!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 2.500 ευρώ ουίσκι για μια ακατάστατη ντουλάπα
Η δικιά μου γυναίκα όταν αγόρασα ένα ακριβό ουίσκι, μου είπε, δεν αρμόζει, και μου έκανε δώρο ένα μπουκάλι, κομμάτι μιας τριάδας του 19ου αιώνα από την Αγγλία, που κάθε μπουκάλι είχε δικό του πώμα με σύμβολο, για να βάλω το ουίσκι. Εμείς είμαστε ολόκληροι, ίσιοι, αρχόντοι, όχι Τζώνηδες λινάτσες. Τα ακριβά ουίσκια θέλουν και δυνατά σερνικά, όχι χλεχλέδες.
Ordem e Progresso.
Φταίνε και οι έμποροι, που δίνουν στον κάθε φλούφλη ακριβά ποτά. Ο άλλος τα έχει με την Θοδώρα την κομμώτρια την Κατίνα, και θέλει ακριβό ουίσκι. Ποιός είσαι, ο Χέμινγουεϊ; Πιες εκεί, μια μπίρα, καημένε. Ο κάθε κουνιάδος, τώρα...
Ordem e Progresso.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Σκληρός καργιόλης detectedΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26 Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
Not sure if irony or...Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:33Σκληρός καργιόλης detectedΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26 Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
Πάντως είναι πολύ πιο επώδυνο απ' ότι φαίνεται και δεν μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς για μισογυνισμό. Μπορεί να την γεμίσει ανασφάλειες για την υπόλοιπη ζωή της.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Δεν είναι ειρωνικό, είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσες να της κάνεις
ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω. Τώρα, αν μου είχε χύσει το ουίσκι, μπορεί να την πετούσα και γυμνή σε πεινασμένα γουρούνια, ή να την έβαζα να ακούσει δεμένη τα ποιήματα του Hellegennes, ή οχτάωρη Κατήχηση με την bluerose, ή θα την έβαζα να δουλέψει σε κωλάδικο του Πύργου Ηλείας.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:33Σκληρός καργιόλης detectedΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26 Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
Ordem e Progresso.
Bρίσκω γελοίο έως θλιβερό το σκηνικό και φυσικά τη δημοσιοποίηση της τιμωρίας του κακομοίρη.
Η τύπισσα φέρεται λες και δίνει μαθήματα εκπαίδευσης κακομαθημένου σκύλου.
Μ' αυτήν την έννοια, ίσως και να είναι ταιριαστό ζευγάρι αλλά λυπάμαι περισσότερο τον άντρα.
Μ' αυτήν την έννοια, ίσως και να είναι ταιριαστό ζευγάρι αλλά λυπάμαι περισσότερο τον άντρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι θα την άφηνες πληγωμένη και μόνη να σκέφτεται τι λαθος έχει κάνει, που έφταιξε κτλΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26Όπως είπε κι η νύχτα οι αλκοολικοί χρειαζόμαστε τα 2500 χιλιάρικα σε πολλά μπουκάλια ουίσκι. Αυτός που ξοδεύει 2500 για ένα δεν είναι αλκοολικός, είναι μερακλής. Κατά τ' άλλα, καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες έχουν περάσει μεγάλη καταπίεση από εμάς τους άνδρες κι είναι πολύ ευγενές που τους συμπαραστέκεσαι στην πορεία να αποκτήσουν τα δικαιώματα που δικαιούνται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκατένιες, καθαρόαιμες καργιόλες, όπως η γυναίκα του βίντεο. Αν το πέταγε πάνω στα νεύρα της, θα εξακολουθούσε να είναι καφρίλα, αλλά θα ήταν κάτι συγχωρητέο. Αυτή η καργιόλα το έβγαλε βίντεο και το απόλαυσε από την αρχή μέχρι το τέλος.blackpaint έγραψε: 21 Απρ 2020, 19:53 ο τυπος ειναι προφανως αλκοολικος που σπαταλαει χιλιαρικα σε ουισκια, μεθαει, κανει μαλακιες και μετα ξεχναει. Λυπαμαι την κακομοιρη την κοπελιτσα που δειχνει να τραβαει τα πανδεινα μαζι του. Αυτο το πραγμα ειναι ο αλκοολισμος και θελει πολλη δυναμη για να ζησεις μ εναν αλκοολικο. Πρεπει να τον αγαπαει πολυ παντως για να μην τον εχει πεταξει ακομα εξω απο αυτο το σπιτι που μοιαζει δικο της.
Βλέποντάς το έπαθα ptsd, μου έχουν κάνει ακριβώς το ίδιο με κόμιξ.
Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
Ναι κατέβα τώρα, φτάσαμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Σε καμιά περίπτωση δεν θα είχες βρεθεί στην θέση του, ειδικά με αυτά που γράφεις παραπίσω, ο τύπος είναι ολοφάνερο ότι δεν την ικανοποιεί σεξουαλικάCavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:36ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω. Τώρα, αν μου είχε χύσει το ουίσκι, μπορεί να την πετούσα και γυμνή σε πεινασμένα γουρούνια, ή να την έβαζα να ακούσει δεμένη τα ποιήματα του Hellegennes, ή οχτάωρη Κατήχηση με την bluerose, ή θα την έβαζα να δουλέψει σε κωλάδικο του Πύργου Ηλείας.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:33Σκληρός καργιόλης detectedΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26 Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
Cavaliere έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:36 ΚΙ εγώ έτσι χωρίζω, όταν. Κάνω την πάπια, περνά καιρός, και όταν νομίζει πως όλα είναι πάλι καλά, φεύγω.
να μας πείτε πού είναι η φωλιά σας να της βάλουμε φωτιάΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
ή να στείλουμε αλιγάτορες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ίσως να μη μαθαίνει αλλιώςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:38 Bρίσκω γελοίο έως θλιβερό το σκηνικό και φυσικά τη δημοσιοποίηση της τιμωρίας του κακομοίρη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Επίσης είναι r/thathappenedΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:35Not sure if irony or...Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:33Σκληρός καργιόλης detectedΒλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:26 Επειδή δεν είμαι βίαιος, αυτό που θα έκανα στην θέση του είναι να πήγαινα να της έλεγα συγνώμη, θα καθάριζα την ντουλάπα, για τρεις μήνες θα ήμουν ο υπερτέλειος γκόμενος και πάνω που θα άρχιζε να σκέφτεται "τι τυχερή είμαι που τον έχω" θα έφευγα από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να δώσω κανένα σημάδι πιο πριν. Αν ερχόταν να με βρει για να μου ζητήσει τα ρέστα θα της έλεγα "τι να σου λέω τώρα, δεν θα καταλάβεις", αν με ρωτούσε αν είναι για το ουίσκι θα το αρνιόμουν και ποτέ μα ποτέ δεν θα μάθαινε τον λόγο που έφυγα.
Πάντως είναι πολύ πιο επώδυνο απ' ότι φαίνεται και δεν μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς για μισογυνισμό. Μπορεί να την γεμίσει ανασφάλειες για την υπόλοιπη ζωή της.
Ε, τότε ας πάρει κανονικό σκύλο.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:40Ίσως να μη μαθαίνει αλλιώςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:38 Bρίσκω γελοίο έως θλιβερό το σκηνικό και φυσικά τη δημοσιοποίηση της τιμωρίας του κακομοίρη.
Μ' αυτήν την έννοια, ίσως και να είναι ταιριαστό ζευγάρι αλλά λυπάμαι περισσότερο τον άντρα.![]()
Δεν την παίρνει για καλύτερο άντρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ειναι ολα άσπρο-μαυρο στις σχέσεις. Κάποιοι για να καταλάβουν πρέπει να τους φερθεις οπως φέρονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:42Ε, τότε ας πάρει κανονικό σκύλο.Naida έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:40Ίσως να μη μαθαίνει αλλιώςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 20:38 Bρίσκω γελοίο έως θλιβερό το σκηνικό και φυσικά τη δημοσιοποίηση της τιμωρίας του κακομοίρη.
Μ' αυτήν την έννοια, ίσως και να είναι ταιριαστό ζευγάρι αλλά λυπάμαι περισσότερο τον άντρα.![]()
Δεν την παίρνει για καλύτερο άντρα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτό είναι ακόμη πιο θλιβερό και ανέντιμο επίσης
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3115 Προβολές