Και εγώ στην αρχή ανησυχούσα για τα προϊόντα απέξω. Αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία μειώνεις αρκετά τις πιθανότητες να γίνει λαλακια. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιθανότερο να κολλήσεις από άμεση επαφή με άνθρωπο παρά από μολυσμένη επιφάνεια.ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:07Το έχω δει το video με τον Αμερικάνο γιατρό. Κάνει κάποια πράγματα λάθος αφού πιάνει με τα ίδια χέρα μολυσμένα και καθαρά αντικείμενα αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθώ ότι μπορώ. Τρώω την κοροϊδία της αρκούδας από γνωστούς και φίλους αλλά έχω μεγάλο άνθρωπο στο σπίτι και δεν θέλω να πάρω ρίσκα που δεν χρειάζεται. Άλλωστε κάποιος παραπάνω χρόνος υπάρχει τώρα.Namrail έγραψε: 17 Απρ 2020, 00:18 Υπάρχει ένα πρωτόκολλο για τα προϊόντα απέξω, που το έχουν δείξει αρκετές φορές. Απολυμαίνεις τις συσκευασίες με αντισηπτικό, πλένεις οποια τρόφιμα μπορούν να πλυθουν ενώ κάποιος έβλεπα ότι σαπουνιζε και τα πορτοκάλια![]()
Επίσης ότι μπαίνει φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία είναι ασφαλές αφού καταστρέφεται ο ιός.
Ακόμη και αν την έχει ακουμπήσει κάποιος φορέας μπορεί να μην έχει συγκρατήσει ικανο ιικο φορτίο να σε κολλήσει .