Δεν ψηφίζω στην Ελλάδα και επίσης το ότι είσαι μαλάκας μεγάλου επιπέδου δεν λέει κάτι για την πολιτική ιδεολογία μου.talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:20Α, τυπικα αριστερατζα, λεει βλακειες και οταν τον παιρνουν χαμπαρι, βριζει.klg έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:15Ενώ ο Μητσοτάκης έλεγε ότι θα γαμήσει πουθένα το σύστημα υγείας; (και όχι δεν μιλάω για τον παπαροϊό). Δεν γαμιέσαι ρε μαλάκα, που ψάχναμε να πληρώσουμε φάρμακα για τους καρκινοπαθείς στην οικογένεια, θα μου πεις που είπε οτι θα ψάχνει ο κόσμος φάρμακα γελοίε.talaipwros έγραψε: 15 Απρ 2020, 10:05 Δεν εκανε sugarcoat λεει.
Για βαλε λινκ που ειπε οτι η ελλαδα θα καταστραφεί και ο κοσμος θα κάνει ουρες για φαγητό και φαρμακα να δω κατι
Ουστ
Θες να απαντήσω στα υποθετικά σενάρια καταστροφής που θα έπρεπε να μας πει ο Βαρουφάκης για να το συγκρίνουμε με το γεγόνος ότι ο Μιχαλολιάκος δεν παραδέχεται ακόμα ότι είναι ναζι. Να απαντήσω σε τσιτάτα δύο γράμμων που παρουσιάζουν μια πραγματικότητα που _θα_ υπήρχε _αν_ ο Βαρουφάκης συνέχιζε την 'καταστροφική' πολιτική του (θα πηγαίναμε και σε δραχμή ε; ε;), ενώ έχουμε τον Κικίλια να έχει γαμήσει το σύστημα υγείας που ανάφερες και να μην μπορούν να πάρουν φάρμακα οι συγγένεις μας που δεν έχουν λεφτά γιατί ο Σαμάρας et al γαμήσανε τη χώρα ως συνέχεια ενός ατελείωτου recursion λαμογιας και αλητείας.
Εγώ θα απαντήσω σε σένα, γιατί με έπιασες στα πράσα να λέω βλακείες ως αριστεράτζα. Εσύ που έγραψες μια μαλακία σε δύο γραμμές. Οκ.