!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατω η Πατριαρχια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
bolek

Re: Κατω η Πατριαρχια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Antares έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:17
bolek έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:56
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:53 έλα naida στείλε μου πμ να βγούμε και θα τα βρούμε με τον λογαριασμό :003:
ανεβασε το ε9 σου στο φορουμ και θα σε βρουνε πιο καλες απο την ναιντα :e045:
Είχα ακούσει μία που έλεγε. "Μα είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε τι σημαίνει επικαρπία και ψιλή κυριότητα; Α πα πα τι ακούω η γυναίκα".
Η άλλη ενδιαφερόταν περισσότερο για την περιουσιακή κατάσταση του άνδρα παρά γι' αυτόν τον ίδιο που θα παντρευόταν. Δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα ψωμιά του.
ενταξει τετοιοι και τετοιες υπαρχουν παντου :p2:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:53 έλα naida στείλε μου πμ να βγούμε και θα τα βρούμε με τον λογαριασμό :003:
Είχα ακούσει μία που έλεγε. "Μα είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε τι σημαίνει επικαρπία και ψιλή κυριότητα; Α πα πα τι ακούω η γυναίκα".
Η άλλη ενδιαφερόταν περισσότερο για την περιουσιακή κατάσταση του άνδρα παρά γι' αυτόν τον ίδιο που θα παντρευόταν. Δεν ξέρω αν ήταν πολλά τα ψωμιά του.
Κατάλοιπα της πατριαρχιας αγαπητή. Αλλά μην νομίζεις δεν είναι προνόμιο των γυναικών. Και οι αντρες κοιτούν τι δουλειά κάνει, ποσα βγάζει, αν έχει κανένα σπιτάκι να βουλευτούν ή να μπαίνει εξτρα εισοδηματακι. Αλλά σαφώς οι γυναίκες το κάνουν πιο πολύ ιδιαίτερα κάποιων ηλικιών.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

bolek έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:19

ενταξει τετοιοι και τετοιες υπαρχουν παντου :p2:
Αυτός είναι ο γυναικοκρατικός κουζινοκαπιταλισμός . Αυτός ατόφιος είναι!
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 19:46 Ε καλώς τοτε. Ας πρόσεχε.
Προσπερνώ τ' ότι αν το έλεγες για τις γυναίκες θα ακουγόσουν σαν τελειωμένη pro-lifer και σου ξανασυνιστώ την προσοχή στο ότι, καλώς ή κακώς, το σύστημα προτιμά να θυσιάσει τους άνδρες του παρά τις γυναίκες του κι αυτό το λες πατριαρχία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:27
Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 19:46 Ε καλώς τοτε. Ας πρόσεχε.
Προσπερνώ τ' ότι αν το έλεγες για τις γυναίκες θα ακουγόσουν σαν τελειωμένη pro-lifer και σου ξανασυνιστώ την προσοχή ότι, καλώς ή κακώς, το σύστημα προτιμά να θυσιάσει τους άνδρες του παρά τις γυναίκες του κι αυτό πώς το λες πατριαρχία;
Δεν κατάλαβες το ίδιο θα έλεγα και σε μια γυναίκα. Ειμαι κατά των εκτρωσεων. Ας πρόσεχαν φιλε μου.
Τους θυσιαζει το σύστημα τους ανδρες; μη λες άλλα είμαι ηδη στο όριο να δακρύσω.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:30 Ειμαι κατά των εκτρωσεων. Ας πρόσεχαν φιλε μου.
Το έχεις συζητήσει αυτό με άλλες φεμινίστριες; :smt017
Πήγαινε πες τους "είμαι φεμινίστρια κι είμαι κατά των εκτρώσεων", κινηματογράφισέ το κι ανέβασέ το να γελάσουμε.
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

Βλήμα έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:33
Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:30 Ειμαι κατά των εκτρωσεων. Ας πρόσεχαν φιλε μου.
Πήγαινε πες τους "είμαι φεμινίστρια κι είμαι κατά των εκτρώσεων", κινηματογράφισέ το κι ανέβασέ το να γελάσουμε.
:p2: εδω υπαρχουν αριστερα που λενε ζητω η δημοκρατια, γιατι οχι και οι φεμινιστριες;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ναιδα ακομη τον σερνεις εκεινον τον ταλαιπωρο? :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:05 Οχι, το πηρες λαθος. Ακομα και πραγματα που ειχαν αναγνωριστει πως αξιζουν να αντιμετωπιστουν με επιεικεια σε εποχες που οι γυναικες δεν ψηφιζαν ουτε σπουδαζαν, ενοχλουν εν ετει 2020 κατι μισογυνικα γιδια σαν κι εσενα. Για τετοια οπισθοδρομηση μιλαμε.
Μα τότε η καταπίεση των γυναικών ήταν τόσο μεγάλη που τα μικρά τους προνόμια δεν μπορούσαν καν να ισορροπήσουν τους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους. Ήταν χαζό να ασχολείται κανείς με αυτά. Όταν όμως κάποια κηρύττει κάτι, την ισότητα εν προκειμένω, απαιτείς να είναι συνεπής κι όπου δεν την συμφέρει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Και το έχω συζητήσει και έχω έρθει σε αντιπαράθεση και με άντρες και γυναίκες. Και έχω συνοδεύσει φίλη μου να το κάνει. Με μεγάλη δυσκολία στην ψυχή.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:35 ναιδα ακομη τον σερνεις εκεινον τον ταλαιπωρο? :003:
Πότε έσυρα εγώ άνθρωπο; :smt017 δεν είμαι απο κεινες βρε Εθνι.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Gewponos90 έγραψε: 19 Απρ 2020, 19:10
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Απρ 2020, 14:39
stella έγραψε: 19 Απρ 2020, 14:34 Η μόνη σχέση με την πατριαρχία είναι ότι ο under έχει πιει ήδη πολύ κρασί, δεν ψήθηκε ακόμη το αρνί και το κατεβάζει ξεροσφύρι. Συμπάσχω.
Εγώ που έφαγα το μισό αρνί μαζί με φιάλες ολόκληρες από κρασί και τώρα χαλαρώνω στο κρεβάτι μου , αφήνοντας την γυναίκα μου με την κόρη μου να μαζέψουν το τραπέζι και να πλύνουν τα πιάτα ...δικαιούμαι να μιλήσω για την ισότητα των δύο φύλλων ; :smt005: :003:
Εσύ καλά τα λες τόσο καιρό. Όταν μεγαλώσει το μπουμπούκι σου και μπλέξει με κάναν κοπριτη σαν και σένα θέλω να δω τι θα κάνεις. :003:

Εσύ τουλάχιστον ήσουν άχρηστος αλλά είχες τον μισθό του ΔΥ οπότε τα κουτσοβολεψατε. Αν της κάτσει κανενας χωρίς σταθερό μισθό την βλέπω να σφουγγαριζει σκάλες με 2 μικρά παιδιά και γυρνώντας σπίτι να έχει και την γκρινια του τεμπέλη που έκαναν φασαρία οι γείτονες και δεν μπορούσε να κοιμηθει.

Υ.Γ χρόνια πολλά βρε :lol:
Μετά από εμένα ο ..κατακλυσμός !! :smt005: :003:
Χρόνια Πολλά !! :D
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:44
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Απρ 2020, 20:42
θα σου απαντήσω, ελπίζω μόνο να διάβασες το ποστ :)
για μένα ο άντρας πρέπει να πληρώνει :003:
Έτσι. Έχεις αναρωτηθεί γιατί πρέπει να πληρώνει ο αντρας;
Το διάβασα βρε όλο απλά δεν ειχα παρειι απάντηση σε αυτό που ρώταγα :oops:
Γιατί αν δεν κεράσει ο άνδρας στο πρώτο ραντεβού μάλλον δεν θα καταφέρει να ρίξει την γκόμενα .. :wink
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 21:30 Τους θυσιαζει το σύστημα τους ανδρες; μη λες άλλα είμαι ηδη στο όριο να δακρύσω.
Δεν τους θυσιάζει; :102:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

blackpaint έγραψε: 19 Απρ 2020, 22:30 το να μην θελεις εσυ να κανεις εκτρωση δεν σημαινει πως δεν αναγνωριζεις την αναγκαιοτητα της υπαρξης του δικαιωματος της εκτρωσης στις αλλες γυναικες.
Είπες βλακειούλα, αλλά για να τεκμηριώσω θέλω την άδεια της Naida γιατί πάνω στην δική της ανάρτηση θα σχολιάσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”