Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τώρα αλήθεια θες να πάρω στα σοβαρά το link? το λεω γιατί εχουμε και περιπτώσεις αντρών που έχουν διαπραξει το ιδιο έγκλημα και τους έχουν επιβληθεί διαφορετικές ποινές. Εσυ με τη δικη σου λογική γιατί πιστευεις συμβαινει αυτο;
εχμ, όχι μην το πάρεις σοβαρά επειδή δεν σε συμφέρει, σου χαλάει το αφήγημα
όμως παίρνεις στα σοβαρά τις μαλακίες περί wage gap την στιγμή που οι άντρες δουλεύουν περισσότερες ώρες και σε πιο δύσκολες και επικίνδυνες δουλειές που απαιτούν εξειδίκευση- ένα στοιχείο που επιδεικτικά αγνοούν οι φεμινίστριες όταν κλαίνε για το wage gap έτσι αόριστα χωρίς να αναζητούν τα αίτια που υπάρχουν από πίσω, γιατί έχουν τη μαγική λέξη για όλα τα προβλήματα (μάντεψε ποια)
όσον αφορά το λινκ μιλάμε για μία στατιστική έρευνα που εκπονήθηκε από πανεπιστήμιο, όσο και να την θεωρείς ασόβαρη, δίνει μια πραγματική εικόνα
απλά οι σημερινές γυναίκες (ευτυχώς όχι όλες) έχουν βρει την εύκολη λύση της θυματοποίησης για να αποφεύγουν τις δικές τους ευθύνες για τις επιλογές τους όσον αφορά τη ζωή τους
δεν φταίω εγώ, φταίει η πατριαρχία
αντίστοιχα, δεν φταίω εγώ, φταίει ο ρατσισμός, δεν φταίω εγώ, φταίει ο καπιταλισμός, δεν φταίω εγώ, φταίει η ομοφοβία και πάει λέγοντας
όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει μάθει να μην αναλαμβάνει τις προσωπικές του ευθύνες όσον αφορά τη πορεία της ζωής του και βρίσκει καταφύγιο στα γνωστά αφηγήματα
υπάρχουν γυναίκες, μαύροι κτλ που διέπρεψαν στη ζωή τους, πάρτε για παράδειγμα αυτούς και αφήστε τη κλάψα επιτέλους
Το link που έχεις παραθέσει αναφέρει για μια έρευνα που έκανε η βοηθός ενός καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και από ότι είδα δεν υπάρχει καν λινκ της έρευνας δημοσιευμένης. Εσένα σε καλύπτει αυτό σαν απόδειξη των λεγόμενων σου;
Τα υπόλοιπα που λες είναι η κλασικές απόψεις των ανδρών για τις κακές γυναίκες που το παίζουν θύματα κτλ κτλ και οι κακές φεμινίστριες κτλ κτλ. Γνωστά.
Λαχαίνει ένα παιδί: αν δεν το θέλει η γυναίκα πάει και κάνει έκτρωση. Αν το θέλει η γυναίκα και δεν το θέλει ο άνδρας μπορεί να του πει "στ' αρχίδια μου, από εδώ κι εμπρός είσαι πατέρας, οφείλεις να μου δίνεις τα χρήματα που χρειάζομαι για το παιδί κι αν δεν μου τα δώσεις σου κάνω μήνυση". Αυτό δεν ισχύει ή είναι αερολογία;
Σε ό,τι αφορά την διαφορά αντιμετώπισης των εγκλημάτων, αυτό δεν το αμφισβητούν ούτε οι φανατικές Αμερικάνες φεμινίστριες, μόνο που υποστηρίζουν ότι καλώς γίνεται.
Αυτό με την ποσόστωση έκανα έρευνα στο γκουγκλ και ναι, ήταν τελικά παπαριά, αλλά από τα άλλα δεν είναι τίποτα αερολογία.
California’s first-in-the-nation law requiring publicly held companies to put women on their boards of directors is facing a second legal challenge.
The law requires publicly traded companies to have at least one woman on their boards by the end of this year. By 2021, boards with five members must have two women, while those with six directors must have three.
'Ντάξει, για Ελλάδα μιλάμε. Διαφορετικά μπορεί να παίξει το χαρτί ότι σε κάποιες πολιτείες της Αμερικής η έκτρωση είναι παράνομη.
ευρωπαικο δικαιο, positive action
The measures permitted under the positive action provisions quoted above are those designed to
eliminate or counteract the prejudicial effects on women in employment or seeking employment which
arise from existing attitudes, behaviour and structures based on the idea of a traditional division of roles
in society between men and women. The measures should, in particular, encourage the participation of
women in various occupations in those sectors of working life where they are currently underrepresented.
One of the means to achieve this end is to set targets or even quotas in recruitment and promotion,
which, however, must be proportionate to the aim pursued. According to the ECJ a measure that would
give automatic and unconditional preference to one sex is not justified in this respect. In the case of recruitment
and promotion, targets and/or quotas can only be accepted if each and every candidature is
the subject of an objective assessment that takes the specific personal situations of all candidates into
account. This case law of the ECJ started with the rather severe judgment in Kalanke.49 In the meantime,
the ECJ has softened its position in favour of positive action.50
In Lommers,51 for instance, the Court found that measures that gave preference to female employees
in the allocation of nursery places, but did not amount to a total exclusion of male candidates, were
justified. Preferential allocation of nursery places to women employees was likely to improve equal opportunities
for women since it was established that they were more likely than men to give up their careers
in order to raise a child. Although, on the one hand, the case was decided in favour of positive
measures, on the other hand, it also illustrated the potential dangers of positive action, in the sense that
it continues to stereotype women as caregivers.
stella έγραψε: 19 Απρ 2020, 14:34
Η μόνη σχέση με την πατριαρχία είναι ότι ο under έχει πιει ήδη πολύ κρασί, δεν ψήθηκε ακόμη το αρνί και το κατεβάζει ξεροσφύρι. Συμπάσχω.
Εγώ που έφαγα το μισό αρνί μαζί με φιάλες ολόκληρες από κρασί και τώρα χαλαρώνω στο κρεβάτι μου , αφήνοντας την γυναίκα μου με την κόρη μου να μαζέψουν το τραπέζι και να πλύνουν τα πιάτα ...δικαιούμαι να μιλήσω για την ισότητα των δύο φύλλων ;
Εσύ καλά τα λες τόσο καιρό. Όταν μεγαλώσει το μπουμπούκι σου και μπλέξει με κάναν κοπριτη σαν και σένα θέλω να δω τι θα κάνεις.
Εσύ τουλάχιστον ήσουν άχρηστος αλλά είχες τον μισθό του ΔΥ οπότε τα κουτσοβολεψατε. Αν της κάτσει κανενας χωρίς σταθερό μισθό την βλέπω να σφουγγαριζει σκάλες με 2 μικρά παιδιά και γυρνώντας σπίτι να έχει και την γκρινια του τεμπέλη που έκαναν φασαρία οι γείτονες και δεν μπορούσε να κοιμηθει.
Υ.Γ χρόνια πολλά βρε
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Naida έγραψε: 19 Απρ 2020, 18:57
Για το 2ο, υπάρχει νόμος που ορίζει διαφορετική μεταχείριση ανάλογα με το φυλο; οχι.
Μα το δικαστήριο είναι θεσμός. Όταν έχεις αποφάσεις δικαστηρίων υπέρ σου, έχεις θεσμικά θετική αντιμετώπιση.
Ο εργοδότης σου δεν είναι θεσμός. Αν έχει σεξιστικές προκαταλήψεις παρανομεί.
Τώρα αλήθεια θες να πάρω στα σοβαρά το link? το λεω γιατί εχουμε και περιπτώσεις αντρών που έχουν διαπραξει το ιδιο έγκλημα και τους έχουν επιβληθεί διαφορετικές ποινές. Εσυ με τη δικη σου λογική γιατί πιστευεις συμβαινει αυτο;
εχμ, όχι μην το πάρεις σοβαρά επειδή δεν σε συμφέρει, σου χαλάει το αφήγημα
όμως παίρνεις στα σοβαρά τις μαλακίες περί wage gap την στιγμή που οι άντρες δουλεύουν περισσότερες ώρες και σε πιο δύσκολες και επικίνδυνες δουλειές που απαιτούν εξειδίκευση- ένα στοιχείο που επιδεικτικά αγνοούν οι φεμινίστριες όταν κλαίνε για το wage gap έτσι αόριστα χωρίς να αναζητούν τα αίτια που υπάρχουν από πίσω, γιατί έχουν τη μαγική λέξη για όλα τα προβλήματα (μάντεψε ποια)
όσον αφορά το λινκ μιλάμε για μία στατιστική έρευνα που εκπονήθηκε από πανεπιστήμιο, όσο και να την θεωρείς ασόβαρη, δίνει μια πραγματική εικόνα
απλά οι σημερινές γυναίκες (ευτυχώς όχι όλες) έχουν βρει την εύκολη λύση της θυματοποίησης για να αποφεύγουν τις δικές τους ευθύνες για τις επιλογές τους όσον αφορά τη ζωή τους
δεν φταίω εγώ, φταίει η πατριαρχία
αντίστοιχα, δεν φταίω εγώ, φταίει ο ρατσισμός, δεν φταίω εγώ, φταίει ο καπιταλισμός, δεν φταίω εγώ, φταίει η ομοφοβία και πάει λέγοντας
όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει μάθει να μην αναλαμβάνει τις προσωπικές του ευθύνες όσον αφορά τη πορεία της ζωής του και βρίσκει καταφύγιο στα γνωστά αφηγήματα
υπάρχουν γυναίκες, μαύροι κτλ που διέπρεψαν στη ζωή τους, πάρτε για παράδειγμα αυτούς και αφήστε τη κλάψα επιτέλους
Το link που έχεις παραθέσει αναφέρει για μια έρευνα που έκανε η βοηθός ενός καθηγητή στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και από ότι είδα δεν υπάρχει καν λινκ της έρευνας δημοσιευμένης. Εσένα σε καλύπτει αυτό σαν απόδειξη των λεγόμενων σου;
Τα υπόλοιπα που λες είναι η κλασικές απόψεις των ανδρών για τις κακές γυναίκες που το παίζουν θύματα κτλ κτλ και οι κακές φεμινίστριες κτλ κτλ. Γνωστά.
τα υπόλοιπα είναι η χειροπιαστή πραγματικότητα, χωρίς θεωρίες συνωμοσίας
και ποτέ δεν ανέφερα πως οι γυναίκες είναι κακές ή οτιδήποτε άλλο
αυτό που λέω είναι ότι πολλές γυναίκες (και τόνισα όχι όλες) επιλέγουν να κατηγορούν κάτι αόριστο για να δικαιολογήσουν τα δικά τους λάθη και τις δικές τους αποτυχίες
ο όρος πατριαρχία είναι το καλύτερο καταφύγιο για μερικές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Antares έγραψε: 19 Απρ 2020, 19:10
To χειρότερο είναι όταν ένα αμιγώς πατριαρχικό καθεστώς, αμολάει γυναίκες να κάνουν τέρατα στην κοινωνία εναντίον ανδρών και γυναικών.
Τσεκαρισμένο αυτό, σίγουρα το κάνει η Πατριαρχία, δεν υπάρχουν αρκετά βλαμμένες γκόμενες εκεί έξω να το κάνουν αυτό από μόνες τους ούτε τέρμα ανασφαλή soyboys να τρέχουν από πίσω τους.