Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
ST48410 έγραψε: 16 Απρ 2020, 22:45
Και τότε τι προσπαθεί να κάνει η Σουηδία; Τι προσπάθησε αρχικά η Βρετανία;
Αυτό που γράφουν και τα παιδιά από πάνω. Αρχικά πίστεψαν ότι θα γλιτώσουν την οικονομική καταστροφή, στη συνέχεια όμως είδαν ότι την οικονομική καταστροφή δεν τη γλιτώνεις ούτε όταν αφήνεις τα πάντα ανοιχτά, οπότε άλλαξαν στρατηγική. Οι Σουηδοί δεν ξέρω τι φάση, μόνο σαν καρτούν μπορώ να τους αξιολογήσω.
Γνωστοί μου που ήταν αρκετά μαλάκες για να μην βρουν ένα τρόπο να φύγουν για την περιφέρεια μου λένε ότι στο δρόμο γίνεται το έλα να δεις. Ουρές εκατοντάδων μέτρων και συνωστισμοί σε όλα τα σούπερ μάρκετ και τις αγορές. Επίσης, ότι εμφανίζονται ελλείψεις σε αρνιά και άλλα προϊόντα...
Μπράβο μαλάκες της κυβέρνησης. Κλείσατε τον κόσμο στην Αττική και ο συνωστισμός θα είναι μεγαλύτερος από το να είχε μοιραστεί ο κόσμος σε μικρά χωριά...
Μένουμε σπίτι = Συνωστιζόμαστε στην Αττική για το Πάσχα
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:01
Γνωστοί μου που ήταν αρκετά μαλάκες για να μην βρουν ένα τρόπο να φύγουν για την περιφέρεια μου λένε ότι στο δρόμο γίνεται το έλα να δεις. Ουρές εκατοντάδων μέτρων και συνωστισμοί σε όλα τα σούπερ μάρκετ και τις αγορές. Επίσης, ότι εμφανίζονται ελλείψεις σε αρνιά και άλλα προϊόντα...
Μπράβο μαλάκες της κυβέρνησης. Κλείσατε τον κόσμο στην Αττική και ο συνωστισμός θα είναι μεγαλύτερος από το να είχε μοιραστεί ο κόσμος σε μικρά χωριά...
Μολις γυρισα σπιτι
Σε σουπερ μαρκετ κρεοπωλεία και μαναβικα γίνεται της πουτανας
Μολις γυρισα σπιτι
Σε σουπερ μαρκετ κρεοπωλεία και μαναβικα γίνεται της πουτανας
Αυτό, μερικοί δεν τηρούν ούτε τα προβλεπόμενα 2 μέτρα απόσταση. Έφυγα άπρακτος , μη κολλήσω και τίποτα
Εγώ πιστεύω ότι του κόσμου του λείπει η κατανάλωση, όχι τα προϊόντα καθ'εαυτά, αλλά η συνήθεια του να βγαίνει ο άλλος έξω και να καταναλώνει.
από μέσα Μαϊου τα καταστήματα
Από τα μέσα Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά η άρση των περιορισμών στη λειτουργία των καταστημάτων. Αυτό ανέφερε χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η άρση των περιοριστικών μέτρων θα γίνει με αντίστροφη πορεία από αυτή που έκλεισαν. Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα ανοίξουν τα λιανεμπορικά καταστήματα, τα οποία έκλεισαν από τις 18 Μαρτίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα του κλάδου εστίασης, καθώς επίσης και παροχής υπηρεσιών (κομμωτήρια, γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής κ.ο.κ.) που έκλεισαν από τις 13 Μαρτίου. Θεωρείται δε σχεδόν βέβαιο ότι ακόμη και όταν λειτουργήσουν ξανά, θα εφαρμόζονται μέτρα τήρησης αποστάσεων και ελεγχόμενης εισόδου.
Gewponos90 έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:20
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί περίμεναν όλοι τελευταία μέρα για να κάνουν τα ψώνια τους.
Πολλοί αναγκαστικά, γιατι τωρα πηραν λεφτα. Το 800αρι πριν 2 μερες το πηραν νομίζω
Δεκτο, και αυτοί προφανώς και έχουν δικαιολογια, αλλά νομίζω πολλοί το έχουν και σαν νοοτροπία. Πόσοι πόσοι μαλακές δεν πάνε σουπερμάρκετ παραμονή Πρωτοχρονιάς τελευταία στιγμη να πάρουν κάτι τελευταιο
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ στον Ευόσμο Θεσσαλονίκης. Μεγάλη αποτυχία η απαγόρευση εξόδου, δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν το ζαβό και τα υπαλληλακια του Τσιοδρας και Χαρδαλιας, χαχα
Gewponos90 έγραψε: 17 Απρ 2020, 14:20
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί περίμεναν όλοι τελευταία μέρα για να κάνουν τα ψώνια τους.
Πολλοί αναγκαστικά, γιατι τωρα πηραν λεφτα. Το 800αρι πριν 2 μερες το πηραν νομίζω
Δεκτο, και αυτοί προφανώς και έχουν δικαιολογια, αλλά νομίζω πολλοί το έχουν και σαν νοοτροπία. Πόσοι πόσοι μαλακές δεν πάνε σουπερμάρκετ παραμονή Πρωτοχρονιάς τελευταία στιγμη να πάρουν κάτι τελευταιο