πατησιωτης έγραψε: 27 Απρ 2020, 13:10
Δεν ασχολείται κανείς με ανοησίες που εγράφησαν για να ανυψώσουν το ηθικό των μαύρων της Αμερικής.Οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν τόσο μαύροι όσο ξανθοί γερμανικής καταγωγής όπως υποστήριζαν πριν 90 χρόνια οι θεωρητικοί του Χίτλερ,δηλαδή καθόλου.
Η ανοησία της θεωρίας προκύπτει και από την σύγχυση μεταξύ αρχαίας Αιγύπτου και άλλων αρχαίων πολιτισμών με τους οποίους είχαν σχέση οι αρχαίοι Έλληνες με τους μαύρους.Οι Αιγύπτιοι βεβαίως ζούσαν στην Αφρική αφού η Αίγυπτος είναι σε αυτήν αλλά ούτε αυτοί ήσαν μαύροι.Οι μαύροι ζούσαν και ακόμη ζουν κάτω από τη Σαχάρα - υπάρχει πλέον και γεωγραφικός όρος sub Saharan Africa και όχι στη Βόρειο Αφρική όπου είχαν σχέσεις και αποικίες οι αρχαίοι Έλληνες.
οι ελληνες ηταν πιο σκουροχρωμοι στην αρχαιοτητα και το χρωμα τους ανοιξε με την προσθηκη του σλαβικου στοιχειου.
Οι Έλληνες στην αρχαιότητα ήταν όπως οι σύγχρονοι Έλληνες. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό στοιχείο που να συναινεί με την άποψη ότι έχει αλλάξει η γενική φυσιογνωμία των Ελλήνων.
Εντάξει. Οι Πόντιοι είναι ίδιοι οι αρχαιοι Έλληνες
hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:24
Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία το λαμβάνουμε υπόψη; Ότι το κλίμα δεν επηρεάζει την εμφάνιση την δική μας και των απογόνων μας;
Διαφωνώ
Ποιος χέστηκε αν διαφωνείς με την βιολογία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το γεγονός ότι δεν λειτουργεί έτσι η βιολογία το λαμβάνουμε υπόψη; Ότι το κλίμα δεν επηρεάζει την εμφάνιση την δική μας και των απογόνων μας;
ασφαλως, ηταν σκωπτικο το σχολιο μου. Εξαλλου ο μεσος αφροαμερικανος εχει ως και 25% ευρωπαικο γονιδιωμα, επειδη η ιστορια του διαφυλετικου βιασμου στην αμερικη κατα την περιοδο της δουλειας ηταν τεραστια.
ασφαλως, ηταν σκωπτικο το σχολιο μου. Εξαλλου ο μεσος αφροαμερικανος εχει ως και 25% ευρωπαικο γονιδιωμα, επειδη η ιστορια του διαφυλετικου βιασμου στην αμερικη κατα την περιοδο της δουλειας ηταν τεραστια.
Ναι, τούς γάμησαν τους μαύρους οι Ευρωπαίοι.
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του νήματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν θυμάμαι κανένα βιβλίο βιολογίας να λέγεται "quora".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Giorgos 574 έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:06
Όχι. Αν πχ μια ομάδα Βουλγάρων μεταναστεύσει στην Κρήτη και έρθει σε επιμειξία με τους ντοπιους μετά από πολλες γενιές δε θα έχει καμια διαφορα φυσιογνωμικά. Το κλίμα θα επηρεάσει την απόχρωση των μαλλιών και του δέρματος και το σχήμα του κεφαλιού.
Οι αλλαγές στην εξελιξη δεν ειναι ντετερμινιστικες. Η εξελιξη δεν ειναι intelligent design, υπάρχει μεν η φυσική επιλογή αλλα αυτο αφορα στο κομμάτι της αναπαραγωγής κυρίως σε σχέση με το οτι οι πιο φιτ οργανισμοί ειναι πιθανοτερο να αναπαραχθουν. Αυτοι προκύπτουν συχνα κ απο ραντομ μεταλλαξεις. Ακομα κ 1 εκατομμύριο χρόνια να μεινει ενας νορβηγικος πληθυσμός στην υποσαχαρια Αφρική, δεν ειναι καθολου σίγουρο οτι θα.. μαυρισει
Όχι. Αν πχ μια ομάδα Βουλγάρων μεταναστεύσει στην Κρήτη και έρθει σε επιμειξία με τους ντοπιους μετά από πολλες γενιές δε θα έχει καμια διαφορα φυσιογνωμικά. Το κλίμα θα επηρεάσει την απόχρωση των μαλλιών και του δέρματος και το σχήμα του κεφαλιού.
Οι αλλαγές στην εξελιξη δεν ειναι ντετερμινιστικες. Η εξελιξη δεν ειναι intelligent design, υπάρχει μεν η φυσική επιλογή αλλα αυτο αφορα στο κομμάτι της αναπαραγωγής κυρίως σε σχέση με το οτι οι πιο φιτ οργανισμοί ειναι πιθανοτερο να αναπαραχθουν. Αυτοι προκύπτουν συχνα κ απο ραντομ μεταλλαξεις. Ακομα κ 1 εκατομμύριο χρόνια να μεινει ενας νορβηγικος πληθυσμός στην υποσαχαρια Αφρική, δεν ειναι καθολου σίγουρο οτι θα.. μαυρισει
ασφαλως και θα μαυρισει. θα πεθανουν ολοι οι λευκοι και θα ζησουν οι πιο μελαχρινοι
Giorgos 574 έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:36
Ειδικος υπογράφει. Κάτι παραπάνω θα ξέρει
Τράβα διάβασε κάνα βιβλίο και κόψε την βραδινή μαλακία.
bolek έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:38 ασφαλως και θα μαυρισει. θα πεθανουν ολοι οι λευκοι και θα ζησουν οι πιο μελαχρινοι
Από τι θα πεθάνουν οι λευκοί; Μην λέτε μαλακίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ειπα οτι οι μαύροι θα ασπρίσουν ή το αντίστροφο
Giorgos 574 έγραψε: 27 Απρ 2020, 23:36
Ειδικος υπογράφει. Κάτι παραπάνω θα ξέρει
Τράβα διάβασε κάνα βιβλίο και κόψε την βραδινή μαλακία.
Το έχω κάνει ήδη
Ωραία, τώρα διάβασε και κάνα βιβλίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,