!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρολόγια
Re: Ρολόγια
Κανείς δε κάθεται να ασχοληθεί πέρα από 10-15 κατακαημενους σαν εμάς. Ο Ποκο φορούσε σμαρτγουοτς και τάιμεξ, δε τον κάνει γνωστη ή χαμηλοτονο αυτό.
Μια χρόνια στη Χίλ για το ένα του παιδί είναι σαν ένα δεητονα
Μια χρόνια στη Χίλ για το ένα του παιδί είναι σαν ένα δεητονα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαυροβασίλης
δεν είναι το ίδιο, κάθε ελ θα τα ζμπρώξει για δίδακτρα στο μογγολάκι του, το κόστος για ινταλτζενς είναι δύσπεπτο για τους χ"αβάτες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αυτό είναι ορθό. Προς στιγμή είχα ξεχάσει πως η Αυριανή πουλαγε 80Κ τη μέρα για χρόνια. Πάντως στην τέταρτη "επισημη" φωτο φοράει διαφορετικό από τις παραπάνω τρεις που είναι επί τω έργω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι δεν είναι αυτό το ραττρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σωστά οι αριθμοί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ναι πώς, θα θελε...Gherschaagk έγραψε: 01 Μάιος 2020, 00:49 Μήπως στις πρώτες 3 φοράει αυτό;
Στην τελευταία δε μπορώ να πω.
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΦΙΛΟΙ!!!!!

Τίποτα το ιδιαίτερο ωρολογιακά, ένα υβρίδιο σμαρτ/αναλογικού στα €100 αγορασμένο από κάποια πτήση (μονο σε επιβατικες πτήσεις πωλουνται, μιας και απευθύνονται αποκλειστικα στους Μαβερικς του Τοπ Γκαν)
Η τρίτη φωτο μάλλον κάνα Edifice ή από την ίδια εταιρία χρονογράφος στα ίδια ανύπαρκτα ωρολογιακά κυβικά, προφανώς δώρο με την αγορά του προηγούμενου.
Η λεπτομέρεια που λιγόστεψε σημαντικά τις επιλογές αναζήτησης ήταν το αριστερό κουμπί που χρησιμοποιείται είτε για να περιστρέφουμε εντός του καντράν τις διάφορες πόλεις βρίσκοντας την ώρα ξεχωριστά (World Timer), είτε ως βαλβίδα διαφυγής Ηλίου (Helium Escape Valve)
Με μπέρδεψαν όμως τα δυο κουμπιά στη δεξιά πλευρά εκατέρωθεν της κορώνας αφού, όσο και να προσπαθούσα στην ανάλυση εικόνας δεν έβλεπα πουθενά τα υποκαντραν του χρονογράφου
Εάν τώρα το συγκεκριμένο παράγωγο sweatshop είναι δώρο ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, καλώς φοριέται και καλώς ακολουθεί τον άνθρωπο σε όλες του τις δρασεις.
Εάν όμως είναι αποτέλεσμα πολιτικής μελέτης, κοινωνικών διαβουλεύσεων, έρευνά αγοράς των image makers και λοιπών αυλικών τρωκτικών, το θεωρώ το ίδιο προκλητικό όπως το να φοράς ένα DD40 diamonds σε συνέντευξη τύπου κατά της φτώχειας.
Τουλάχιστον το Ρολεξ το βλέπεις, δεν κρύβεται όπως η φτηνιάρικη υποκρισία του Aviator. Ποια είναι δηλαδή η σημειολογία εδώ, ότι μπορεί να έχω κάνει προσωπική περιουσία (ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ) αλλά δείτε που φοράω ρολόι του 2ευρου, άρα είμαι ένας από σας κορόιδα? Με τέτοια κακόγουστα επικοινωνιακά κολπάκια προσπαθεί να κυβερνήσει τον τόπο όλος αυτός ο εθνολαικιστικος κατιμάς?
Και στο κάτω-κάτω τι έχει δηλαδή ένα SEIKO 5 ένα Tissot Powermatic, ένα Lemania chrono στα ίδια λεφτά, μηχανικά κορυφαία και σημειολογικά άρτια όπως έχουμε εξηγήσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές (τίμια, εργατικά, αδιάφθορα, πανέξυπνα, με όρεξη και μεράκι, ΠΑΝΤΑ δίπλα στον πολίτη).
Δε διαβάζει κανεις τους φόρουμ τελοσπαντων;
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Το έχω κάνει κι εγώ αυτό να αγοράσω ρολόι του κατοστάρικου σε πτήση... η βαρεμάρα βλέπεις, μιλάμε για 19ωρη πτήση Sydney-LA. Διάβασα και το μάνιουαλ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μετά έπιασα στα χέρια μου το ρολόι και είχε κάτι κουμπάκια με αίσθηση σα να ζουλάς τυρί έμενταλ 
το περι ου ο λόγος, με λουράκι νατο για να ολοκληρωθεί το έγκλημα

επίσης είναι το μοναδικό μου ρολόι κάτω από 42μμ

επίσης είναι το μοναδικό μου ρολόι κάτω από 42μμ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Συμπάροικε Τσιλ κανονικά θα εγκαλούσαμε το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης να αποφασίσει την ανάλογη τιμωρία για αυτή την ειδεχθή σου πράξη.Chilloutbuddy έγραψε: 01 Μάιος 2020, 07:15 Το έχω κάνει κι εγώ αυτό να αγοράσω ρολόι του κατοστάρικου σε πτήση... η βαρεμάρα βλέπεις, μιλάμε για 19ωρη πτήση Sydney-LA. Διάβασα και το μάνιουαλ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μετά έπιασα στα χέρια μου το ρολόι και είχε κάτι κουμπάκια με αίσθηση σα να ζουλάς τυρί έμενταλ
επίσης είναι το μοναδικό μου ρολόι κάτω από 42μμ![]()
![]()
![]()
Λαμβάνοντας όμως υπόψη τη συνολική σου προσφορά σ'αυτη τη θεματική γωνιά, καθώς και την επαγγελματική προσέγγιση και επιμέλεια απέναντι στους αλαλαγμους και φωνασκίες μερικών νεοεισερχομενων του χώρου, όπως επίσης και τις ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ διαστάσεις αυτού του “ρολογιού” αποφασίστηκε η απαλλαγή σου μέσω αυστηρών συστάσεων.
Αν και θα ήθελες να ξεφορτωθεις το εν λόγω κομμάτι, θα πρότεινα να το κρατήσεις σε κάποιο προσβάσιμο αλλά μη χρησιμοποιούμενο μέρος π.χ. ένα συρτάρι. Την επόμενη φορά που η πλήξη και η βαρεμάρα σου ξεπεράσουν το σημείο καμπής και γίνουν μη αναστρέψιμες, θα το παρεις στα χέρια σου κοιτώντας το παρατεταμένα.
Η φρίκη και το σοκ που θα νιώσεις βλέποντας το δρόμο και τις παρενέργειες που οδηγεί αυτή η βαρεμάρα, ελπίζω να αφυπνίσουν το ένστικτο αυτοσυντήρησης και δημιουργίας και να σε στείλουν τρέχοντας στο εργαστήριό σου όπου και θα σου δοθεί το ισχυρότατο κίνητρο κατασκευής για έναν, ας πούμε, αέναο μηχανισμό ψησταριάς αρνιού (με κοχλίες ή αλυσίδα)...
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μην το γελάς αυτό με το αρνί, πληρώνουν όσο-όσο οι έλληνες εδώ
Πιό πιθανό πάντως αν μπω στο εργαστήριο για λόγους ρολογιού να φτιάξω κανένα δερμάτινο λουράκι. Έχω παραγγείλει ένα ωραίο κομμάτι μαύρο σελ κόρντοβαν
Λέω για κάτι τέτοιο, αλλά με το σήμα κατατεθέν του ραμμένου στα μέτρα μου λουριού: θα έχει μόνο μία τρύπα
αλλά κάτσε να έρθει πρώτα.
Πιό πιθανό πάντως αν μπω στο εργαστήριο για λόγους ρολογιού να φτιάξω κανένα δερμάτινο λουράκι. Έχω παραγγείλει ένα ωραίο κομμάτι μαύρο σελ κόρντοβαν
Λέω για κάτι τέτοιο, αλλά με το σήμα κατατεθέν του ραμμένου στα μέτρα μου λουριού: θα έχει μόνο μία τρύπα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός και άδικος σε κάποια σημεία.sting έγραψε: 01 Μάιος 2020, 05:54Ναι πώς, θα θελε...Gherschaagk έγραψε: 01 Μάιος 2020, 00:49 Μήπως στις πρώτες 3 φοράει αυτό;
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΦΙΛΟΙ!!!!!
[img]https://i.postimg.cc/gk4qzcCX/shit ... .jpg[/img]
Τίποτα το ιδιαίτερο ωρολογιακά, ένα υβρίδιο σμαρτ/αναλογικού στα €100 αγορασμένο από κάποια πτήση (μονο σε επιβατικες πτήσεις πωλουνται, μιας και απευθύνονται αποκλειστικα στους Μαβερικς του Τοπ Γκαν)
Η τρίτη φωτο μάλλον κάνα Edifice ή από την ίδια εταιρία χρονογράφος στα ίδια ανύπαρκτα ωρολογιακά κυβικά, προφανώς δώρο με την αγορά του προηγούμενου.
Η λεπτομέρεια που λιγόστεψε σημαντικά τις επιλογές αναζήτησης ήταν το αριστερό κουμπί που χρησιμοποιείται είτε για να περιστρέφουμε εντός του καντράν τις διάφορες πόλεις βρίσκοντας την ώρα ξεχωριστά (World Timer), είτε ως βαλβίδα διαφυγής Ηλίου (Helium Escape Valve)
Με μπέρδεψαν όμως τα δυο κουμπιά στη δεξιά πλευρά εκατέρωθεν της κορώνας αφού, όσο και να προσπαθούσα στην ανάλυση εικόνας δεν έβλεπα πουθενά τα υποκαντραν του χρονογράφου
Εάν τώρα το συγκεκριμένο παράγωγο sweatshop είναι δώρο ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, καλώς φοριέται και καλώς ακολουθεί τον άνθρωπο σε όλες του τις δρασεις.
Εάν όμως είναι αποτέλεσμα πολιτικής μελέτης, κοινωνικών διαβουλεύσεων, έρευνά αγοράς των image makers και λοιπών αυλικών τρωκτικών, το θεωρώ το ίδιο προκλητικό όπως το να φοράς ένα DD40 diamonds σε συνέντευξη τύπου κατά της φτώχειας.
Τουλάχιστον το Ρολεξ το βλέπεις, δεν κρύβεται όπως η φτηνιάρικη υποκρισία του Aviator. Ποια είναι δηλαδή η σημειολογία εδώ, ότι μπορεί να έχω κάνει προσωπική περιουσία (ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ) αλλά δείτε που φοράω ρολόι του 2ευρου, άρα είμαι ένας από σας κορόιδα? Με τέτοια κακόγουστα επικοινωνιακά κολπάκια προσπαθεί να κυβερνήσει τον τόπο όλος αυτός ο εθνολαικιστικος κατιμάς?
Και στο κάτω-κάτω τι έχει δηλαδή ένα SEIKO 5 ένα Tissot Powermatic, ένα Lemania chrono στα ίδια λεφτά, μηχανικά κορυφαία και σημειολογικά άρτια όπως έχουμε εξηγήσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές (τίμια, εργατικά, αδιάφθορα, πανέξυπνα, με όρεξη και μεράκι, ΠΑΝΤΑ δίπλα στον πολίτη).
Δε σημαίνει πως κάποιος που έχει κάνει περιουσία(δε ξέρουμε αν έχει ο εν λόγω, δεν ειναι δα και υπουργος στο υπεχωδε) αναγκαστικά πρέπει να ξέρει τα περι ωρολογοποιίας ή να τον ενδιαφέρουν. Μπορεί να μη τον νοιάζει καν κάτι παραπάνω απο ένα μηχάνημά που να λέει την ώρα και απλά να του αρέσει αισθητικά. Αυτό δε με ενοχλεί και δε με αφορά, η ενόχληση μου και εν γένει αυτό που με εξοργίζει είναι να σου έρχεται ο άσχετος και να σου λέει τι σέικο, τί κάζιο, τί σμαρτγουοτς του ευρώ ένα και το αυτό είναι αφου λένε την ώρα και να επιμένουν σε αυτό με λογικές και νοοτροπία του πανεπιστημίου της ζωής.
Αυτό ισχύει για όλα τα αντικείμενα.
Προσωπικά όπως έχω ξαναπεί η πιο ακριβή φωτ.μηχανή που έχω είναι του κινητού μου, δε με ενδιαφέρει το άθλημα πέρα απο το να απαθανατίζω κάποιες στιγμές. ΘΑ ήμουν γελοίος να κρίνω εταιρείες σα τη Leica και να λέω οτι κλέβουν τον κοσμάκη αλλά θα ήταν και άδικος κάποιος να με ψέγει επειδή δεν έχω τουλάχιστον μια DSLR canon.
Μαυροβασίλης έγραψε: 29 Απρ 2020, 21:52μια που σε ενδιέφερε, η σεικο το κάνει πολύ δύσκολο να δικαιολογήσεις >1Κ στην κατηγορία
https://www.ablogtowatch.com/hands-on-w ... retations/
γιατι δεν παραγγελνεις τα υλικα απο κινα κ να συναρμολογησεις μονος σου ρολοι να καλλιτεχνησειςChilloutbuddy έγραψε: 01 Μάιος 2020, 08:51 Μην το γελάς αυτό με το αρνί, πληρώνουν όσο-όσο οι έλληνες εδώ![]()
Πιό πιθανό πάντως αν μπω στο εργαστήριο για λόγους ρολογιού να φτιάξω κανένα δερμάτινο λουράκι. Έχω παραγγείλει ένα ωραίο κομμάτι μαύρο σελ κόρντοβαν![]()
Λέω για κάτι τέτοιο, αλλά με το σήμα κατατεθέν του ραμμένου στα μέτρα μου λουριού: θα έχει μόνο μία τρύπα![]()
κ οι ελβετοι αυτο κανουν
θα εχεις κατι μοναδικο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η πρώτη ίσως φορά που παρεξήγησες αυτό που έγραψα (και εννόησα).Ερμής έγραψε: 01 Μάιος 2020, 11:43Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός και άδικος σε κάποια σημεία.sting έγραψε: 01 Μάιος 2020, 05:54Ναι πώς, θα θελε...Gherschaagk έγραψε: 01 Μάιος 2020, 00:49 Μήπως στις πρώτες 3 φοράει αυτό;
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΦΙΛΟΙ!!!!!
[img]https://i.postimg.cc/gk4qzcCX/shit ... .jpg[/img]
Δε σημαίνει πως κάποιος που έχει κάνει περιουσία(δε ξέρουμε αν έχει ο εν λόγω, δεν ειναι δα και υπουργος στο υπεχωδε) αναγκαστικά πρέπει να ξέρει τα περι ωρολογοποιίας ή να τον ενδιαφέρουν. Μπορεί να μη τον νοιάζει καν κάτι παραπάνω απο ένα μηχάνημά που να λέει την ώρα και απλά να του αρέσει αισθητικά. Αυτό δε με ενοχλεί και δε με αφορά, η ενόχληση μου και εν γένει αυτό που με εξοργίζει είναι να σου έρχεται ο άσχετος και να σου λέει τι σέικο, τί κάζιο, τί σμαρτγουοτς του ευρώ ένα και το αυτό είναι αφου λένε την ώρα και να επιμένουν σε αυτό με λογικές και νοοτροπία του πανεπιστημίου της ζωής.
Αυτό ισχύει για όλα τα αντικείμενα.
Προσωπικά όπως έχω ξαναπεί η πιο ακριβή φωτ.μηχανή που έχω είναι του κινητού μου, δε με ενδιαφέρει το άθλημα πέρα απο το να απαθανατίζω κάποιες στιγμές. ΘΑ ήμουν γελοίος να κρίνω εταιρείες σα τη Leica και να λέω οτι κλέβουν τον κοσμάκη αλλά θα ήταν και άδικος κάποιος να με ψέγει επειδή δεν έχω τουλάχιστον μια DSLR canon.
Εξηγούμαι.
Έλαβα υπόψιν όλα αυτά που αναφέρατε χθες για πρωτοσέλιδα Ρολεξ, σταυρώματα Μπραιτλινγκ, αυριανικης λάσπης, μπλογκοασχημιας και διαπόμπευσης αξιόλογων ανθρώπων που τόλμησαν να φορέσουν κάτι αξιόλογο στον καρπό τους, με δράστες κυρίως αμόρφωτα περιθωριακά στοιχεία προερχόμενα από τις κατακόμβες της κοινωνίας των πολιτών.
Σήμερα, αφού ανακάλυψα την ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ αξία των εν λόγω κομματιών έκανα τις εξής δυο ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:
- Εάν τα συγκεκριμένα είναι δώρα, τελειώνει η ιστορία κάπου εδώ και προχωράμε
- Εάν όμως φορέθηκαν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από το μέλος της κυβέρνησης (είτε ως προσωπική επιλογή, είτε ως επιλογή συμβούλων) δια την ΑΠΟΦΥΓΗ αποδοκιμασίας των ανωτέρω στοιχείων ή/και ως ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ οικονομικής σύζευξης με τα κατώτερα στρώματα, τότε και μόνον τότε το θεωρώ προκλητικά κακόγουστο αστείο και προσβολή της νοημοσύνης μας που δεν θα έπρεπε καν να συμβαίνει. Μη φοράς τίποτα καλύτερα, δες το κινητό σου. Δεν υφίσταται κανένας απολύτως λόγος να ικανοποιείται το πλασματικό αίσθημα δικαίου όλων αυτών των υαινών, των δυνάμεων του σκότους της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου.
Θα συμφωνησω με την επιθετικη λογικη του Sting
Προσωπικα θα φορουσα ακριβο κ εταιρειας που βγαζει γλωσσα σε ολους στο πως παρουσιαζεται κ κινειται - πχ H. Moser & Cie - επιδεικτικα να γινει κοοολααασηηηηηη
Προσωπικα θα φορουσα ακριβο κ εταιρειας που βγαζει γλωσσα σε ολους στο πως παρουσιαζεται κ κινειται - πχ H. Moser & Cie - επιδεικτικα να γινει κοοολααασηηηηηη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ