Ε μα ,δε νιώθουν μερικοί . Γω τι έπινα δηλαδή;don't speak έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:36Οι συσκευασμένοι Lavazza γράφουν ότι κάνουν και για καφετιέρα φίλτρου.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:35 Τι διαβαζουμε ρε πστ μου!
Ο ενας βαζει καφε εσπρεσσο σε καφετιερα γαλλικου καφε.Η αλλη βαζει γαλα αμυγδαλου και η παραλλη της αντιπροτεινει κατσικισιο γαλα!!!![]()
Ελεος δηλαδη καπου.Σας διαβαζουν και ανθρωποι με μυαλο μεσα στο κεφαλι τους.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περί εσπρέσσο
Re: Περί εσπρέσσο
-
stergiosbik
Ε και;don't speak έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:36Οι συσκευασμένοι Lavazza γράφουν ότι κάνουν και για καφετιέρα φίλτρου.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:35 Τι διαβαζουμε ρε πστ μου!
Ο ενας βαζει καφε εσπρεσσο σε καφετιερα γαλλικου καφε.Η αλλη βαζει γαλα αμυγδαλου και η παραλλη της αντιπροτεινει κατσικισιο γαλα!!!![]()
Ελεος δηλαδη καπου.Σας διαβαζουν και ανθρωποι με μυαλο μεσα στο κεφαλι τους.![]()
Οπως λεμε δια πασαν νοσον και δια πασαν μαλακιαν;
Αλλο κοψιμο εχει ο γαλλικος και αλλο ο εσπρεσσο.Μη λεμε οτι θεμε.
Απο κει και περα ο καθενας ας κανει τον καφε του οπως νομιζει καλυτερα.Δεν θα μπω εγω δερβεναγας στον ουρανισκο του.
Αλλα να λεμε τα σωστα και τα λαθη.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
αυτό ισχύει στους συσκευασμένους (που αποφεύγω).dna replication έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:44στο κόψιμο: κατά σειρά λεπτότητας κόκκουΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Απρ 2020, 14:21Γιατί; Τι διαφορά έχει ο εσπρέσο και ο γαλλικός/φίλτρου που παίρνεις σε συσκευασία από το σούπερ;stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:35 Τι διαβαζουμε ρε πστ μου!
Ο ενας βαζει καφε εσπρεσσο σε καφετιερα γαλλικου καφε.
ελληνικός
εσπρέσο
"γαλλικός"
"αμερικάνικος"
όταν αγοράζεις κόκκους σε ρωτάνε αν θέλεις κόψιμο για μηχανή με γκρουπ ή για μακινέτα, σωστά; εγώ τουλάχιστον πάντα διευκρινίζω ότι θέλω κόψιμο για Bialetti.
επίσης ανέφερε ο Cavaliere ότι η φωτιά γκαζιού είναι προτιμότερη από το ηλεκτρικό μάτι. προσυπογράφω για την αυθεντική Bialetti αλλά στην Ελλάδα (που οι περισσότερες εστίες είναι ηλεκτρικές ούτως ή άλλως) η μακινέτα που πουλάν τα Coffee Island* έχω την εντύπωση ότι αποδίδει καλύτερα σε ηλεκτρικό.
*δίνει την αίσθηση αρκετά καλής ποιότητας κατασκευής και δεν είναι καθόλου φτηνή.
Αι ρε σια εκεί τυρόγαλο που θες και εσπρέσσο.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:44Ε και;don't speak έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:36Οι συσκευασμένοι Lavazza γράφουν ότι κάνουν και για καφετιέρα φίλτρου.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:35 Τι διαβαζουμε ρε πστ μου!
Απο κει και περα ο καθενας ας κανει τον καφε του οπως νομιζει καλυτερα.Δεν θα μπω εγω δερβεναγας στον ουρανισκο του.
-
stergiosbik
Αμε,γιατι οχι;Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:46Αι ρε σια εκεί τυρόγαλο που θες και εσπρέσσο.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:44Ε και;don't speak έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:36
Οι συσκευασμένοι Lavazza γράφουν ότι κάνουν και για καφετιέρα φίλτρου.
Στο πηγαδι κατουρησαμε αγαπητε;
Ειμεθα συγχρονοι χωριατες εμεις!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το εσπρέσο δεν είναι πολυτέλεια αλλά θεμιλώδης ανθρώπινη ανάγκη
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έτσι στα γκουτσι μας όλα και σε όποιον αρέσει. Σε όποιον δεν αρέσει και ψάχνει στο ταλαρο γωνία και αυθεντίες και στρικτ συνταγές α λα. Τσελεμεντέ, να παίρνει την βολτα του να ξεσκάει στην ταβέρνα μεσιέ Αγίς.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:39σιγαααα - εισθε καποιοι οπως ο Waldorf - Vagabondo κλπ που κανει μπαμ οτι γνωριζετε καλα αυτα που εχετε ασχοληθει + ψαχνεστε συνεχως + προσφερετε γνωσηstergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:23Eυχαριστω τον συναγωνιστη Αγι για τις φιλοφρονησεις και ανταποδιδω.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:09
Σε ανυποπτο χρονο εχω γραψει οτι ο Στεργιος εχει στερεη γνωση -σε οτι εχει αναρτησει στο πχορουμ απο αυτα που εχει ασχοληθει .
Να του την βγαινουν ασχετες ειναι διασκεδαστικο .![]()
Απο την αλλη πλευρα εχουμε το χαος των πχορουμιτισσων - μαυρα χαλια η καλυτερη τους - αλλα γλωσσοκοπανες + τσαμπουκαλουδες + στα γκουτσι τους ολα κ σε οποιον αρεσει. Naida
Η '' μεση '' σημερινη ελληνιδα δλδ - αχρηστεεεςςςςςς - δεν πρεπει να τους επιτρεπεται να πατανε στην κουζινα .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σιγά μην είναι και ομιχλώδηςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:51 Το εσπρέσο δεν είναι πολυτέλεια αλλά θεμιλώδης ανθρώπινη ανάγκη
ελικουκου συ είπαμε.
ουτε μια φουσκαλα απο σωστο '' ελληνικο '' δεν αξιζει - καλος ομως για να σας τον χρεωνουν οσο γουσταρουν στο ορθιοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:51 Το εσπρέσο δεν είναι πολυτέλεια αλλά θεμιλώδης ανθρώπινη ανάγκη
+ να παιρνουν χρημα για πανακριβα μηχανακια κ μπλενταρισματα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το ιμπρίκ καλό είναι για μπαρμπάδες. Έπειτα, εμείς παίζομε μπαλίτσα με μονοποικιλιακούςΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:57ουτε μια φουσκαλα απο σωστο '' ελληνικο '' δεν αξιζει - καλος ομως για να σας τον χρεωνουν οσο γουσταρουν στο ορθιοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:51 Το εσπρέσο δεν είναι πολυτέλεια αλλά θεμιλώδης ανθρώπινη ανάγκη
ξεχασες να γραψεις ''πχιοτητα '' σαν το εκσυγχρονιστικο τοτεμ σου - ουτε Ελληνικα δεν μαθατε κ θελετε μεταξωτα βρακια οι βρυξελλοτσολιαδες - οκσσξωωω βαλλονοδεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:00Το ιμπρίκ καλό είναι για μπαρμπάδες. Έπειτα, εμείς παίζομε μπαλίτσα με μονοποικιλιακούςΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:57ουτε μια φουσκαλα απο σωστο '' ελληνικο '' δεν αξιζει - καλος ομως για να σας τον χρεωνουν οσο γουσταρουν στο ορθιοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:51 Το εσπρέσο δεν είναι πολυτέλεια αλλά θεμιλώδης ανθρώπινη ανάγκη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα σου μάθω τα μυστικά του καφέ, εάν το ζητήσεις ευγενικάΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:07ξεχασες να γραψεις ''πχιοτητα '' σαν το εκσυγχρονιστικο τοτεμ σου - ουτε Ελληνικα δεν μαθατε κ θελετε μεταξωτα βρακια οι βρυξελλοτσολιαδες - οκσσξωωω βαλλονοδεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:00Το ιμπρίκ καλό είναι για μπαρμπάδες. Έπειτα, εμείς παίζομε μπαλίτσα με μονοποικιλιακούςΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:57
ουτε μια φουσκαλα απο σωστο '' ελληνικο '' δεν αξιζει - καλος ομως για να σας τον χρεωνουν οσο γουσταρουν στο ορθιο
να σε συστησω στον μιστερ Βιττοριο να σου μαθει τα βασικα ;- μηπως παψεις να εισαι θυμα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:09Θα σου μάθω τα μυστικά του καφέ, εάν το ζητήσεις ευγενικάΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:07ξεχασες να γραψεις ''πχιοτητα '' σαν το εκσυγχρονιστικο τοτεμ σου - ουτε Ελληνικα δεν μαθατε κ θελετε μεταξωτα βρακια οι βρυξελλοτσολιαδες - οκσσξωωω βαλλονοδεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:00
Το ιμπρίκ καλό είναι για μπαρμπάδες. Έπειτα, εμείς παίζομε μπαλίτσα με μονοποικιλιακούς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν τον ξέρω τον κύριο, πάντως οι ιταλοί (εάν πρόκειται για τέτοιον) έχουν πάψει να βρίσκονται στην πρωτοπορία του καφέ εδώ και αρκετό καιρόΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:11να σε συστησω στον μιστερ Βιττοριο να σου μαθει τα βασικα ;- μηπως παψεις να εισαι θυμα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:09Θα σου μάθω τα μυστικά του καφέ, εάν το ζητήσεις ευγενικάΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:07
ξεχασες να γραψεις ''πχιοτητα '' σαν το εκσυγχρονιστικο τοτεμ σου - ουτε Ελληνικα δεν μαθατε κ θελετε μεταξωτα βρακια οι βρυξελλοτσολιαδες - οκσσξωωω βαλλονοδερα
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:19Δεν τον ξέρω τον κύριο, πάντως οι ιταλοί (εάν πρόκειται για τέτοιον) έχουν πάψει να βρίσκονται στην πρωτοπορία του καφέ εδώ και αρκετό καιρόΑγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:11να σε συστησω στον μιστερ Βιττοριο να σου μαθει τα βασικα ;- μηπως παψεις να εισαι θυμα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2020, 20:09
Θα σου μάθω τα μυστικά του καφέ, εάν το ζητήσεις ευγενικά
ε ναι - μονο οσοι ειναι στην πρωτοπορια ισως μπορουν να σε διδαξουν κατι - οσοι εχουν εταιρειες με δεκαετιες στο χωρο - τι να σου πουνε ;
ξεκαβαλιστεεεεεεεε απο τον καλαμιωνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V