στο ΑΕΠ; Μωρέ μπράβο βίτσια!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Κόρη του Ζάεφ
- Υδράργυρος
Re: Η Κόρη του Ζάεφ
Η Αργκουεν υποστηρίζει οτι πρέπει να τσακωθούμε μαζί της γιατί γκόρνοι, γκόρτζοι, σκοπιανοί, ιστορία κλπ 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 20 Ιουν 2018, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Northern Spirit
ευτυχως υπαρχουνε οι ελ εθνικιστες που δεν υποκυπτουνε σε πειρασμους αλλιως θα τους αλλους τους αριστερους και τους φιλελεδες τους εχει στο τσεπακι η τυπισσα.. 
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Καμια φορα σκεφτομαι να ημουν εγω σε διαπραγματευσεις και να ειχα απεναντι μου καμια ΙΒΑΝΚΑ...
Θα εδινα εντολη να ξεριζωθουν και να μεταφερθουν σε κοντεινερ οι κολωνες του Παρθενωνα...
Θα εδινα εντολη να ξεριζωθουν και να μεταφερθουν σε κοντεινερ οι κολωνες του Παρθενωνα...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
stergiosbik
Ασε ρε τα 23/100.
Αμα σου κουνιοταν λιγο,τρεχοντας θα πηγαινες!
- Alexander the Great
Mην τον αδικουμε τον πατριωτη...Αγις έγραψε: 20 Ιουν 2018, 11:29φξδAlexander the Great έγραψε: 20 Ιουν 2018, 11:27 Το ειχε πει και ο Αρης,συνορα μεχρι τον Ολυμπο. Δομοκό.
''Σας φέρνω παράδειγμα πως μας επιβάλλανε στο 1912 και στο 17 και μετά στα 20 να πολεμήσουμε για να κατακτήσουμε τη Μακεδονία και τη Θράκη και τη Μικρά Ασία και ναυποδουλώσουμε λαούς σαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους και να ανοίξουμε έτσι ένα άσπονδο μίσος μεταξύ μας, ιδίως με τους Βουλγάρους ενώ τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος, δεν είναι πέραν από τον Όλυμπο και μπορούμε πολύ καλά να ζήσουμε χωρίς να έχουμε υποδουλώσει άλλο λαό …''
Ε οχι .stergiosbik έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:13Ασε ρε τα 23/100.
Ευκολος είμαι- αλλά οχι και τέτοιος ξεπεσμός.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Ε καλα.
Απο λογια ολοι πρωτοι ειμαστε!
Απο λογια ολοι πρωτοι ειμαστε!
- Υδράργυρος
Απορριπτεται λόγω ηλικίας. Είμαι στην ηλικία του πατέρα τηςstergiosbik έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:13Ασε ρε τα 23/100.
Daje έγραψε: 20 Ιουν 2018, 12:10 Καμια φορα σκεφτομαι να ημουν εγω σε διαπραγματευσεις και να ειχα απεναντι μου καμια ΙΒΑΝΚΑ...
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Υδράργυρος
Θα πλακώσανε τα ΕΛ και ΜΑΚ ορκ ματσεντονια ιζ γκρικ, ματσεντονια φορ ματσεντονιανς και θα το κατέβασε
Nαι.........ναι.........ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Πάρτα όλα κοπέλα μου..........ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!
ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 10 Απαντήσεις