοσούν και την βάζουν; :smt005:

Όχι να λένε ότι είναι για τους άρρωστους, το χειρότερο ειναι ότι νομίζουν πως μιλούν σε μωρά παιδιά , ή σε ξεκουτιασμένους γέρους.Μας υποτιμούν πολύ και αυτό φάνηκε.
Πάρα πολύ καλά θυμόμαστε και απο αυτά που οι ίδιοι τον ακούσαμε να τα λέει.Και όχι μόνο όταν ανακοίνωνε αλλά στο σημαντικότερο κομμάτι των ανακοινώσεων,εκεί που απαντούν στις ερωτ'ησεις των δημοσιογράφων. :smt023
Μπορείς να δεις απο τα μηνύματα μου και απο το θεμα που είχε ανοιχτεί για τον Τσιόρδα πόσο θετική ήμουν προς αυτόν.Τσιορδίτσα με έλεγαν !.Αλλά δεν το έχω ακατοίκητο το ρημάδι.

Αυτά για τα παιδιά καν δεν θα τα πιάσω τώρα στη γραφή μου είναι απόλυτα για γέλια. :lol:

Το χειρότερο όμως είναι να βάζουν τους επιστήμονες(οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών/δεν είναι ανήλικα) ,να ψεύδονται ή να τα μπουρδουκλώνουν για να εξυπηρετούν κάθε φορά αυτό που θέλουν.
Νταξ οσοι θέλετε να τρώτε κουτόχορτο,φάτε το ελέυθερα αλλά σας παρακαλώ πολύ αφήστε τους υπόλοιπους να μην θέλουν να το φάνε και να χρησιμοποιούν τη λογική που διαθέτουν οι περισσότεροι αλλά ενίοτε στραβώνονται απο τα πολιτικά παιχνίδια.Και συμφέροντα.
Κι όμως, προφανώς έχεις θέμα αντίληψης.
Τα εξήγησε πάλι εχθές.

Είπε, όταν είσαι σε καραντίνα, δεν έχει νόημα να φοράς μάσκα.
Άσε, που από λάθος χειρισμούς μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Τώρα που δεν θα είσαι σε καραντίνα, έχει νόημα να φοράς μάσκα. Και για να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ, ετοιμάζουν βίντεο που θα προβληθεί πριν από τη Δευτέρα για να εκπαιδευτεί το κοινό στην ορθή χρήση της μάσκας.

Δλδ ειλικρινά, είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς;
Ένας που μένει κλεισμένος στο σπίτι, τι να την κάνει την μάσκα;
Δεν χρειάζεται η μάσκα σε αυτόν.

Σημαντική διευκρίνιση.
Δεν μας ενδιαφέρουν μεμονωμένα άτομα, αλλά ο ρυθμος της επιδημίας.
Το ρ.

Αλλά ακόμη κι αν βρει κάποιος μια αντίφαση. Έστω ότι έχει υποπέσει σε αντιφάσεις. Ο Τσιοδρας είναι εκπρόσωπος επιτροπής. Αν σήμερα λέει ΝΑΙ για κάτι η επιτροπή και αύριο ΟΧΙ, ο Τσιοδρας είναι υποχρεωμένος να το αναφέρει ακόμη κι αν δεν συμφωνεί.

Το είπε πάλι προχθές.
Είναι, είπε, υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, αλλά επειδή δεν είναι μόνος του , θα πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους στην επιτροπή και να πάρουν από κοινού μια απόφαση.

Τέλος, δεν είναι κακό να μην καταλαβαινει κάποιος πολλά.
Είναι όμως πολύ κακο να μην έχει επίγνωση της αδυναμίας του αυτης
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Prepon έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:57
Περίεργο ομως που αλλες χωρες ελεγαν για υποχρεωτική χρηση μασκας σε κλειστούς χώρους, όπως τα σούπερ μάρκετ, εν μέσω καραντινας. Τα σουπερμάρκετ ειχαν μαλλον την ιδια κινηση που θα έχουν κ απο Δευτέρα
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Myrsini έγραψε: 01 Μάιος 2020, 10:14

Δεν το εξετάζω έτσι εγω.

Κι όμως, προφανώς έχεις θέμα αντίληψης.
Τα εξήγησε πάλι εχθές.

Είπε, όταν είσαι σε καραντίνα, δεν έχει νόημα να φοράς μάσκα.
Άσε, που από λάθος χειρισμούς μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ.

Τώρα που δεν θα είσαι σε καραντίνα, έχει νόημα να φοράς μάσκα. Και για να μη σου γυρίσει μπούμερανγκ, ετοιμάζουν βίντεο που θα προβληθεί πριν από τη Δευτέρα για να εκπαιδευτεί το κοινό στην ορθή χρήση της μάσκας.

Σημαντική διευκρίνιση.
Δεν μας ενδιαφέρουν μεμονωμένα άτομα, αλλά ο ρυθμος της επιδημίας.
Το ρ.

Αλλά ακόμη κι αν βρει κάποιος μια αντίφαση. Έστω ότι έχει υποπέσει σε αντιφάσεις. Ο Τσιοδρας είναι εκπρόσωπος επιτροπής. Αν σήμερα λέει ΝΑΙ για κάτι η επιτροπή και αύριο ΟΧΙ, ο Τσιοδρας είναι υποχρεωμένος να το αναφέρει ακόμη κι αν δεν συμφωνεί.

Το είπε πάλι προχθές.
Είναι, είπε, υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, αλλά επειδή δεν είναι μόνος του , θα πρέπει να συζητήσουν μεταξύ τους στην επιτροπή και να πάρουν από κοινού μια απόφαση.

Τέλος, δεν είναι κακό να μην καταλαβαινει κάποιος πολλά.
Είναι όμως πολύ κακο να μην έχει επίγνωση της αδυναμίας του αυτης
Έπρεπε να το διευκρινίσει. Επίσης έπρεπε να πει ότι όσοι δουλεύουν σε κλειστό χώρο πρέπει να τις φοράνε. Έτσι θα ίσχυε αυτό που λες τώρα που καταργούνται οι απαγορεύσεις μετακίνησης.

Το κακό γι' αυτόν είναι ότι το συμβούλιο εμπειρογνωμόνων έχει 28 μέλη και δεν αποφασίζει μόνος του. Ίσως γι' αυτό πέφτει σε αντιφάσεις, γιατί καλείται να δικαιολογήσει τις αποφάσεις άλλων.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Prepon

Παίδες , ξαναείπα, τον Τσιοδρα δεν τον ενδιαφέρει η Μυρσίνη, το κορόιδο και ο εκπληκτικός προσωπικά

Τον ενδιαφέρει το ρ.

Επομένως γιατί όταν είσαι πχ ρ=0.3 να σε υποχρεώσει να φοράς μάσκες; Για να πας που, στο 0,27, το οποίο είναι 10% πτώση; Δεν έχει νόημα.

Νόημα έχει όταν θα είσαι εκτός της καραντίνας, όταν πχ είναι ρ=1,1 . Τότε ναι, θέλουμε το 10% πτώση για να πάει το ρ στη μονάδα . Οπότε θα πούμε ναι στις μάσκες.

Άσε, που είναι λεπτή η θέση και από οικονομικής πλευράς. Μπορώ εγώ , που για παράδειγμα έχω μια πενταμελή οικογένεια, να δινω κάθε μέρα 5 ευρώ για μάσκες ενώ δεν έχω έσοδα λογο κορονοιου; Δεν θα γκρινιάζω αν με υποχρέωναν;

Ε, αν ψάχνεις να βρεις κάτι να γκρινιάζεις, είτε γιατί έχεις περίοδο είτε γιατί έχεις φρικαρει από την κλεισούρα, θα βρεις κάτι. Στην ουσία του όμως είναι λαθος
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Prepon έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:10 Παίδες , ξαναείπα, τον Τσιοδρα δεν τον ενδιαφέρει η Μυρσίνη, το κορόιδο και ο εκπληκτικός προσωπικά

Τον ενδιαφέρει το ρ.

Επομένως γιατί όταν είσαι πχ ρ=0.3 να σε υποχρεώσει να φοράς μάσκες; Για να πας που, στο 0,27, το οποίο είναι 10% πτώση; Δεν έχει νόημα.

Νόημα έχει όταν θα είσαι εκτός της καραντίνας, όταν πχ είναι ρ=1,1 . Τότε ναι, θέλουμε το 10% πτώση για να πάει το ρ στη μονάδα . Οπότε θα πούμε ναι στις μάσκες.

Άσε, που είναι λεπτή η θέση και από οικονομικής πλευράς. Μπορώ εγώ , που για παράδειγμα έχω μια πενταμελή οικογένεια, να δινω κάθε μέρα 5 ευρώ για μάσκες ενώ δεν έχω έσοδα λογο κορονοιου; Δεν θα γκρινιάζω αν με υποχρέωναν;

Ε, αν ψάχνεις να βρεις κάτι να γκρινιάζεις, είτε γιατί έχεις περίοδο είτε γιατί έχεις φρικαρει από την κλεισούρα, θα βρεις κάτι. Στην ουσία του όμως είναι λαθος
Μόνον που δεν αποφασίζει ο Τσιόδρας αλλά ο Μητσοτάκης με άλλα κριτήρια απ' ότι ο Τσιόδρας.
Και τώρα αντιφάσκει ο Τσιόδρας και δεν είναι συνεπής στα λόγια του. Πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του.

Είπε επίσης στην ενημέρωση (βίντεο) ότι δεν έκλεισε τα σχολεία αλλά πρότεινε να κλείσουν.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Prepon

Καλά ενταξει
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μα δεν είναι στην Κυβέρνηση για να τα κλείσει ο ίδιος, προτάσεις κάνει. Ε δηλαδή ούτε την αλφαβητα;
Όσο για αυτό που λέει ο Πρεπον ισχύει 100%.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:01
Περίεργο ομως που αλλες χωρες ελεγαν για υποχρεωτική χρηση μασκας σε κλειστούς χώρους, όπως τα σούπερ μάρκετ, εν μέσω καραντινας. Τα σουπερμάρκετ ειχαν μαλλον την ιδια κινηση που θα έχουν κ απο Δευτέρα
Και τη μία λένε πως δεν είχαν δώσει οδηγία για μασκες επειδή υπήρχαν ελλείψεις, και τώρα λένε φτιάξε μόνος σου με κάνα πανί, μια χαρά είναι. Ψάχνεις τώρα να βγάλεις άκρη...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Για τις μάσκες.

Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC »

Yeah. Give the apateoniskos the boot...
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Ξεφτιλισμένοι Έλληνες! Και τον ιο για αντιπολίτευση; Αει στο διάολο πια!
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Bandit59 έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:45 Ξεφτιλισμένοι Έλληνες! Και τον ιο για αντιπολίτευση; Αει στο διάολο πια!
Εσύ άλλο σε άλλο θέμα απαντάς..
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Μάιος 2020, 12:01 Περίεργο ομως που αλλες χωρες ελεγαν για υποχρεωτική χρηση μασκας σε κλειστούς χώρους, όπως τα σούπερ μάρκετ, εν μέσω καραντινας. Τα σουπερμάρκετ ειχαν μαλλον την ιδια κινηση που θα έχουν κ απο Δευτέρα
Το έχω σκεφτεί αρκετά και ενώ αρχικά είχα στραβώσει με την διγλωσσία στο θέμα της μάσκας τελικά μάλλον είναι θέμα ΠΟΥ. Φαίνεται πως έχει ληφθεί η απόφαση να κινηθούν με βάση τις ανακοινώσεις του ΠΟΥ. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο ταυτόχρονα, δηλαδή και να χρειάζεται και να μην χρειάζεται μάσκα και δείχνει ότι ακόμα και η τεχνοκρατική προσέγγιση μπορεί να κάνει λάθη. Σίγουρα όμως είναι πολύ καλύτερη και ακριβέστερη από την εμπειρική, ειδικά μάλιστα όταν δεν υπάρχει εμπειρία για τέτοιες καταστάσεις, τουλάχιστον στην Δύση. Τώρα αν έχεις την τύχη να βρεις κάποιον τόσο χαρισματικό που να μπορεί να συγκεράσει τεχνοκρατικές οδηγίες και κοινή λογική τροποποιώντας κάποιες λίγες που υστερούν, είναι ότι καλύτερο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”