Σε αυτο συμφωνω. Και τρεφω ελπιδες οτι καποια στιγμη θα βγει το λουκι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω για τον χελώνο, είναι πιο πασοκ κι από τον πίνκυ κατά βάθος, όχι "προοδευτικό" όμως, προσοχή, "ορθόδοξο".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
Επί του θέματος, ζηλεύω τρομερά αυτούς που οι γυναίκες τους γουστάρουν χλίδα και σέλφι. Η δικιά μου αυτόν τον καιρό θέλει μόνο σεξ. Μ' έχει ξεζουμίσει.
Για το άλλο θέμα που λες ελπίζω να σε πληρώνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μπα. Τη λέω τη μαλάκω, να το εκμεταλλευτούμε να κάνουμε ακόμα ένα παιδί τουλάχιστον, τόσο σπέρμα τσάμπα. Ούτε αυτό το μικρό χατήρι δε μου κάνει. Λέει, "εσύ θα ξυπνάς το βράδυ να το ταίσεις;" "και να ξυπνάω εγώ ρε μαλακισμένο τι έγινε; Αφού δεν έχω βυζιά."sys3x έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:04Ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω για τον χελώνο, είναι πιο πασοκ κι από τον πίνκυ κατά βάθος, όχι "προοδευτικό" όμως, προσοχή, "ορθόδοξο".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
Επί του θέματος, ζηλεύω τρομερά αυτούς που οι γυναίκες τους γουστάρουν χλίδα και σέλφι. Η δικιά μου αυτόν τον καιρό θέλει μόνο σεξ. Μ' έχει ξεζουμίσει.
Γάμησε, δε βρίσκεις άκρη μ' αυτές.
Σκλάβος του σεχ δηλαδή.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:07Μπα. Τη λέω τη μαλάκω, να το εκμεταλλευτούμε να κάνουμε ακόμα ένα παιδί τουλάχιστον, τόσο σπέρμα τσάμπα. Ούτε αυτό το μικρό χατήρι δε μου κάνει. Λέει, "εσύ θα ξυπνάς το βράδυ να το ταίσεις;" "και να ξυπνάω εγώ ρε μαλακισμένο τι έγινε; Αφού δεν έχω βυζιά."sys3x έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:04Ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω για τον χελώνο, είναι πιο πασοκ κι από τον πίνκυ κατά βάθος, όχι "προοδευτικό" όμως, προσοχή, "ορθόδοξο".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:51 Ο Kauldron πιστεύω συμπαθεί τους περισσότερους εδώ μέσα. Είναι και ο ίδιος πολύ συμπαθητικός. Το ότι στηρίζει μπαμπουίνους είναι θεωρώ παροδικό και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να επέμβει στον καλό του χαρακτήρα.
Σε καταλαβαίνω, αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι πάει τσάμπα, έχεις τσεκάρει ότι δεν το καβατζώνει;
Τουλάχιστον ζήτα την να σε πάρει μία RME δώρο να ξεμπερδεύεις από κάρτα ήχου, τους σκλάβους παλιά τουλάχιστον ένα κομμάτι φαΐ και στέγη τους δίνανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 27 Απρ 2020, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Σίγουρος. Της είπα ότι δεν είμαι ο Χαν Σόλο να μπορεί να με βάλει σε καλούπι.sys3x έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:16Σκλάβος του σεχ δηλαδή.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:07Μπα. Τη λέω τη μαλάκω, να το εκμεταλλευτούμε να κάνουμε ακόμα ένα παιδί τουλάχιστον, τόσο σπέρμα τσάμπα. Ούτε αυτό το μικρό χατήρι δε μου κάνει. Λέει, "εσύ θα ξυπνάς το βράδυ να το ταίσεις;" "και να ξυπνάω εγώ ρε μαλακισμένο τι έγινε; Αφού δεν έχω βυζιά."sys3x έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:04
Ναι, κι εγώ αυτό πιστεύω για τον χελώνο, είναι πιο πασοκ κι από τον πίνκυ κατά βάθος, όχι "προοδευτικό" όμως, προσοχή, "ορθόδοξο".
Σε καταλαβαίνω, αλλά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι πάει τσάμπα, έχεις τσεκάρει ότι δεν το καβατζώνει;
Η ufx είναι πολύ καλή πάντως, πριν κάνα δίμηνο την πήρε ένας φίλος, τα σπάει.
.
.
Έτσι φτιάχνονται τα καλά τα home studios...
Καλή εβδομάδα στους απο πάνω. Συνυπογράφω ότι και μένα ο Kauldron μου είναι συμπαθής και δεν μπορώ να τον συνδέσω με την ιδεολογία του κόμματος που στηρίζει. Πιο πολύ μου φαίνεται απογοητευμένος από τις πολιτικές των mainstream κομμάτων στα εθνικά θέματα που δεν βρίσκει στέγη αλλού.
Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει, ακόμα και τώρα, την κρισιμότητα της κατάστασης με τον Κορωνοϊό.
Η μόνη λύση είναι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας και η υπομονή για όσο χρειαστεί.
Η μόνη λύση είναι η τήρηση των μέτρων ασφαλείας και η υπομονή για όσο χρειαστεί.
ζωαρα φετος. θα τους τραβολογαω ολους στα γκρεμια και τις ερημιες, και δε θα γκρινιαξει κανεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αλήθεια είναι. Από φίλους και γνωστούς θα έλεγα μισοί μισοί και περίπου 1 στους 10 παίρνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.Rudiche έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:28 Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει, ακόμα και τώρα, την κρισιμότητα της κατάστασης με τον Κορωνοϊό.
Δυστυχώς όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο ορθή φαίνεται να είναι η παρατήρηση αυτή.Rudiche έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:28 Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει, ακόμα και τώρα, την κρισιμότητα της κατάστασης με τον Κορωνοϊό.
.
.
Πάνε μια βόλτα από το Ρουμελιώτη και ποσταρε φωτό από τη στάνη του. Πάντως ρε φίλε να είσαι μέσα στη φύση και να γράφεις στο φόρουμ.... ΑρρώστιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Εγώ ..διακοπές στα απάτητα ελληνικά βουνά της Ρούμελης βρίσκομαι αυτή την στιγμή ..
Και πίνω τον καφέ μου μέσα στην άγρια ορεινή ομορφιά ..μπαίνοντας στο διαδίκτυο και στο φόρουμ ..
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τομπουστη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
+1Ασέβαστος έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:30 ζωαρα φετος. θα τους τραβολογαω ολους στα γκρεμια και τις ερημιες, και δε θα γκρινιαξει κανεις.
Επιστροφή στην φύση αλλά με όλες τις ανέσεις του σύγχρονου τεχνολογικού μας πολιτισμού ..Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:38Πάνε μια βόλτα από το Ρουμελιώτη και ποσταρε φωτό από τη στάνη του. Πάντως ρε φίλε να είσαι μέσα στη φύση και να γράφεις στο φόρουμ.... ΑρρώστιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Εγώ ..διακοπές στα απάτητα ελληνικά βουνά της Ρούμελης βρίσκομαι αυτή την στιγμή ..
Και πίνω τον καφέ μου μέσα στην άγρια ορεινή ομορφιά ..μπαίνοντας στο διαδίκτυο και στο φόρουμ ..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 142 Απαντήσεις