Ρε συ έχεις καταλάβει κάτι; Το ξανθό παιδάκι είναι Μελανήσιος. Δεν έχει καμμία σχέση με την Αφρική, οι Μελανήσιοι γενετικά είναι κοντά στους Ασιάτες. Πώς θα τους βάλεις στην ίδια "φυλή"; Το κοριτσάκι με τα σχιστά μάτια, γιατί δεν το βάζεις στην μογγολική "φυλή";ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:46ρε μλκες έχετε αχρωματοψία; το γεγονός ότι η μία φυλή έχει λευκό/ανοιχτό χρώμα δέρματος και η άλλη σκούρο/μαύρο δεν αποτελεί ένα επαρκές χαρακτηριστικό που γεννά δύο διακριτές ομάδες ανθρώπων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαύρη Αθηνά: Μια επαναστατική θεωρεία για την αφρικανική προέλευση του ελληνικού πολιτισμού
Re: Η στάση της Ελλάδας στη θεωρία της Μαύρης Αθηνάς
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Για τους αρχαίους Έλληνες δεν αποτελούσε και φυλογενετικά επίσης δεν αποτελεί. Για τους μόνους που αποτελούσε κάτι τέτοιο ήταν οι λευκοί και άραβες ιδιοκτήτες σκλάβων. Και οι λευκοί μάλιστα το πήγαιναν πολύ μακριά και πριν 100 χρόνια "αποδείκνυαν" ότι και οι Ιρλανδοί είναι νεγροειδείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:46 ρε μλκες έχετε αχρωματοψία; το γεγονός ότι η μία φυλή έχει λευκό/ανοιχτό χρώμα δέρματος και η άλλη σκούρο/μαύρο δεν αποτελεί ένα επαρκές χαρακτηριστικό που γεννά δύο διακριτές ομάδες ανθρώπων;
Επίσης αυτές τις μαλακίες καλό είναι να τις πιστεύεις άμα ζεις σε τίποτα χωριά στο Μισσισιπή που το άσπρο του κώλου σπάει μόνο από το κολλημένο σκατό. Να μην τις λες εδώ που εγώ έχω πιο μαύρο δέρμα από τη Μέγκαν Μαρκλ και η αδερφή μου είναι ξανθιά λευκή με πρασινογάλαζα μάτια. Άντε. Όλα τα είχαμε, τα αποχύματα της διανόησης των αμερικανόβλαχων μας έλειπαν. Λευκή και μαύρη φυλή... στην Ελλάδα. Μαλάκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 28 Απρ 2020, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όλοι είναι μαύροιLeporello έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:53Ρε συ έχεις καταλάβει κάτι; Το ξανθό παιδάκι είναι Μελανήσιος. Δεν έχει καμμία σχέση με την Αφρική, οι Μελανήσιοι γενετικά είναι κοντά στους Ασιάτες. Πώς θα τους βάλεις στην ίδια "φυλή"; Το κοριτσάκι με τα σχιστά μάτια, γιατί δεν το βάζεις στην μογγολική "φυλή";ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:46ρε μλκες έχετε αχρωματοψία; το γεγονός ότι η μία φυλή έχει λευκό/ανοιχτό χρώμα δέρματος και η άλλη σκούρο/μαύρο δεν αποτελεί ένα επαρκές χαρακτηριστικό που γεννά δύο διακριτές ομάδες ανθρώπων;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Gouerino 4
Ρε μαλακα λεπο,σοβαρα τωρα,τα πιστευεις αυτα που γραφεις;
Ετοιμασου μολις τελειωσει ο ιος,θα κλεισω για πάρτη σου το μεγαρο μουσικης,να δωσεις ενα ρεσιταλ μαλακιας να το ευχαριστηθει ο κοσμος
Ετοιμασου μολις τελειωσει ο ιος,θα κλεισω για πάρτη σου το μεγαρο μουσικης,να δωσεις ενα ρεσιταλ μαλακιας να το ευχαριστηθει ο κοσμος
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Απαντά και στην Ελλάδα αυτό το χρώμα του κοριτσιού.

Πώς νιώθεις που εγώ ο Έλληνας έχω πιο σκούρο δέρμα από τη Μέγκαν Μαρκλ κι εσύ παραμένεις διασταύρωση Μογγόλου με κατσίκα από τη Βουλγαρία;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ δεν πιστεύω σε θεωρίες φυλετικών ιεραρχιών και τέτοιαfoscilis έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:53Για τους αρχαίους Έλληνες δεν αποτελούσε και φυλογενετικά επίσης δεν αποτελεί. Για τους μόνους που αποτελούσε κάτι τέτοιο ήταν οι λευκοί και άραβες ιδιοκτήτες σκλάβων. Και οι λευκοί μάλιστα το πήγαιναν πολύ μακριά και πριν 100 χρόνια "αποδείκνυαν" ότι και οι Ιρλανδοί είναι νεγροειδείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:46 ρε μλκες έχετε αχρωματοψία; το γεγονός ότι η μία φυλή έχει λευκό/ανοιχτό χρώμα δέρματος και η άλλη σκούρο/μαύρο δεν αποτελεί ένα επαρκές χαρακτηριστικό που γεννά δύο διακριτές ομάδες ανθρώπων;
Επίσης αυτές τις μαλακίες καλό είναι να τις πιστεύεις άμα ζεις σε τίποτα χωριά στο Μισσισιπή που το άσπρο του κώλου σπάει μόνο από το κολλημένο σκατό. Να μην τις λες εδώ που εγώ έχω πιο μαύρο δέρμα από τη Μέγκαν Μαρκλ και η αδερφή μου είναι ξανθιά λευκή με πρασινογάλαζα μάτια. Άντε. Όλα τα είχαμε, τα αποχύματα της διανόησης των αμερικανόβλαχων μας έλειπαν. Λευκή και μαύρη φυλή... στην Ελλάδα. Μαλάκες.
για μένα όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι
αυτό που θέλω να είναι να διατηρηθεί η φυλετική ποικιλία και η διαφορετικότητα
οι sjw και όλοι αυτοί που κατηγορούν τη θεωρία των φυλών θέλουν να εξαλειφθούν οι φυλές να γίνει όλη η ανθρωπότητα ένας αχταρμάς με κοινά χαρακτηριστικά, να χαθεί η μοναδικότητα της κάθε φυλής
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
κι εσένα τι σε νοιάζει; Δεν είπε "είμαστε κάφροι βούλγαροι χουλιγκάνοι".Gouerino 4 έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:31 Οπως ειπε και ο τιτανας τραμπ σε μια πορεια πριν πολλά χρόνια
Δεν ειμαστε ρατσιστές ειμαστε φιλήσυχοι λευκοι οικογενειάρχες
Ο λαος θα απαιτήσει και τρίτη θητεία για τον Ντόναλντ αρο
-
Gouerino 4
Ρε φιλε,στη ζωη μου εχω χορτασει απο διαδικτυακούς και τηλεφωνικους μαγκες
Απο προσωπο με προσωπο εχω έλλειψη
Μηπως μπορεις να βοηθήσεις;
Απο προσωπο με προσωπο εχω έλλειψη
Μηπως μπορεις να βοηθήσεις;
-
Gouerino 4
Η θεωρια λεει οτι οι χομο σαπιενς ξεκινησαν απο την αφρικη,ως μαυροι και δεκαδες χιλιαδες χρονια μετα περασαν στις αλλες ηπειρους.Πρώτον η θεωρία out of africa δε λέει ότι ποτέ δεν υπήρξαν homo sapiens εκτός αφρικής (και οι Νεάντερταλ ήταν Homo Sapiens). Λέει ότι εσύ συγκεκριμένα κατάγεσαι από ανθρώπους που ήρθαν από την Αφρική ανήκοντας σε μια υποφυλή μαύρων και αυτό είναι κάτι που ισχύει.
Τωρα πως γινεται να εχει βρεθει χομο σαπιενς στην μανη πανω απο 200.000 χρονια πριν ας το εξηγησουν.
Και φυσικα αυτο που λες δεν ισχυει,γιατι ο μαυρος δεν μπορει να ασπρισει.
Μαυρος παρεμεινε μονο εκει που εζησε αυτος και κανενας αλλος,δηλαδη πλην αφρικης και σε τασμανια,αυστραλια
Εσύ πήρες από την προβατίναfoscilis έγραψε: 28 Απρ 2020, 15:53 που εγώ έχω πιο μαύρο δέρμα από τη Μέγκαν Μαρκλ και η αδερφή μου είναι ξανθιά λευκή με πρασινογάλαζα μάτια. Άντε.
Δεν εξηγείται αλλιώς, είτε δεν είστε αδερφές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μαύρος δεν γίνεσαι φιλαράκι, γεννιέσαι.Gouerino 4 έγραψε: 28 Απρ 2020, 16:15Η θεωρια λεει οτι οι χομο σαπιενς ξεκινησαν απο την αφρικη,ως μαυροι και δεκαδες χιλιαδες χρονια μετα περασαν στις αλλες ηπειρους.Πρώτον η θεωρία out of africa δε λέει ότι ποτέ δεν υπήρξαν homo sapiens εκτός αφρικής (και οι Νεάντερταλ ήταν Homo Sapiens). Λέει ότι εσύ συγκεκριμένα κατάγεσαι από ανθρώπους που ήρθαν από την Αφρική ανήκοντας σε μια υποφυλή μαύρων και αυτό είναι κάτι που ισχύει.
Τωρα πως γινεται να εχει βρεθει χομο σαπιενς στην μανη πανω απο 200.000 χρονια πριν ας το εξηγησουν.
Και φυσικα αυτο που λες δεν ισχυει,γιατι ο μαυρος δεν μπορει να ασπρισει.
Μαυρος παρεμεινε μονο εκει που εζησε αυτος και κανενας αλλος,δηλαδη πλην αφρικης και σε τασμανια,αυστραλια
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σίγουρα δεν θα έβαζα κινέζο ακόμα και αν είχε δυσανεξία στη λακτόζηLeporello έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:57 Γιά την ερώτησή σου, δεν κατάλαβα ότι ήταν σοβαρή. Ανταπαντώ: θα έβαζες ένα κοντό μαύρο να παίξει τον ρόλο του Τζόρνταν; Μάλλον όχι. Είναι τόσο σοβαρό αυτό το επιχείρημα γιά την ύπαρξη ή όχι των "φυλών";
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αφού δεν υπάρχουν οι φυλές είναι κοινωνικά κατασκευάσματαnowhere έγραψε: 28 Απρ 2020, 16:28σίγουρα δεν θα έβαζα κινέζο ακόμα και αν είχε δυσανεξία στη λακτόζηLeporello έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:57 Γιά την ερώτησή σου, δεν κατάλαβα ότι ήταν σοβαρή. Ανταπαντώ: θα έβαζες ένα κοντό μαύρο να παίξει τον ρόλο του Τζόρνταν; Μάλλον όχι. Είναι τόσο σοβαρό αυτό το επιχείρημα γιά την ύπαρξη ή όχι των "φυλών";
τι δεν έχει ένας κινέζος που το έχει ο τζόρνταν και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να τον υποδυθεί σε ταινία;
ίδιοι είναι
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όχι. Εγώ μαλακία το βρίσκω. Εκτός αν είναι για καλλιτεχνικούς λόγους. Κάποια ταινία ή κάποιος πίνακας ζωγραφικής. Η κάθε συνομωσιολαγνεία για μένα πιο πολύ παίζει σε αγράμματους, χριστιανούς που είναι. πιο κοντά στη δεξιά.Last Veteran έγραψε: 28 Απρ 2020, 14:05Εμ εδώ που τα λέμε δεν είναι κάπως ιδεολογικό (αριστερό στην προκειμένη) να ισχυριζεσαι ότι ήταν μαύρη η Αθήνα και ότι αφού το βιβλίο πολεμιεται υπάρχει κάποια αλήθεια σαν να λέμε o David Icke πολεμιεται άρα υπάρχουν δρακονιανοι, το mein kampf πολεμιεται άρα κάτι τρέχει;
Κάποιοι όμως θα θεωρήσουν και συνομωσιολάγνους εμάς που θα πούμε για τα σχέδια της κάθε άρχουσας τάξης. Τα παιχνίδια των τραπεζιτών σε παγκόσμιο όμως επίπεδο. Θα αντιπροτείνουν μια πραγματικότητα κανονικότατη όπου η οικονομία είναι ανεξάρτητη και εξελίσσεται από μόνη της και δεν κινούν κάποιοι τα νήματα. Τόση αντίληψη έχουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 18 Απαντήσεις