!!! DEVELOPMENT MODE !!!

2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Πως θα αντιδρουσατε;

Αντίποινα ίδιας αξίας
4
21%
Θα την κούρευα γουλί
12
63%
Τίποτα
3
16%

Σύνολο ψήφων: 19

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

beta provider daily life ακα η μεση μεση καπιταλιστικη πραγματικοτητα για τον μεσο παντοφλακια :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Απρ 2020, 21:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Gewponos90 έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:38 Καριολες σαδιστριες
ανακαλυπτετε τα ενστικτα και την φυση? :102: :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:55
Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:50

Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.

Γυναίκα που φέρεται έτσι, προσβάλλει πρωτίστως τον εαυτό της.
Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπουμε αν είναι αληθινό δεν είναι υγιές έτσι; Το ανέβασε και το είδαν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς

ρόμπα ξεκούμπωτη έγιναν
Σαφώς και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο ρε συ που φαίνεται να είναι fake. Μιλάμε γενικά για τετοιες ενέργειες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:59
Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:50

Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.

Γυναίκα που φέρεται έτσι, προσβάλλει πρωτίστως τον εαυτό της.
Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;
Όχι, δεν εννοώ αυτό, ούτε παριστάνω τον σύμβουλο γάμου. Εννοώ ότι θεωρώ πολύ πιο υγιή αντίδραση, αν τα πάρεις να αρπάξεις το μπουκάλι και να το πετάξεις στον τοίχο, παρά αυτό το κακοπαιγμένο θεατρικό στο κοινό σου.

Α σε αυτό συμφωνώ με το βίντεο.
Εγώ μιλάω γενικά σε τέτοιες περιστάσεις, δεν αναφέρομαι στο βίντεο συγκεκριμένα.
νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:58
Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:54
Να σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και στην Γαλη, εαν ο σύντροφος σου με όποιο τρόπο κι αν επιχείρησες να το συζητήσεις δεν μαζεύει πχ τα ρουχα του, τι κάνεις; χωριζεις;
δεν αναφέρομαι φυσικά σε τέτοια σφαλματάκια

αλλά ακόμη και σε τέτοιου είδους συνήθειες, δεν θα έχεις αποτέλεσμα
αν πχ παρατάς κι εσύ τα ρούχα σου εδώ κι εκεί

απλά θα γεμίζει ο τόπος με ρούχα

εγώ είμαι υπέρ της κουβέντας (σπασαρχίδω γαρ)
Ναι αλλά δεν μου είπες, πως θα το έλυνες; θα τα μάζευες εσύ;
και εγώ υπέρ της συζήτησης ειμαι ως ένα σημείο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:39
Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:36 ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω.
Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
να μας πείτε πού είναι η φωλιά σας να της βάλουμε φωτιά
ή να στείλουμε αλιγάτορες
Διόρθωση, οι αλιγάτορες δε θα τους κάνουν τίποτα, οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού είναι πιο αποτελεσματικοί.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:08
Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:36 ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω.
Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
Διόρθωση, οι αλιγάτορες δε θα τους κάνουν τίποτα, οι κροκόδειλοι αλμυρού νερού είναι πιο αποτελεσματικοί.
μισειτε τις γυναικες αργκουαρχχχχχχχ :giggle: :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 21 Απρ 2020, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52 Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;
Στη θεωρία ναι, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν είναι πάντα εύκολο.
Αν θες απάντησέ μου όμως: αν ο άνδρας είχε συμμαζέψει την ντουλάπα κι εκείνη με μια φίλη της την χάλαγε κι αυτός της έσκιζε με μαχαίρι μια τσάντα prada που είχε ματώσει για να αγοράσει, θα ήσουν με τον άνδρα;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Συγγνώμη, αν ο άντρας της είναι αλκοολικός, και επιλέγει να τον ρεζιλέψει στο ίντερνετ βασανίζοντάς τον, είναι άτομο επικίνδυνο. Αν ο τύπος απλά είναι τεμπέλης και επιπόλαιος, πάλι επιλέγει άσχημο τρόπο. Αλλά κι αυτός ο ευλογημένος, πρέπει να συνεργαστεί, δεν μπορεί να το παίζεις πασάς - μπούλης. ΣΕ κάθε περίπτωση, άτομα που κάνουν την οικογενειακή τους ζωή reallity show, και ρεζιλεύουν το σπίτι τους, είναι επικίνδυνα. Το ξαναλέω, η εκδίκησή μου θα ήταν ασύμμετρη, ή πεινασμένα γουρούνια, ή τσιμέντο στη θάλασσα, ή ποιήματα ελληγεννούς, ή θα της τραγουδούσα άριες.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:32 Φταίνε και οι έμποροι, που δίνουν στον κάθε φλούφλη ακριβά ποτά. Ο άλλος τα έχει με την Θοδώρα την κομμώτρια την Κατίνα, και θέλει ακριβό ουίσκι. Ποιός είσαι, ο Χέμινγουεϊ; Πιες εκεί, μια μπίρα, καημένε. Ο κάθε κουνιάδος, τώρα...
Επικ ποστ αντίστοιχο του γνωστού της νηστείας του καραμπαμπα :romance-hearteyes:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

καλά του έκανε
ο απόλυτος ξεφτίλας, έβαλε ένα ακριβό ουίσκι πάνω από την αντρική του τιμή
του αξίζει ό,τι και να του κάνει η κάργια

βέβαια όλο το βίντεο είναι ένα παραμύθι, αλλά ας υποκριθούμε πως είναι αληθινό για τον πχωρουμικό τσακωμό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:09 Συγγνώμη, αν ο άντρας της είναι αλκοολικός, και επιλέγει να τον ρεζιλέψει στο ίντερνετ βασανίζοντάς τον, είναι άτομο επικίνδυνο. Αν ο τύπος απλά είναι τεμπέλης και επιπόλαιος, πάλι επιλέγει άσχημο τρόπο. Αλλά κι αυτός ο ευλογημένος, πρέπει να συνεργαστεί, δεν μπορεί να το παίζεις πασάς - μπούλης. ΣΕ κάθε περίπτωση, άτομα που κάνουν την οικογενειακή τους ζωή reallity show, και ρεζιλεύουν το σπίτι τους, είναι επικίνδυνα. Το ξαναλέω, η εκδίκησή μου θα ήταν ασύμμετρη, ή πεινασμένα γουρούνια, ή τσιμέντο στη θάλασσα, ή ποιήματα ελληγεννούς, ή θα της τραγουδούσα άριες.
καλως ηρθες στον μισανθρωπο φιλελε κοσμο :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:09
Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:08

μισειτε τις γυναικες αργκουαρχχχχχχχ :giggle: :003:
Οι αλιγάτορες δεν κάνουν τίποτα, είναι απλές γνώσεις ζωολογίας που προέρχονται απ' τα ντοκυμανταίρ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Καλύτερα με αλιγάτορες και κροκόδειλους παρά με μια κάργια σαν του βίδεο.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:13 Καλύτερα με αλιγάτορες και κροκόδειλους παρά με μια κάργια σαν του βίδεο.
προσεχε μην σε βαλει στο ματι κανενας φεμινιστης :giggle: :giggle: :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:09
Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52 Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;
Στη θεωρία ναι, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν είναι πάντα εύκολο.
Αν θες απάντησέ μου όμως: αν ο άνδρας είχε συμμαζέψει την ντουλάπα κι εκείνη με μια φίλη της την χάλαγε κι αυτός της έσκιζε με μαχαίρι μια τσάντα prada που είχε ματώσει για να αγοράσει, θα ήσουν με τον άνδρα;
Αν αυτό γινόταν επανειλημμένα και δεν έλεγε να συμμορφωθεί, καλά θα της έκανε.

Βρήκες τώρα κι εσύ άνθρωπο να του πεις για prada :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 21:07 Ναι αλλά δεν μου είπες, πως θα το έλυνες; θα τα μάζευες εσύ;
και εγώ υπέρ της συζήτησης ειμαι ως ένα σημείο.
δεν μου έχει τύχει να συμβιώνω με οποιονδήποτε και να μη μπορούμε
να λύσουμε τέτοιους είδους προβληματάκια, στ αλήθεια

εσύ; θα πετούσες τα ρούχα σου παντού μπιρμπίλωμ;
και τί θα περίμενες να συμβεί; :D
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”