!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
beta provider daily life ακα η μεση μεση καπιταλιστικη πραγματικοτητα για τον μεσο παντοφλακια 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Απρ 2020, 21:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σαφώς και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο ρε συ που φαίνεται να είναι fake. Μιλάμε γενικά για τετοιες ενέργειες.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:55Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπουμε αν είναι αληθινό δεν είναι υγιές έτσι; Το ανέβασε και το είδαν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείςNaida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:50
Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.
Γυναίκα που φέρεται έτσι, προσβάλλει πρωτίστως τον εαυτό της.
ρόμπα ξεκούμπωτη έγιναν
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:59Όχι, δεν εννοώ αυτό, ούτε παριστάνω τον σύμβουλο γάμου. Εννοώ ότι θεωρώ πολύ πιο υγιή αντίδραση, αν τα πάρεις να αρπάξεις το μπουκάλι και να το πετάξεις στον τοίχο, παρά αυτό το κακοπαιγμένο θεατρικό στο κοινό σου.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:50
Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.
Γυναίκα που φέρεται έτσι, προσβάλλει πρωτίστως τον εαυτό της.
Α σε αυτό συμφωνώ με το βίντεο.
Εγώ μιλάω γενικά σε τέτοιες περιστάσεις, δεν αναφέρομαι στο βίντεο συγκεκριμένα.
Ναι αλλά δεν μου είπες, πως θα το έλυνες; θα τα μάζευες εσύ;νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58δεν αναφέρομαι φυσικά σε τέτοια σφαλματάκιαNaida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:54
Να σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και στην Γαλη, εαν ο σύντροφος σου με όποιο τρόπο κι αν επιχείρησες να το συζητήσεις δεν μαζεύει πχ τα ρουχα του, τι κάνεις; χωριζεις;
αλλά ακόμη και σε τέτοιου είδους συνήθειες, δεν θα έχεις αποτέλεσμα
αν πχ παρατάς κι εσύ τα ρούχα σου εδώ κι εκεί
απλά θα γεμίζει ο τόπος με ρούχα
εγώ είμαι υπέρ της κουβέντας (σπασαρχίδω γαρ)
και εγώ υπέρ της συζήτησης ειμαι ως ένα σημείο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διόρθωση, οι αλιγάτορες δε θα τους κάνουν τίποτα, οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού είναι πιο αποτελεσματικοί.νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:39Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:36 ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω.να μας πείτε πού είναι η φωλιά σας να της βάλουμε φωτιάΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
ή να στείλουμε αλιγάτορες
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
μισειτε τις γυναικες αργκουαρχχχχχχχKauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:08Διόρθωση, οι αλιγάτορες δε θα τους κάνουν τίποτα, οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού είναι πιο αποτελεσματικοί.νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:39Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:36 ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω.να μας πείτε πού είναι η φωλιά σας να της βάλουμε φωτιάΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
ή να στείλουμε αλιγάτορες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Απρ 2020, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στη θεωρία ναι, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν είναι πάντα εύκολο.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52 Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;
Αν θες απάντησέ μου όμως: αν ο άνδρας είχε συμμαζέψει την ντουλάπα κι εκείνη με μια φίλη της την χάλαγε κι αυτός της έσκιζε με μαχαίρι μια τσάντα prada που είχε ματώσει για να αγοράσει, θα ήσουν με τον άνδρα;
Συγγνώμη, αν ο άντρας της είναι αλκοολικός, και επιλέγει να τον ρεζιλέψει στο ίντερνετ βασανίζοντάς τον, είναι άτομο επικίνδυνο. Αν ο τύπος απλά είναι τεμπέλης και επιπόλαιος, πάλι επιλέγει άσχημο τρόπο. Αλλά κι αυτός ο ευλογημένος, πρέπει να συνεργαστεί, δεν μπορεί να το παίζεις πασάς - μπούλης. ΣΕ κάθε περίπτωση, άτομα που κάνουν την οικογενειακή τους ζωή reallity show, και ρεζιλεύουν το σπίτι τους, είναι επικίνδυνα. Το ξαναλέω, η εκδίκησή μου θα ήταν ασύμμετρη, ή πεινασμένα γουρούνια, ή τσιμέντο στη θάλασσα, ή ποιήματα ελληγεννούς, ή θα της τραγουδούσα άριες.
Ordem e Progresso.
Επικ ποστ αντίστοιχο του γνωστού της νηστείας του καραμπαμπαCavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:32 Φταίνε και οι έμποροι, που δίνουν στον κάθε φλούφλη ακριβά ποτά. Ο άλλος τα έχει με την Θοδώρα την κομμώτρια την Κατίνα, και θέλει ακριβό ουίσκι. Ποιός είσαι, ο Χέμινγουεϊ; Πιες εκεί, μια μπίρα, καημένε. Ο κάθε κουνιάδος, τώρα...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
καλά του έκανε
ο απόλυτος ξεφτίλας, έβαλε ένα ακριβό ουίσκι πάνω από την αντρική του τιμή
του αξίζει ό,τι και να του κάνει η κάργια
βέβαια όλο το βίντεο είναι ένα παραμύθι, αλλά ας υποκριθούμε πως είναι αληθινό για τον πχωρουμικό τσακωμό
ο απόλυτος ξεφτίλας, έβαλε ένα ακριβό ουίσκι πάνω από την αντρική του τιμή
του αξίζει ό,τι και να του κάνει η κάργια
βέβαια όλο το βίντεο είναι ένα παραμύθι, αλλά ας υποκριθούμε πως είναι αληθινό για τον πχωρουμικό τσακωμό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης
καλως ηρθες στον μισανθρωπο φιλελε κοσμοCavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:09 Συγγνώμη, αν ο άντρας της είναι αλκοολικός, και επιλέγει να τον ρεζιλέψει στο ίντερνετ βασανίζοντάς τον, είναι άτομο επικίνδυνο. Αν ο τύπος απλά είναι τεμπέλης και επιπόλαιος, πάλι επιλέγει άσχημο τρόπο. Αλλά κι αυτός ο ευλογημένος, πρέπει να συνεργαστεί, δεν μπορεί να το παίζεις πασάς - μπούλης. ΣΕ κάθε περίπτωση, άτομα που κάνουν την οικογενειακή τους ζωή reallity show, και ρεζιλεύουν το σπίτι τους, είναι επικίνδυνα. Το ξαναλέω, η εκδίκησή μου θα ήταν ασύμμετρη, ή πεινασμένα γουρούνια, ή τσιμέντο στη θάλασσα, ή ποιήματα ελληγεννούς, ή θα της τραγουδούσα άριες.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι αλιγάτορες δεν κάνουν τίποτα, είναι απλές γνώσεις ζωολογίας που προέρχονται απ' τα ντοκυμανταίρ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλύτερα με αλιγάτορες και κροκόδειλους παρά με μια κάργια σαν του βίδεο.
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
προσεχε μην σε βαλει στο ματι κανενας φεμινιστηςCavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:13 Καλύτερα με αλιγάτορες και κροκόδειλους παρά με μια κάργια σαν του βίδεο.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν αυτό γινόταν επανειλημμένα και δεν έλεγε να συμμορφωθεί, καλά θα της έκανε.Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:09Στη θεωρία ναι, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν είναι πάντα εύκολο.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52 Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;
Αν θες απάντησέ μου όμως: αν ο άνδρας είχε συμμαζέψει την ντουλάπα κι εκείνη με μια φίλη της την χάλαγε κι αυτός της έσκιζε με μαχαίρι μια τσάντα prada που είχε ματώσει για να αγοράσει, θα ήσουν με τον άνδρα;
Βρήκες τώρα κι εσύ άνθρωπο να του πεις για prada
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν μου έχει τύχει να συμβιώνω με οποιονδήποτε και να μη μπορούμεNaida έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:07 Ναι αλλά δεν μου είπες, πως θα το έλυνες; θα τα μάζευες εσύ;
και εγώ υπέρ της συζήτησης ειμαι ως ένα σημείο.
να λύσουμε τέτοιους είδους προβληματάκια, στ αλήθεια
εσύ; θα πετούσες τα ρούχα σου παντού μπιρμπίλωμ;
και τί θα περίμενες να συμβεί;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3115 Προβολές