Γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Σιγά μην είναι ουίσκι 2.500$. Εγώ το κόβω για καμιά μπόμπα απ' τα Λίντλ με 12,5 ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νταρνάκας την 21 Απρ 2020, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Προβάλω το πώς θα αισθανόμουν εγώ σε αυτή την φάση κι έχω σκεφτεί για δεκαπέντε χρόνια πώς θα έπρεπε να έχω αντιμετωπίσει αυτή που μου έσκισε με παρόμοιο τρόπο με αυτόν στο βίντεο το amazing fantasy #15, την πρώτη εμφάνιση του spiderman. Ακόμα υπάρχουν πολλές φορές που την σκέφτομαι κι εξοργίζομαι και δεν μπορώ να κοιμηθώ κι ύστερα σκέφτομαι ότι αυτό που περιέγραψα θα έπρεπε να έχω κάνει και το χτίζω απ' την αρχή.
Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.
Γυναίκα που φέρεται έτσι, προσβάλλει πρωτίστως τον εαυτό της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:50Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
διότι
α) δεν είσαι ενήλικας εάν δεν έχεις πάρει απόφαση πως δεν μπορείς ν αλλάξεις έναν άλλο ενήλικα
β) είναι αντιαισθητικό να σκέφτεται και κυρίως να πράττει κάποιος έτσι (για μένα) και
γ) νομοτελειακά δεν οδηγεί πουθενά, πέρα από τον εξευτελισμό και των δύο εντέλει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Dwarven Blacksmith
Ελπίζω να σχολιάζετε γενικώς και όχι για τη συγκεκριμένη σκηνή του "The Anna Show".
Να σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και στην Γαλη, εαν ο σύντροφος σου με όποιο τρόπο κι αν επιχείρησες να το συζητήσεις δεν μαζεύει πχ τα ρουχα του, τι κάνεις; χωριζεις; το παίρνεις απόφαση οτι δεν αλλάζει και τα μαζεύεις εσύ παντα;νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52διότι
α) δεν είσαι ενήλικας εάν δεν έχεις πάρει απόφαση πως δεν μπορείς ν αλλάξεις έναν άλλο ενήλικα
β) είναι αντιαισθητικό να σκέφτεται και κυρίως να πράττει κάποιος έτσι (για μένα) και
γ) νομοτελειακά δεν οδηγεί πουθενά, πέρα από τον εξευτελισμό και των δύο εντέλει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπουμε αν είναι αληθινό δεν είναι υγιές έτσι; Το ανέβασε και το είδαν όλοι οι φίλοι και οι συγγενείςNaida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:50Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:44
Δεν ειναι ολα άσπρο-μαυρο στις σχέσεις. Κάποιοι για να καταλάβουν πρέπει να τους φερθεις οπως φέρονται.
ρόμπα ξεκούμπωτη έγιναν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανοβαγγελοδημήτρης την 21 Απρ 2020, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν σου έσκιζαν όλους τους πίνακες σου, δεν θα αντιδρούσες;νύχτα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52διότι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
δεν αναφέρομαι φυσικά σε τέτοια σφαλματάκιαNaida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:54
Να σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και στην Γαλη, εαν ο σύντροφος σου με όποιο τρόπο κι αν επιχείρησες να το συζητήσεις δεν μαζεύει πχ τα ρουχα του, τι κάνεις; χωριζεις;
αλλά ακόμη και σε τέτοιου είδους συνήθειες, δεν θα έχεις αποτέλεσμα
αν πχ παρατάς κι εσύ τα ρούχα σου εδώ κι εκεί
απλά θα γεμίζει ο τόπος με ρούχα
εγώ είμαι υπέρ της κουβέντας (σπασαρχίδω γαρ)
Όχι, δεν εννοώ αυτό, ούτε παριστάνω τον σύμβουλο γάμου. Εννοώ ότι θεωρώ πολύ πιο υγιή αντίδραση, αν τα πάρεις να αρπάξεις το μπουκάλι και να το πετάξεις στον τοίχο, παρά αυτό το κακοπαιγμένο θεατρικό στο κοινό σου.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:52Δηλαδή αν ο άντρας δεν μαζεύει πχ τα ρούχα του όσες φορές και αν του το έχεις πει με συζήτηση, με ωραίο τρόπο, με πετσλουδιτσες και χρυσόσκονη, χωρίζεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:50Όχι βρε κούκλα μου, εγώ τουλάχιστον δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι όποια προβλήματα και να υπάρχουν, πρέπει να λύνονται σε αμιγώς προσωπικό επίπεδο. Και αν για τον α ή β λόγο δεν λύνονται, αποχωρείς με ελαφρά.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:44
Δεν ειναι ολα άσπρο-μαυρο στις σχέσεις. Κάποιοι για να καταλάβουν πρέπει να τους φερθεις οπως φέρονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν συζητάμε για το ΑΝ αντιδρά κάποιος, μα το ΠΩΣ
δεν θα έσπαγα τους δίσκους του πάντως, σε ανάλογη περίπτωση
Αυτό, αν είναι αληθινό, δεν ήταν αντίδραση της στιγμής. Δεν κάλυπτε καν ανάγκη για σκληρή συμμόρφωση. Αν το είχε χύσει και του το ανακοίνωνε σε φάση "το έκανα γιατί ήσουν μαλάκας" θα ήταν τελείως διαφορετικό. Η τύπισσα του βίντεο ικανοποιούσε σαδιστικά της ένστικτα, αποκλείεται να έχει νιώσει ποτέ αγάπη για τον τυπάκο.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:44 Δεν ειναι ολα άσπρο-μαυρο στις σχέσεις. Κάποιοι για να καταλάβουν πρέπει να τους φερθεις οπως φέρονται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3115 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 36 Απαντήσεις