Εννοείς ότι αν εντοπίζεται κρούσμα μέσα σε καταυλισμό, πρέπει να μένουν οι φορείς και νοσούντες μέσα στον καταυλισμό χωρίς ιατρική υποστήριξη και να σφραγίζεται ο καταυλισμός για 2-3 μήνες;Lord Brum έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:41το δεύτερο, καραντίνα 2-3 μήνες σε όλες τις δομές επί ποινής πυροβολισμού σε περίπτωση απείθιας και όσοι ζήσουν θα απελαθούν. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε έιναι να ξοδεύουμε πόρους για παράσιτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:39Υπάρχει έστω και μία περίπτωση να αντιληφθείτε ότι είναι ΑΛΛΟ πράγμα το προσφυγικό πρόβλημα σε μια "νορμάλ" περίοδο και ΑΛΛΟ το προσφυγικό πρόβλημα σε φάση πανδημίας;Lord Brum έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:26
Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για τους λάθρο η νομίζεις ότι.οι ιδεοληψίες σου δεν συνεπάγονται πραγματικό κόστος. Εγώ δεν είμαι.διατεθιμενος να πληρώσω ούτε λεπτό του ευρώ και δεν έχω καμία αντίρρηση να τους βουλιάζουμε τις βάρκες η να τους πεταμε χωρίς τροφή σε ξερονησια. Εσύ που θες να είσαι.ανθρβπιστης πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις από την τσέπη σου για τον ανθρωπισμό?
Κι επειδή ακριβώς έχει προσδιορισθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα ως υγειονομική "βόμβα", θέτω το εξής ερώτημα:
Όταν εντοπισθεί μια πυροδοτημένη βόμβα τι πρέπει να κάνει ένας λογικός άνθρωπος (το κράτος);
Να την αφήσει να σκάσει σε ανύποπτο χρόνο και απροσδιόριστο αριθμό θυμάτων ή να προσπαθήσει να την απασφαλίσει;
Και θεωρείς ότι αυτό είναι περισσότερο ασφαλές από το να εντοπίσεις/απομονώσεις -όσο πιο γρήγορα γίνεται- τα κρούσματα του καταυλισμού σε άλλο χώρο;