!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κανονικα στην λειτουργια η δημαρχος Κερκυρας της νδουλας που πρωταγωνιστει στο σποτ Μενουμεσπιτι
-
Gouerino 4
Re: Κανονικα στην λειτουργια η δημαρχος Κερκυρας της νδουλας που πρωταγωνιστει στο σποτ Μενουμεσπιτι
Τον ιερεα στο κουκακι τον συλλαβανε οι συμμορίτες;
-
Εμπεδοκλής
Re: Κανονικα στην λειτουργια η δημαρχος Κερκυρας της νδουλας που πρωταγωνιστει στο σποτ Μενουμεσπιτι
Ο Τσιόδρας συνεχίζει να πηγαίνει να ψέλνει, ο Χαρδαλιάς πάει κομμωτήριο, ο Βαρουφάκης και διάφοροι άλλοι βουλευτές πηγαινοέρχονται εκτός λεκανοπεδίου, η δήμαρχος της Κέρκυρας πάει κανονικά στη Λειτουργία.
Κλειστείτε μέσα κολίγοι. Μη βγαίνετε ούτε για βόλτα μη φάτε κανένα πρόστιμο...
Εγώ πάντως έβγαλα χαρτάκι και Μεγάλη Τετάρτη φεύγω για το εξοχικό μου στο χωριό για τον παραδοσιακό οβελία...
Εγώ πάντως έβγαλα χαρτάκι και Μεγάλη Τετάρτη φεύγω για το εξοχικό μου στο χωριό για τον παραδοσιακό οβελία...
- Eθνικοκοινωνιστης
γεμισε αντιμνη οχιτζηδες η χωραΕμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2020, 13:18 Ο Τσιόδρας συνεχίζει να πηγαίνει να ψέλνει, ο Χαρδαλιάς πάει κομμωτήριο, ο Βαρουφάκης και διάφοροι άλλοι βουλευτές πηγαινοέρχονται εκτός λεκανοπεδίου, η δήμαρχος της Κέρκυρας πάει κανονικά στη Λειτουργία.
Εγώ πάντως έβγαλα χαρτάκι και Μεγάλη Τετάρτη φεύγω για το εξοχικό μου στο χωριό για τον παραδοσιακό οβελία...![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δε θέλω να τοποθετηθώ γιατί δεν είμαι νηφάλιος μετά τις χτεσινές χριστοπαναγίες σε συγγενή που υπερασπίστηκε τη Δήμαρχο αλλά και τον τράγο, οι οποίοι έχουν τον Άγιο Σπυρίδωνα πλάι τους οπότε δεν τους κλάνει μία ο κορονοϊός.
Κρίμα που λείπει ο nero, να κάνει μια ανάλυση για την ειδωλολατρική συμπεριφορά των συμπατριωτών μου απέναντι στο λείψανο που λιώνει παππούτσια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Το σωστό θα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες να έχει βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος ότι για πρόληψη κάθε παρεξήγησης και κακόβουλου σχολίου, η δήμαρχος την Κυριακή θα παρευρεθεί στη λιτανεία συμβολικά ως εκπρόσωπος της πολιτείας για λίγα λεπτά και λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας της υγείας, δημόσιας και ατομικής.
Με το να τρυπώσει σαν τη γατούλα στο ναό μην έχοντας ενημερώσει κανέναν, κλείνει ξεδιάντροπα το μάτι στα εκκλησιογκαγκά.
Εντάξει, το 'κανε το κομμάτι της και πάει τώρα να το παίξει έκπληκτη και θύμα. Συγκινηθήκαμε και κλάσαμε.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Μαυροβασίλης
μην το κουράζομεTarkovsky έγραψε: 13 Απρ 2020, 14:51Το σωστό θα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες να έχει βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος ότι για πρόληψη κάθε παρεξήγησης και κακόβουλου σχολίου, η δήμαρχος την Κυριακή θα παρευρεθεί στη λιτανεία συμβολικά ως εκπρόσωπος της πολιτείας για λίγα λεπτά και λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας της υγείας, δημόσιας και ατομικής.
Με το να τρυπώσει σαν τη γατούλα στο ναό μην έχοντας ενημερώσει κανέναν, κλείνει ξεδιάντροπα το μάτι στα εκκλησιογκαγκά.
Εντάξει, το 'κανε το κομμάτι της και πάει τώρα να το παίξει έκπληκτη και θύμα. Συγκινηθήκαμε και κλάσαμε.
viewtopic.php?f=33&t=701
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ναι, το ορθό θα ήταν να είχε βγάλει μια ανακοίνωση πριν πάει στην εκκλησία. Κυρίως το πόσταρα για να υπάρχει σε αυτό το θέμα. Έσφαλε και τώρα είναι αντιμέτωπη με τις συνέπειες.Tarkovsky έγραψε: 13 Απρ 2020, 14:51Το σωστό θα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες να έχει βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος ότι για πρόληψη κάθε παρεξήγησης και κακόβουλου σχολίου, η δήμαρχος την Κυριακή θα παρευρεθεί στη λιτανεία συμβολικά ως εκπρόσωπος της πολιτείας για λίγα λεπτά και λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας της υγείας, δημόσιας και ατομικής.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τις ποιες?Bipsco έγραψε: 13 Απρ 2020, 16:11Ναι, το ορθό θα ήταν να είχε βγάλει μια ανακοίνωση πριν πάει στην εκκλησία. Κυρίως το πόσταρα για να υπάρχει σε αυτό το θέμα. Έσφαλε και τώρα είναι αντιμέτωπη με τις συνέπειες.Tarkovsky έγραψε: 13 Απρ 2020, 14:51Το σωστό θα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες να έχει βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος ότι για πρόληψη κάθε παρεξήγησης και κακόβουλου σχολίου, η δήμαρχος την Κυριακή θα παρευρεθεί στη λιτανεία συμβολικά ως εκπρόσωπος της πολιτείας για λίγα λεπτά και λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας της υγείας, δημόσιας και ατομικής.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Eεεεεε, εγώ δεν ήμουν, μια που μού 'μοιαζε ήταν...
Α, ρε νουδούκοι, κλασικοί τύποι που πάτε να πατήσετε σε δυο βάρκες.
https://www.real.gr/koinonia/arthro/sti ... ia-628199/Στις 25 Μαΐου η δίκη της δημάρχου Κέρκυρας: «Δεν ήμουν παρούσα και δεν μετείχα στη Θεία Κοινωνία»
Α, ρε νουδούκοι, κλασικοί τύποι που πάτε να πατήσετε σε δυο βάρκες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Μαυροβασίλης
μπορεί όμως να κάνει φωτοσοπ τη Μερόπη και το Μεταλληνό στο Κολοσσαίο κάποιος μερακλής Orion22 ας πούμεelchav έγραψε: 13 Απρ 2020, 14:34 Κρίμα που λείπει ο nero, να κάνει μια ανάλυση για την ειδωλολατρική συμπεριφορά των συμπατριωτών μου απέναντι στο λείψανο που λιώνει παππούτσια
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Oi πολύ χριστιανοί νεοδημοκράτες φιλελε στις επόμενες εκλογές θα μαυρίσουν τον Κουλη επειδή έχει κλειστές τις εκκλησίες και δεν μπορούν να πάνε να κοινωνήσουν.
η αλήθεια είναι οτι τον λυπάμαι λίγο που τον στήριζαν τέτοιοι βλαμμενοι
η αλήθεια είναι οτι τον λυπάμαι λίγο που τον στήριζαν τέτοιοι βλαμμενοι
Hang on sloopy 
- ΜπλεΜπουμπυς
Μπάτσοι κυνηγάνε παπάδες και δεν ξέρουμε ποιον να υποστηρίξουμε!
Σύγχυση
Σύγχυση
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Είδατε? Τελικά εσείς θέλατε άθεη κοινωνία, οι δεξιοί την επέβαλλαν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:16 Μπάτσοι κυνηγάνε παπάδες και δεν ξέρουμε ποιον να υποστηρίξουμε!
Σύγχυση
Δε θα ξέρετε τί να ψηφίσετε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΜπλεΜπουμπυς
Πρωτη φορα στην ζωη μου βρίσκομαι σε τετοιο….υπαρξιακο-ιδεολογικο διλλημαKauldron έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:23Είδατε? Τελικά εσείς θέλατε άθεη κοινωνία, οι δεξιοί την επέβαλλαν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:16 Μπάτσοι κυνηγάνε παπάδες και δεν ξέρουμε ποιον να υποστηρίξουμε!
Σύγχυση
Δε θα ξέρετε τί να ψηφίσετε.![]()
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις