!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Κόρη του Ζάεφ
Re: Η Κόρη του Ζάεφ
Σοβαρά - αν υποθέσουμε ότι οργανώνατε κατι αθώο , όπως ένα μπατσελορ πάρτυ με συνοδούς - θα επιλέγατε την Κυρία για οτιδήποτε άλλο εκτος απο το να περιμένει στο διάδρομο και να πετάγεται για θελήματα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μάλλον την ανακαλύψανε οι Έλληνες δημοσιογράφοι και θα της δώσαν εντολή να το κάνει για λόγους σοβαρότητας τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα στη συμφωνία.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Υδράργυρος
-
stergiosbik
Αλλο το να λες οτι δεν πας με μια κοπελα που θα μπορουσε να ειναι κορη σου και αλλο αυτο που λεει ο Αγις.Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:21Απορριπτεται λόγω ηλικίας. Είμαι στην ηλικία του πατέρα τηςstergiosbik έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:13Ασε ρε τα 23/100.
Αμα σου κουνιοταν λιγο,τρεχοντας θα πηγαινες!![]()
Οτι ειναι μπαζο.
Γιατι με βαθμολογια 23/100 αυτο λεει.
Και κάπως έτσι γίνανε 1 μύριο οι Σκοπιανοί.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Άγη, να σου δώσω ρε συ το τηλέφωνό μου;Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:22 Σοβαρά - αν υποθέσουμε ότι οργανώνατε κατι αθώο , όπως ένα μπατσελορ πάρτυ με συνοδούς - θα επιλέγατε την Κυρία για οτιδήποτε άλλο εκτος απο το να περιμένει στο διάδρομο και να πετάγεται για θελήματα ;
Όταν σε κάποια στιγμή βαρεθείς τη Μόνικα Μπελούτσι και την Μέγκαν Φοξ, να τις το δώσεις να μην μείνουν έτσι τα κορίτσια.
Νομίζω πως είσαι πολύ αυστηρός. Δηλαδή τι κοιτάς εσύ;Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:22 Σοβαρά - αν υποθέσουμε ότι οργανώνατε κατι αθώο , όπως ένα μπατσελορ πάρτυ με συνοδούς - θα επιλέγατε την Κυρία για οτιδήποτε άλλο εκτος απο το να περιμένει στο διάδρομο και να πετάγεται για θελήματα ;
Σοβαρευτείτεεεεshrike έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:31Άγη, να σου δώσω ρε συ το τηλέφωνό μου;Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:22 Σοβαρά - αν υποθέσουμε ότι οργανώνατε κατι αθώο , όπως ένα μπατσελορ πάρτυ με συνοδούς - θα επιλέγατε την Κυρία για οτιδήποτε άλλο εκτος απο το να περιμένει στο διάδρομο και να πετάγεται για θελήματα ;
Όταν σε κάποια στιγμή βαρεθείς τη Μόνικα Μπελούτσι και την Μέγκαν Φοξ, να τις το δώσεις να μην μείνουν έτσι τα κορίτσια.![]()
Ακόμα και στην Ελλάδα (φαντάσου) - σε αθηναική συνοικία πχ - υπάρχουν πάνω από 10 τεμ σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο που της ρίχνουν σε κυβικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτή - στο βίνδεο- είναι Μανάρα και μου μιλάτε για την Περιστέρα νο 2 ;paul25 έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:33Νομίζω πως είσαι πολύ αυστηρός. Δηλαδή τι κοιτάς εσύ;Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:22 Σοβαρά - αν υποθέσουμε ότι οργανώνατε κατι αθώο , όπως ένα μπατσελορ πάρτυ με συνοδούς - θα επιλέγατε την Κυρία για οτιδήποτε άλλο εκτος απο το να περιμένει στο διάδρομο και να πετάγεται για θελήματα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Rocco Siffredi
σιγουρα ειναι κορη του;
ποτε την εκανε σαν τον τσιπρα δεν ειναι στην ηλικια;
Μα είναι διαφορετικές κατηγορίες, η Ζάεβα είναι ένα πιο "μαζεμένο" και "σπιτικό" γκομενάκι ενός επιπέδου με γλυκά κοριτσίστικα δροσερά χαρακτηριστικά. Η άλλη είναι μια σκυλού, β κατηγορίας, λαϊκή και ξεπόρτισσα με ψεύτικα στήθη και άβαφη από τα ξενύχτια μπορεί να σε κάνει να τρομάξεις.Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:36
Αυτή - στο βίνδεο- είναι Μανάρα και μου μιλάτε για την Περιστέρα νο 2 ;
Στα 23 του λέει την έκανε.Rocco Siffredi έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:41 σιγουρα ειναι κορη του;![]()
''Μαζεμένο' και ''γεροδεμένο''' είναι σίγουραpaul25 έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:44Μα είναι διαφορετικές κατηγορίες, η Ζάεβα είναι ένα πιο "μαζεμένο" και "σπιτικό" γκομενάκι ενός επιπέδου με γλυκά κοριτσίστικα δροσερά χαρακτηριστικά. Η άλλη είναι μια σκυλού, β κατηγορίας, λαϊκή και ξεπόρτισσα με ψεύτικα στήθη και άβαφη από τα ξενύχτια μπορεί να σε κάνει να τρομάξεις.Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:36
Αυτή - στο βίνδεο- είναι Μανάρα και μου μιλάτε για την Περιστέρα νο 2 ;

Αν μου πείτε έχω 1000 ρίζες ελιές και είναι ο κατάλληλος σωματότυπος για το μαζεμά τους οκ να το δεχτώ - με κερδίζετε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ο κοντος αποκλείεται να τα έδωσε όλα .
Προκαλούν μια erectile dysfunction τα χάπια παιδια, όπως κ να το κάνουμε
~~¥~~
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εμπ1
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 10 Απαντήσεις