και ξέρεις μετά αν γλυκαθεί από το χρήμα με τα πουρά μπορεί να δοκιμάσει και πούρο γέρου για να συμπληρώσει εισόδημαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:49ωχΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:26Δεν είμαστε στα 50ς, οι γυναίκες πλέον προσέχουν τον εαυτό τους. 50αρες/60αρες είναι η νέα μόδα, συνδυάζουν γοητεία, και καβλά, και πολλές έχουν και κορμαρα.Όποιος την βρίσκει ακόμα με 20χρονα έχει το θεμα, Λολίτα φάση δηλαδή.![]()
![]()
![]()
![]()
ζιγκολικι το νεο επαγγελμα που γνωριζει ανθηση![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Να διορθώσω την διατύπωση:EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Απρ 2020, 12:52Κάτσε ρε τυπε δηλαδή τα πρώτα γνωστά κρούσματα που ξερουμε οτι κολλησαν αλλους κ πέθαναν θα πανε φυλακη;stavmanr έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:43 Ο φορέας του ιού που θα κολλήσει κάποιον και εκείνος θα πεθάνει κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη.
Αν τα θύματα είναι περισσότερα του ενός, κινδυνεύει με ισόβια.
Ο φορέας του ιού που θα κολλήσει κάποιον άλλο εξαιτίας πλημμελούς τήρησης των επιβεβλημένων μέτρων ασφαλείας (μέτρων περιορισμού και υγιεινής που νομοθετήθηκαν), κι ο δεύτερος θα χάσει τη ζωή του κινδυνεύει με έως και 10ετή κάθειρξη.
Αν είναι περισσότερα του ενός τα θύματα, κινδυνεύει μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.
.
Ιθάκη δέ λέει μέ τίποτα παίδες.....
Παξοί γαμάτοι.....τό βιβλιοπωλείο τού νησιού λέγεται .... ο Ξερόλας.....
Αστέρι ξενοδοχείο στή Σίφνο
στό Βαθύ.....πάνω στη θάλασσα.....
μέ οικογενειακό ζαχαστείο.....τιμαί λογικαί.....
Κίμωλο επίσης έχω γνωστό.....θά σάς βολέψουμε.....αν δέν είστε γύφτοι.....
.
Ιθάκη δέ λέει μέ τίποτα παίδες.....
Παξοί γαμάτοι.....τό βιβλιοπωλείο τού νησιού λέγεται .... ο Ξερόλας.....
Αστέρι ξενοδοχείο στή Σίφνο
μέ οικογενειακό ζαχαστείο.....τιμαί λογικαί.....
Κίμωλο επίσης έχω γνωστό.....θά σάς βολέψουμε.....αν δέν είστε γύφτοι.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Τι καύλα είναι η Αντονέλλα...Χαοτικός έγραψε: 27 Απρ 2020, 15:08 ΟΚ ας πούμε για τον τουρισμό και τος διακοπές. Φυσικά και θα κάνουμε διακοπές.
My Life had stood, a Loaded Gun
υπαρχει λογος, και ειναι ο ενας και μοναδικος λογος που μπορει να υπαρχει για τετοια συμπεριφορα, οπουδηποτε.elchav έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:55Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα τελευταία 10 χρόνια, οι εκεί ξενοδόχοι νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα αρχίδια ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ.foscilis έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:51 εγώ όσοι ξέρω με σπίτι στην Ιθάκη (ομολογουμένως n=2) έχουν ταυτόχρονα σκάφος και τουλάχιστον άλλα τρία σπίτια σε τουλάχιστον 2 χώρες.
Εκτός αν θεωρείται φοβερή ατραξιόν το να σου πουν ότι κάπου εδώ πέρασε ο Οδυσσέας σουβλάκι τους μνηστήρες, γάμησε την Πηνελόπη ή που ψόφησε ο Άργος. (Κι όλα αυτά αμφισβητήσιμα)
αυτα που ζητανε, υπαρχουν καποιοι που τα πληρωνουν.
οποτε, καλως τα ζητανε, και μακαρι να ζητουσαν και να επαιρναν και παραπανω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τιποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:11
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Τι ακριβώς προσφέρει περισσότερο από την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά και την Λευκάδα;
απο την αλλη, προσφερει 100 φορες περισοτερα απο τη μυκονο.
this is the marketing, που ελεγε και ο τζιμακος. οποιος μπορει, πουλαει μουρη. ακριβα. καλα κανει.
- hellegennes
Άρχοντας της στρατηγικής. Γι' αυτό δουλεύεις στα Open Societies. Oh, wait...blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:54Παντα κανω κατι τετοιες μικροσκοπικες κινησεις αβροτητας στους αντιπαλους μου για να ριξουν τις αμυνες τους. Οι πιο αφελεις τσιμπανε παντα.Kauldron έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:46Πώς δεν σε συμπαθώ. Θυμάμαι που μου είχες δώσει το λινκ με τις ταινίες τρόμου του γιουτιούμπ.blackpaint έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:41
Κατανοητο. Εσενα ομως ξερω ποσο σε εφτυσε η ζωη και καταντησες ετσι. Θα φρικαρα επισης εαν μαθαινα πως με συμπαθουσες.![]()
Πάντως με ενδιαφέρει το μαλλιοτράβηγμά σου με τον foscilis.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Πληγωμένος ΝΔ είναι. ΝΔ ορθόδοξη είναι.sys3x έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:04Ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω για τον χελώνο, είναι πιο πασοκ κι από τον πίνκυ κατά βάθος, όχι "προοδευτικό" όμως, προσοχή, "ορθόδοξο".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
Επί του θέματος, ζηλεύω τρομερά αυτούς που οι γυναίκες τους γουστάρουν χλίδα και σέλφι. Η δικιά μου αυτόν τον καιρό θέλει μόνο σεξ. Μ' έχει ξεζουμίσει.
Για το άλλο θέμα που λες ελπίζω να σε πληρώνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι ρε ασέβαστε, και ο Πάπας είναι Καθολικός.Ασέβαστος έγραψε: 29 Απρ 2020, 11:56υπαρχει λογος, και ειναι ο ενας και μοναδικος λογος που μπορει να υπαρχει για τετοια συμπεριφορα, οπουδηποτε.elchav έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:55Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα τελευταία 10 χρόνια, οι εκεί ξενοδόχοι νομίζουν ότι έπιασαν τον παπά από τα αρχίδια ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ.foscilis έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:51 εγώ όσοι ξέρω με σπίτι στην Ιθάκη (ομολογουμένως n=2) έχουν ταυτόχρονα σκάφος και τουλάχιστον άλλα τρία σπίτια σε τουλάχιστον 2 χώρες.
Εκτός αν θεωρείται φοβερή ατραξιόν το να σου πουν ότι κάπου εδώ πέρασε ο Οδυσσέας σουβλάκι τους μνηστήρες, γάμησε την Πηνελόπη ή που ψόφησε ο Άργος. (Κι όλα αυτά αμφισβητήσιμα)
αυτα που ζητανε, υπαρχουν καποιοι που τα πληρωνουν.
οποτε, καλως τα ζητανε, και μακαρι να ζητουσαν και να επαιρναν και παραπανω.
Υπάρχει κι η έννοια της φούσκας.
Και σκάει.
Τικ
τοκ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
σιγουρα παιζει κι αυτο. ρισκο ειναι.elchav έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:31
ναι ρε ασέβαστε, και ο Πάπας είναι Καθολικός.
Υπάρχει κι η έννοια της φούσκας.
Και σκάει.
Τικ
τοκ
αλλα οι αλλοι στη μυκονο, που πουλανε τον ανεμοδαρμενο ξεροτοπο για χρυσαφι; τοσα χρονια τικ τοκ ακομη δεν εσκασε.
τουτοι εχουν το απανεμο ιονιο, με φατσα στη δυτικη ευρωπη και τους σκαφατους της, νησι γεματο πρασινο, ονομα γνωστο στα περατα του κοσμου, ιστορια...
ε, να μην την ψωνισουν και λιγο; χωρια που οπως ειπα ειναι εξαπανεκαθεν ψωνισμενοι, δεν περασαν και τουρκοκρατια.
Η Ιθάκη είναι ωραία. δεν ξέρω αν είναι ακριβά τα δωμάτια γιατί δεν πήγαμε ποτέ σε δωμάτιο. μεγάλο απωθημένο η Ιταλίδα μουνάρα με κόκκινο ολόσωμο και κατάξανθο μαλλί ίσιο. Ε ρε πούστη μου στο τσακ ήμουνα αλλά ήταν πάντα κοντά η μαλακισμένη βλάχα που τα είχα τότε. Πάνε καμιά 30αριά χρόνια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ την έχω γυρίσει χειμώνα την Ιθάκη και με αντίσκηνο. Δεν υπήρχε ούτε ένας τουρίστας.Ασέβαστος έγραψε: 29 Απρ 2020, 11:59τιποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:11
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Τι ακριβώς προσφέρει περισσότερο από την Κέρκυρα, την Κεφαλλονιά και την Λευκάδα;
απο την αλλη, προσφερει 100 φορες περισοτερα απο τη μυκονο.![]()
this is the marketing, που ελεγε και ο τζιμακος. οποιος μπορει, πουλαει μουρη. ακριβα. καλα κανει.
Καλοκαίρι δεν έχω πάει.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Όντως αυτό με τις γυναίκες ισχύει. Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ. Εγώ γενικά βαριέμαι, είμαι της Αθήνας,και αντε καλοκαίρι κάνα εξοχικό, αλλα μπορεί να ενδώσω, τι να πω. Είναι και αυτή η γκρίνια, δεν αντέχεται

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τα είχα και με τρίτη αλλά αυτό τελείωσε λίγο γρήγορα. Αυτό είναι το ρεκόρ μου. Η καλύτερη φάση, ούτε ζήλιες, ούτε γκρίνια, ούτε γάμοι. Αλλά είναι και δύσκολο, γιατί αρκετές κρατιούνται καλά, και εκεί έξω ειδικά στα σοσιαλ, υπάρχουν πολλά λιγουρια σαν εμένα, άρα υπερπροσφορα πουτσας. Πρέπει να πουλήσεις παπατζιλικι και βαριέμαι πλέον, μιας και δεν είμαστε και Άλεν ντελον, και δεν γράφω και ποίηση όπως παλιά να πουλάω μούρη. Ζόρικες εποχές για εμάς τους μειτσουρτζιλφαδες.Juno έγραψε: 29 Απρ 2020, 21:17Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Όντως αυτό με τις γυναίκες ισχύει. Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ. Εγώ γενικά βαριέμαι, είμαι της Αθήνας,και αντε καλοκαίρι κάνα εξοχικό, αλλα μπορεί να ενδώσω, τι να πω. Είναι και αυτή η γκρίνια, δεν αντέχεται![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Με συγχωρείς, ξερνούσα τόση ώρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Απρ 2020, 22:09Τα είχα και με τρίτη αλλά αυτό τελείωσε λίγο γρήγορα. Αυτό είναι το ρεκόρ μου. Η καλύτερη φάση, ούτε ζήλιες, ούτε γκρίνια, ούτε γάμοι. Αλλά είναι και δύσκολο, γιατί αρκετές κρατιούνται καλά, και εκεί έξω ειδικά στα σοσιαλ, υπάρχουν πολλά λιγουρια σαν εμένα, άρα υπερπροσφορα πουτσας. Πρέπει να πουλήσεις παπατζιλικι και βαριέμαι πλέον, μιας και δεν είμαστε και Άλεν ντελον, και δεν γράφω και ποίηση όπως παλιά να πουλάω μούρη. Ζόρικες εποχές για εμάς τους μειτσουρτζιλφαδες.Juno έγραψε: 29 Απρ 2020, 21:17Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:02 Όντως αυτό με τις γυναίκες ισχύει. Τα εχω με δύο συνταξιούχες αυτόν τον καιρο, και με έχουν ζαλίσει να πάμε διακοπές στο εξωτερικο, δεν πειράζει που είσαι άνεργος, πληρώνουμε εμείς κλπ. Εγώ γενικά βαριέμαι, είμαι της Αθήνας,και αντε καλοκαίρι κάνα εξοχικό, αλλα μπορεί να ενδώσω, τι να πω. Είναι και αυτή η γκρίνια, δεν αντέχεται![]()
Και όχι ότι το έκανα εικόνα, ξερνούσα με τις απόψεις σου.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 142 Απαντήσεις