ST48410 έγραψε: 01 Μάιος 2020, 00:24
Myrsini έγραψε: 30 Απρ 2020, 23:35
Παρόλο που τον συμπαθούσα πολύ και του είχα εμπιστοσύνη, δεν είμαι και στραβή.
Σε αντίθεση με άλλους.Έχασα πάσα ιδέα.
-Τα παιδιά είναι κινούμενες υγειονομικές βόμβες.Ειναι ως επι το πλείστον ασυμπτωματικά αλλά έχουν πού μεγάλο φορτίο και μεταδίδουν σωρειδόν.
-Τα παιδιά δεν νοσούν εύκολα- δεν μεταδίδουν εύκολα τον ιό!
-Οι μάσκες δεν προσφέρουν τίποτα.Βέβαια δεν εξηγούσαν τότε πως γίνεται να προσφέρουν στους γιατρους αφου τις φοράνε,αλλά στους κοινούς θνητούς δεν προσφέρουν.Μάλλον οι μάσκες είναι επιλεκτικές.
-Πρέπε όλοι να φοράμε μάσκες,ακόμα και πάνινες...

, πρόστιμο σε όσους δεν φοράνε εκί που πρέπει.
Τσιόδρα λυπάμαι που σε είχα σε εκτίμηση.
Τα καλά και τα συμφέροντα λες.
Οι επιστήμονες οφείλουν πάντα να λένε την αλήθεια και να μην παίζουν παιχνιδια.
Εκ των πράγματων σε κάποια φάση μας δούλευε κανονικά.
Τη μούτζα μου Τσιόδρα μου την έχεις.

Και την ροχάλα μου.
Θα πρότεινα αντί να στέκεσαι στην κάλυψη των μέσων ενημέρωση να διαβάσεις η ίδια τις διατυπώσεις του ανά εβδομάδα και να δεις ότι δεν είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες
https://www.moh.gov.gr/articles/ministr ... -releases/
Μου βάζεις ένα λίνκ που δείχνει τι; Μα δεν διάβασα τιποτε απο τα ΜΜΕ..
Ότι λέω το έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά απο τον Τσίοδρα στην καθημερινή ενημέρωση στις 6.00 την οποία και παρακολουθώ ευλαβικά κάθε μέρα.
Ναι,τον συμπαθούσα πολύ,αλλά δεν είμαι τυφλή, όπως μάλλον εσύ και όσοι το βλέπουν κομματικά.
Δεν το εξετάζω έτσι εγω.
Επειδή λοιπόν τον παρακολουθούσα συνεχώς και ευλαβικά με τα ίδια μου μάτια και αυτιά για αυτό και γνωρίζω πολύ καλά τι λέω και γνωρίζω πολύ καλά ότι δυστυχώς τα λέει όπως θέλουν κάθε φορά να κάνουν κάτι.
Φοβόντουσαν ότι οι μάσκες δεν φτάνουν για τους κοινούς θνητούς,έλεγαν ότι δεν κάνουν τίποτα,είναι για τους αυτούς που νοσούν, το θυμάμαι απίστευτα καλά.

Και δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία αυτό.
Θα μπορουσαν να πουν την αλήθεια,οι μάσκες πρέπει να φτάσουν για τους υγειονομικούς, συνιστούμε στους πολίτες ή να βρουν απο το ιντερνετ,αλλά και εύκολα μπορούν να φτιάξουν και στο σπίτι.Όχι να λένε ότι δεν κάνουν τίποτα και οι μάσκες είναι για αυτούς που νοσούν.Εύκολα σκεφτόμασταν όσοι δεν το έχουμε ακατοίκητο δηλαδή, μα καλά...οι γιατροί νοσούν και την βάζουν;
Όχι να λένε ότι είναι για τους άρρωστους, το χειρότερο ειναι ότι νομίζουν πως μιλούν σε μωρά παιδιά , ή σε ξεκουτιασμένους γέρους.Μας υποτιμούν πολύ και αυτό φάνηκε.
Πάρα πολύ καλά θυμόμαστε και απο αυτά που οι ίδιοι τον ακούσαμε να τα λέει.Και όχι μόνο όταν ανακοίνωνε αλλά στο σημαντικότερο κομμάτι των ανακοινώσεων,εκεί που απαντούν στις ερωτ'ησεις των δημοσιογράφων.
Μπορείς να δεις απο τα μηνύματα μου και απο το θεμα που είχε ανοιχτεί για τον Τσιόρδα πόσο θετική ήμουν προς αυτόν.Τσιορδίτσα με έλεγαν !.Αλλά δεν το έχω ακατοίκητο το ρημάδι.
Αυτά για τα παιδιά καν δεν θα τα πιάσω τώρα στη γραφή μου είναι απόλυτα για γέλια.
Το ότι οι πολιτικοί λένε ψέμματα το γνωρίζαμε.Όλοι.
Το χειρότερο όμως είναι να βάζουν τους επιστήμονες(οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών/δεν είναι ανήλικα) ,να ψεύδονται ή να τα μπουρδουκλώνουν για να εξυπηρετούν κάθε φορά αυτό που θέλουν.
Νταξ οσοι θέλετε να τρώτε κουτόχορτο,φάτε το ελέυθερα αλλά σας παρακαλώ πολύ αφήστε τους υπόλοιπους να μην θέλουν να το φάνε και να χρησιμοποιούν τη λογική που διαθέτουν οι περισσότεροι αλλά ενίοτε στραβώνονται απο τα πολιτικά παιχνίδια.Και συμφέροντα.