Manolis έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:19
Μπράβο άρχισες σιγά σιγά να πιάνεις τις κοροιδιες , σιγά σιγά θα πιάσεις και τα άλλα
Εγώ ψήφισα κκ άρα εσείς γιατί κυκλοφορείτε λυτοί, όχι εγώ. Πρέπει να είστε παρανοημένοι τελείως για να ψηφίσετε αυτόν.
Είναι γκαντεμοσαυρος μόλις έγινε κυβέρνηση ήρθε πανδημία
Κι επίσης έπρεπε να έχει προβλέψει ότι ο καπιταλισμός έχει αστάθεια
Φύκια φυσικά το 4% που έλεγε ούτε πριν την πανδημία ήρθε
Το μόνο σωστό που είπες είναι ότι ήταν φύκια το 4% ακόμα κι αν δεν ερχόταν πανδημία.
Για τα υπόλοιπα που έγραψες, να λες ευχαριστώ που κυκλοφορείς λυτός
Μπράβο άρχισες σιγά σιγά να πιάνεις τις κοροιδιες , σιγά σιγά θα πιάσεις και τα άλλα
Εγώ ψήφισα κκ άρα εσείς γιατί κυκλοφορείτε λυτοί, όχι εγώ. Πρέπει να είστε παρανοημένοι τελείως για να ψηφίσετε αυτόν.
Η γκαντεμιά ως υπαρκτός παράγοντας και η πανδημία ως προβλεπόμενη αστάθεια στον καπιταλισμό που έπρεπε να προυπολογιστεί...
Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:18
Το οικονομικο δογμα μητσοτακη: κλεινουμε τα παντα και ζουμε με δανεικα απο το δντ. Και ο παππους του το ιδιο εκανε
Έπρεπε να είχαμε τον κατιμά του συριζα για να είχαμε μερικές χιλιάδες νεκρους και εμείς για να είστε οκ.
Manolis έγραψε: 13 Απρ 2020, 22:55Στους σανοφαγους που τον ψήφισαν έλεγε ότι έρχεται 4% ανάπτυξη
Αν είχε μείνει ο Τσίπρας, θα είχε αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό. Μη σου πώ κι'όλας ότι θα είχε προστατέψει ολόκληρη την Ευρώπη.
Ο τσίπρας τουλάχιστον δεν ήταν γκαντεμοσαυρος αλλά πάλι θα ερχόταν ύφεση με κάποιον τρόπο γιατί το πρόβλημα είναι ο καπιταλισμός
Άρα δεν φταίει ο κούλης, ούτε η γκαντεμιά του;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2020, 23:18
Το οικονομικο δογμα μητσοτακη: κλεινουμε τα παντα και ζουμε με δανεικα απο το δντ. Και ο παππους του το ιδιο εκανε
Έπρεπε να είχαμε τον κατιμά του συριζα για να είχαμε μερικές χιλιάδες νεκρους και εμείς για να είστε οκ.
Πολυ σκαι βλεπεις εσυ
Ναι το βρήκες.
Με το μπάχαλο που έχει ο συριζα ποια πιστευεις θα ήταν η κατάσταση σημερα;Μπεσα