!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 15:01
Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:55 Με τον ιδιο τροπο που ηρθαν εδω μπορουν και να επιστρεψουν.
Μεσα σε βαρκες,πλησιαζουν τα τουρκικα παραλια και μολις εμφανιστει το τουρκικο λιμενικο τις βουλιαζουν.
Αμεσως οι φιλανθρωποι τουρκοι τους σωζουν και οι φιλεσπλαχνοι των μκο στα παραλια τους προσφερουν μια ζεστη αγκαλια
Ας υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρξουν καταδίκες από το ΕΔΑΔ. Τι θα πεις όταν οι άνθρωποι των άλλων χωρών κάνουν εμπάργκο στον τουρισμό μας λόγω της αποτρόπαιας πολιτικής που προτείνεις; Φυσικά θα υπάρξουν και απάνθρωποι που δεν θα τους νοιάξει. Πόσο θα κοστίσει;
Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα τώρα να δούμε και τι συμβαίνει στην πράξη.
Η Τουρκία το κάνει ήδη αυτό εδώ και χρόνια, σπρώχνει παράνομα μετανάστες μέσω οργανωμένου κυκλώματος το οποίο έχει άμεσες σχέσεις με την επίσημη κυβέρνηση με τα γνωστά αποτελέσματα, να πνίγεται κόσμος στα ανοιχτά.
Τώρα τι θέλω από εσένα φίλε μου, θέλω να με πεις τι συνέπειες είχε η Τουρκία μέχρι στιγμής (πέρα από τα 6 πόσα δις ευρώ τσίμπησε από την ΕΕ), πόσες καταδίκες από το εδαδ και άλλους αρμόδιους παγκόσμια φορείς, με τι επιπτώσεις και τι έχει πληρώσει γενικά μέχρι στιγμής τόσο πολιτικά όσο και σαν πρόστιμο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο »

Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:55
Σου ανέτρεψα το παραμυθάκι σου κι άρχισες το τσάμικο πάλι;
Και έσβησες το σχόλιο ότι ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας. Περαστικά αν και είναι ανίατη περίπτωση. :wave:
sys3x έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:59
Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 14:55 Με τον ιδιο τροπο που ηρθαν εδω μπορουν και να επιστρεψουν.
Μεσα σε βαρκες,πλησιαζουν τα τουρκικα παραλια και μολις εμφανιστει το τουρκικο λιμενικο τις βουλιαζουν.
Αμεσως οι φιλανθρωποι τουρκοι τους σωζουν και οι φιλεσπλαχνοι των μκο στα παραλια τους προσφερουν μια ζεστη αγκαλια
Ας υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρξουν καταδίκες από το ΕΔΑΔ. Τι θα πεις όταν οι άνθρωποι των άλλων χωρών κάνουν εμπάργκο στον τουρισμό μας λόγω της αποτρόπαιας πολιτικής που προτείνεις; Φυσικά θα υπάρξουν και απάνθρωποι που δεν θα τους νοιάξει. Πόσο θα κοστίσει;
Η Τουρκία το κάνει ήδη αυτό εδώ και χρόνια, σπρώχνει παράνομα μετανάστες μέσω οργανωμένου κυκλώματος το οποίο έχει άμεσες σχέσεις με την επίσημη κυβέρνηση με τα γνωστά αποτελέσματα, να πνίγεται κόσμος στα ανοιχτά.
Τώρα τι θέλω από εσένα φίλε μου, θέλω να με πεις τι συνέπειες είχε η Τουρκία μέχρι στιγμής (πέρα από τα 6 πόσα δις ευρώ τσίμπησε από την ΕΕ), πόσες καταδίκες από το εδαδ και άλλους αρμόδιους παγκόσμια φορείς, με τι επιπτώσεις και τι έχει πληρώσει γενικά μέχρι στιγμής τόσο πολιτικά όσο και σαν πρόστιμο.
Δεν έκανε απωθήσεις. Αλλά επειδή έχεις κατασταλαγμένη άποψη, κάντε το για να πάρετε κι εσείς 6 δισ.
Πάντως η Ελλάδα δεν αξίζει τέτοια τύχη.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Gouerino 4 έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:51
Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:50
κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:38

Πάλι τσάμικο; Δες τα βίντεο που δείχνουν ότι ΗΔΗ ΦΕΥΓΟΥΝ. Αλλά σου χάλασα το παραμυθάκι.

Με αυτά που υποστηρίζεις θα μένουν εδώ για΄τι η Ελλάδα θα είναι Ασπίδα της Ευρώπης. Η χαρά της Μέρκελ.

Ότι ακόμα απαντάς μετά από όλα αυτά προσπαθώντας να αναμασήσεις τα ίδια και τα ίδια, δεν σε τιμά (το λέω ευγενικά).
Αυτοί που λες πως ΗΔΗ ΦΕΥΓΟΥΝ, δυστυχώς ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΥΡΙΣΕΙ. Κόψε τα fake news.

Πάλι ψέματα; Δεν υποστηρίζω να μείνουν εδώ, υποστηρίζω να αναχαιτίσουμε τα σκάφη που έρχονται και να γίνουμε απωθητικοί σε όσους είναι εδώ κόβοντας παροχές και απομονώνοντάς τους σε ακατοίκητες περιοχές. Το ψέμα το έχεις έτοιμο κάτω από τη γλώσσα.
Ρε συ τζουνο,χαρα στο κουραγιο σου
Καλά κάνεις, θέλει πολλή υποστήριξη. :003:
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

H Τουρκία έχει κάνει πολύ χειρότερα, συμπεριλαμβανομένων και βομβαρδισμών χωριών Κούρδων εντός των συνόρων της, με μηδενικά προβλήματα με ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΕΔΑΔ, Διεθνές Δικαστήριο, κλπ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:02
Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 17:55
Σου ανέτρεψα το παραμυθάκι σου κι άρχισες το τσάμικο πάλι;
Και έσβησες το σχόλιο ότι ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας. Περαστικά αν και είναι ανίατη περίπτωση. :wave:

Δεν έκανε απωθήσεις. Αλλά επειδή έχεις κατασταλαγμένη άποψη, κάντε το για να πάρετε κι εσείς 6 δισ.
Πάντως η Ελλάδα δεν αξίζει τέτοια τύχη.
Φίλε μου, το να μου λες ότι έχω κατασταλαγμένη άποψη το μόνο πράμα που με λέει εμένα είναι ότι πιθανότατα κάνεις προβολή σε εμένα την δική σου κατασταλαγμένη άποψη, εγώ από την άλλη προσπαθώ διαλεκτικά να οδηγήσω την συζήτηση σε κάποια λογικά συμπεράσματα, δεν έχω δηλαδή κατασταλαγμένη άποψη ή έτσι πιστεύω/νομίζω.
Τώρα επί του θέματος ξανά.
Θέλεις να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;
Έχει καλώς.
Δεν θέλεις;
Πάλι καλώς.
Εγώ σε ευχαρίστησα ήδη πάντως.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Και σου απάντησα αναλυτικά. Ρίξε μια ματιά στο μπολντ. Επαναλαμβάνω.
Τα νοσοκομεία είναι νοσοκομεία. Πηγαίνουμε όταν έχουμε πρόβλημα, και ακόμα και τότε ως τελευταία λύση, γιατί το ενδεχόμενο να μαζέψουμε καμία ενδονοσοκομειακή μόλυνση είναι υπαρκτο.
Τα ξενοδοχεία πάλι δεν είναι ίδιου σκοπού κτήρια. Αλλά δεν πειράζει, θένξ φορ πλέηινγκ.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

156 νέα κρούσματα σήμερα.

Και οι 150 είναι από κει. :-?

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

αμεση αποσυμφόρηση των δομων με υγειονομικους όρους
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Otto Weininger έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:13 156 νέα κρούσματα σήμερα.

Είπαμε, αν δεν αρχίσουμε να τους βάζουμε σε βάρκες να τους γυρνάμε πίσω, ΔΕΝ πρόκειται να γλυτώσουμε.
Και αν έχουν κάνει αίτηση ασύλου να "χαθεί".
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

sys3x έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:12 Φίλε μου, το να μου λες ότι έχω κατασταλαγμένη άποψη το μόνο πράμα που με λέει εμένα είναι ότι πιθανότατα κάνεις προβολή σε εμένα την δική σου κατασταλαγμένη άποψη, εγώ από την άλλη προσπαθώ διαλεκτικά να οδηγήσω την συζήτηση σε κάποια λογικά συμπεράσματα, δεν έχω δηλαδή κατασταλαγμένη άποψη ή έτσι πιστεύω/νομίζω.
Τώρα επί του θέματος ξανά.
Θέλεις να απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;
Έχει καλώς.
Δεν θέλεις;
Πάλι καλώς.
Εγώ σε ευχαρίστησα ήδη πάντως.
Είπα να γράψω ''ισχυρή άποψη'' αλλά έιναι μετάφραση από τα αγγλικά.

Αυτό που με ρώτησες έιναι ότι η Τουρκία τους στέλνει και πέρνει και 6 δισ από την ΕΕ εννοώντας ότι εμείς μπορούμε να τους απωθούμε (πράγμα που είναι παράνομο με τη διεθνή νομοθεσία) και δεν θα έχουμε επιπτώσεις τουλάχιστον στην διεθνή κοινή γνώμη που δεν ψηφίζει ή ασπάζεται ρατσιστικές απόψεις.

Ας κάνουμε μία υπόθεση ότι δεν θα έχουμε καμία επίπτωση. Σου αρέσει να γίνει η Ελλάδα συνώνυμο του ρατσισμού; εμένα όχι.

Το μεταναστευτικό δεν είναι ελληνικό πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό. Χρειάζεται όμως εθνική λύση με αποφάσεις που θα παίρνονται στην Ελλάδα και όχι στο Βερολίνο. Η Ελλάδα είναι χώρα εισόδου αλλά δεν μπορεί να επωμιστεί την αντιμετώπιση του προβλήματος με την συσσώρευση των αιτούντων άσυλο στα νησιά και στην ενδοχώρα.

Πρέπει να υπάρξει ποσόστωση των μεταναστών για να φιλοξενηθούν και να εξεταστούν οι αιτήσεις τους ασύλου. Επειδή όμως βρήκαν το κορόιδο (όχι εμένα :D ) έκαναν την Ελλάδα ένα τεράστιο χώρο συγκέντρωσης τους. Μην ξεχνάς ότι από το 2003 με τα Δουβλίνα, όποιος μετανάστης πάει σε άλλη χώρα για άσυλο, τον γυρίζουν πίσω. Με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας εγκλωβίζονται στα νησιά.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ αλλά η πολιτική της Γερμανίας θέλει να κάνει την Ελλάδα χώρα εγκατάστασης.

Άντε τώρα το γυλιό και και απωθήσεις στο Αιγαίο

Αυτό το παλικάρι αν ζούσε, τώρα θα έκανε απωθήσεις.

Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Kauldron έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:17
Otto Weininger έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:13 156 νέα κρούσματα σήμερα.

Είπαμε, αν δεν αρχίσουμε να τους βάζουμε σε βάρκες να τους γυρνάμε πίσω, ΔΕΝ πρόκειται να γλυτώσουμε.
Και αν έχουν κάνει αίτηση ασύλου να "χαθεί".
Το ότι μολύνθηκαν στην Ελλάδα, προφανώς δεν σας ενδιαφέρει.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Fluffy έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:16 αμεση αποσυμφόρηση των δομων με υγειονομικους όρους
A, μπράβο, συμφωνούμε κύριε αρκούδε.
να τους βάλουμε σε καθαρές, απολυμασμένες βάρκες, και στο καλό. Θα τους κουνάμε και μαντηλάκι (σεπτόνα). :smt038
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Θα το κάνουμε, ησύχασε.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:26 Αυτό είναι το σενάριο σου.
Οι 70 χιλιάδες που είναι ήδη εδώ;

Κι όλα αυτά γιατί θέλετε να είναι η Ελλάδα Ασπίδα της Ευρώπης και να μην τους αφήνουμε να φεύγουν. Χαρά της Μέρκελ.
Κι αυτοί δρόμο.

Ναι, ασπίδα της Ευρώπης, όχι αποθήκη. Πρέπει να φροντίσουμε να μην γεμίζει ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη μετανάστες, τουλάχιστον από τη μεριά μας. Αν η Γερμανία θέλει να παίρνει νέους μετανάστες (που ούτε αυτοί δεν θέλουν πια) ας παίρνει από την Ιταλία και την Ισπανία.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Awesomatic έγραψε: 21 Απρ 2020, 18:36
κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 16:26 Αυτό είναι το σενάριο σου.
Οι 70 χιλιάδες που είναι ήδη εδώ;

Κι όλα αυτά γιατί θέλετε να είναι η Ελλάδα Ασπίδα της Ευρώπης και να μην τους αφήνουμε να φεύγουν. Χαρά της Μέρκελ.
Κι αυτοί δρόμο.

Ναι, ασπίδα της Ευρώπης, όχι αποθήκη. Πρέπει να φροντίσουμε να μην γεμίζει ούτε η Ελλάδα ούτε η Ευρώπη μετανάστες, τουλάχιστον από τη μεριά μας. Αν η Γερμανία θέλει να παίρνει νέους μετανάστες (που ούτε αυτοί δεν θέλουν πια) ας παίρνει από την Ιταλία και την Ισπανία.
Όλοι έξω, βουρ. Δρόμο προς Τουρκία μη μας κάνει ντα η Μέρκελ. Μόνο αν θέλει θα τους παίρνει αλλιώς εδώ.

Το καλό με την καραντίνα έιναι ότι δεν κυκλοφορείτε ανάμεσα μας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”