Ο άλλος σου εαυτός;Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:38Καλά ρε πότε πήγατε στρατο ρε, μάλλον εχουμε χασμα γενεων εδω.Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:36Ναι από το στρατό είναι. Δεν πήγες ρε; Απλυταριό είσαι;Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:34
στραβογαλα ελεγες εσυ στο στρατο;;; ποτε πηγες;; πριν 50 χρονια;![]()
![]()
Αν δεν ειμαι εγω αναρχικός ποιος μπορεί να είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οπαδός τραμπουκίζει μετανάστη
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Sid Vicious
Κάτσε Χαο γιατι ολο ανακολουθίες είσαι, σε αυτον τον ουγκανο το κορόιδο που θεωρει μεμπτο και ως επιχειρημα συζήτησης το να μην πάει κάποιος στρατό (που πηγα αλλά ασχετο) δεν είπες κάτι ή που να είναι κάποιος λουγκρα (που δεν ειμαι αλλά άσχετο), τι στο καλό πόσο τιγκα στη συντήρηση είσαστε οι αυτοαποκαλουμενοι προοδευτικοι τελικα;Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:38Άσε θα συνεχίσω εγώ.Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:35Τώρα θες πραγματικά να σου επιχειρηματολογήσω γιατί κάτι που γράφτηκε με σκοπό το χιούμορ από έναν ανώνυμο χρήστη δεν νοείται ως πηγή για συμπεράσματα;Golden Age έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:33
Έτσι ακριβώς. Και στην κομμουνστική Κίνα οι δυτικοί δημοσιογράφοι έκαναν προπαγάνδα για δήθεν "ύπαρξη κορωνοϊού". Στην πραγματικότητα έκαναν χαβαλέ.
Ε, δεν μπορώ! Παραιτούμαι. Νίκησες.
και γιατί ρε γκόλντεν είναι προσβολή να κατουρήσεις στην εκκλησία; Θα μου κόψεις το δικαίωμα να κατουράω όπου θέλω;
Απάντησέ μου σοβαρά σε παρακαλώ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:48Ο άλλος σου εαυτός;Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:38Καλά ρε πότε πήγατε στρατο ρε, μάλλον εχουμε χασμα γενεων εδω.
Αν δεν ειμαι εγω αναρχικός ποιος μπορεί να είναι;![]()
Όταν λες ενός; Εννοείς τον Μητσοτάκη; Τον Μιχαλολιάκο; Τον Τάρας Μπούλπμα;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:38Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να με επηρεάσει η άποψη ενός.Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:24Αντίφα δεν είμαι, εκτός αν με αυτό εκφράζεις όλους όσους είναι κατά του φασισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:19 Το να χαρακτηριστείς ρατσιστής ή φασίστας από κάποιον αντιφά, προκαλεί την ίδια εντύπωση που θα σου πει κάποιος ότι είναι Τετάρτη την Τετάρτη.
Οπότε, αν σε λένε πολλοί μη φασίστες ρατσίστρια, ίσως πρέπει να αναρωτηθείς.![]()
Το αν οι πολλοί τον θεωρούν φασίστα ή αντιφασίστα, μου είναι αδιάφορο.
Άσε ξενέρωσα. Λες ότι είσαι μικρός. Δεν θα ξέρεις τραγούδι του 90 που έλεγε "Μα εκείνος ευτυχώς (ή δυστυχώςSid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:50Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:48Ο άλλος σου εαυτός;Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:38
Καλά ρε πότε πήγατε στρατο ρε, μάλλον εχουμε χασμα γενεων εδω.
Αν δεν ειμαι εγω αναρχικός ποιος μπορεί να είναι;![]()
![]()
και δεν ξέρω τώρα αν ήταν Πασχάλης, Δάκης ή κάποιος άλλος. ήταν μαλακισμένο εμπορικό τραγουδάκι του σωρού. πήγα στο γιουτου και ξέρεις πόσα υπάρχουνε ρε ρε τίτλο ο άλλος μου εαυτός; Μέχρι και σε Νταλάρα βρήκα.
Βοηθάτε ρε! Μου ήρθε να το ακούσω. Αν δεν σας έρχεται στο μυαλό από τα λόγια, να το τραγουδήσω λίγο.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τι μπραβο μωρε;Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:37Εννοείται σοβαρά τα έλεγα και μια χαρά δικαιολογείται η αντίδραση και μπραβο του που ηταν και ψυχραιμοςΚόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:34και γω νομιζα σοβαρα το ελεγες,επειδη ζεις εκει στην περιοχη κοντα και επειδη και ο γιαννοπουλος ανεβασε την φωτο οπου αναγνωρισε το σημειο πολυ κοντα στον περιβαλλοντα χωρο της εκκλησιας και δη στο πισω μερος της.Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:32
Καθόλου λόγια του αέρα, αυτά είναι και που άκουσα και εγώ ότι γίναν, γειτονιά μου έγινε έτσι κι αλλιώς. Τα λέω και επώνυμα δεν έχω πρόβλημα, υπο τον όρο βέβαια ότι και οι υπόλοιποι εδώ θα γράψουν επώνυμα, τι λέτε, πάει;
κοιτα ακομα και αν συνεβη οντως ετσι,δεν δικαιολογει την πραξη,την αντιδραση.
εφοσον ισχυει ας του εκανε μια παρατηρηση και να τον απετρεπε ευγενικα
- Κόκκορας
Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54Άσε ξενέρωσα. Λες ότι είσαι μικρός. Δεν θα ξέρεις τραγούδι του 90 που έλεγε "Μα εκείνος ευτυχώς (ή δυστυχώς) ήταν ο άλλος μου εαυτός;
και δεν ξέρω τώρα αν ήταν Πασχάλης, Δάκης ή κάποιος άλλος. ήταν μαλακισμένο εμπορικό τραγουδάκι του σωρού. πήγα στο γιουτου και ξέρεις πόσα υπάρχουνε ρε ρε τίτλο ο άλλος μου εαυτός; Μέχρι και σε Νταλάρα βρήκα.
Βοηθάτε ρε! Μου ήρθε να το ακούσω. Αν δεν σας έρχεται στο μυαλό από τα λόγια, να το τραγουδήσω λίγο.
- Sid Vicious
Κύριε με συγχωρείτε, οφείλω να σας ενημερώσω πως αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό και θα σας παρακαλουσα να σταματήσετε, ευχαριστώ;Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54τι μπραβο μωρε;Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:37Εννοείται σοβαρά τα έλεγα και μια χαρά δικαιολογείται η αντίδραση και μπραβο του που ηταν και ψυχραιμοςΚόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:34
και γω νομιζα σοβαρα το ελεγες,επειδη ζεις εκει στην περιοχη κοντα και επειδη και ο γιαννοπουλος ανεβασε την φωτο οπου αναγνωρισε το σημειο πολυ κοντα στον περιβαλλοντα χωρο της εκκλησιας και δη στο πισω μερος της.
κοιτα ακομα και αν συνεβη οντως ετσι,δεν δικαιολογει την πραξη,την αντιδραση.![]()
- Κόκκορας
τον φωναζεις λιγο ενα δυνατο εεεπ,το καταλαβαινει και αποχωρει...(και να θες δηλαδη δεν γινεται να συνεχισειςSid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:57Κύριε με συγχωρείτε, οφείλω να σας ενημερώσω πως αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό και θα σας παρακαλουσα να σταματήσετε, ευχαριστώ;Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54τι μπραβο μωρε;Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:37
Εννοείται σοβαρά τα έλεγα και μια χαρά δικαιολογείται η αντίδραση και μπραβο του που ηταν και ψυχραιμος![]()
σιγα μην κηρυξουμε και ανενδοτο!
Όταν λέω ενός, εννοώ ότι μπορείς να προσθέσεις και το όνομα σου στους παραπάνω. Το ίδιο είναι.Χαοτικός έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:50Όταν λες ενός; Εννοείς τον Μητσοτάκη; Τον Μιχαλολιάκο; Τον Τάρας Μπούλπμα;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:38Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να με επηρεάσει η άποψη ενός.Βλήμα έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:24
Αντίφα δεν είμαι, εκτός αν με αυτό εκφράζεις όλους όσους είναι κατά του φασισμού.
Οπότε, αν σε λένε πολλοί μη φασίστες ρατσίστρια, ίσως πρέπει να αναρωτηθείς.![]()
Το αν οι πολλοί τον θεωρούν φασίστα ή αντιφασίστα, μου είναι αδιάφορο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Obi Wan Iakobi
Μηπως ζηταμε πολλα?ΠΑΟΚ ειναιΚόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Sid Vicious
ΕΕΕΠ! Κύριε με συγχωρείτε, οφείλω να σας ενημερώσω πως αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό και θα σας παρακαλουσα να σταματήσετε, ευχαριστώ;Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:58τον φωναζεις λιγο ενα δυνατο εεεπ,το καταλαβαινει και αποχωρει...(και να θες δηλαδη δεν γινεται να συνεχισειςSid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:57Κύριε με συγχωρείτε, οφείλω να σας ενημερώσω πως αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό και θα σας παρακαλουσα να σταματήσετε, ευχαριστώ;Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54
τι μπραβο μωρε;![]()
εφοσον ισχυει ας του εκανε μια παρατηρηση και να τον απετρεπε ευγενικα)
σιγα μην κηρυξουμε και ανενδοτο!
- Κόκκορας
και γω που το προτεινω ΠΑΟΚ ειμαιObi Wan Iakobi έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:59Μηπως ζηταμε πολλα?ΠΑΟΚ ειναιΚόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:54
εφοσον ισχυει ας του εκανε μια παρατηρηση και να τον απετρεπε ευγενικα![]()
Σε όσους σε διαβάζουν. Το ίντερνετ είναι δημόσιο βήμα. Συνέχισε το γέλιο σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:40Α ναι; Ήδη γελάω μ' αυτά που διαβάζω αλλά αν διευκρινήσεις και σε ποιους εκτίθεμαι, θα γίνει καλύτερο.κορόιδο έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:33Κι εγώ ήμουν σαφέστατος. Τα παραμυθάκια που φτιάχνεις για να δικαιολογήσεις τέτοια συμπεριφορά είναι επικίνδυνα πρώτα απ' όλα για εσένα γιατί εκτίθεσαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:32
Ήμουν σαφέστατη στο πρώτο μήνυμα που έγραψα.
Αν εσύ γουστάρεις να κάνεις αναφορά, μπορείς να την κάνεις.![]()
![]()
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
- Obi Wan Iakobi
Εσυ εισαι πχωρουμιτης εχεις απογυφτοποιηθει
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-