!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η αγορά την εποχή του κορωνοϊού: Αδεια Βαρβάκειος, αποθέωση του delivery

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Η αγορά την εποχή του κορωνοϊού: Αδεια Βαρβάκειος, αποθέωση του delivery

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:07
Namrail έγραψε: 17 Απρ 2020, 00:18 Υπάρχει ένα πρωτόκολλο για τα προϊόντα απέξω, που το έχουν δείξει αρκετές φορές. Απολυμαίνεις τις συσκευασίες με αντισηπτικό, πλένεις οποια τρόφιμα μπορούν να πλυθουν ενώ κάποιος έβλεπα ότι σαπουνιζε και τα πορτοκάλια :D

Επίσης ότι μπαίνει φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία είναι ασφαλές αφού καταστρέφεται ο ιός.
Το έχω δει το video με τον Αμερικάνο γιατρό. Κάνει κάποια πράγματα λάθος αφού πιάνει με τα ίδια χέρα μολυσμένα και καθαρά αντικείμενα αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθώ ότι μπορώ. Τρώω την κοροϊδία της αρκούδας από γνωστούς και φίλους αλλά έχω μεγάλο άνθρωπο στο σπίτι και δεν θέλω να πάρω ρίσκα που δεν χρειάζεται. Άλλωστε κάποιος παραπάνω χρόνος υπάρχει τώρα.
Και εγώ στην αρχή ανησυχούσα για τα προϊόντα απέξω. Αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία μειώνεις αρκετά τις πιθανότητες να γίνει λαλακια. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιθανότερο να κολλήσεις από άμεση επαφή με άνθρωπο παρά από μολυσμένη επιφάνεια.

Ακόμη και αν την έχει ακουμπήσει κάποιος φορέας μπορεί να μην έχει συγκρατήσει ικανο ιικο φορτίο να σε κολλήσει .
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ δεν έχω αγοράσει καθόλου ντελιβερι. Βασικά με τη βενζίνη, τα διοδια, τους καφέδες και τα φαγητά που έπαιρνα στη δουλειά, και τώρα που δεν παίρνω τίποτα, τα έχω κονομήσει με την καραντίνα.

Κάθε μήνα 250 ευρώ παραπάνω λελ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Namrail έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:12 Και εγώ στην αρχή ανησυχούσα για τα προϊόντα απέξω. Αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία μειώνεις αρκετά τις πιθανότητες να γίνει λαλακια. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιθανότερο να κολλήσεις από άμεση επαφή με άνθρωπο παρά από μολυσμένη επιφάνεια.

Ακόμη και αν την έχει ακουμπήσει κάποιος φορέας μπορεί να μην έχει συγκρατήσει ικανο ιικο φορτίο να σε κολλήσει .
Δουλεύω από το σπίτι συνεπώς οι επαφές με πελάτες και κόσμο έχουν περιορισθεί στο ελάχιστο. Ο βασικός κίνδυνος είναι πλέον ότι έρχεται σπίτι και κάποια δικιά μου ανοησία μια στις τόσες όταν βγω σε φαρμακείο, περίπτερο κλπ. Και εκεί εφαρμόζω κάποιες ρουτίνες προστασίας αλλά δεν ξέρω αν αρκεί.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:14 Εγώ δεν έχω αγοράσει καθόλου ντελιβερι. Βασικά με τη βενζίνη, τα διοδια, τους καφέδες και τα φαγητά που έπαιρνα στη δουλειά, και τώρα που δεν παίρνω τίποτα, τα έχω κονομήσει με την καραντίνα.

Γιατί δε μαγείρευες από το σπίτι σου να παίρνεις τάπερ, μουρλένιαλ?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Kauldron έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:19
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:14 Εγώ δεν έχω αγοράσει καθόλου ντελιβερι. Βασικά με τη βενζίνη, τα διοδια, τους καφέδες και τα φαγητά που έπαιρνα στη δουλειά, και τώρα που δεν παίρνω τίποτα, τα έχω κονομήσει με την καραντίνα.

Αν μαγειρευα σπίτι μου θα έφτιαχνα όλο τα ίδια ενώ στη δουλειά έχει κάθε μέρα μενού με 3-4 ευρώ, δε συμφέρει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

ST48410 έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:16
Namrail έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:12 Και εγώ στην αρχή ανησυχούσα για τα προϊόντα απέξω. Αλλά με την κατάλληλη προετοιμασία μειώνεις αρκετά τις πιθανότητες να γίνει λαλακια. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιθανότερο να κολλήσεις από άμεση επαφή με άνθρωπο παρά από μολυσμένη επιφάνεια.

Δουλεύω από το σπίτι συνεπώς οι επαφές με πελάτες και κόσμο έχουν περιορισθεί στο ελάχιστο. Ο βασικός κίνδυνος είναι πλέον ότι έρχεται σπίτι και κάποια δικιά μου ανοησία μια στις τόσες όταν βγω σε φαρμακείο, περίπτερο κλπ. Και εκεί εφαρμόζω κάποιες ρουτίνες προστασίας αλλά δεν ξέρω αν αρκεί.
Κοιταξε, να κόψεις κάθε διάδραση με τον έξω κόσμο δε γίνεται. Εκτός και αν έχεις στοκαρει για τρεις μήνες, θα χρειαστεί να βγεις για τσιγάρα, φάρμακα, αντισηπτικά, ψώνια, κάτι. Ή να στα φέρουν όλα αυτά που επίσης είναι επαφή με τον έξω κόσμο.

Με τις κατάλληλες προφυλάξεις πάντως ο κίνδυνος μειώνεται.Να εξαφανιστεί δε γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:24
Kauldron έγραψε: 17 Απρ 2020, 01:19

Αν μαγειρευα σπίτι μου θα έφτιαχνα όλο τα ίδια ενώ στη δουλειά έχει κάθε μέρα μενού με 3-4 ευρώ, δε συμφέρει.
Μπορείς να φτιάχνεις διάφορα φαγητά και να τρώς πιο υγειινά. Μπορείς να πάρεις κανέναν πολυμάγειρα να φτιάχνεις 3-4 φαγητά το ΣΚ χωρίς κόπο, και να τα 'χεις σε ταπεράκια.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”