!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Cecily Anne
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
Δε βρέθηκε ακομα ο αντρας να με πείσει να γίνω κανίβαλος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ερμής έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:44Να κάτι τέτοια λέει ο ασεβαστος και θυμάμαι εκείνη την αμαρτωλη ιστορία του με το μύθο μιας πιπαςΑγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:10Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:57
μωρε καντο και τατουαζ στο κουτελο, τι θα ζητησω, δικαιωματα;
παντως δεν πρεπει ναναι και πολλοι οι ανωμαλοι σαν και του λογου μου. ουτε καν για να προστεθει γραμμα στο lgbtjhftgbhr πωσταλενε. λες να ζητησω δικαιωματα καταπιεσμενης μειοψηφιας, οσως δε γουσταρουν γυναικες-ινδιανους βαμμενους στα χρωματα του πολεμου;![]()
Btw επί του θέματος. Μόνο εγώ θεωρώ το τβονε φουλ υπερτιμημενο;
δεν ειναι απλα υπερτιμημενο οι γνωστες δεν ασχολουνται καν - ουτε να αγορασουν - να παραγγέιλουν η να ψησουν
εξαιρεση η τελευταια περιπτωση που ο γνωστης θα κανει οτι μπορει γιατι εχει μαγαζι και του το ζητησαν οι ασχετοι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επ αυτού, χμ.Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:45 Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
εκτος - σε μαγαζια πολυ καλα κανεις - οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστεςCecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:45 Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
σωστο και τα περι ωμου - κανιβαλλισμου
υπαρχει ομως και το σωστο σημειο που λογω ειδικοτητας το καταλαβαινεις καλυτερα απο ολους μας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Δεν μ´αρεσει καλε μου. Ουτε οπτικά ουτε γευστικά. Το φαγητό για μενα ειναι ευχαρίστηση, οχι μονο ενεργειακή ανάγκη. Οταν κατι δεν μ´αρεσει απλα δεν το τρωω. Ειδικά αυτη η αλκαλικη γεύση μου γυρνάει τ’αντερα!Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:04εκτος - σε μαγαζια πολυ καλα κανεις - οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστεςCecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:45 Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
υπαρχει ομως και το σωστο σημειο που λογω ειδικοτητας το καταλαβαινεις καλυτερα απο ολους μας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δλδ εχεις δοκιμασει σπαλομπριτζολα μοσχαρισια με εσωτερικη θερμοκρασια 54 - 57 βαθμους δλδ στα κατω ορια αυτου που λενε μιντιουμ κ δεν σου αρεσε ;Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:07Δεν μ´αρεσει καλε μου. Ουτε οπτικά ουτε γευστικά. Το φαγητό για μενα ειναι ευχαρίστηση, οχι μονο ενεργειακή ανάγκη. Οταν κατι δεν μ´αρεσει απλα δεν το τρωω. Ειδικά αυτη η αλκαλικη γεύση μου γυρνάει τ’αντερα!Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:04εκτος - σε μαγαζια πολυ καλα κανεις - οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστεςCecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:45 Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κυριος Μακης
προσωπικα συμφωνω, θυμηθηκα και αυτο το βιντεο επ αυτου,
[/youtube]
το merlot steak που αναφερει καπου στο 0:50 ειναι θεωρω πολυ καλη επιλογη.
To σωστό Τ θέλει καλό ψήσιμο, κανένα 40λεπτο σε κάθε πλευρά, και τριμμένη μυζήθρα επάνω.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:33 To σωστό Τ θέλει καλό ψήσιμο, κανένα 40λεπτο σε κάθε πλευρά, και τριμμένη μυζήθρα επάνω.
έτσι πήγαμε και εμείς στο περίφημο base grill. όλα τα κρέατα ωμά, τρέχαν γύρω γύρω. έρχεται ο σερβιτόρος να μου πουλήσει μούρη και του λέω έχετε κάτι πολύ καλά ψημένο; ή θα μου φτιάξετε πατάτες με αβγά;Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:45 Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
έχουμε και για την δική σας κατηγορία, μου λέει και έφερε μπριζολάκια χοιρινά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Cecily Anne
Εχω δοκιμασει τα παντα ολα εκτος rare. Και Οχι απο ενα εστιατοριο. Και Οχι σε μια περιοχή του πλανήτη. Και Οχι σε μια ήπειρο.Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:15δλδ εχεις δοκιμασει σπαλομπριτζολα μοσχαρισια με εσωτερικη θερμοκρασια 54 - 57 βαθμους δλδ στα κατω ορια αυτου που λενε μιντιουμ κ δεν σου αρεσε ;Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:07Δεν μ´αρεσει καλε μου. Ουτε οπτικά ουτε γευστικά. Το φαγητό για μενα ειναι ευχαρίστηση, οχι μονο ενεργειακή ανάγκη. Οταν κατι δεν μ´αρεσει απλα δεν το τρωω. Ειδικά αυτη η αλκαλικη γεύση μου γυρνάει τ’αντερα!Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:04
εκτος - σε μαγαζια πολυ καλα κανεις - οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες
Cavaliere έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:33 To σωστό Τ θέλει καλό ψήσιμο, κανένα 40λεπτο σε κάθε πλευρά, και τριμμένη μυζήθρα επάνω.
Έχεις κέφια σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Naranjita έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:46έτσι πήγαμε και εμείς στο περίφημο base grill. όλα τα κρέατα ωμά, τρέχαν γύρω γύρω. έρχεται ο σερβιτόρος να μου πουλήσει μούρη και του λέω έχετε κάτι πολύ καλά ψημένο; ή θα μου φτιάξετε πατάτες με αβγά;Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:45 Εγώ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΑΩ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ! Αν δεν καταλάβουν δειχνω τη σόλα στο παπούτσι μου. Αν δε δεχτεί ο σεφ παραγγέλνω κατι αλλο και αν πουλήσουν μούρη σεβομαι ευγενικα τους υπόλοιπους στο τραπεζι , πινω το κρασι μου και παω μετα για σουβλακια.
Δε βρέθηκε ακομα ο αντρας να με πείσει να γίνω κανίβαλος.![]()
![]()
έχουμε και για την δική σας κατηγορία, μου λέει και έφερε μπριζολάκια χοιρινά.![]()
και να το πληρωνει η μαμα μαςCavaliere έγραψε: 17 Απρ 2020, 16:33 To σωστό Τ θέλει καλό ψήσιμο, κανένα 40λεπτο σε κάθε πλευρά, και τριμμένη μυζήθρα επάνω.
απο μαλακιες ρακομελαδικου εισαι αστερι μετα τον μαυρομπογια
το καρναβαλιερε σου παει γαντι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όπως προτιμά ο καθένας. Αλλά είναι κρίμα να δώσεις 30 ευρώ χονδρική για ένα κομμάτι και να του χαλάσεις τη γεύση. Βέβαια δεν είμαι ο πιο αντικειμενικός να μιλήσω, τρώω και ταρταρ.
Όσο για το τβονε δε ξέρω, ποτέ δε μου κάθησε καλά γευστικά. Προτιμώ ένα φιλέτο ή ένα rib eye πολύ παραπάνω. Κάποια στιγμή μου είχαν πει πως είναι τέχνασμα των μαγαζιών να πληρώνεις το κόκκαλο για φιλέτο. Δε ξέρω Ίσως ειμαι καραμπαμπας αλλά δε μου πάει.
Όσο για το τβονε δε ξέρω, ποτέ δε μου κάθησε καλά γευστικά. Προτιμώ ένα φιλέτο ή ένα rib eye πολύ παραπάνω. Κάποια στιγμή μου είχαν πει πως είναι τέχνασμα των μαγαζιών να πληρώνεις το κόκκαλο για φιλέτο. Δε ξέρω Ίσως ειμαι καραμπαμπας αλλά δε μου πάει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-