Όταν είχες την ταβέρνα εγώ τότε κάτι με χόρτα ανακατευόμουν, αλλά δεν μάζευα.Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:10Όταν πούλαγα (μαγείρευα πρώτα φυσικά) 48 T-bones την ημέρα, Αγις και Cavaliere μαζεύατε χόρτα στο λιβάδι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Ordem e Progresso.
- Veni Vidi Vici
Α γεια σου....το ίδο λαίμαι...μαγώ τα στιπουραCavaliere έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:19Όταν είχες την ταβέρνα εγώ τότε κάτι με χόρτα ανακατευόμουν, αλλά δεν μάζευα.Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:10Όταν πούλαγα (μαγείρευα πρώτα φυσικά) 48 T-bones την ημέρα, Αγις και Cavaliere μαζεύατε χόρτα στο λιβάδι.
![]()
Αlea jacta est
τσουκνιδόσουπα
Πατατες αλα Αγις - η τελειοτητα - κ αυγα για την πιτσιρικαρια
Αι Γυναικαι το συσσιτιο - Φασολαδα .
Διασκεδαζω με τους γνωστες που δεν απαντουν για το Τ μποουν
Διασκεδαζω με τους γνωστες που δεν απαντουν για το Τ μποουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Veni Vidi Vici
Σταμάτα να πίνεις...διάβασεΑγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:38 Πατατες αλα Αγις - η τελειοτητα - κ αυγα για την πιτσιρικαρια
Διασκεδαζω με τους γνωστες που δεν απαντουν για το Τ μποουν![]()
Αlea jacta est
να διαβασω πως ειχες μαγαζι κ εφτιαχνες 40 Τ την ημερα κ 60 μαθηταδες να παρακολοθουν ;Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:53Σταμάτα να πίνεις...διάβασεΑγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:38 Πατατες αλα Αγις - η τελειοτητα - κ αυγα για την πιτσιρικαρια
Διασκεδαζω με τους γνωστες που δεν απαντουν για το Τ μποουν![]()
εχω γνωρισει οτι κουζινα μπορεις να φανταστεις - οι πιο ασχετοι ηταν οι ψηστες αλα Ελληνικα.
ακομα να διαβασω ομως απαντηση για το τ μποουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μελιτζάνες τηγανιτές, σπαράγγια κ κόκκινη σάλτσα απεπανου. Ναι, είχε κ λάδι όλο αυτό.
Λυσσαξες με την τ μποουν. Πες πως να τη ζητάμε μανούλα μου να τελειώνουμε καμία φορά!
Λυσσαξες με την τ μποουν. Πες πως να τη ζητάμε μανούλα μου να τελειώνουμε καμία φορά!
Στο Μυστικό Δείπνο ποιος είχε μαγειρέψει;
Κάποιος μαθητής ή αι γυναίκαι;
Κάποιος μαθητής ή αι γυναίκαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 17 Απρ 2020, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα στο πω..... σε πμCustom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:23 Μελιτζάνες τηγανιτές, σπαράγγια κ κόκκινη σάλτσα απεπανου. Ναι, είχε κ λάδι όλο αυτό.
τους αλλους τους μεγαλους τους γνωστες θα τους εχω στην θρακα να μην τολμανε να απαντησουν κ να ψαχνουν στο γκουγκλ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:29θα στο πω..... σε πμCustom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:23 Μελιτζάνες τηγανιτές, σπαράγγια κ κόκκινη σάλτσα απεπανου. Ναι, είχε κ λάδι όλο αυτό.
τους αλλους τους μεγαλους τους γνωστες θα τους εχω στην θρακα να μην τολμανε να απαντησουν κ να ψαχνουν στο γκουγκλ![]()
- Veni Vidi Vici
Τι μπόουν τη ζητάμε...εκτός αν ψωνίζεις από ανίδεους όπως ο Αγις.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:23 Μελιτζάνες τηγανιτές, σπαράγγια κ κόκκινη σάλτσα απεπανου. Ναι, είχε κ λάδι όλο αυτό.
Αlea jacta est
ασε τα Τ και τα μπιστεκα φιορεντινα κ τα πορτερ χαουζVeni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:32Τι μπόουν τη ζητάμε...εκτός αν ψωνίζεις από ανίδεους όπως ο Αγις.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:23 Μελιτζάνες τηγανιτές, σπαράγγια κ κόκκινη σάλτσα απεπανου. Ναι, είχε κ λάδι όλο αυτό.
πως την παραγγέλνετε στον ψηστη η πως την φτιαχνεις εσυ ο γνωστης λεμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Veni Vidi Vici
μίντιουμ ρέαρ και άντε γαμήσου (έχω πιει)Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:36ασε τα Τ και τα μπιστεκα φιορεντινα κ τα πορτερ χαουζVeni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:32Τι μπόουν τη ζητάμε...εκτός αν ψωνίζεις από ανίδεους όπως ο Αγις.Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:23 Μελιτζάνες τηγανιτές, σπαράγγια κ κόκκινη σάλτσα απεπανου. Ναι, είχε κ λάδι όλο αυτό.
Αlea jacta est
Veni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:40μίντιουμ ρέαρ και άντε γαμήσου (έχω πιει)Αγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:36ασε τα Τ και τα μπιστεκα φιορεντινα κ τα πορτερ χαουζVeni Vidi Vici έγραψε: 17 Απρ 2020, 15:32
Τι μπόουν τη ζητάμε...εκτός αν ψωνίζεις από ανίδεους όπως ο Αγις.
επομενοςςςςςςς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να κάτι τέτοια λέει ο ασεβαστος και θυμάμαι εκείνη την αμαρτωλη ιστορία του με το μύθο μιας πιπαςΑγις έγραψε: 17 Απρ 2020, 13:10Ασέβαστος έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:57μωρε καντο και τατουαζ στο κουτελο, τι θα ζητησω, δικαιωματα;Cecily Anne έγραψε: 17 Απρ 2020, 12:42
Είσαι ο πρωτος που μου το λεει! Μπορω να το κρατησω να το δειχνω οτι υπάρχουν και τέτοιοι;;;
παντως δεν πρεπει ναναι και πολλοι οι ανωμαλοι σαν και του λογου μου. ουτε καν για να προστεθει γραμμα στο lgbtjhftgbhr πωσταλενε. λες να ζητησω δικαιωματα καταπιεσμενης μειοψηφιας, οσως δε γουσταρουν γυναικες-ινδιανους βαμμενους στα χρωματα του πολεμου;![]()
Btw επί του θέματος. Μόνο εγώ θεωρώ το τβονε φουλ υπερτιμημενο;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay