Τα ίδια τα ΕΛΤΑ το κάνουν έτσι κι αλλιώςSid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:30 Όποιος κάνει ζημιά ή δολιοφθορά στην αλληλογραφία δεν με απασχολεί ακόμη και αν θανατωθει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες
- Λίνο Βεντούρα
Re: Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Sid Vicious
Re: Πυρπολήσαμε ένα βαν της Speedex και ένα της ACS για να στηρίξουμε τους εργαζόμενους τους και τις ευπαθείς ομάδες
Σωστός!Αγις έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:11αυτο ισοδυναμει με απονομη χαριτοςSid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:30 Όποιος κάνει ζημιά ή δολιοφθορά στην αλληλογραφία δεν με απασχολεί ακόμη και αν θανατωθει
το μονο που θα τους πονεσει ειναι ποινη καταναγκαστικης εργασιας σε κτημα η εργοστασιο εστω και για μηνες- μονο
θα εχουμε αυτοκτονιες![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Από τα ΕΛΤΑ είμαι μέχρι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένος, τα θεωρώ καλύτερη υπηρεσία ακόμη και από την αμερικάνικη USPS, την γερμανική DHL ή την Royal Mail που είναι μεγάλα ονόματα αλλά κατ ουσίαν πρόκειται για οτιναναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:12Τα ίδια τα ΕΛΤΑ το κάνουν έτσι κι αλλιώςSid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:30 Όποιος κάνει ζημιά ή δολιοφθορά στην αλληλογραφία δεν με απασχολεί ακόμη και αν θανατωθει
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι, να μην κάψουν της DHL γιατί είναι σοβαρή εταιρεία. Την ACS την έχω μεγάλο άχτι γιατί είναι ψεύτες - απατεώνες - κατσαπλιάδες. Έχουν το θράσος να σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι δεν ήσουν σπίτι ενώ απλά δεν χτύπησε ο διανομέας το κουδούνι. Και όταν τους πάρεις τηλέφωνο το ρίχνουν στην τρελή λέγοντας ότι το GPS δείχνει πως ο διανομέας πέρασε, λες και η δουλειά του είναι να περάσει έξω από την αυλή σου. Σε βγάζουν τρελό δηλαδή!Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:54 Κανένα όχημα της DHL δεν σας βλέπω να κάψατε τσουλάκια των Γερμανών...
Δεν ξέρω γιατί το κάνουν, μάλλον παραφορτώνουν τους διανομείς με δουλειά που δεν βγαίνει και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Είναι η πιο φθηνή εταιρεία αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.
Ελπίζω μόνο να μην είχε πράγματα προς παράδοση το φορτηγάκι γιατί οι παραλήπτες τους δεν φταίνε σε τίποτα.
η acs, γνωστό αυτό και άλλο θέμα, δεν έχει να κάνει με τα εργασιακά, ούτε και νομίζω πως είναι ο λόγος που τους έκαψαν το βανάκι.alekhine έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:08η μια απο τις οποιες πηγε στην ζουλα να βαλει εξτρα καπελο στις μεταφορες μεσα στην φαση με τον κορωνοιο ομωςΕρμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:51 Δύο εταιρείες που πληρώνουν τα πάντα στο ακέραιο και κάθε υπερωρία. Να το σημειώσουμε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
Μάλλον δεν έχεις αρκετή εμπειρία με την ACS. Εγώ που παραλαμβάνω κατά μέσο όρο 2 δέματα την εβδομάδα (προ ιού, τωρα μηδέν) θέλω να πάω στην ACS και να γκρεμίσω το γραφείο της περιοχής μου. Δεν ξέρω τι κάνουν με τους εργαζόμενους αλλά με τους πελάτες είναι σκέτη αλητεία.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:51 Δύο εταιρείες που πληρώνουν τα πάντα στο ακέραιο και κάθε υπερωρία. Να το σημειώσουμε.
Για να είμαι δίκαιος να πω εδώ ότι πολλά γραφεία είναι franchise.
ΕΛΤΑ και DHL μόνο.
- Green Dragon
Η Royal Mail δυστυχώς έχει κάνει συμφωνία με την ACSSid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:22 Από τα ΕΛΤΑ είμαι μέχρι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένος, τα θεωρώ καλύτερη υπηρεσία ακόμη και από την αμερικάνικη USPS, την γερμανική DHL ή την Royal Mail που είναι μεγάλα ονόματα αλλά κατ ουσίαν πρόκειται για οτιναναι.
το εζησα με μια κυρια διανομεα της ACS - θρασυτατη - επεμενε πως περασε - ενω επαιζα μπαλλα με τον βαπτιστηρα στο δρομοGreen Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:40Όχι, να μην κάψουν της DHL γιατί είναι σοβαρή εταιρεία. Την ACS την έχω μεγάλο άχτι γιατί είναι ψεύτες - απατεώνες - κατσαπλιάδες. Έχουν το θράσος να σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό ότι δεν ήσουν σπίτι ενώ απλά δεν χτύπησε ο διανομέας το κουδούνι. Και όταν τους πάρεις τηλέφωνο το ρίχνουν στην τρελή λέγοντας ότι το GPS δείχνει πως ο διανομέας πέρασε, λες και η δουλειά του είναι να περάσει έξω από την αυλή σου. Σε βγάζουν τρελό δηλαδή!Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:54 Κανένα όχημα της DHL δεν σας βλέπω να κάψατε τσουλάκια των Γερμανών...
Δεν ξέρω γιατί το κάνουν, μάλλον παραφορτώνουν τους διανομείς με δουλειά που δεν βγαίνει και το αποτέλεσμα είναι αυτό. Είναι η πιο φθηνή εταιρεία αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.
Ελπίζω μόνο να μην είχε πράγματα προς παράδοση το φορτηγάκι γιατί οι παραλήπτες τους δεν φταίνε σε τίποτα.
της εριξα ενα ακομα ευγενικο
με κοιταζε σαν να ειμαι εξωγηινος
εφαρμοσμενη ισοτητα καλο μαθημα για τον μικρο .
απο τοτε ειναι αψογη στις παραδοσεις - φερνει και καραμελες για τον πιτσιρικα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Της Μεταμόρφωσης που συνεργάζομαι χρόνια ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Το ίδιο και της Κηφισιάς.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:49Μάλλον δεν έχεις αρκετή εμπειρία με την ACS. Εγώ που παραλαμβάνω κατά μέσο όρο 2 δέματα την εβδομάδα (προ ιού, τωρα μηδέν) θέλω να πάω στην ACS και να γκρεμίσω το γραφείο της περιοχής μου. Δεν ξέρω τι κάνουν με τους εργαζόμενους αλλά με τους πελάτες είναι σκέτη αλητεία.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:51 Δύο εταιρείες που πληρώνουν τα πάντα στο ακέραιο και κάθε υπερωρία. Να το σημειώσουμε.
ΕΛΤΑ και DHL μόνο.
Πρόσφατα γνώρισα όμως και της Νεας Σμύρνης που εξυπηρετεί το Φάληρο και όντως μια μέρα ήμουν στα πρόθυρα να αρχίσω τις γρήγορες.
Ρε πστ Άγη που πέτυχες γυναίκα διανομέα και ειδικά ωραία;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
γνωριζεις το πουΕρμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:14Της Μεταμόρφωσης που συνεργάζομαι χρόνια ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Το ίδιο και της Κηφισιάς.Green Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:49Μάλλον δεν έχεις αρκετή εμπειρία με την ACS. Εγώ που παραλαμβάνω κατά μέσο όρο 2 δέματα την εβδομάδα (προ ιού, τωρα μηδέν) θέλω να πάω στην ACS και να γκρεμίσω το γραφείο της περιοχής μου. Δεν ξέρω τι κάνουν με τους εργαζόμενους αλλά με τους πελάτες είναι σκέτη αλητεία.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 12:51 Δύο εταιρείες που πληρώνουν τα πάντα στο ακέραιο και κάθε υπερωρία. Να το σημειώσουμε.
ΕΛΤΑ και DHL μόνο.
Πρόσφατα γνώρισα όμως και της Νεας Σμύρνης που εξυπηρετεί το Φάληρο και όντως μια μέρα ήμουν στα πρόθυρα να αρχίσω τις γρήγορες.
Ρε πστ Άγη που πέτυχες γυναίκα διανομέα και ειδικά ωραία;![]()
πολυ δυνατο κομματι - ψηλη κ αθλητικη 92 /100
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Sid Vicious
ναιGreen Dragon έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:57Η Royal Mail δυστυχώς έχει κάνει συμφωνία με την ACSSid Vicious έγραψε: 29 Απρ 2020, 13:22 Από τα ΕΛΤΑ είμαι μέχρι σήμερα απόλυτα ικανοποιημένος, τα θεωρώ καλύτερη υπηρεσία ακόμη και από την αμερικάνικη USPS, την γερμανική DHL ή την Royal Mail που είναι μεγάλα ονόματα αλλά κατ ουσίαν πρόκειται για οτιναναι.![]()
και για να φτάσει κάτι Ελλάδα από Βρετανία κάνει μια στάση στην Γερμανία (σε αποθήκες, νομίζω της DHL) εκεί ξαναγίνεται διαλογή και από εκει αναλαμβάνει η ACS. Ολόκληρη ιστορία δηλαδή ενώ η διαδρομή θα μπορουσε ήταν το απλό και πιο γρήγορο Λονδίνο -Αθήνα απευθείας.
ζαιος και να μην στηρίζει εγκληματίες? θα τον διαγράψουν από το κομμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
και με αυτά τα μουνόπανα καθόμαστε και συζητάμε πολιτκά στο φορουμ αντί να τα στείλουμε εξορία σε ξερονήσια
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Green Dragon
Μάλλον έχει να κάνει με τον παράγοντα franchise. Πάντως έχω ακούσει για αρκετά προβληματικά γραφεία της ACS και μου το έχει αναφέρει και άνθρωπος που εργάζεται στα κεντρικά της εταιρείας, ότι δηλαδή έχουν θέματα με αρκετούς franchisers.Ερμής έγραψε: 29 Απρ 2020, 14:14 Της Μεταμόρφωσης που συνεργάζομαι χρόνια ειναι ΤΕΛΕΙΟ. Το ίδιο και της Κηφισιάς.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 3 Απαντήσεις