!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Worst Case Scenario
Το 2016 πάλι, από νοσήματα του αναπνευστικού πέθαναν 13.412 Έλληνες, οι 12.756 ήταν άνω των 65 ετών (95%) και οι 12.357 άνω των 70 ετών (92%).
https://www.statistics.gr/el/statistics ... on/SPO12/-
https://www.statistics.gr/el/statistics ... on/SPO12/-
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Μα έχουν καταντήσει καρτούν σε όλες τις εκφάνσεις.Αίγαγρος έγραψε: 16 Απρ 2020, 23:34Αυτό που γράφουν και τα παιδιά από πάνω. Αρχικά πίστεψαν ότι θα γλιτώσουν την οικονομική καταστροφή, στη συνέχεια όμως είδαν ότι την οικονομική καταστροφή δεν τη γλιτώνεις ούτε όταν αφήνεις τα πάντα ανοιχτά, οπότε άλλαξαν στρατηγική. Οι Σουηδοί δεν ξέρω τι φάση, μόνο σαν καρτούν μπορώ να τους αξιολογήσω.ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2020, 22:45 Και τότε τι προσπαθεί να κάνει η Σουηδία; Τι προσπάθησε αρχικά η Βρετανία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι επιστήμονες πάντως στη Σουηδία προειδοποίησαν. Η κυβέρνηση όμως δεν άκουσε. Να δούμε τώρα που θα τους οδηγήσει το τζογαρισμα με τις ζωές των ανθρώπων.
Δηλαδή τις τρεις τελευταίες μέρες έχουν γίνει μόνο 2520 έλεγχοι!!!!! Κάτι δεν πάει καλά.

11 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι σήμερα.
O αριθμός των διασωληνωμένων και των κρουσμάτων που καταλήγουν είναι πολύ ασφαλέστερο νούμερο από τα τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:17 Δηλαδή τις τρεις τελευταίες μέρες έχουν γίνει μόνο 2520 έλεγχοι!!!!! Κάτι δεν πάει καλά.
![]()
Αυτά θα γίνουν όταν έρθει η ώρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΟΚ, δεν είμαι απόλυτος αλλά κάνει κάπως εντύπωση το νούμερο, τουλάχιστον με βάση τα συνήθη.
Τα τεστ τώρα πως γίνονται ομως; εννοω οποίος πάει με συμπτώματα στο νοσοκομείο;jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:17 Δηλαδή τις τρεις τελευταίες μέρες έχουν γίνει μόνο 2520 έλεγχοι!!!!! Κάτι δεν πάει καλά.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.
Πιθανόν για αυτό να έχουμε χαμηλό αριθμό νέων κρουσμάτων. Λόγω οτι δεν γίνονται πολλά τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:43Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έλα ρε!Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:47Πιθανόν για αυτό να έχουμε χαμηλό αριθμό νέων κρουσμάτων. Λόγω οτι δεν γίνονται πολλά τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:43Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:37
Τα τεστ τώρα πως γίνονται ομως; εννοω οποίος πάει με συμπτώματα στο νοσοκομείο;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Philip Mortimer
Ναι, αλλά έχουμε και χαμηλό αριθμό νεκρών.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:47Πιθανόν για αυτό να έχουμε χαμηλό αριθμό νέων κρουσμάτων. Λόγω οτι δεν γίνονται πολλά τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:43Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:37
Εννοώ γίνονται λιγότερα από πρινvatraxos έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:48Έλα ρε!Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:47Πιθανόν για αυτό να έχουμε χαμηλό αριθμό νέων κρουσμάτων. Λόγω οτι δεν γίνονται πολλά τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:43
Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.![]()
Ναι ισχύει. Ισως η χλωροκινη να βοηθάει σε αυτό καθως εχουμε 65; διασωληνωμένους.Philip Mortimer έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:49Ναι, αλλά έχουμε και χαμηλό αριθμό νεκρών.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:47Πιθανόν για αυτό να έχουμε χαμηλό αριθμό νέων κρουσμάτων. Λόγω οτι δεν γίνονται πολλά τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:43 Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά τελικά γίνονται αρκετά τεστ.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:47Πιθανόν για αυτό να έχουμε χαμηλό αριθμό νέων κρουσμάτων. Λόγω οτι δεν γίνονται πολλά τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:43Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:37
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Σχετικό είναι το αρκετά τεστ.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:04έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά τελικά γίνονται αρκετά τεστ.Naida έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:47Πιθανόν για αυτό να έχουμε χαμηλό αριθμό νέων κρουσμάτων. Λόγω οτι δεν γίνονται πολλά τεστ.jimdenin έγραψε: 18 Απρ 2020, 18:43
Δεν γνωρίζω αν έχουν αλλάξει τις προϋποθέσεις σε σχέση με την έναρξη της διαδικασίας, απλά είχαν φτάσει τις τελευταίες μέρες μετά τις αρχές Απρίλη σε περίπου 2500-3000 ελέγχους μ.ο και για αυτό μου έκανε εντύπωση ο αριθμός σήμερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1682 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-