!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κακοποίηση και θάνατος παιδιού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Κακοποίηση και θάνατος παιδιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cavaliere έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:34 Έχετε μπερδέψει τα αισθήματά σας με το πρέπει. Πρέπει να δικαστεί ο οποιοσδήποτε, και να μην τιμωρηθεί με βάση την ικανοποίηση του θύματος Μονάχα, αν ήμουν εγώ στα θύματα, δεν θα άφηνα να προλάβει να καταδικαστεί, ή τέλος πάντων, θα εφάρμοζα τον δικό μου κώδικα, μου πήρες ένα παιδί, θα σου πάρω δύο παιδιά, και πριν σε πετάξω σε πεινασμένα γουρούνια, θα σε ταΐσω να φας τα δάχτυλά σου. Αλλά αυτό δεν είναι το σωστό, είναι το δικό μου πρόβλημα, και δεν θα το απαιτήσω να το κάνει καμιά Δικαιοσύνη. Δεν ξέρετε να ξεχωρίσετε τα ένστικτά σας από τη Δικαιοσύνη.
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά ακόμη και αν γινόταν αυτό που λες, η ποινή και για σένα θα ήταν η ίδια.

15 με 20 χρόνια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Κανονικά, τέτοια νήματα όπου εφαρμόζεται διαδικτυακά ο νόμος του Λυντς, πρέπει να απαγορευονται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Μπεκρής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπεκρής »

Στην Δυτική Βιρτζίνια έχει καταργηθεί η θανατική ποινή, όμως η θανατική ποινή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις πολιτείες για τα federal crimes. Ξέρει κανείς αν αυτό μπορεί να συμβεί σε αυτήν την περίπτωση, ή πρέπει να έχουν γίνει εγκλήματα σε περισσότερες από μία πολιτείες;
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2020, 01:01
Cavaliere έγραψε: 24 Απρ 2020, 21:34 Έχετε μπερδέψει τα αισθήματά σας με το πρέπει. Πρέπει να δικαστεί ο οποιοσδήποτε, και να μην τιμωρηθεί με βάση την ικανοποίηση του θύματος Μονάχα, αν ήμουν εγώ στα θύματα, δεν θα άφηνα να προλάβει να καταδικαστεί, ή τέλος πάντων, θα εφάρμοζα τον δικό μου κώδικα, μου πήρες ένα παιδί, θα σου πάρω δύο παιδιά, και πριν σε πετάξω σε πεινασμένα γουρούνια, θα σε ταΐσω να φας τα δάχτυλά σου. Αλλά αυτό δεν είναι το σωστό, είναι το δικό μου πρόβλημα, και δεν θα το απαιτήσω να το κάνει καμιά Δικαιοσύνη. Δεν ξέρετε να ξεχωρίσετε τα ένστικτά σας από τη Δικαιοσύνη.
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά ακόμη και αν γινόταν αυτό που λες, η ποινή και για σένα θα ήταν η ίδια.

15 με 20 χρόνια.
.

Γαληνοτάτη..... όσον αφορά τήν ποινή πού αναφέρεις.....

εννοείς ότι αν ήταν ο Cavaliere ο Πατέρας τού παιδιού.....

καί σκότωνε αυτή πού σκότωσε τό παιδί.....θά έπρεπε νά φάει αυτή τήν ποινή ;;;

:popc:

Χαοτικός

.
Ζενίθεδρος
Δημοσίευση από Ζενίθεδρος » Σήμερα, 01:13

Κανονικά, τέτοια νήματα όπου εφαρμόζεται διαδικτυακά ο νόμος του Λυντς, πρέπει να απαγορευονται.

.

Τί εννοείς φίλε ;;;

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Χαοτικός έγραψε: 24 Απρ 2020, 17:32 και ποιον λες βόθρο;
βασικα ολους.

οσο καιρο τη θυμαμαι, καλη κουβεντα για ανθρωπο δεν εχει πει. ολοι κατι στραβο εχουν, ολοι της φταινε.

αν και πρεπει να παραδεχτω οτι ως ενα βαθμο κι εγω το ιδιο κανω :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

blackpaint έγραψε: 24 Απρ 2020, 19:30 between 15 years to life γραφουνε, απο 15 χρονια ως ισοβια. Η Δυτικη Βιρτζινια εχει καταργησει την θανατικη ποινη. 20 χρονια αρκουν ακομα και για τα χειροτερα εγκληματα.
για τα χειροτερα εγκληματα δεν υπαρχει αρκετη τιμωρια. δεν "αρκουν" 20 χρονια, ουτε καν η θανατικη ποινη ειναι αρκετη. τιποτα δεν ειναι αρκετο. ολα τα μεσαιωνικα βασανιστηρια, ολα οσα εχει σκεφτει και ο πιο σκατομυαλος βασανιστης, και παλι δεν ειναι αρκετα. δεν υπαρχει απολυτως κανενα οριο στο ποσο πρεπει να πονεσουν ορισμενοι εγκληματιες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 25 Απρ 2020, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ισχυει. με ψυχρο αιμα πρεπει να αντιμετωπιζονται ολα.

εγω ομως ειμαι μια ατυπη εξαιρεση. σε κατι τετοια δεν εχω ψυχρο αιμα. π.χ. δεν ειδα εικονα απο την αρχικη δημοσιευση, για να μη δαγκωσω καμμια οθονη. και ενω υπο κ.σ. ειμαι απο τους πιο ψυχραιμους ανθρωπους, καπου εχω ενα κουμπι που αν πατηθει πουταναολα. νομιζω ολοι εχουμε ενα τετοιο κουμπι, ευτυχισμενοι αυτοι που δεν το ξερουν, δεν εχει πατηθει ποτε.

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Ασέβαστος έγραψε: 25 Απρ 2020, 12:01
blackpaint έγραψε: 24 Απρ 2020, 19:30 between 15 years to life γραφουνε, απο 15 χρονια ως ισοβια. Η Δυτικη Βιρτζινια εχει καταργησει την θανατικη ποινη. 20 χρονια αρκουν ακομα και για τα χειροτερα εγκληματα.
για τα χειροτερα εγκληματα δεν υπαρχει αρκετη τιμωρια. δεν "αρκουν" 20 χρονια, ουτε καν η θανατικη ποινη ειναι αρκετη. τιποτα δεν ειναι αρκετο. ολα τα μεσαιωνικα βασανιστηρια, ολα οσα εχει σκεφται και ο πιο σκατομυαλος βασανιστης, και παλι δεν ειναι αρκετα. δεν υπαρχει απολυτως κανενα οριο στο ποσο πρεπει να πονεσουν ορισμενοι εγκληματιες.

.

GOD JESUS and DEVIL like this post.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2020, 10:49

15 με 20 χρόνια.
.

.

Το "θα έπρεπε" από που προκύπτει;

Στην πιο συνηθισμένη θεσμική ταρίφα για τα "ισόβια" αναφέρομαι, όπου είτε σκοτώσεις ένα παιδί, είτε σκοτώσεις ένα σόι μαζί με τα παιδιά του για να εκδικηθείς αυτόν/ην που σκότωσε το παιδί, την ίδια ποινή θα έχεις.

Και φυσικά, δεν αφορά στις ΗΠΑ που κάθε πολιτεία έχει το δικό της πλαίσιο αλλά σε αυτό που ορίζεται ως "ανώτατη" ποινή, στις δυτικές χώρες που δεν ισχύει η θανατική ποινή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Απρ 2020, 12:15
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 25 Απρ 2020, 10:49

15 με 20 χρόνια.
.

.

Το "θα έπρεπε" από που προκύπτει;

Στην πιο συνηθισμένη θεσμική ταρίφα για τα "ισόβια" αναφέρομαι, όπου είτε σκοτώσεις ένα παιδί, είτε σκοτώσεις ένα σόι μαζί με τα παιδιά του για να εκδικηθείς αυτόν/ην που σκότωσε το παιδί, την ίδια ποινή θα έχεις.

Και φυσικά, δεν αφορά στις ΗΠΑ που κάθε πολιτεία έχει το δικό της πλαίσιο αλλά σε αυτό που ορίζεται ως "ανώτατη" ποινή, στις δυτικές χώρες που δεν ισχύει η θανατική ποινή.
.

Τό έπρεπε προκύπτει από τούς αριθμούς πού δίνεις.....

Βασικά μέ ενδιαφέρει η δική σου άποψη ποινής.....

Δώστη.....σάν Ενορκος ας πούμε.....

.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

blackpaint έγραψε: 24 Απρ 2020, 19:30
between 15 years to life γραφουνε, απο 15 χρονια ως ισοβια. Η Δυτικη Βιρτζινια εχει καταργησει την θανατικη ποινη. 20 χρονια αρκουν ακομα και για τα χειροτερα εγκληματα.
Τα 20 χρόνια που λες προϋποθέτουν ότι υπάρχει για όλους δυνατότητα σοφρωνισμου.

Δεν ισχύει όμως αυτό το πράγμα. Υπάρχουν εγκληματίες που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κυκλοφορούν στην κοινωνία.

Τα ισόβια είναι μια αναγκαία ποινή για αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Juno έγραψε: 24 Απρ 2020, 18:49
Ναι αλλά όχι 15 χρόνια που λένε στο web και ελπίζω να μην ισχύει. Κρεμάλα ή ηλεκτρική καρέκλα.
between 15 years to life γραφουνε, απο 15 χρονια ως ισοβια. Η Δυτικη Βιρτζινια εχει καταργησει την θανατικη ποινη. 20 χρονια αρκουν ακομα και για τα χειροτερα εγκληματα.
Δηλαδή 20 χρόνια θα φέρουν πίσω το παιδάκι;
Εγώ είμαι υπέρ της ποινής και ως εκδίκηση, για να αισθανθεί δικαιωμένο το θύμα ή οι δικοί του αν το θύμα δεν υπάρχει πια. Οk, δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ σε αυτό, άρα σας το αφήσουμε στην άκρη να γλιτώσουμε και τα σεντόνια εκατέρωθεν και ας μιλήσουμε για κάτι άλλο: την ποινή προς παραδειγματισμό των υπολοίπων.
Πόσα παιδάκια θα ζούσαν αν οι θύτες τους ήξεραν ότι μετά τους περίμενε κάτι παραπάνω από δωρεάν διαμονή και διατροφή για 20 χρόνια;

Αυτό που πέφτουν οι ψυχοθεραπευτές πάνω στον θύτη να τον κάνουν καλά για να γίνει χρήσιμο μέλος της κοινωνίας και όλοι περιμένουν από το θύμα να τον συγχωρήσει γιατί έτσι πρέπει, είναι παράνοια και τροφοδοτεί τα μελλοντικά εγκλήματα. Δηλαδή έχουμε το θύμα σιγουράκι ότι είναι νομοταγής και προσφέρει στο σύστημα, πάμε τώρα να κάνουμε καλά και τον θύτη για να προσφέρει και αυτός και όλα καλά.

Για εμένα το θύμα και η οικογένειά του δικαιολογούνται να αισθάνονται ότι το σύστημα τους εκμεταλλεύεται αφού υπερασπίζεται τον θύτη εναντίον τους και είναι αναμενόμενο να είναι επιθετικοί ως προς αυτό. Και δεν εννοώ να γίνουν μπαχαλάκηδες γιατί κάποιος άλλος θα την πληρώσει, αλλά να κάνουν όποια παρανομία μπορούν ώστε να μην προσφέρουν στο σύστημα που χρησιμοποιεί τους φόρους τους για να ταΐζει, να ποτίζει, να προσφέρει περίθαλψη, να κάνει ψυχοθεραπεία κλπ σε αυτόν που τους ρήμαξε τη ζωή.
Πρώτο και καλύτερο λοιπόν η ανελέητη φοροδιαφυγή, όσο περισσότερο μπορούν με μόνον όριο να μην τους πιάσουν. Το μήνυμα είναι "δεν θα πληρώνω εγώ αυτόν που με διέλυσε". Και οτιδήποτε άλλο μπορούν, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο τώρα γιατί δεν έχω βρεθεί σε αυτήν την θέση ευτυχώς και ελπίζω να μην βρεθώ ποτέ.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Namrail έγραψε: 25 Απρ 2020, 12:34
Τα 20 χρόνια που λες προϋποθέτουν ότι υπάρχει για όλους δυνατότητα σοφρωνισμου.

Δεν ισχύει όμως αυτό το πράγμα. Υπάρχουν εγκληματίες που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κυκλοφορούν στην κοινωνία.

Τα ισόβια είναι μια αναγκαία ποινή για αυτούς.
Έστω ότι υπάρχει δυνατότητα σωφρονισμού.
Μπορείς μετά να κοιτάξεις στα μάτια την μητέρα του παιδιού και να της πεις, μην ανησυχείς τους σωφρονίσαμε, κανείς δεν κινδυνεύει από αυτούς. Και εσύ όμως πρέπει να τους συγχωρήσεις. Μην τους φερθείς άσχημα αν τους δεις στον δρόμο γιατί θα φταις. Τώρα είναι καλά οι άνθρωποι να'ναι καλά οι φόροι των πολιτών. Και οι δικοί σου φόροι, βοήθησες και εσύ σε αυτό. Μπράβο, είσαι ηρωίδα!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Juno έγραψε: 25 Απρ 2020, 12:49
Έστω ότι υπάρχει δυνατότητα σωφρονισμού.
Μπορείς μετά να κοιτάξεις στα μάτια την μητέρα του παιδιού και να της πεις, μην ανησυχείς τους σωφρονίσαμε, κανείς δεν κινδυνεύει από αυτούς. Και εσύ όμως πρέπει να τους συγχωρήσεις. Μην τους φερθείς άσχημα αν τους δεις στον δρόμο γιατί θα φταις. Τώρα είναι καλά οι άνθρωποι να'ναι καλά οι φόροι των πολιτών. Και οι δικοί σου φόροι, βοήθησες και εσύ σε αυτό. Μπράβο, είσαι ηρωίδα!
Το σύστημα δεν είναι εκδικητικο, αυτό είναι αναχρονισμός από άλλες εποχές. Αντίθετα στοχεύει στην κοινωνική επανένταξη και τον σοφρωνισμο του κρατούμενου.

Αν αυτό είναι δυνατό, τότε καλώς θα γίνει. Η μάνα που έχασε κάποιο δικό της άνθρωπο από το δράστη δεν θα τον δει να επιστρέψει στη ζωή, είτε πεθάνει ο θύτης είτε όχι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”