καθολου βλακεια δεν ειναι, το ζητημα ειναι να εχουν οι γυναικες συλλογικα αυτο το δικαιωμα, οχι εαν η καθεμια ατομικα θα το ασκουσε ή οχι. Λυπαμαι που δεν καταλαβες.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:32Είπες βλακειούλα, αλλά για να τεκμηριώσω θέλω την άδεια της Naida γιατί πάνω στην δική της ανάρτηση θα σχολιάσω.blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:30 το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατω η Πατριαρχια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Κατω η Πατριαρχια
Φυσικα και κοιταζουμε τα παντα - το να εχει αγορασει ενα σπιτι - να εχει σοβαρη επαγγελματικη πορεια - να κερδιζει καλα χρηματα ειναι δειγματα σοβαρης προσωπικοτητας κ οχι αφασιας ρακομελιστριας που τα θελει ολα ετοιμα κ πλουσιαNaida έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:22Κατάλοιπα της πατριαρχιας αγαπητή. Αλλά μην νομίζεις δεν είναι προνόμιο των γυναικών. Και οι αντρες κοιτούν τι δουλειά κάνει, ποσα βγάζει, αν έχει κανένα σπιτάκι να βουλευτούν ή να μπαίνει εξτρα εισοδηματακι. Αλλά σαφώς οι γυναίκες το κάνουν πιο πολύ ιδιαίτερα κάποιων ηλικιών.Antares έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:17Είχα ακούσει μία που έλεγε. "Μα είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε τι σημαίνει επικαρπία και ψιλή κυριότητα; Α πα πα τι ακούω η γυναίκα".bolek έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:56
ανεβασε το ε9 σου στο φορουμ και θα σε βρουνε πιο καλες απο την ναιντα![]()
Η άλλη ενδιαφερόταν περισσότερο για την περιουσιακή κατάσταση του άνδρα παρά γι' αυτόν τον ίδιο που θα παντρευόταν. Δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα ψωμιά του.
Βεβαιοτατα μας ενδιαφερει κ το καλο εισοδημα - θα πρεπει να μπορει να ανταποκριθει στις υποχρεωσεις της - παραδειγμα τα μισα απο τους λογαριασμους του σπιτιου - γενικα τα μισα σε οτι εχει να κανει και με τους δυο η την οικογενεια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αφού κατάλαβες εσύ, εμένα μου περισσεύει.blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:38καθολου βλακεια δεν ειναι, το ζητημα ειναι να εχουν οι γυναικες συλλογικα αυτο το δικαιωμα, οχι εαν η καθεμια ατομικα θα το ασκουσε ή οχι. Λυπαμαι που δεν καταλαβες.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:32Είπες βλακειούλα, αλλά για να τεκμηριώσω θέλω την άδεια της Naida γιατί πάνω στην δική της ανάρτηση θα σχολιάσω.blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:30 το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.
Σπίρτο αναμμένο είσαι βρε μπαγάσα
- blackpaint
πριν απο μενα μπηκες στο νημαΑγις έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:27 Οπου πατριαρχια σε νημα και η blackpaint πρωτη![]()
Η ομαδα αυτοαμυνας γυναικων πως παει ;
- blackpaint
σε συγκριση με σενα ειμαι αινσταιν, αλλα σιγα το κατορθωμα.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:42Αφού κατάλαβες εσύ, εμένα μου περισσεύει.blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:38καθολου βλακεια δεν ειναι, το ζητημα ειναι να εχουν οι γυναικες συλλογικα αυτο το δικαιωμα, οχι εαν η καθεμια ατομικα θα το ασκουσε ή οχι. Λυπαμαι που δεν καταλαβες.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:32
Είπες βλακειούλα, αλλά για να τεκμηριώσω θέλω την άδεια της Naida γιατί πάνω στην δική της ανάρτηση θα σχολιάσω.
Σπίρτο αναμμένο είσαι βρε μπαγάσα![]()
Ναι και πάλι δεν θεωρώ πως είναι δικαίωμα αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτό.blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:38καθολου βλακεια δεν ειναι, το ζητημα ειναι να εχουν οι γυναικες συλλογικα αυτο το δικαιωμα, οχι εαν η καθεμια ατομικα θα το ασκουσε ή οχι. Λυπαμαι που δεν καταλαβες.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:32Είπες βλακειούλα, αλλά για να τεκμηριώσω θέλω την άδεια της Naida γιατί πάνω στην δική της ανάρτηση θα σχολιάσω.blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:30 το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
βλακωδης απαντησηblackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:46πριν απο μενα μπηκες στο νημαΑγις έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:27 Οπου πατριαρχια σε νημα και η blackpaint πρωτη![]()
Η ομαδα αυτοαμυνας γυναικων πως παει ;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μην είσαι βλάκι, έλα στον Λάκι.
Βλακείαρχίδια απλά.
Βλακείαρχίδια απλά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δικαίωμα είναι μόνο αν κινδυνεύει η ζωή της εγκύου λόγω επιπλοκής στην κύησηblackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:30το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.
κατά τ'άλλα δεν θεωρώ δικαίωμα το να μπορείς να (επί της ουσίας) δολοφονήσεις ένα έμβρυο επειδή άλλαξες γνώμη, επειδή σου χαλάει τα σχέδια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. κάθε συνειδητή πράξη (πρέπει να) έχει και τις συνέπειές της.
επί της ουσίας η έκτρωση αποτελεί άλλη μια πράξη που παρουσιάζεται ως δικαίωμα έτσι ώστε κάποιες (ή και κάποιοι - δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που άνανδροι άντρες αναγκάζουν τις συντρόφους τους να κάνουν έκτρωση) να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους (πλην κάποιων εξαιρέσεων, όπως προανέφερα)
για πες μου εσύ, πού θεωρείς ότι έγκειται η αναγκαιότητα να έχει αυτό το "δικαίωμα";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 19 Απρ 2020, 22:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- blackpaint
μπα. πιαστηκες στη φακα σου. Μονος σου. Γελοιε.Αγις έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:51βλακωδης απαντησηblackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:46πριν απο μενα μπηκες στο νημαΑγις έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:27 Οπου πατριαρχια σε νημα και η blackpaint πρωτη![]()
Η ομαδα αυτοαμυνας γυναικων πως παει ;![]()
γλυκια μου αμαρτια - γιατι εχεις νευρακια κ μηδενικη σκεψη ;blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:53μπα. πιαστηκες στη φακα σου. Μονος σου. Γελοιε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Το δικαιωμα να μπορουν οι γυναικες, τα ζευγαρια και οι οικογενειες να ελεγχουν την αναπαραγωγη τους και να χαιρονται το σεξ χωρις το αγχος μιας απροβλεπτης εγκυμοσυνης και γεννησης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:53δικαίωμα είναι μόνο αν κινδυνεύει η ζωή της εγκύου λόγω επιπλοκής στην κύησηblackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:30το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:33
Το έχεις συζητήσει αυτό με άλλες φεμινίστριες;![]()
Πήγαινε πες τους "είμαι φεμινίστρια κι είμαι κατά των εκτρώσεων", κινηματογράφισέ το κι ανέβασέ το να γελάσουμε.
κατά τ'άλλα δεν θεωρώ δικαίωμα το να μπορείς να (επί της ουσίας) δολοφονήσεις ένα έμβρυο επειδή άλλαξες γνώμη, επειδή σου χαλάει τα σχέδια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
για πες μου εσύ, πού θεωρείς ότι έγκειται η αναγκαιότητα να έχει αυτό το "δικαίωμα";
Τι φάση αϊνστάιν blackpaint; Εγώ ήμουν που κατάλαβα κι εσύ που δεν κατάλαβες; Ήταν φανερό τι έλεγε από την αρχή. Αν είχες μια αμυδρή ιδέα από ανάγνωση θα το είχες καταλάβει κι εσύ... Αϊνστάιν. Εγώ Αϊνστάιν δεν είμαι, βλήμα είμαι, αλλά βλέπω κάτι κουραδοϋπάρξεις με έπαρση σαν την πάρτη σου και γελώ σα να είμαι άνθρωπος που παρακολουθεί πιθήκους.Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:50Ναι και πάλι δεν θεωρώ πως είναι δικαίωμα αλλά είναι άλλη συζήτηση αυτό.blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:38καθολου βλακεια δεν ειναι, το ζητημα ειναι να εχουν οι γυναικες συλλογικα αυτο το δικαιωμα, οχι εαν η καθεμια ατομικα θα το ασκουσε ή οχι. Λυπαμαι που δεν καταλαβες.Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:32
Είπες βλακειούλα, αλλά για να τεκμηριώσω θέλω την άδεια της Naida γιατί πάνω στην δική της ανάρτηση θα σχολιάσω.
Αυτό με την έπαρση να το προσέξεις, δεν στο λέω φιλικά, για να προστατέψω τον εαυτό μου το λέω από μια κοινωνία με επηρμένα τσόλια.
φξδblackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:56Το δικαιωμα να μπορουν οι γυναικες, τα ζευγαρια και οι οικογενειες να ελεγχουν την αναπαραγωγη τους και να χαιρονται το σεξ χωρις το αγχος μιας απροβλεπτης εγκυμοσυνης και γεννησης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:53δικαίωμα είναι μόνο αν κινδυνεύει η ζωή της εγκύου λόγω επιπλοκής στην κύησηblackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:30
το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.
κατά τ'άλλα δεν θεωρώ δικαίωμα το να μπορείς να (επί της ουσίας) δολοφονήσεις ένα έμβρυο επειδή άλλαξες γνώμη, επειδή σου χαλάει τα σχέδια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Obi Wan Iakobi
Πρωτο βημα.Υποχρεωτικη στρατευση.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 14:37 Ισότητα των δύο φύλλων θα επικρατήσει μόνον από κοινού με κοινούς ταξικούς αγώνες σε μια αταξική κοινωνία
Άνδρες και γυναίκες θα απελευθερωθουν μαζί , αντιμετωπίζοντας από κοινού τα προβλήματα τους
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 3109 Προβολές
-