Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ρε φιλε εγω μιας και έχουμε και καραντίνα κάνω κάθε μέρα 200-300 κάμψεις, εσύ όμως προσευχήθηκες;
Τι ειναι αυτο το στραβογαλα, από πιο χωριό, καινουργια λεξη;
Κατάλαβα, ούτε στρατό δεν πήγες. Λούγκρα ή γιώτα πέντε;
Κι όταν κάνεις τις κάμψεις, βάλε ένα κιλό φασόλια να μουσκεύουν.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Εννοείς ότι η αντίδραση στην προσβολή είναι ρατσισμός;
Μπορείς να αποδείξεις ότι είναι αντίδραση σε προσβολή;
Αν όχι, θα αναφερθεί σαν δικαιολόγηση ρατσιστικής συμπεριφοράς.
Ήμουν σαφέστατη στο πρώτο μήνυμα που έγραψα.
Αν εσύ γουστάρεις να κάνεις αναφορά, μπορείς να την κάνεις.
Κι εγώ ήμουν σαφέστατος. Τα παραμυθάκια που φτιάχνεις για να δικαιολογήσεις τέτοια συμπεριφορά είναι επικίνδυνα πρώτα απ' όλα για εσένα γιατί εκτίθεσαι.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
ρε φιλε εγω μιας και έχουμε και καραντίνα κάνω κάθε μέρα 200-300 κάμψεις, εσύ όμως προσευχήθηκες;
στραβογαλα ελεγες εσυ στο στρατο;;; ποτε πηγες;; πριν 50 χρονια;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ο Σιντ Βϊσιους έκανε πλάκα κι οι άλλοι το πήρανε σοβαρά. Δεν υπάρχει κανείς που να το υποστηρίζει επώνυμα.
επομενως λογια του αερα.
Καθόλου λόγια του αέρα, αυτά είναι και που άκουσα και εγώ ότι γίναν, γειτονιά μου έγινε έτσι κι αλλιώς. Τα λέω και επώνυμα δεν έχω πρόβλημα, υπο τον όρο βέβαια ότι και οι υπόλοιποι εδώ θα γράψουν επώνυμα, τι λέτε, πάει;
και γω νομιζα σοβαρα το ελεγες,επειδη ζεις εκει στην περιοχη κοντα και επειδη και ο γιαννοπουλος ανεβασε την φωτο οπου αναγνωρισε το σημειο πολυ κοντα στον περιβαλλοντα χωρο της εκκλησιας και δη στο πισω μερος της.
κοιτα ακομα και αν συνεβη οντως ετσι,δεν δικαιολογει την πραξη,την αντιδραση.
Κόκκορας έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:28
επομενως λογια του αερα.
Λόγια του αέρα που ειπωθήκανε με σκοπό το δούλεμα.
Έτσι ακριβώς. Και στην κομμουνστική Κίνα οι δυτικοί δημοσιογράφοι έκαναν προπαγάνδα για δήθεν "ύπαρξη κορωνοϊού". Στην πραγματικότητα έκαναν χαβαλέ.
Τώρα θες πραγματικά να σου επιχειρηματολογήσω γιατί κάτι που γράφτηκε με σκοπό το χιούμορ από έναν ανώνυμο χρήστη δεν νοείται ως πηγή για συμπεράσματα;
Ε, δεν μπορώ! Παραιτούμαι. Νίκησες.
Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:29
Ναι από το στρατό είναι. Δεν πήγες ρε; Απλυταριό είσαι;
Καθόλου λόγια του αέρα, αυτά είναι και που άκουσα και εγώ ότι γίναν, γειτονιά μου έγινε έτσι κι αλλιώς. Τα λέω και επώνυμα δεν έχω πρόβλημα, υπο τον όρο βέβαια ότι και οι υπόλοιποι εδώ θα γράψουν επώνυμα, τι λέτε, πάει;
και γω νομιζα σοβαρα το ελεγες,επειδη ζεις εκει στην περιοχη κοντα και επειδη και ο γιαννοπουλος ανεβασε την φωτο οπου αναγνωρισε το σημειο πολυ κοντα στον περιβαλλοντα χωρο της εκκλησιας και δη στο πισω μερος της.
κοιτα ακομα και αν συνεβη οντως ετσι,δεν δικαιολογει την πραξη,την αντιδραση.
Εννοείται σοβαρά τα έλεγα και μια χαρά δικαιολογείται η αντίδραση και μπραβο του που ηταν και ψυχραιμος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:29
Ώστε τόσο νεούλι είσαι; Κλείσε το κομπιούτερ και πήγαινε για ύπνο ΤΩΡΑ.
Έτσι ακριβώς. Και στην κομμουνστική Κίνα οι δυτικοί δημοσιογράφοι έκαναν προπαγάνδα για δήθεν "ύπαρξη κορωνοϊού". Στην πραγματικότητα έκαναν χαβαλέ.
Τώρα θες πραγματικά να σου επιχειρηματολογήσω γιατί κάτι που γράφτηκε με σκοπό το χιούμορ από έναν ανώνυμο χρήστη δεν νοείται ως πηγή για συμπεράσματα;
Μα και οι δυτικοί δημοσιογράφοι, για πλάκα τα 'γραφαν αυτά για τον κορωνοϊό στην Κίνα κι εμείς τους παρεξηγήσαμε. Είναι δυνατόν η άσπιλη κι αμολυντη κομμουνιστική κυβέρνησή της να έκρυβε ποτέ κάτι τέτοιο;
Άσε θα συνεχίσω εγώ.
και γιατί ρε γκόλντεν είναι προσβολή να κατουρήσεις στην εκκλησία; Θα μου κόψεις το δικαίωμα να κατουράω όπου θέλω;
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Απρ 2020, 02:19
Το να χαρακτηριστείς ρατσιστής ή φασίστας από κάποιον αντιφά, προκαλεί την ίδια εντύπωση που θα σου πει κάποιος ότι είναι Τετάρτη την Τετάρτη.
Αντίφα δεν είμαι, εκτός αν με αυτό εκφράζεις όλους όσους είναι κατά του φασισμού.
Οπότε, αν σε λένε πολλοί μη φασίστες ρατσίστρια, ίσως πρέπει να αναρωτηθείς.
Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να με επηρεάσει η άποψη ενός.
Το αν οι πολλοί τον θεωρούν φασίστα ή αντιφασίστα, μου είναι αδιάφορο.
Μπορείς να αποδείξεις ότι είναι αντίδραση σε προσβολή;
Αν όχι, θα αναφερθεί σαν δικαιολόγηση ρατσιστικής συμπεριφοράς.
Ήμουν σαφέστατη στο πρώτο μήνυμα που έγραψα.
Αν εσύ γουστάρεις να κάνεις αναφορά, μπορείς να την κάνεις.
Κι εγώ ήμουν σαφέστατος. Τα παραμυθάκια που φτιάχνεις για να δικαιολογήσεις τέτοια συμπεριφορά είναι επικίνδυνα πρώτα απ' όλα για εσένα γιατί εκτίθεσαι.
Α ναι; Ήδη γελάω μ' αυτά που διαβάζω αλλά αν διευκρινήσεις και σε ποιους εκτίθεμαι, θα γίνει καλύτερο.