!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Αρακά με φουλ λαχανικά για βιταμίνες. Έβαλα λίγο σπανάκι, κρεμμύδι, σέλινο, κοκκινη πιπεριά, κολοκυθι, καρότο, άνιθο και λεμόνι. Το δικό μου το έβαλα ξεχωριστά και έβγαλα λίγο ζωμό, εβαλα λίγο βουτυρο και ελάχιστο κορν φλάουρ και έγινε φοβερό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 01 Μάιος 2020, 14:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αφού δεν έχεις κάνει άκου να μαθαίνεις. Το βούτυρο το βάζεις στο τέλος αφού το βγάλεις από τη φωτιά. Όχι ενώ βράζει. Το τραβάς όταν έχει ζουμί και χυλώνει. Το βούτυρο πρέπει να ναι παγωμένο. Στο τέλος ρίχνεις την παρμεζάνα.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:51δεν εχω κανει ποτε ριζοτο= πολυ δυσκολο κ μπελαλιδικο - εχω δει να κανουν καραγκρανσεφ που μου εξηγησαν και δυο τρια βασικα πραματα .Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:47Έχεις κάνει ποτέ ριζότο χωρίς βούτυρο;Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:46
τι καλα ; παπαρια εκανες με το βουτυρο - ακομα και εγω που ειμαι ασχετος το γνωριζω
δεν εχει σχεση με το ιδιο το βουτυρο αλλα η στιγμη που το χρησιμοποιησες και η ποσοτητα
α μπα - στο τελος το βαζεις μονο ;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:55Αφού δεν έχεις κάνει άκου να μαθαίνεις. Το βούτυρο το βάζεις στο τέλος αφού το βγάλεις από τη φωτιά. Όχι ενώ βράζει. Το τραβάς όταν έχει ζουμί και χυλώνει. Το βούτυρο πρέπει να ναι παγωμένο. Στο τέλος ρίχνεις την παρμεζάνα.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:51δεν εχω κανει ποτε ριζοτο= πολυ δυσκολο κ μπελαλιδικο - εχω δει να κανουν καραγκρανσεφ που μου εξηγησαν και δυο τρια βασικα πραματα .
δεν εχει σχεση με το ιδιο το βουτυρο αλλα η στιγμη που το χρησιμοποιησες και η ποσοτητα
σου πλαδαρεψε εβαλες πολυ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είναι καλό.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:54 Αρακά με φουλ λαχανικά για βιταμίνες. Έβαλα λίγο σπανάκι, κρεμμύδι, σέλινο, κοκκινη πιπεριά, κολοκυθι, καρότο, άνιθο και λεμόνι. Το δικό μου το έβαλα ξεχωριστά και έβγαλα λίγο ζωμό, εβαλα λίγο βουτυρο και ελάχιστο κορν φλάουρ και έγινε φοβερό.
![]()
Ordem e Progresso.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
-
stergiosbik
Επανεξεταστεα το Σεπτεμβριο.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:54 Αρακά με φουλ λαχανικά για βιταμίνες. Έβαλα λίγο σπανάκι, κρεμμύδι, σέλινο, κοκκινη πιπεριά, κολοκυθι, καρότο, άνιθο και λεμόνι. Το δικό μου το έβαλα ξεχωριστά και έβγαλα λίγο ζωμό, εβαλα λίγο βουτυρο και ελάχιστο κορν φλάουρ και έγινε φοβερό.
![]()
Και ωραίο. Και καλό.
Μπα, γιατί;stergiosbik έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:12Επανεξεταστεα το Σεπτεμβριο.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:54 Αρακά με φουλ λαχανικά για βιταμίνες. Έβαλα λίγο σπανάκι, κρεμμύδι, σέλινο, κοκκινη πιπεριά, κολοκυθι, καρότο, άνιθο και λεμόνι. Το δικό μου το έβαλα ξεχωριστά και έβγαλα λίγο ζωμό, εβαλα λίγο βουτυρο και ελάχιστο κορν φλάουρ και έγινε φοβερό.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
θα αλλαξει κατι ;stergiosbik έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:12Επανεξεταστεα το Σεπτεμβριο.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:54 Αρακά με φουλ λαχανικά για βιταμίνες. Έβαλα λίγο σπανάκι, κρεμμύδι, σέλινο, κοκκινη πιπεριά, κολοκυθι, καρότο, άνιθο και λεμόνι. Το δικό μου το έβαλα ξεχωριστά και έβγαλα λίγο ζωμό, εβαλα λίγο βουτυρο και ελάχιστο κορν φλάουρ και έγινε φοβερό.
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Μην αντιμιλας γιατι θα ξαναρθεις του χρονου!Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:14Και ωραίο. Και καλό.
Μπα, γιατί;stergiosbik έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:12Επανεξεταστεα το Σεπτεμβριο.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:54 Αρακά με φουλ λαχανικά για βιταμίνες. Έβαλα λίγο σπανάκι, κρεμμύδι, σέλινο, κοκκινη πιπεριά, κολοκυθι, καρότο, άνιθο και λεμόνι. Το δικό μου το έβαλα ξεχωριστά και έβγαλα λίγο ζωμό, εβαλα λίγο βουτυρο και ελάχιστο κορν φλάουρ και έγινε φοβερό.
![]()
-
stergiosbik
Οχι φυσικα.Αλλα παντα πρεπει να δινουμε 2η ευκαρια ακομη και στους ανεπιδεκτους μαθησεως.Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:14θα αλλαξει κατι ;stergiosbik έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:12Επανεξεταστεα το Σεπτεμβριο.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 14:54 Αρακά με φουλ λαχανικά για βιταμίνες. Έβαλα λίγο σπανάκι, κρεμμύδι, σέλινο, κοκκινη πιπεριά, κολοκυθι, καρότο, άνιθο και λεμόνι. Το δικό μου το έβαλα ξεχωριστά και έβγαλα λίγο ζωμό, εβαλα λίγο βουτυρο και ελάχιστο κορν φλάουρ και έγινε φοβερό.
![]()
![]()
stergiosbik έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:17Μην αντιμιλας γιατι θα ξαναρθεις του χρονου!
Χρειάζεται μια εξήγηση κύριος. Δεν μπορεί με το έτσι θέλω να μας κόβετε. Η εξουσία που είχατε στα χέρια σας, έγινε άμμος. Αυτά που ξέρατε τελειώσανε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
αααα οκstergiosbik έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:18Οχι φυσικα.Αλλα παντα πρεπει να δινουμε 2η ευκαρια ακομη και στους ανεπιδεκτους μαθησεως.
να τις δωσουμε πολλες ευκαιριες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Ειναι γιατι δεν εβαλες κετσαπ.Naida έγραψε: 01 Μάιος 2020, 15:19
Χρειάζεται μια εξήγηση κύριος. Δεν μπορεί με το έτσι θέλω να μας κόβετε. Η εξουσία που είχατε στα χέρια σας, έγινε άμμος. Αυτά που ξέρατε τελειώσανε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις