Όπως σου έχω ξαναγράψει, δεν είναι κακό να μην ξέρεις. Κακό είναι να μην θέλεις να βελτιώνεσαιΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:25ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:19Δεν τον ξέρω τον κύριο, πάντως οι ιταλοί (εάν πρόκειται για τέτοιον) έχουν πάψει να βρίσκονται στην πρωτοπορία του καφέ εδώ και αρκετό καιρόΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:11
να σε συστησω στον μιστερ Βιττοριο να σου μαθει τα βασικα ;- μηπως παψεις να εισαι θυμα;![]()
ε ναι - μονο οσοι ειναι στην πρωτοπορια ισως μπορουν να σε διδαξουν κατι - οσοι εχουν εταιρειες με δεκαετιες στο χωρο - τι να σου πουνε ;
ξεκαβαλιστεεεεεεεε απο τον καλαμιωνα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περί εσπρέσσο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Περί εσπρέσσο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
το κακο δεν ειναι να μην ξερεις οπως εγω - αλλα να νομιζεις οτι ξερεις οπως εσυ κ να απαξιωνεις επαγγελματιεςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:31Όπως σου έχω ξαναγράψει, δεν είναι κακό να μην ξέρεις. Κακό είναι να μην θέλεις να βελτιώνεσαιΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:25ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:19
Δεν τον ξέρω τον κύριο, πάντως οι ιταλοί (εάν πρόκειται για τέτοιον) έχουν πάψει να βρίσκονται στην πρωτοπορία του καφέ εδώ και αρκετό καιρό![]()
ε ναι - μονο οσοι ειναι στην πρωτοπορια ισως μπορουν να σε διδαξουν κατι - οσοι εχουν εταιρειες με δεκαετιες στο χωρο - τι να σου πουνε ;
ξεκαβαλιστεεεεεεεε απο τον καλαμιωνα![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν νομίζω ότι απαξίωσα κανένανεΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:33το κακο δεν ειναι να μην ξερεις οπως εγω - αλλα να νομιζεις οτι ξερεις οπως εσυ κ να απαξιωνεις επαγγελματιεςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:31Όπως σου έχω ξαναγράψει, δεν είναι κακό να μην ξέρεις. Κακό είναι να μην θέλεις να βελτιώνεσαιΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:25
![]()
ξεκαβαλιστεεεεεεεε απο τον καλαμιωνα![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
Έκανα κάποιες σκέψεις για το θέμα:
Ειπώθηκε από κάποιους χρήστες για χαμηλή θερμοκρασία στην κατασκευή - γενικά - καφέ.
Στον ελληνικό φτάνει τους 100 βαθμούς αφού έχουμε ατμό.
Στον εσπρέσσο μηχανής έχουμε πάλι ατμό.
Στο μπρίκι μόκα ατμό.
Στην brikka, λόγω της βαλβίδας έχουμε υπέρθερμο ατμό, άνω των 100 βαθμών.
Μόνο στον καφέ φίλτρου έχουμε χαμηλότερη θερμοκρασία.
.
Ειπώθηκε από κάποιους χρήστες για χαμηλή θερμοκρασία στην κατασκευή - γενικά - καφέ.
Στο μπρίκι μόκα ατμό.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Μαυροβασίλης
σοβαρευτείτε μιαολιά, τέσσερις από τους χρήστες που κάνω πιο πολύ κέφι και γούζιεσται σα μεσημεριανό πάνελ 
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
στον ''ελληνικο '' δεν εχουμε ατμο εκτος αν λες ετσι οπως το ξεπετανε στα καφε με το τσουτσουνιNandros έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:42 .
Στο μπρίκι μόκα ατμό.
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ σας λέω, ειρήνη υμίν (και ημίν, βεβαίως βεβαίως), βάλτε λίγη sambuca και απολαύστε εσπρεσσάρααααααααα...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μιλώ για γκάζι. Βγάζει ατμό αλλά πολύ λίγο (αχνός που υγροποιείται σε κρύα επιφάνεια)Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:49στον ''ελληνικο '' δεν εχουμε ατμο εκτος αν λες ετσι οπως το ξεπετανε στα καφε με το τσουτσουνιNandros έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:42 .
Στο μπρίκι μόκα ατμό.
Μόνο στον καφέ φίλτρου έχουμε χαμηλότερη θερμοκρασία.ατμου της μηχανης
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
δεν το γνωριζω αυτο για τον ατμο αλλα με γκαζι απευθειας φτανεις πολυ παραπανω - οι επαγγελματιες παντως δεν ψηνουν απευθειας στο γκαζι αλλα παρεμβαλλεται το δοχειο αμμου .Nandros έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:02Μιλώ για γκάζι. Βγάζει ατμό αλλά πολύ λίγο (αχνός που υγροποιείται σε κρύα επιφάνεια)Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:49στον ''ελληνικο '' δεν εχουμε ατμο εκτος αν λες ετσι οπως το ξεπετανε στα καφε με το τσουτσουνιNandros έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:42 .
Στο μπρίκι μόκα ατμό.
Μόνο στον καφέ φίλτρου έχουμε χαμηλότερη θερμοκρασία.ατμου της μηχανης
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Μαυροβασίλης
έτσι είναι σωστός, ή γκραπα ανάλογα την ώραstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:50 Εγώ σας λέω, ειρήνη υμίν (και ημίν, βεβαίως βεβαίως), βάλτε λίγη sambuca και απολαύστε εσπρεσσάρααααααααα...
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Και φαντάσου, τον έμαθα τελείως κατά λάθος και από σπόντα αυτόν τον ΘΕΣΠΕΣΙΟ καφέ!!!Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:43έτσι είναι σωστός, ή γκραπα ανάλογα την ώραstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:50 Εγώ σας λέω, ειρήνη υμίν (και ημίν, βεβαίως βεβαίως), βάλτε λίγη sambuca και απολαύστε εσπρεσσάρααααααααα...
Είμαι Φλωρεντία για δουλειά. Μετά το meeting έρχεται γεύμα και μετά ο καλός μου ο συνεργάτης θέλει να με καλομάθει και πάμε σε ένα πανάρχαιο ζαχαροπλαστείο για εσπρέσσο και γλυκά. Παραγγέλνει λοιπόν τα κέρατά του από πάστες, τάρτες και μου λέει "Θα πάρουμε καφέ. Εγώ όμως θέλω Caffè Corretto". Δεν έχω ιδέα τι είναι. "Ναι, κι εγώ!" Are you sure? Εμ ναι, παιδιά είμαστε; Φέρνουν την εσπρεσσάρα και ένα ρακοπότηρο γεμάτο. "Τι σκατά; Τόσο λίγο νερό αποκλείεται!" Κάνω ότι τσεκάρω κάτι στο κινητό, παρακολουθώ πώς το αναμιγνύει και το κάνω κι εγώ. Και δοκιμάζω...Και ερωτεύομαι!!!
Από τότε, ΟΠΟΤΕ πηγαίνω Ιταλία (
Νομίζω και τα Χριστούγεννα είχαν κάποια μόνο για εκείνη την περίοδο. Θα δοκίμαζα το cocoa truffle αλλά έχω vertuo κάψουλες.Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:42Η νεσπρεσσο έβγαλε 3 νέες ποικιλίες. Πρέπει να είναι πολύ αρωματικοί, εποχιακοί για το καλοκαίρι.
![]()
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
σιγα τα ωα - στην Λεσβο ηταν διαδεδομενο απο παντα το ουζο με τον καφε για τους μερακληδεςstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:50Και φαντάσου, τον έμαθα τελείως κατά λάθος και από σπόντα αυτόν τον ΘΕΣΠΕΣΙΟ καφέ!!!Μαυροβασίλης έγραψε: 18 Απρ 2020, 21:43έτσι είναι σωστός, ή γκραπα ανάλογα την ώραstella έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:50 Εγώ σας λέω, ειρήνη υμίν (και ημίν, βεβαίως βεβαίως), βάλτε λίγη sambuca και απολαύστε εσπρεσσάρααααααααα...
Είμαι Φλωρεντία για δουλειά. Μετά το meeting έρχεται γεύμα και μετά ο καλός μου ο συνεργάτης θέλει να με καλομάθει και πάμε σε ένα πανάρχαιο ζαχαροπλαστείο για εσπρέσσο και γλυκά. Παραγγέλνει λοιπόν τα κέρατά του από πάστες, τάρτες και μου λέει "Θα πάρουμε καφέ. Εγώ όμως θέλω Caffè Corretto". Δεν έχω ιδέα τι είναι. "Ναι, κι εγώ!" Are you sure? Εμ ναι, παιδιά είμαστε; Φέρνουν την εσπρεσσάρα και ένα ρακοπότηρο γεμάτο. "Τι σκατά; Τόσο λίγο νερό αποκλείεται!" Κάνω ότι τσεκάρω κάτι στο κινητό, παρακολουθώ πώς το αναμιγνύει και το κάνω κι εγώ. Και δοκιμάζω...Και ερωτεύομαι!!!
Από τότε, ΟΠΟΤΕ πηγαίνω Ιταλία () από πρωί μέχρι και βράδυ τέτοιον παραγγέλνω. Με γκράπα δεν έχω δοκιμάσει, ωστόσο, πάντα sambuca μου λένε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γμτ, ούτε γκράπα ούτε σαμπούκα μου βρίσκεται. Ούτε στρένγκα βέβαια.
Τον πίνετε και πρωί έτσι;
Τον πίνετε και πρωί έτσι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 66 Απαντήσεις