ελα ρε 1016?nick έγραψε: 22 Απρ 2020, 11:53 Η Σιγκαπούρη +1016 σημερα.
Τελικα με κακο με την καραντίνα ειναι οτι καποτε πρεπει να την σταματήσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Κορονοϊός από την κινα
- hellegennes
Στον δεύτερο από το συκώτι έχουν αλλάξει και τα μάτια και τα μαλλιά. Κοίτα να δεις τι συμβαίνει στον κόσμο...GoBack έγραψε: 22 Απρ 2020, 04:15Gherschaagk έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:17 Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά λένε για 2 γιατρούς στη Γουχάν που νόσησαν από τον ιό και κάτι έγινε με τα συκώτια τους και μετά από 99 μέρες ξύπνησαν και είχε αλλάξει το δέρμα τους χρώμα.
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/apist ... gn=top5box![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το παράδειγμα της Σιγκαπούρης δείχνει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να κινηθείς σε μερικό λοκ-ντάουν, να τρενάρεις κάπως τον ρυθμό των νέων κρουσμάτων, αποδεχόμενος ότι θα έχεις κάποιους νεκρούς. Δεν γίνεται, ρεαλιστικά, να κλείνεις παντελώς το μαγαζάκι μέχρι να βρεις θεραπεία, πόσο μάλλον εμβόλιο.
- EKPLIKTIKOS
ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;;Conclusions and relevance: Our cross sectional study in both COVID-19 out- and inpatients strongly suggests that daily smokers have a very much lower probability of developing symptomatic or severe SARS-CoV-2 infection as compared to the general population
https://www.qeios.com/read/article/574
BRB παω περίπτερο να παρω κουτα και κοχιμπα σιγκλο
- hellegennes
Γίνεται αν αποδεχθείς ότι θα αλλάξεις έστω για λίγο μοντέλο και θα τυπώνεις χρήμα με αυστηρή νομοθεσία για πάγωμα όλων των τιμών και στόχο μηδενικού πληθωρισμού.Αίγαγρος έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:07 Το παράδειγμα της Σιγκαπούρης δείχνει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να κινηθείς σε μερικό λοκ-ντάουν, να τρενάρεις κάπως τον ρυθμό των νέων κρουσμάτων, αποδεχόμενος ότι θα έχεις κάποιους νεκρούς. Δεν γίνεται, ρεαλιστικά, να κλείνεις παντελώς το μαγαζάκι μέχρι να βρεις θεραπεία, πόσο μάλλον εμβόλιο.
Αλλά στο τριμπούρδελο που είναι η υφήλιος είναι ομολογουμένως δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Σε αυτό θα χρησίμευε μια παγκόσμια διακυβέρνηση διαχείρισης κρίσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γαπικός είσαι πουλάκι μου!hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:13Γίνεται αν αποδεχθείς ότι θα αλλάξεις έστω για λίγο μοντέλο και θα τυπώνεις χρήμα με αυστηρή νομοθεσία για πάγωμα όλων των τιμών και στόχο μηδενικού πληθωρισμού.Αίγαγρος έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:07 Το παράδειγμα της Σιγκαπούρης δείχνει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να κινηθείς σε μερικό λοκ-ντάουν, να τρενάρεις κάπως τον ρυθμό των νέων κρουσμάτων, αποδεχόμενος ότι θα έχεις κάποιους νεκρούς. Δεν γίνεται, ρεαλιστικά, να κλείνεις παντελώς το μαγαζάκι μέχρι να βρεις θεραπεία, πόσο μάλλον εμβόλιο.
Αλλά στο τριμπούρδελο που είναι η υφήλιος είναι ομολογουμένως δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Σε αυτό θα χρησίμευε μια παγκόσμια διακυβέρνηση διαχείρισης κρίσεων.
https://www.news247.gr/politiki/papandr ... 09568.html
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ειχαν εναν σουηδο επιστήμονα στο skynews που υποστήριζε το μοντελο της χωρας του. Του τη λέγανε οτι η γειτονικές χωρες έχουν λιγότερα θύματα.
"Εμεις θα κανουμε σουμα μετα απο ένα χρόνο, τοτε να συγκρίνουμε τα νουμερα" ειπε
"Εμεις θα κανουμε σουμα μετα απο ένα χρόνο, τοτε να συγκρίνουμε τα νουμερα" ειπε
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχει γίνει καν peer review, ας βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:12ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΠΟΝΑΤΕ;;Conclusions and relevance: Our cross sectional study in both COVID-19 out- and inpatients strongly suggests that daily smokers have a very much lower probability of developing symptomatic or severe SARS-CoV-2 infection as compared to the general population
https://www.qeios.com/read/article/574
BRB παω περίπτερο να παρω κουτα και κοχιμπα σιγκλο![]()
- EKPLIKTIKOS
Ολοι οι Σουηδοι γενικά που διαβάζω στο ίντερνετ στηρίζουν φουλ τις επιλογές τους. Το κάνουν με τετοιο παθος, σχεδον επιθετικά, που δεν μπορώ να καταλάβω αν ειναι τοσο σοβινιστές κατά βάθος, γιατι πράγματι για δεκαετιες η Σουηδία θεωρούταν μοντελο χωρας απο πολλούς, κακα τα ψέματα, ή αν ολοι οι υπόλοιποι ειναι οντως ηλιθιοι.nick έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:20 Ειχαν εναν σουηδο επιστήμονα στο skynews που υποστήριζε το μοντελο της χωρας του. Του τη λέγανε οτι η γειτονικές χωρες έχουν λιγότερα θύματα.
Δεν καπνίζωDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:23
Δεν έχει γίνει καν peer review, ας βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Spoiler
ακομα
- hellegennes
https://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerumvatraxos έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:15Γαπικός είσαι πουλάκι μου!hellegennes έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:13Γίνεται αν αποδεχθείς ότι θα αλλάξεις έστω για λίγο μοντέλο και θα τυπώνεις χρήμα με αυστηρή νομοθεσία για πάγωμα όλων των τιμών και στόχο μηδενικού πληθωρισμού.Αίγαγρος έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:07 Το παράδειγμα της Σιγκαπούρης δείχνει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος, παρά να κινηθείς σε μερικό λοκ-ντάουν, να τρενάρεις κάπως τον ρυθμό των νέων κρουσμάτων, αποδεχόμενος ότι θα έχεις κάποιους νεκρούς. Δεν γίνεται, ρεαλιστικά, να κλείνεις παντελώς το μαγαζάκι μέχρι να βρεις θεραπεία, πόσο μάλλον εμβόλιο.
https://www.news247.gr/politiki/papandr ... 09568.html
Γνωστό και ως association fallacy.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Curtain A. Γερμανοί είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:25Ολοι οι Σουηδοι γενικά που διαβάζω στο ίντερνετ στηρίζουν φουλ τις επιλογές τους. Το κάνουν με τετοιο παθος, σχεδον επιθετικά, που δεν μπορώ να καταλάβω αν ειναι τοσο σοβινιστές κατά βάθος, γιατι πράγματι για δεκαετιες η Σουηδία θεωρούταν μοντελο χωρας απο πολλούς, κακα τα ψέματα, ή αν ολοι οι υπόλοιποι ειναι οντως ηλιθιοι.nick έγραψε: 22 Απρ 2020, 12:20 Ειχαν εναν σουηδο επιστήμονα στο skynews που υποστήριζε το μοντελο της χωρας του. Του τη λέγανε οτι η γειτονικές χωρες έχουν λιγότερα θύματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα πάρει πάνω από χρόνο. Τούτη η χρονιά θα περάσει έτσι, φοβάμαι και η επόμενη.nostromos έγραψε: 22 Απρ 2020, 02:38 νομιζω οτι ο κοσμος πιστευει οτι τον Μαιο ο ιος θα εξαφανιστει και σιγα σιγα θα ξαναβρουμε τους παλιους μας ρυθμους ... νομιζω οτι εδω γινεται ενα τεραστιο λαθος ...
Το 90% των νέων κρουσμάτων στο Σιγκαπούρη είναι στα migrant workers dormitories. Εποχιακοί αλλοδαποί εργάτες που στοιβάζονταν σε καταλύματα. Αυτοί οι χώροι είναι hotspots του ιού, όπως φάνηκε και από εμάς στο Κρανίδι.nick έγραψε: 22 Απρ 2020, 11:53 Η Σιγκαπούρη +1016 σημερα.
Τελικα με κακο με την καραντίνα ειναι οτι καποτε πρεπει να την σταματήσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις