!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Sid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:30 Όποιος κάνει ζημιά ή δολιοφθορά στην αλληλογραφία δεν με απασχολεί ακόμη και αν θανατωθει
Τα ίδια τα ΕΛΤΑ το κάνουν έτσι κι αλλιώς
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Αγις έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:11
Sid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:30 Όποιος κάνει ζημιά ή δολιοφθορά στην αλληλογραφία δεν με απασχολεί ακόμη και αν θανατωθει
αυτο ισοδυναμει με απονομη χαριτος
το μονο που θα τους πονεσει ειναι ποινη καταναγκαστικης εργασιας σε κτημα η εργοστασιο εστω και για μηνες- μονο
θα εχουμε αυτοκτονιες :003:
Σωστός!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:12
Τα ίδια τα ΕΛΤΑ το κάνουν έτσι κι αλλιώς
Από τα ΕΛΤΑ είμαι μέχρι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένος, τα θεωρώ καλύτερη υπηρεσία ακόμη και από την αμερικάνικη USPS, την γερμανική DHL ή την Royal Mail που είναι μεγάλα ονόματα αλλά κατ ουσίαν πρόκειται για οτιναναι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:54 Κανένα όχημα της DHL δεν σας βλέπω να κάψατε τσουλάκια των Γερμανών...
Όχι, να μην κάψουν της DHL γιατί είναι σοβαρή εταιρεία. Την ACS την έχω μεγάλο άχτι γιατί είναι ψεύτες - απατεώνες - κατσαπλιάδες. Έχουν το θράσος να σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι δεν ήσουν σπίτι ενώ απλά δεν χτύπησε ο διανομέας το κουδούνι. Και όταν τους πάρεις τηλέφωνο το ρίχνουν στην τρελή λέγοντας ότι το GPS δείχνει πως ο διανομέας πέρασε, λες και η δουλειά του είναι να περάσει έξω από την αυλή σου. Σε βγάζουν τρελό δηλαδή!

Δεν ξέρω γιατί το κάνουν, μάλλον παραφορτώνουν τους διανομείς με δουλειά που δεν βγαίνει και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Είναι η πιο φθηνή εταιρεία αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ελπίζω μόνο να μην είχε πράγματα προς παράδοση το φορτηγάκι γιατί οι παραλήπτες τους δεν φταίνε σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

alekhine έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:08
Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:51 Δύο εταιρείες που πληρώνουν τα πάντα στο ακέραιο και κάθε υπερωρία. Να το σημειώσουμε.
η μια απο τις οποιες πηγε στην ζουλα να βαλει εξτρα καπελο στις μεταφορες μεσα στην φαση με τον κορωνοιο ομως
η acs, γνωστό αυτό και άλλο θέμα, δεν έχει να κάνει με τα εργασιακά, ούτε και νομίζω πως είναι ο λόγος που τους έκαψαν το βανάκι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:51 Δύο εταιρείες που πληρώνουν τα πάντα στο ακέραιο και κάθε υπερωρία. Να το σημειώσουμε.
Μάλλον δεν έχεις αρκετή εμπειρία με την ACS. Εγώ που παραλαμβάνω κατά μέσο όρο 2 δέματα την εβδομάδα (προ ιού, τωρα μηδέν) θέλω να πάω στην ACS και να γκρεμίσω το γραφείο της περιοχής μου. Δεν ξέρω τι κάνουν με τους εργαζόμενους αλλά με τους πελάτες είναι σκέτη αλητεία.

Για να είμαι δίκαιος να πω εδώ ότι πολλά γραφεία είναι franchise.

ΕΛΤΑ και DHL μόνο.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Sid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:22 Από τα ΕΛΤΑ είμαι μέχρι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένος, τα θεωρώ καλύτερη υπηρεσία ακόμη και από την αμερικάνικη USPS, την γερμανική DHL ή την Royal Mail που είναι μεγάλα ονόματα αλλά κατ ουσίαν πρόκειται για οτιναναι.
Η Royal Mail δυστυχώς έχει κάνει συμφωνία με την ACS :a040:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:40
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:54 Κανένα όχημα της DHL δεν σας βλέπω να κάψατε τσουλάκια των Γερμανών...
Όχι, να μην κάψουν της DHL γιατί είναι σοβαρή εταιρεία. Την ACS την έχω μεγάλο άχτι γιατί είναι ψεύτες - απατεώνες - κατσαπλιάδες. Έχουν το θράσος να σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι δεν ήσουν σπίτι ενώ απλά δεν χτύπησε ο διανομέας το κουδούνι. Και όταν τους πάρεις τηλέφωνο το ρίχνουν στην τρελή λέγοντας ότι το GPS δείχνει πως ο διανομέας πέρασε, λες και η δουλειά του είναι να περάσει έξω από την αυλή σου. Σε βγάζουν τρελό δηλαδή!

Δεν ξέρω γιατί το κάνουν, μάλλον παραφορτώνουν τους διανομείς με δουλειά που δεν βγαίνει και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Είναι η πιο φθηνή εταιρεία αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ελπίζω μόνο να μην είχε πράγματα προς παράδοση το φορτηγάκι γιατί οι παραλήπτες τους δεν φταίνε σε τίποτα.
το εζησα με μια κυρια διανομεα της ACS - θρασυτατη - επεμενε πως περασε - ενω επαιζα μπαλλα με τον βαπτιστηρα στο δρομο :003: - πουλησε κ πνευμα '' κ τι θες ειμαι μακρια τωρα '' της εξηγησα ευγενικα οτι στ αρχιδια μου και να τσακιστει να φερει το δεμα - μαλλον συνηλθε και εμφανιστηκε ολο γλυκες κ συγγνωμες .
της εριξα ενα ακομα ευγενικο :003: ξεχεσμα - ωραιοτατη εμφανισιακα - ειχε συνηθισει στη ζωη της να της κανουν τεμεναδες επειδη ειναι μαναρα - αλλα επεσε σε υφαλο :003:
με κοιταζε σαν να ειμαι εξωγηινος :smt005:
εφαρμοσμενη ισοτητα καλο μαθημα για τον μικρο .

απο τοτε ειναι αψογη στις παραδοσεις - φερνει και καραμελες για τον πιτσιρικα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:49
Μάλλον δεν έχεις αρκετή εμπειρία με την ACS. Εγώ που παραλαμβάνω κατά μέσο όρο 2 δέματα την εβδομάδα (προ ιού, τωρα μηδέν) θέλω να πάω στην ACS και να γκρεμίσω το γραφείο της περιοχής μου. Δεν ξέρω τι κάνουν με τους εργαζόμενους αλλά με τους πελάτες είναι σκέτη αλητεία.

ΕΛΤΑ και DHL μόνο.
Της Μεταμόρφωσης που συνεργάζομαι χρόνια ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Το ίδιο και της Κηφισιάς.
Πρόσφατα γνώρισα όμως και της Νεας Σμύρνης που εξυπηρετεί το Φάληρο και όντως μια μέρα ήμουν στα πρόθυρα να αρχίσω τις γρήγορες.

Ρε πστ Άγη που πέτυχες γυναίκα διανομέα και ειδικά ωραία; :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:14
Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:49

ΕΛΤΑ και DHL μόνο.
Της Μεταμόρφωσης που συνεργάζομαι χρόνια ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Το ίδιο και της Κηφισιάς.
Πρόσφατα γνώρισα όμως και της Νεας Σμύρνης που εξυπηρετεί το Φάληρο και όντως μια μέρα ήμουν στα πρόθυρα να αρχίσω τις γρήγορες.

Ρε πστ Άγη που πέτυχες γυναίκα διανομέα και ειδικά ωραία; :lol:
γνωριζεις το που :8)

πολυ δυνατο κομματι - ψηλη κ αθλητικη 92 /100
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:57
Sid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:22 Από τα ΕΛΤΑ είμαι μέχρι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένος, τα θεωρώ καλύτερη υπηρεσία ακόμη και από την αμερικάνικη USPS, την γερμανική DHL ή την Royal Mail που είναι μεγάλα ονόματα αλλά κατ ουσίαν πρόκειται για οτιναναι.
Η Royal Mail δυστυχώς έχει κάνει συμφωνία με την ACS :a040:
ναι :a040:

και για να φτάσει κάτι Ελλάδα από Βρετανία κάνει μια στάση στην Γερμανία (σε αποθήκες, νομίζω της DHL) εκεί ξαναγίνεται διαλογή και από εκει αναλαμβάνει η ACS. Ολόκληρη ιστορία δηλαδή ενώ η διαδρομή θα μπορουσε ήταν το απλό και πιο γρήγορο Λονδίνο -Αθήνα απευθείας.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:55
Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:53 Το πήξιμο συντελείται βλέπω. :003:
δηλαδή στηρίζεις τέτοιες εγκληματικές πράξεις;
ζαιος και να μην στηρίζει εγκληματίες? θα τον διαγράψουν από το κομμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

τεν τεν έγραψε: 12 Απρ 2020, 08:45
Χαοτικός έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:58 Πολιτικά όχι. Συναισθηματικά όμως! :003:

Άσε μας ρε! Εγκληματικές πράξεις! Ένα κάψιμο ήτανε. :102:

Αυτά που κάνανε τα αφεντικά τους;
Από πότε ο εμπρησμός δεν θεωρείτε εγκληματική πράξη;
και με αυτά τα μουνόπανα καθόμαστε και συζητάμε πολιτκά στο φορουμ αντί να τα στείλουμε εξορία σε ξερονήσια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:14 Της Μεταμόρφωσης που συνεργάζομαι χρόνια ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Το ίδιο και της Κηφισιάς.
Μάλλον έχει να κάνει με τον παράγοντα franchise. Πάντως έχω ακούσει για αρκετά προβληματικά γραφεία της ACS και μου το έχει αναφέρει και άνθρωπος που εργάζεται στα κεντρικά της εταιρείας, ότι δηλαδή έχουν θέματα με αρκετούς franchisers.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”