Gherschaagk έγραψε: 29 Απρ 2020, 11:29
Ο φίλος Στέργιος κατέχει ένα ρολόι τσέπης Zenith το οποίο του έχουμε ζητήσει να φωτογραφήσει και να αναρτήσει στο παρόν νήμα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φιλοτιμηθεί.
Ο φίλος Στέργιος κατέχει ένα ρολόι τσέπης Zenith το οποίο του έχουμε ζητήσει να φωτογραφήσει και να αναρτήσει στο παρόν νήμα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει φιλοτιμηθεί.
Όλο απαιτήσεις είστε εσείς οι γυναίκες.
Πού είναι το ρολόι Στέργιο;;;
Τι το έκανες;; Μήπως το έδωσες κι αυτό ή το σκότωσες για να πάρεις αϊφον;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μηπως το εν λογω Zenith ειναι το παρακατω;
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Πού είναι το ρολόι Στέργιο;;;
Τι το έκανες;; Μήπως το έδωσες κι αυτό ή το σκότωσες για να πάρεις αϊφον;;
Πας καλα;
Αυτο ειναι κειμηλιο.Και μηδενικης αξιας να ειναι,εχει ανεκτιμητη συναισθηματικη αξια.
Το iPhone να το παρεις εσυ.Εγω επαψα να ξοδευω λεφτα σε δηθενιες εδω και χρονια.
Αγις έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:37
σημερα διαβαζα για την 1887
είναι θέμα χρόνου να μπει 6ς στο ροστερ
ωραιος
δεν γνωριζω τον χωρο - υπεθετα τι συμβαινει με βαση αλλο τομεα που εχω εντρυφησει -ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια συμβαινουν- βιοι παραλληλοι οσο το κοιταξα -
εγραψα κ ενα παραδειγμα απο την συναντηση των δυο κοσμων με τους κυριους των περντυ κ ρολεξ
Αγις έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:37
σημερα διαβαζα για την 1887
είναι θέμα χρόνου να μπει 6ς στο ροστερ
ωραιος
δεν γνωριζω τον χωρο - υπεθετα τι συμβαινει με βαση αλλο τομεα που εχω εντρυφησει -ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια συμβαινουν- βιοι παραλληλοι οσο το κοιταξα -
εγραψα κ ενα παραδειγμα απο την συναντηση των δυο κοσμων με τους κυριους των περντυ κ ρολεξ
για πες για τη συνάντηση των δύο κόσμων, κι εγώ κάπου εκεί καταλήγω
για όπλα και μηχανάκια λες ή κάτι άλλο;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.