!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κανονικα στην λειτουργια η δημαρχος Κερκυρας της νδουλας που πρωταγωνιστει στο σποτ Μενουμεσπιτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Κανονικα στην λειτουργια η δημαρχος Κερκυρας της νδουλας που πρωταγωνιστει στο σποτ Μενουμεσπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ο Τσιόδρας συνεχίζει να πηγαίνει να ψέλνει, ο Χαρδαλιάς πάει κομμωτήριο, ο Βαρουφάκης και διάφοροι άλλοι βουλευτές πηγαινοέρχονται εκτός λεκανοπεδίου, η δήμαρχος της Κέρκυρας πάει κανονικά στη Λειτουργία.

Κλειστείτε μέσα κολίγοι. Μη βγαίνετε ούτε για βόλτα μη φάτε κανένα πρόστιμο...

Εγώ πάντως έβγαλα χαρτάκι και Μεγάλη Τετάρτη φεύγω για το εξοχικό μου στο χωριό για τον παραδοσιακό οβελία... :8)
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Κανονικα στην λειτουργια η δημαρχος Κερκυρας της νδουλας που πρωταγωνιστει στο σποτ Μενουμεσπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2020, 13:18 Ο Τσιόδρας συνεχίζει να πηγαίνει να ψέλνει, ο Χαρδαλιάς πάει κομμωτήριο, ο Βαρουφάκης και διάφοροι άλλοι βουλευτές πηγαινοέρχονται εκτός λεκανοπεδίου, η δήμαρχος της Κέρκυρας πάει κανονικά στη Λειτουργία.

Κλειστείτε μέσα κολίγοι. Μη βγαίνετε ούτε για βόλτα μη φάτε κανένα πρόστιμο...

Εγώ πάντως έβγαλα χαρτάκι και Μεγάλη Τετάρτη φεύγω για το εξοχικό μου στο χωριό για τον παραδοσιακό οβελία... :8)
γεμισε αντιμνη οχιτζηδες η χωρα :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Απρ 2020, 12:30 edit, summon elchav
δε θέλω να τοποθετηθώ γιατί δεν είμαι νηφάλιος μετά τις χτεσινές χριστοπαναγίες σε συγγενή που υπερασπίστηκε τη Δήμαρχο αλλά και τον τράγο, οι οποίοι έχουν τον Άγιο Σπυρίδωνα πλάι τους οπότε δεν τους κλάνει μία ο κορονοϊός.

Κρίμα που λείπει ο nero, να κάνει μια ανάλυση για την ειδωλολατρική συμπεριφορά των συμπατριωτών μου απέναντι στο λείψανο που λιώνει παππούτσια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Το σωστό θα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες να έχει βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος ότι για πρόληψη κάθε παρεξήγησης και κακόβουλου σχολίου, η δήμαρχος την Κυριακή θα παρευρεθεί στη λιτανεία συμβολικά ως εκπρόσωπος της πολιτείας για λίγα λεπτά και λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας της υγείας, δημόσιας και ατομικής.

Με το να τρυπώσει σαν τη γατούλα στο ναό μην έχοντας ενημερώσει κανέναν, κλείνει ξεδιάντροπα το μάτι στα εκκλησιογκαγκά.

Εντάξει, το 'κανε το κομμάτι της και πάει τώρα να το παίξει έκπληκτη και θύμα. Συγκινηθήκαμε και κλάσαμε.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Tarkovsky έγραψε: 13 Απρ 2020, 14:51
Το σωστό θα ήταν από τις προηγούμενες ημέρες να έχει βγάλει ανακοίνωση ο Δήμος ότι για πρόληψη κάθε παρεξήγησης και κακόβουλου σχολίου, η δήμαρχος την Κυριακή θα παρευρεθεί στη λιτανεία συμβολικά ως εκπρόσωπος της πολιτείας για λίγα λεπτά και λαμβάνοντας κάθε απαραίτητο μέτρο προστασίας της υγείας, δημόσιας και ατομικής.

Με το να τρυπώσει σαν τη γατούλα στο ναό μην έχοντας ενημερώσει κανέναν, κλείνει ξεδιάντροπα το μάτι στα εκκλησιογκαγκά.

Εντάξει, το 'κανε το κομμάτι της και πάει τώρα να το παίξει έκπληκτη και θύμα. Συγκινηθήκαμε και κλάσαμε.
μην το κουράζομε

viewtopic.php?f=33&t=701
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Ναι, το ορθό θα ήταν να είχε βγάλει μια ανακοίνωση πριν πάει στην εκκλησία. Κυρίως το πόσταρα για να υπάρχει σε αυτό το θέμα. Έσφαλε και τώρα είναι αντιμέτωπη με τις συνέπειες.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Bipsco έγραψε: 13 Απρ 2020, 16:11

Ναι, το ορθό θα ήταν να είχε βγάλει μια ανακοίνωση πριν πάει στην εκκλησία. Κυρίως το πόσταρα για να υπάρχει σε αυτό το θέμα. Έσφαλε και τώρα είναι αντιμέτωπη με τις συνέπειες.
τις ποιες? :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Eεεεεε, εγώ δεν ήμουν, μια που μού 'μοιαζε ήταν...
Στις 25 Μαΐου η δίκη της δημάρχου Κέρκυρας: «Δεν ήμουν παρούσα και δεν μετείχα στη Θεία Κοινωνία»
https://www.real.gr/koinonia/arthro/sti ... ia-628199/

Α, ρε νουδούκοι, κλασικοί τύποι που πάτε να πατήσετε σε δυο βάρκες. :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

elchav έγραψε: 13 Απρ 2020, 14:34 Κρίμα που λείπει ο nero, να κάνει μια ανάλυση για την ειδωλολατρική συμπεριφορά των συμπατριωτών μου απέναντι στο λείψανο που λιώνει παππούτσια
μπορεί όμως να κάνει φωτοσοπ τη Μερόπη και το Μεταλληνό στο Κολοσσαίο κάποιος μερακλής Orion22 ας πούμε :lol:
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
sloopy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sloopy »

Oi πολύ χριστιανοί νεοδημοκράτες φιλελε στις επόμενες εκλογές θα μαυρίσουν τον Κουλη επειδή έχει κλειστές τις εκκλησίες και δεν μπορούν να πάνε να κοινωνήσουν.
η αλήθεια είναι οτι τον λυπάμαι λίγο που τον στήριζαν τέτοιοι βλαμμενοι
Hang on sloopy :smt023
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Μπάτσοι κυνηγάνε παπάδες και δεν ξέρουμε ποιον να υποστηρίξουμε!
Σύγχυση
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:16 Μπάτσοι κυνηγάνε παπάδες και δεν ξέρουμε ποιον να υποστηρίξουμε!
Σύγχυση
Είδατε? Τελικά εσείς θέλατε άθεη κοινωνία, οι δεξιοί την επέβαλλαν.
Δε θα ξέρετε τί να ψηφίσετε. :smt047
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Kauldron έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:23
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 14 Απρ 2020, 12:16 Μπάτσοι κυνηγάνε παπάδες και δεν ξέρουμε ποιον να υποστηρίξουμε!
Σύγχυση
Είδατε? Τελικά εσείς θέλατε άθεη κοινωνία, οι δεξιοί την επέβαλλαν.
Δε θα ξέρετε τί να ψηφίσετε. :smt047
Πρωτη φορα στην ζωη μου βρίσκομαι σε τετοιο….υπαρξιακο-ιδεολογικο διλλημα :102: :c040: :lol:
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”