!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΝΔ:ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ΝΔ:ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΠΡΩΤΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Lord Brum έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:39
Lord Brum έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:26

Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για τους λάθρο η νομίζεις ότι.οι ιδεοληψίες σου δεν συνεπάγονται πραγματικό κόστος. Εγώ δεν είμαι.διατεθιμενος να πληρώσω ούτε λεπτό του ευρώ και δεν έχω καμία αντίρρηση να τους βουλιάζουμε τις βάρκες η να τους πεταμε χωρίς τροφή σε ξερονησια. Εσύ που θες να είσαι.ανθρβπιστης πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις από την τσέπη σου για τον ανθρωπισμό?
Υπάρχει έστω και μία περίπτωση να αντιληφθείτε ότι είναι ΑΛΛΟ πράγμα το προσφυγικό πρόβλημα σε μια "νορμάλ" περίοδο και ΑΛΛΟ το προσφυγικό πρόβλημα σε φάση πανδημίας;

Κι επειδή ακριβώς έχει προσδιορισθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα ως υγειονομική "βόμβα", θέτω το εξής ερώτημα:

Όταν εντοπισθεί μια πυροδοτημένη βόμβα τι πρέπει να κάνει ένας λογικός άνθρωπος (το κράτος);
Να την αφήσει να σκάσει σε ανύποπτο χρόνο και απροσδιόριστο αριθμό θυμάτων ή να προσπαθήσει να την απασφαλίσει;
το δεύτερο, καραντίνα 2-3 μήνες σε όλες τις δομές επί ποινής πυροβολισμού σε περίπτωση απείθιας και όσοι ζήσουν θα απελαθούν. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε έιναι να ξοδεύουμε πόρους για παράσιτα.
Εννοείς ότι αν εντοπίζεται κρούσμα μέσα σε καταυλισμό, πρέπει να μένουν οι φορείς και νοσούντες μέσα στον καταυλισμό χωρίς ιατρική υποστήριξη και να σφραγίζεται ο καταυλισμός για 2-3 μήνες;

Και θεωρείς ότι αυτό είναι περισσότερο ασφαλές από το να εντοπίσεις/απομονώσεις -όσο πιο γρήγορα γίνεται- τα κρούσματα του καταυλισμού σε άλλο χώρο; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Echelon έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:48 Ο Μητσοτάκης και η νδουλα βρίσκονται μεταξύ σφύρας (την ιδεολογία περί πολυπολιτισμικοτητας και διάφορα άλλα όπως προώθηση της ιδιωτικής υγείας εις βάρος της δημόσιας) και ακμονος (τις βόμβες που σκασανε στα χέρια της με τα καραγκιοζιλικια Ερντογάν και λάθρο στον Έβρο και την πανδημία). Όσο υφίστανται οι ακμονες, η σφύρα δύσκολα να προωθηθεί αφού υποτίθεται πως θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις.

Αναμένουμε δεύτερο γύρο πολιορκίας των συνόρων από Ερντογάν και τους λάθρο όλης της Γης έτσι ώστε να δυσκολεύεται το πρότζεκτ "τιγκαρουμε την Ελλάδα με τούς καλούς λάθρο που μας αγαπάνε".
Παπαριές μαρίτσαμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:50
Lord Brum έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:41

Υπάρχει έστω και μία περίπτωση να αντιληφθείτε ότι είναι ΑΛΛΟ πράγμα το προσφυγικό πρόβλημα σε μια "νορμάλ" περίοδο και ΑΛΛΟ το προσφυγικό πρόβλημα σε φάση πανδημίας;

Κι επειδή ακριβώς έχει προσδιορισθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα ως υγειονομική "βόμβα", θέτω το εξής ερώτημα:

Όταν εντοπισθεί μια πυροδοτημένη βόμβα τι πρέπει να κάνει ένας λογικός άνθρωπος (το κράτος);
Να την αφήσει να σκάσει σε ανύποπτο χρόνο και απροσδιόριστο αριθμό θυμάτων ή να προσπαθήσει να την απασφαλίσει;
το δεύτερο, καραντίνα 2-3 μήνες σε όλες τις δομές επί ποινής πυροβολισμού σε περίπτωση απείθιας και όσοι ζήσουν θα απελαθούν. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε έιναι να ξοδεύουμε πόρους για παράσιτα.
Εννοείς ότι αν εντοπίζεται κρούσμα μέσα σε καταυλισμό, πρέπει να μένουν οι φορείς και νοσούντες μέσα στον καταυλισμό χωρίς ιατρική υποστήριξη και να σφραγίζεται ο καταυλισμός για 2-3 μήνες;

Και θεωρείς ότι αυτό είναι περισσότερο ασφαλές από το να εντοπίσεις/απομονώσεις -όσο πιο γρήγορα γίνεται- τα κρούσματα του καταυλισμού σε άλλο χώρο; :lol:
πιο οικονομικό και ασφαλές για τον γενικό πληθυσμό. Και με μικρότερο ρίσκο για τους ανθρώπους που θα τους απομονώσουν. Ιατρική υποστήριξη γιατί να τους παράσχουμε? Άρρωστοι ήρθαν δεν τους οφείλουμε τίποτα. Ας μην ερχόταν. Αυτό που λέω είναι ότι η καλοπέραση και η επιβίωση των λαθρο δεν πρέπει να είναι προταιρεότητα του κράτους
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:19
Η ερώτηση σου είναι απλά η απόδειξη αυτού που έγραψα. Αλλά δυστυχώς εκεί δεν υπάρχει καμία πρόνοια.
Είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις για τους λάθρο η νομίζεις ότι.οι ιδεοληψίες σου δεν συνεπάγονται πραγματικό κόστος. Εγώ δεν είμαι.διατεθιμενος να πληρώσω ούτε λεπτό του ευρώ και δεν έχω καμία αντίρρηση να τους βουλιάζουμε τις βάρκες η να τους πεταμε χωρίς τροφή σε ξερονησια. Εσύ που θες να είσαι.ανθρβπιστης πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις από την τσέπη σου για τον ανθρωπισμό?

Δεν μπορούν αποδεδειγμένα.Οσο μπορείς να συζητήσεις με βαρουφακικούς για ευρωπαική οικονομία,άλλο τόσο με ακροδεξιούς για διαχείριση μεταδοτικών ασθενειών σε μετανάστες.
Του λόγου το αληθές τα σχόλια.

http://www.antinews.gr/action.read/ella ... s/4.143948
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

πατησιωτης έγραψε: 22 Απρ 2020, 16:00

Δεν μπορούν αποδεδειγμένα.Οσο μπορείς να συζητήσεις με βαρουφακικούς για ευρωπαική οικονομία,άλλο τόσο με ακροδεξιούς για διαχείριση μεταδοτικών ασθενειών σε μετανάστες.
Του λόγου το αληθές τα σχόλια.

http://www.antinews.gr/action.read/ella ... s/4.143948
λαθρομετανάστες. Διαχείρηση δεν θα έπρεπε να υπάρχει γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και λαθρομετανάστες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Lord Brum έγραψε: 22 Απρ 2020, 16:01 λαθρομετανάστες. Διαχείρηση δεν θα έπρεπε να υπάρχει γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και λαθρομετανάστες.
Υπάρχουν όμως.Ακόμη και μια εθνική κυβέρνηση :lol: να αναλάμβανε πριν 9 μήνες θα παραλάμβανε και λαθρομετανάστες από τους προηγούμενους.Και ο κορωνοιός είναι "διεθνιστικός" και δεν διακρίνει νόμιμους και παράνομους.Οποιος δεν αντιμετωπίσει τον ιό με τα κριτήρια που ο ίδιος ο ιός βάζει θα πέσει έξω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:17

αποθεωστε τον ραγιαδες :giggle: :giggle: :giggle:
Σατανική φάτσα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:28 Η ερώτηση περί κόστους και χρημάτων είναι χυδαία, προφανώς και δεν πρόκειται να την τιμήσω.
Ε, ναι, εσύ είσαι υπεράνω χρημάτων.... όταν πρόκειται για τους λαθρο. Όταν πρόκειται για τους Έλληνες, μετράς και την τελευταία πεντάρα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Νομίζω ότι είναι άδικη η κριτική σου. Δεν είναι πολιτικός ούτε καν σήμερα, πόσο μάλλον πριν 3 χρόνια. Και ως γιατρός έχει δώσει όρκο. Αν θέλει η οποιαδήποτε κυβέρνηση να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για το μεταναστευτικό δεν την δεσμεύει κανένας Τσιόδρας.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Kauldron έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:20
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:19
Kauldron έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:17

Φαντάζομαι δεν έχεις αντίρρηση να πληρώσεις εσύ το λογαριασμό για την περίθαλψη, ε? Τί, οχι?
Η ερώτηση σου είναι απλά η απόδειξη αυτού που έγραψα. Αλλά δυστυχώς εκεί δεν υπάρχει καμία πρόνοια.
Μια μαλακία και μισή έγραψες.
Όταν τους ζητούσαν οι αστυνομικοί να μην τριγυρνάνε (οχι με πρόστιμα, σαν εμάς, αλλά με παρακάλια), και αυτοί κορόιδευαν βήχοντας, έκανες οτι δεν έβλεπες.
Ψυχικά άρρωστος είσαι 'συ, που πας να το παίξεις ανθρωπισταράς εις βάρος άλλων.
Αφήστε τους άρρωστους. Οι ρατσιστές έχετε στην ψυχή σας κάτι που βρωμάει πολύ.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Δηλαδή τον ξέρεις τον άνθρωπο και τα έκανε όλα αυτά; Ή του χρεώνεις κάθε περιστατικό που έχεις διαβάσει για γκξενους, συν άλλα που υπέθεσες;
Θέλεις να μου πείς οτι δεν μπήκε παράνομα, και οχι παράτυπα, όπως λές εσύ και οι όμοιοί σου?
Θέλεις να μου πείς οτι είχε το διαβατήριό του, και δεν το "είχε χάσει"?
Θέλεις να μου πείς οτι δήλωσε κανονικά την ηλικία του?

Εσύ αν κάποιος μπεί νύχτα στο σπίτι σου, απ' το παράθυρο, με κουκούλα στο πρόσωπό του (τ' αντίστοιχα σε προσωπικό επίπεδο αυτών που έχουν κάνει οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας), κάτσε να δείς τις προθέσεις του. Πού ξέρεις, μπορεί να θέλει κάτι κάλο για 'σενα.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:52
Echelon έγραψε: 22 Απρ 2020, 15:48 Ο Μητσοτάκης και η νδουλα βρίσκονται μεταξύ σφύρας (την ιδεολογία περί πολυπολιτισμικοτητας και διάφορα άλλα όπως προώθηση της ιδιωτικής υγείας εις βάρος της δημόσιας) και ακμονος (τις βόμβες που σκασανε στα χέρια της με τα καραγκιοζιλικια Ερντογάν και λάθρο στον Έβρο και την πανδημία). Όσο υφίστανται οι ακμονες, η σφύρα δύσκολα να προωθηθεί αφού υποτίθεται πως θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις.

Αναμένουμε δεύτερο γύρο πολιορκίας των συνόρων από Ερντογάν και τους λάθρο όλης της Γης έτσι ώστε να δυσκολεύεται το πρότζεκτ "τιγκαρουμε την Ελλάδα με τούς καλούς λάθρο που μας αγαπάνε".
Παπαριές μαρίτσαμ.
Στα παπάρια μας νιτσαμ'.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ST48410 έγραψε: 22 Απρ 2020, 16:18

Νομίζω ότι είναι άδικη η κριτική σου. Δεν είναι πολιτικός ούτε καν σήμερα, πόσο μάλλον πριν 3 χρόνια. Και ως γιατρός έχει δώσει όρκο. Αν θέλει η οποιαδήποτε κυβέρνηση να πάρει συγκεκριμένα μέτρα για το μεταναστευτικό δεν την δεσμεύει κανένας Τσιόδρας.
και που εχει δωσει ορκο τι ακριβως σημαινει?

και ο μενγκελε εδωσε ορκο

οσο για το οτι δεν ασκει πολιτικη ασχολιαστο απο την στιγμη που αποδεχθηκε θεση που οριστηκε απο την κυβερνηση οποτε συντασσεται απολυτα με την λογικη διαχειρισης της κυβερνησης οπως καταδεικνυουν και τα εργα του

ολοι οσοι υπηρετουν την υγεια απο μη θεσμικα ποστα ουρλιαζουν για την λαθος αντιμετωπιση αλλα ο λαθροτσιοδρας δεν τονισε ποτε την αναγκη για ενισχυση του εθνικου συστηματος υγειας με αφορμη εστω την πανδημια αλλα συνταχθηκε πληρως με τις κυβερνητικες επιλογες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Kauldron έγραψε: 22 Απρ 2020, 16:20
Δηλαδή τον ξέρεις τον άνθρωπο και τα έκανε όλα αυτά; Ή του χρεώνεις κάθε περιστατικό που έχεις διαβάσει για γκξενους, συν άλλα που υπέθεσες;
Θέλεις να μου πείς οτι δεν μπήκε παράνομα, και οχι παράτυπα, όπως λές εσύ και οι όμοιοί σου?

Εσύ αν κάποιος μπεί νύχτα στο σπίτι σου, απ' το παράθυρο, με κουκούλα στο πρόσωπό του (τ' αντίστοιχα σε προσωπικό επίπεδο αυτών που έχουν κάνει οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας), κάτσε να δείς τις προθέσεις του. Πού ξέρεις, μπορεί να θέλει κάτι κάλο για 'σενα.
''Μπήκαν με κουκούλα σπίτι μας'' ενώ μπήκαν και πήγαν να καταγραφούν για να κάνουν αίτηση ασύλου. :fp:
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Kauldron

κορόιδο έγραψε: 22 Απρ 2020, 16:31
Kauldron έγραψε: 22 Απρ 2020, 16:20

''Μπήκαν με κουκούλα σπίτι μας'' ενώ μπήκαν και πήγαν να καταγραφούν για να κάνουν αίτηση ασύλου. :fp:
Δίνοντας ψεύτικο όνομα και ψεύτικη ηλικία. Συνέχισε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”