!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περί εσπρέσσο
Re: Περί εσπρέσσο
Και με brandy κάνεις καλό corretto. Αλλά το σωστό σερβίρισμα δεν είναι άλλο, από το να σου φέρουν το καρότσι με τα ποτά και να αποφασίσεις πως θα τον διορθώσεις.
Ordem e Progresso.
- Μαυροβασίλης
ένα διάστημα που έγραφα με όρεξη παλιά στο παλιό ήταν που είχα χρόνο για πρωινόstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:50 Και φαντάσου, τον έμαθα τελείως κατά λάθος και από σπόντα αυτόν τον ΘΕΣΠΕΣΙΟ καφέ!!!
εσύ έχεις και φαρισαίο, μέρες που είναιCavaliere έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:56 Και με brandy κάνεις καλό corretto. Αλλά το σωστό σερβίρισμα δεν είναι άλλο, από το να σου φέρουν το καρότσι με τα ποτά και να αποφασίσεις πως θα τον διορθώσεις.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Να σου φτιάξω όποτε θέλεις, έχω εξασκηθεί!!!Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Απρ 2020, 22:12ένα διάστημα που έγραφα με όρεξη παλιά στο παλιό ήταν που είχα χρόνο για πρωινόstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:50 Και φαντάσου, τον έμαθα τελείως κατά λάθος και από σπόντα αυτόν τον ΘΕΣΠΕΣΙΟ καφέ!!!![]()
"Απώλεια οσμής και γεύσης τα πιο ισχυρά συμπτώματα του κορωνοϊού"
https://insuranceworld.gr/77951/eidisei ... koronoioy/
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
stavmanr έγραψε: 18 Απρ 2020, 22:21"Απώλεια οσμής και γεύσης τα πιο ισχυρά συμπτώματα του κορωνοϊού"
https://insuranceworld.gr/77951/eidisei ... koronoioy/
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Μαυροβασίλης
θα πρότεινα και affogato αλλά θα μας σταυρώσουν οι σκληροπυρηνικοί εδώstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 22:14Να σου φτιάξω όποτε θέλεις, έχω εξασκηθεί!!!Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Απρ 2020, 22:12ένα διάστημα που έγραφα με όρεξη παλιά στο παλιό ήταν που είχα χρόνο για πρωινόstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:50 Και φαντάσου, τον έμαθα τελείως κατά λάθος και από σπόντα αυτόν τον ΘΕΣΠΕΣΙΟ καφέ!!!![]()
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μισό να μπει ο Στέργιος και θα σας πω εγώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ελπίζω τουλάχιστο να χρησιμοποιείτε κομόντιτι γκρέιντ προϊόν για αυτά τα κοκτέιλ με άρωμα καφέ, και να μη σπαταλάτε τίποτε αξιόλογο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαυροβασίλης
πάσο για τη ρευστή πάστα αλλά ο κορέ αναδεικνύει αρώματα, ειδικά με την πιο ουδέτερη λευκή γκραπα
Εγώ μπαίνω εδώ και διαλέγω ό,τι μου κάτσει κάθε φορά, συνήθως κάτι για extra κρέμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 22:39 Ελπίζω τουλάχιστο να χρησιμοποιείτε κομόντιτι γκρέιντ προϊόν για αυτά τα κοκτέιλ με άρωμα καφέ, και να μη σπαταλάτε τίποτε αξιόλογο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stella την 18 Απρ 2020, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαχα ναι ψήνομαι, και γι' αύριο μετά το γεύμα θα ταιριάζει γάντι!!!Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Απρ 2020, 22:37
θα πρότεινα και affogato αλλά θα μας σταυρώσουν οι σκληροπυρηνικοί εδώ![]()
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εμεις στην λαχαναγορα αυτα τα λεγαμε προφιτερολGherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:42Η νεσπρεσσο έβγαλε 3 νέες ποικιλίες. Πρέπει να είναι πολύ αρωματικοί, εποχιακοί για το καλοκαίρι.
![]()
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΌΛΟΙ οι ξερόλες δω μαζεύτηκαν ,λες κι έχουν κάνει μεταπτυχιακό στο Μικέλ ή στο Μπρούνο.
Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 23:03 ΌΛΟΙ οι ξερόλες δω μαζεύτηκαν ,λες κι έχουν κάνει μεταπτυχιακό στο Μικέλ ή στο Μπρούνο.
Τώρα ετοιμάσου να τις φας!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V