Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα τώρα να δούμε και τι συμβαίνει στην πράξη.κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:01Ας υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρξουν καταδίκες από το ΕΔΑΔ. Τι θα πεις όταν οι άνθρωποι των άλλων χωρών κάνουν εμπάργκο στον τουρισμό μας λόγω της αποτρόπαιας πολιτικής που προτείνεις; Φυσικά θα υπάρξουν και απάνθρωποι που δεν θα τους νοιάξει. Πόσο θα κοστίσει;Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:55 Με τον ιδιο τροπο που ηρθαν εδω μπορουν και να επιστρεψουν.
Μεσα σε βαρκες,πλησιαζουν τα τουρκικα παραλια και μολις εμφανιστει το τουρκικο λιμενικο τις βουλιαζουν.
Αμεσως οι φιλανθρωποι τουρκοι τους σωζουν και οι φιλεσπλαχνοι των μκο στα παραλια τους προσφερουν μια ζεστη αγκαλια
Η Τουρκία το κάνει ήδη αυτό εδώ και χρόνια, σπρώχνει παράνομα μετανάστες μέσω οργανωμένου κυκλώματος το οποίο έχει άμεσες σχέσεις με την επίσημη κυβέρνηση με τα γνωστά αποτελέσματα, να πνίγεται κόσμος στα ανοιχτά.
Τώρα τι θέλω από εσένα φίλε μου, θέλω να με πεις τι συνέπειες είχε η Τουρκία μέχρι στιγμής (πέρα από τα 6 πόσα δις ευρώ τσίμπησε από την ΕΕ), πόσες καταδίκες από το εδαδ και άλλους αρμόδιους παγκόσμια φορείς, με τι επιπτώσεις και τι έχει πληρώσει γενικά μέχρι στιγμής τόσο πολιτικά όσο και σαν πρόστιμο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.