!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
https://www.protagon.gr/epikairotita/ka ... 4342043312
"Σχεδόν οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι, οι περισσότεροι εκ των οποίων τον Αύγουστο, σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας."
εγώ θα παρατηρήσω απλά ότι οι μισοί Έλληνες είναι γυναίκες.
"Σχεδόν οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές φέτος το καλοκαίρι, οι περισσότεροι εκ των οποίων τον Αύγουστο, σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας."
- Υδράργυρος
Re: κι όμως οι μισοί Έλληνες σχεδιάζουν να κάνουν διακοπές
ορεξατος ξεκινησες σημερα
Περιμένω να γίνει της πουτάνας στην Καλαμάτα από Έλληνες τουρίστες τον Αύγουστο.
Γιατί προς τα νησιά θα υπάρχουν απαγορεύσεις μετακινήσεων και πολλές επιχειρήσεις που δεν τις δουλεύουν ντόπιοι δεν θα έχουν ανοίξει.
Επίσης γιατί ο κόσμος θα πηγαίνει για διακοπές με το αυτοκίνητό του και δεν θα θέλει να συνωστίζεται σε αεροπλάνα πλοία και λεωφορεία.
Γιατί προς τα νησιά θα υπάρχουν απαγορεύσεις μετακινήσεων και πολλές επιχειρήσεις που δεν τις δουλεύουν ντόπιοι δεν θα έχουν ανοίξει.
Επίσης γιατί ο κόσμος θα πηγαίνει για διακοπές με το αυτοκίνητό του και δεν θα θέλει να συνωστίζεται σε αεροπλάνα πλοία και λεωφορεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 27 Απρ 2020, 10:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ ..διακοπές στα απάτητα ελληνικά βουνά της Ρούμελης βρίσκομαι αυτή την στιγμή ..
Και πίνω τον καφέ μου μέσα στην άγρια ορεινή ομορφιά ..μπαίνοντας στο διαδίκτυο και στο φόρουμ ..
Και πίνω τον καφέ μου μέσα στην άγρια ορεινή ομορφιά ..μπαίνοντας στο διαδίκτυο και στο φόρουμ ..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Costa Navarino κορίτσια μόνο 660 τη βραδιά για Ιούλιο. Μην κλείνετε ακόμα οι τιμές θα πέσουν κι άλλο.

Εκεί να πας τη γυναίκα σου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Costa Navarino κορίτσια μόνο 660 τη βραδιά για Ιούλιο. Μην κλείνετε ακόμα οι τιμές θα πέσουν κι άλλο.
![]()
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μονο Έλληνες φέτος διακοπές κανονικά. Η χώρα θέλει κλείδωμα.

Τώρα πως γίνεται να κάνουμε δύο μήνες καραντίνα, να έχουμε διαλύσει την οικονομία, για να ανοίξουμε το καλοκαίρι την χώρα να έρθουν όλοι από τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα, μόνο η ιδιοφυΐα του κουλή το γνωρίζει.

Τώρα πως γίνεται να κάνουμε δύο μήνες καραντίνα, να έχουμε διαλύσει την οικονομία, για να ανοίξουμε το καλοκαίρι την χώρα να έρθουν όλοι από τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα, μόνο η ιδιοφυΐα του κουλή το γνωρίζει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Τίθεται ένα θέμα σχετικά με τον ορισμο διακοπές , σχετικά με τα ελληνικά η τα ξένα ευρωπαϊκά δεδομέναfoscilis έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:14 https://www.protagon.gr/epikairotita/ka ... 4342043312
Αν από την Αθήνα πάω στο σπίτι μου στο χωριό βρίσκομαι σε διακοπές ;
Αν από την Αθήνα πάει κάποιος στην Σαλαμίνα όπου έχει εξοχικό , μετριέται αυτό ως διακοπές ;
Αν επισκεφτώ φίλους η συγγενείς μου (δικούς μου η της συζηγου μου ) στην Λέρο η στην Σαντορίνη (όπου έχω και εκεί ακίνητη περιουσία) μετριέται αυτό σαν διακοπές ;
Η διακοπές είναι μόνον εάν πάω σε ξενοδοχείο και ξοδεύω έξω σε καφετέριες και μπαράκια ;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εννοείται θα κάνουμε διακοπές.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα της άρεσε μα εμένα δεν μου αρέσουν αυτά. Προτιμώ σκηνή στο βουνό.Μηχανικός έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:30Εκεί να πας τη γυναίκα σου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:27 Costa Navarino κορίτσια μόνο 660 τη βραδιά για Ιούλιο. Μην κλείνετε ακόμα οι τιμές θα πέσουν κι άλλο.
![]()
Οι άλλοι μισοί να κάτσετε σπίτια σας σε καραντίνα.
Δεν σας υποχρεώνει κανένας να βγείτε.
Μιλώντας κάποτε με φίλους μου από το δημοτικό συμβούλιο της Λέρου , οι περισσότεροι Έλληνες από την Αθήνα που πηγαίνουν εκεί ΔΕΝ πηγαίνουν σε ξενοδοχεία ούτε την βγάζουν σε ταβέρνες και εστιατόρια πηγαίνουν σε συγγενικά η οικογενειακα τους πρόσωπα και την βγάζουν σαν φαγητό από τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ ..
Πως ορίζουμε λοιπόν την έννοια των διακοπών εμείς οι Έλληνες και πως οι Ευρωπαίοι;
Πως ορίζουμε λοιπόν την έννοια των διακοπών εμείς οι Έλληνες και πως οι Ευρωπαίοι;
Στο δικό μου σπίτι σε καραντίνα βρίσκομαι...σε χωριό πάνω στα απάτητα βουνά της Ρούμελης !!panos291 έγραψε: 27 Απρ 2020, 10:33 Οι άλλοι μισοί να κάτσετε σπίτια σας σε καραντίνα.
Βρισκομαι σε διακοπές η όχι ;
Σε αυτο ευθύνεται η ελπίδα και τα ήξεις αφήξεις της κυβερνησης (Πρωθυπουργός Κουλί, υπουργός τουρισμου Θεοχάρης)
- Πορφύριος Εξαρχίδης
O Μητσοτάκαρος προτείνει:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1346 Προβολές