blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:41
hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:17
blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:53
ο τυπος ειναι προφανως αλκοολικος που σπαταλαει χιλιαρικα σε ουισκια, μεθαει, κανει μαλακιες και μετα ξεχναει.
Ναι, έτσι είναι ο αλκοολισμός.
εαν εχει γυρισει πανω απο μια φορα στο σπιτι λιωμα, να τα κανει ολα μπουρδελο και να πεφτει με τα ρουχα στον καναπε και να μη θυμαται τιποτα την αλλη μερα ενδεχομενως να εχει ενα θεματακι με το ποτο. Αυτο το θεματακι ονομαζεται αλκοολισμος.
Ο αλκοολικός φαίνεται. Ο τύπος δεν είναι αλκοολικός. Ο αλκοολικός που βρίσκεται σε πρώτο στάδιο δεν γίνεται λιώμα και μετά δεν θυμάται τίποτα. Αυτό είναι πολύ προχωρημένο στάδιο και φυσικά όταν λέμε δεν θυμάται εννοούμε δεν θυμάται: δεν γράφει το κοντέρ, πώς το λένε; Δεν είναι «ααααα... ναι... τώρα θυμήθηκα», λες και ήταν κάτι που συνέβη και το ξέχασε και μετά το ξαναθυμήθηκε. Για το όνομα του πούτσου.
Έχω γνωρίσει πολλούς αλκοολικούς στην ζωή μου. Έχω και πελάτες αλκοολικούς. Ένας πέθανε σήμερα.
Ξέρω πώς είναι οι αλκοολικοί. Πώς είναι τα μάτια τους, οι κινήσεις τους, η ομιλία τους, ο τρόπος που σκέφτονται, ο τρόπος που περπατάνε, ο τρόπος που σε κοιτάνε. Όλα είναι διαφορετικά ακόμη κι όταν είναι νηφάλιοι.
Ο τύπος δεν φαίνεται καν να είχε πιει και να είχε hangover. Έλεος δηλαδή. Όχι να είναι αλκοολικός.