γενικα το εγραψα - πιστευω και ο Στεργιος - πληθυντικο χρησιμοποιησαμε - δεν εισαι τοσο μεγαλη φιρμα που να σε εχουμε σημειο αναφορας ουτε ο αξονας περιστροφης της γης .Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:37Είναι που με ξέρετε κι εσύ κι ο Στέργιος. Με έχετε δει και ξέρετε πως χλαπακιάζω τον αγλέωρα για αυτό και με πειράζουν όλα και το αλάτι, και το γάλα και η ζάχαρη και η ρίγανη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:24''Χλαπακιαζετε τον αγλεουρα και βρισκετε μετα δικαιολογιες "με πειραζει η ζαχαρη,με πειραζει το απλο αλατι και θελω Ιμαλαΐων,το γαλα με φουσκωνει" κλπ κλπ.
Τρωτε σωστα και ισορροπημενα και τιποτα δεν θα σας πειραζει.''
+ αραχτοι αλλα θελουμε να τρωμε απολα σε ποσοτητεςκαντε τα ολα λαιτ
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περί εσπρέσσο
Re: Περί εσπρέσσο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Φυσικά και μιλούσα γενικά.
Άλλο τώρα που η G-Shock βρήκε ευκαιρία να μας μαλώσει.
Ειδικά εσύ βρε Αγι δεν θα έπρεπε να τα λες αυτά!Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:41γενικα το εγραψα - πιστευω και ο Στεργιος - πληθυντικο χρησιμοποιησαμε - δεν εισαι τοσο μεγαλη φιρμα που να σε εχουμε σημειο αναφορας ουτε ο αξονας περιστροφης της γης .Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:37Είναι που με ξέρετε κι εσύ κι ο Στέργιος. Με έχετε δει και ξέρετε πως χλαπακιάζω τον αγλέωρα για αυτό και με πειράζουν όλα και το αλάτι, και το γάλα και η ζάχαρη και η ρίγανη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:24
''Χλαπακιαζετε τον αγλεουρα και βρισκετε μετα δικαιολογιες "με πειραζει η ζαχαρη,με πειραζει το απλο αλατι και θελω Ιμαλαΐων,το γαλα με φουσκωνει" κλπ κλπ.
Τρωτε σωστα και ισορροπημενα και τιποτα δεν θα σας πειραζει.''
+ αραχτοι αλλα θελουμε να τρωμε απολα σε ποσοτητεςκαντε τα ολα λαιτ
![]()
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό το έκανες πρώτος εσύ σε νήμα με καφέδες.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:47 Φυσικά και μιλούσα γενικά.
Δεν είστε σοβαροί κανένας απ' τους 2 σας. Κακιασμένοι είστε σίγουρα. Χρόνια τώρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Frozen έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:51Ειδικά εσύ βρε Αγι δεν θα έπρεπε να τα λες αυτά!Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:41γενικα το εγραψα - πιστευω και ο Στεργιος - πληθυντικο χρησιμοποιησαμε - δεν εισαι τοσο μεγαλη φιρμα που να σε εχουμε σημειο αναφορας ουτε ο αξονας περιστροφης της γης .Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:37
Είναι που με ξέρετε κι εσύ κι ο Στέργιος. Με έχετε δει και ξέρετε πως χλαπακιάζω τον αγλέωρα για αυτό και με πειράζουν όλα και το αλάτι, και το γάλα και η ζάχαρη και η ρίγανη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.![]()
εξεδοθη απαγορευτικο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα έπρεπε στην περίπτωση σου!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:47 Φυσικά και μιλούσα γενικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε καλά τώρα.
Πάω να πιω τον καφέ μου όπως γουστάρω κομπλεξάρες.
Πάω να πιω τον καφέ μου όπως γουστάρω κομπλεξάρες.
-
stergiosbik
Εγω,για να μην πάρω και τον Άγι στον λαιμό μου,σίγουρα δεν είμαι σοβαρός εδώ και χρόνια.Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:51Αυτό το έκανες πρώτος εσύ σε νήμα με καφέδες.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:47 Φυσικά και μιλούσα γενικά.
Δεν είστε σοβαροί κανένας απ' τους 2 σας. Κακιασμένοι είστε σίγουρα. Χρόνια τώρα.
Κακιασμενος ομως με τίποτα.
Σε λίγο που θα ξεκινήσω να φτιάξω το κοκορέτσι λέω να μη βάλω συκώτι και εντερα για να δείξω πόσο δίκιο έχετε που βάζετε γάλα αντιλόπης στον καφέ και καστανή άχνη ζάχαρη στους κουραμπιέδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 18 Απρ 2020, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ανυποπτο χρονο εχω γραψει οτι ο Στεργιος εχει στερεη γνωση -σε οτι εχει αναρτησει στο πχορουμ απο αυτα που εχει ασχοληθει .stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:57Εγω,για να μην πάρω και τον Άγι στον λαιμό μου,σίγουρα δεν είμαι σοβαρός εδώ και χρόνια.Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:51Αυτό το έκανες πρώτος εσύ σε νήμα με καφέδες.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:47 Φυσικά και μιλούσα γενικά.
Σε λίγο που θα ξεκινήσω να φτιάξω το κοκορέτσι λέω να μη βάλω συκώτι και εντερα για να δείξω πόσο δίκιο έχετε που βάζετε γάλα αντιλόπης στον καφέ και καστανή άχνη ζάχαρης στους κουραμπιέδες.![]()
Να του την βγαινουν ασχετες ειναι διασκεδαστικο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
-
stergiosbik
Eυχαριστω τον συναγωνιστη Αγι για τις φιλοφρονησεις και ανταποδιδω.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:09Σε ανυποπτο χρονο εχω γραψει οτι ο Στεργιος εχει στερεη γνωση -σε οτι εχει αναρτησει στο πχορουμ απο αυτα που εχει ασχοληθει .stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:57Εγω,για να μην πάρω και τον Άγι στον λαιμό μου,σίγουρα δεν είμαι σοβαρός εδώ και χρόνια.Gherschaagk έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:51
Αυτό το έκανες πρώτος εσύ σε νήμα με καφέδες.
Σε λίγο που θα ξεκινήσω να φτιάξω το κοκορέτσι λέω να μη βάλω συκώτι και εντερα για να δείξω πόσο δίκιο έχετε που βάζετε γάλα αντιλόπης στον καφέ και καστανή άχνη ζάχαρης στους κουραμπιέδες.![]()
Να του την βγαινουν ασχετες ειναι διασκεδαστικο .
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Οι συσκευασμένοι Lavazza γράφουν ότι κάνουν και για καφετιέρα φίλτρου.stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 11:35 Τι διαβαζουμε ρε πστ μου!
Ο ενας βαζει καφε εσπρεσσο σε καφετιερα γαλλικου καφε.Η αλλη βαζει γαλα αμυγδαλου και η παραλλη της αντιπροτεινει κατσικισιο γαλα!!!![]()
Ελεος δηλαδη καπου.Σας διαβαζουν και ανθρωποι με μυαλο μεσα στο κεφαλι τους.![]()
σιγαααα - εισθε καποιοι οπως ο Waldorf - Vagabondo κλπ που κανει μπαμ οτι γνωριζετε καλα αυτα που εχετε ασχοληθει + ψαχνεστε συνεχως + προσφερετε γνωσηstergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 19:23Eυχαριστω τον συναγωνιστη Αγι για τις φιλοφρονησεις και ανταποδιδω.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2020, 16:09Σε ανυποπτο χρονο εχω γραψει οτι ο Στεργιος εχει στερεη γνωση -σε οτι εχει αναρτησει στο πχορουμ απο αυτα που εχει ασχοληθει .stergiosbik έγραψε: 18 Απρ 2020, 15:57
Εγω,για να μην πάρω και τον Άγι στον λαιμό μου,σίγουρα δεν είμαι σοβαρός εδώ και χρόνια.
Να του την βγαινουν ασχετες ειναι διασκεδαστικο .![]()
Απο την αλλη πλευρα εχουμε το χαος των πχορουμιτισσων - μαυρα χαλια η καλυτερη τους - αλλα γλωσσοκοπανες + τσαμπουκαλουδες + στα γκουτσι τους ολα κ σε οποιον αρεσει. Naida
Η '' μεση '' σημερινη ελληνιδα δλδ - αχρηστεεεςςςςςς - δεν πρεπει να τους επιτρεπεται να πατανε στην κουζινα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-