!!! DEVELOPMENT MODE !!!

2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πως θα αντιδρουσατε;

Αντίποινα ίδιας αξίας
4
21%
Θα την κούρευα γουλί
12
63%
Τίποτα
3
16%

Σύνολο ψήφων: 19

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:17 Στην απειροελάχιστη πιθανότητα που δεν είναι τσαγάκι αυτό στο μπουκάλι και πάλι φταίει 100% αυτός.
Όλη η ιστορία είναι fake. Ήμαρτον, δηλαδή. Έχουν ένα καταφανώς ακριβό σπίτι και λεφτά για ξόδεμα, αλλά αυτή κάθεται και φτιάχνει το σπίτι μόνη της. :smt005:

Και μετά πετάει ακριβό ουίσκι, που δεν το κάνεις ακόμα κι αν είσαι ο Μπιλ Γκέιτς (βασικά αν έχεις λεφτά είναι πιο απίθανο να πετάξεις ακριβό ουίσκι), το τραβάει βίντεο και το ανεβάζει στα social.

Ο δε τύπος παίζει πάρα πολύ κακά. Δεν κάνει καθόλου για ηθοποιός. Αυτή κάνει για Κάρεν, πάντως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:11
stergiosbik έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:02

Ετσι.
Η ζωη του τελειωσε με το που την γνωρισε.
Ειλικρινα εχω σπασει το μυαλο μου μπας και βρω καποια λογικη εξηγηση για ολο αυτο αλλα δεν.... :102:
Δεν υπαρχει τιποτα σ αυτην που να δικαιολογει την υποταγη του.
Ουτε εμφανισιακα,ουτε οικονομικα,ουτε κοινωνικα.Τιποτα απολυτως.Μαυρη τρυπα.
Μπορεί να γουστάρει ντομ φάσεις. Γενικώς και ειδικώς.
Ναι κάτι τέτοιο θα έλεγα και εγώ. Η που τον ταϊζουν
Οι ωραίοι κηφήνες, δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα στο να βρουν χορηγούς.
Παίζουν τη χειραγώγηση στα δάχτυλα.

Εδώ ο χειραγωγούμενος είναι ο τύπος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σπανοβαγγελοδημήτρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης »

hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:21 Ο δε τύπος παίζει πάρα πολύ κακά. Δεν κάνει καθόλου για ηθοποιός. Αυτή κάνει για Κάρεν, πάντως.
Μην το λες, σε κάποια φάση γουρλώνει τα μάτια του και φαίνεται καθαρά ότι θέλει να κάνει μλοζόν να αρπάξει το μπουλάλι
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Νon4me έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:01 Κακόμοιρα ανθρωπάκια . έρμαια των views στα σόσιαλ γίδια . :102:
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:29
Θα κάνει όμως μόνος του -ή με βοήθεια- τη βουτιά για να βρει τι παιχνίδι τού έχει προ πολλού παίξει το ασυνείδητό του;;
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:10
blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:01
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:49 Σημασία έχει η συναισθηματική και αξιακή επένδυση που είχε ο άλλος ενσωματώσει στο όποιο αυτό αντικείμενο. Αυτό "τσαλάκωσε" η κυρία.
Και μονο οτι υπαρχει ενα τετοιο αντικειμενο στην ζωη καποιου, και μαλιστα τοσο ευτελες εξω απο καποιους πολυ εξειδικευμενους κυκλους, μου λεει πολλα για τη συναισθηματικη ωριμοτητα καποιου.
Αν κάποια συμφωνεί μαζί σου οφείλει να χωρίσει. Πόσο πια να είναι κολλημένη με κάποιον που θεωρεί ψυχικά ανώριμο; Το να το καταστρέφει όμως είναι παρεμβατισμός, είναι σαν βιασμός λίγο.

Πολλές φορές βλέπω ότι έχεις ένα κοινό με τους φασίστες: παίρνεις το μέρος όσων επιβάλουν ό,τι θεωρείς σωστό, ακόμα κι αν δεν είναι κοινωνικά επιζήμιο. Είμαστε πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, δεν χρειάζεται όλοι να μας παραδεχόμαστε όλους. Ας έχουμε κι εμείς οι συναισθηματικά ανώριμοι το καταφύγιό μας.
οι φασιστες που βλεπω εγω, ανοιγουν ενα νηματακι/οργουελιανο διλεπτακι μισους καθε μερα, εναντιον διαφορων- τελευταια εναντιον γυναικων. Σε αυτα τα νηματα καλουνται τα τρωκτικα που λυμαινονται το μεσο να εκφρασουν το μισος τους οπως και τις βιαιες φαντασιωσεις τους για το πως θα τιμωρουσαν την εν λογω καργια. Εγω διαλεγω να παιζω κοντρα σε αυτο και σε βρηκα μπροστα μου. Τωρα λυπαμαι για το πανακριβο μικι μαου που εχασες αλλα θυμησου πως οτι εχεις σε κατεχει και οτι δε σε σκοτωνει σε κανει δυνατοτερο και εν πασει περιπτωσει στο μελλον να αποφευγεις τις ντραμα κουιν η τουλαχιστον να μην τους δειχνεις τα πιο πολυτιμα αποκτηματα σου ειδικα αμα σκιζονται πανευκολα. Πες πως εζησες μια ποτλατς στιγμη, της υπερτατης θυσιας για μια νεκρη αγαπη. Σκληρο αλλα το ξεπερασεις θα δεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:30
hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:21 Ο δε τύπος παίζει πάρα πολύ κακά. Δεν κάνει καθόλου για ηθοποιός. Αυτή κάνει για Κάρεν, πάντως.
Μην το λες, σε κάποια φάση γουρλώνει τα μάτια του και φαίνεται καθαρά ότι θέλει να κάνει μλοζόν να αρπάξει το μπουλάλι
Υποθετικά μιλώντας ότι είναι αληθινό το βίντεο, δεν είναι απαραίτητο κάποιος ότι θα αντιδράσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:30
Έλα, ρε. Ειδικά στο σημείο που λέει «α, τώρα θυμήθηκα, φτιάχναμε οχυρό» είναι για γέλια. Και η αντίδραση της τύπισσας βασικά σε εκείνο το σημείο είναι κακή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
blackpaint

hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:17
blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:53 ο τυπος ειναι προφανως αλκοολικος που σπαταλαει χιλιαρικα σε ουισκια, μεθαει, κανει μαλακιες και μετα ξεχναει.
Ναι, έτσι είναι ο αλκοολισμός. :smt005:
εαν εχει γυρισει πανω απο μια φορα στο σπιτι λιωμα, να τα κανει ολα μπουρδελο και να πεφτει με τα ρουχα στον καναπε και να μη θυμαται τιποτα την αλλη μερα ενδεχομενως να εχει ενα θεματακι με το ποτο. Αυτο το θεματακι ονομαζεται αλκοολισμος.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:11

Μπορεί να γουστάρει ντομ φάσεις. Γενικώς και ειδικώς.
Ναι κάτι τέτοιο θα έλεγα και εγώ. Η που τον ταϊζουν
Οι ωραίοι κηφήνες, δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα στο να βρουν χορηγούς.
Παίζουν τη χειραγώγηση στα δάχτυλα.

Μη το λες. Παίζουν πολλοί που αν δεν είχαν 2 φράγκα παραπάνω δε θα τους πλησίαζε ούτε ο άνεμος. Αν ο άλλος είναι κηφήνας και ξεφτιλίκια θα δεχτεί και κέρατα θα δεχτεί εν γνώση του και όλα προκειμένου να μη δουλέψει.
Παίζει και αυτό που λες αλλά σε πολύ μικρότερο ποσοστό και φυσικά αυτός που χειραγωγεί θα πρέπει να βρει και αυτόν που χειραγωγείται. Είναι πιο πολύπλοκο το θέμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:32
οι φασιστες που βλεπω εγω, ανοιγουν ενα νηματακι/οργουελιανο διλεπτακι μισους καθε μερα, εναντιον διαφορων- τελευταια εναντιον γυναικων. Σε αυτα τα νηματα καλουνται τα τρωκτικα που λυμαινονται το μεσο να εκφρασουν το μισος τους οπως και τις βιαιες φαντασιωσεις τους για το πως θα τιμωρουσαν την εν λογω καργια. Εγω διαλεγω να παιζω κοντρα σε αυτο και σε βρηκα μπροστα μου. Τωρα λυπαμαι για το πανακριβο μικι μαου που εχασες αλλα θυμησου πως οτι εχεις σε κατεχει και οτι δε σε σκοτωνει σε κανει δυνατοτερο και εν πασει περιπτωσει στο μελλον να αποφευγεις τις ντραμα κουιν η τουλαχιστον να μην τους δειχνεις τα πιο πολυτιμα αποκτηματα σου ειδικα αμα σκιζονται πανευκολα. Πες πως εζησες μια ποτλατς στιγμη, της υπερτατης θυσιας για μια νεκρη αγαπη. Σκληρο αλλα το ξεπερασεις θα δεις.
Πόσο ωραίο λόγο έχεις :smt055
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:41
hellegennes έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:17
blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:53 ο τυπος ειναι προφανως αλκοολικος που σπαταλαει χιλιαρικα σε ουισκια, μεθαει, κανει μαλακιες και μετα ξεχναει.
Ναι, έτσι είναι ο αλκοολισμός. :smt005:
εαν εχει γυρισει πανω απο μια φορα στο σπιτι λιωμα, να τα κανει ολα μπουρδελο και να πεφτει με τα ρουχα στον καναπε και να μη θυμαται τιποτα την αλλη μερα ενδεχομενως να εχει ενα θεματακι με το ποτο. Αυτο το θεματακι ονομαζεται αλκοολισμος.
Ο αλκοολικός φαίνεται. Ο τύπος δεν είναι αλκοολικός. Ο αλκοολικός που βρίσκεται σε πρώτο στάδιο δεν γίνεται λιώμα και μετά δεν θυμάται τίποτα. Αυτό είναι πολύ προχωρημένο στάδιο και φυσικά όταν λέμε δεν θυμάται εννοούμε δεν θυμάται: δεν γράφει το κοντέρ, πώς το λένε; Δεν είναι «ααααα... ναι... τώρα θυμήθηκα», λες και ήταν κάτι που συνέβη και το ξέχασε και μετά το ξαναθυμήθηκε. Για το όνομα του πούτσου.

Έχω γνωρίσει πολλούς αλκοολικούς στην ζωή μου. Έχω και πελάτες αλκοολικούς. Ένας πέθανε σήμερα.

Ξέρω πώς είναι οι αλκοολικοί. Πώς είναι τα μάτια τους, οι κινήσεις τους, η ομιλία τους, ο τρόπος που σκέφτονται, ο τρόπος που περπατάνε, ο τρόπος που σε κοιτάνε. Όλα είναι διαφορετικά ακόμη κι όταν είναι νηφάλιοι.

Ο τύπος δεν φαίνεται καν να είχε πιει και να είχε hangover. Έλεος δηλαδή. Όχι να είναι αλκοολικός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

κατασκευασμενο βινδεον
συνηθισμενη η σκηνη στην Ελληνικη πραγματικοτητα με τις κακομαθημενες
δεν τους κανουμε την χαρη να εκνευριστουμε -να τις πλακωσουμε στις φαπες κ στα κλωτσιδια - τους δινουμε ηρεμα τον πουλο (μεταφορικα - ειπαμε δεν κανουμε χαρες ) κ τις στελνουμε στον καδο ,με τα μη ανακυκλωσιμα .
Οι συμπεριφορες αυτες ειναι πολυεργαλεια για τους σκοπους τους - ασφαλες δειγμα προβληματικης προσωπικοτητας κ τις ξεκινουν νωρις στην γνωριμια με ελαφρα περιστατικα να μετρησουν καταστασεις.
Τον πουλο με την πρωτη τετοια κινηση - η κρατηστες τες σε αποσταση να ριχνετε κανενα μια φορα στο τοσο αν κανουν δυσκολα τσαλιμια κ ποιοτικα κουνηματα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:32
Θα κάνει όμως μόνος του -ή με βοήθεια- τη βουτιά για να βρει τι παιχνίδι τού έχει προ πολλού παίξει το ασυνείδητό του;;
Εγώ νομίζω ότι από τη στιγμή που μάθεις να κάνεις ποδήλατο χωρίς βοηθητικές, δεν χρειάζονται βουτιές στο ασυνείδητο για να αντιληφθείς τι συμβαίνει. Όλα παίζονται σε ρηχά νερά και ορατό βυθό και αφορούν στο πόσο αναγνωρίζουμε και πως διαχειριζόμαστε εμείς τον δικό μας εγωϊσμό και όχι στο πως μας διαχειρίζεται ο άλλος. Αυτό είναι η δικαιολογία μας, γιατί πάντα εμείς είμαστε οι καλοί στο έργο... Είμαστε; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:46
blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 22:32
Πόσο ωραίο λόγο έχεις :smt055
Κι εσυ :wink
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”