!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδειγμα ενσωματωσης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Παραδειγμα ενσωματωσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Antares έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:42
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:39
Κάτσε, είναι τακτική των απολυταρχών να στέλνουν νότες στην ιντερπόλ για να καταδιώκουν αντικαθεστωτικούς. Το κάνει και η πούταινα και ο ζι. Δε λέω ότι ο τύπος είναι καθαρός. Λέω ότι το ότι έχει βάλει λυτούς και δεμένους ο έρντο δε λέει τίποτα.
Αν ο Ερντογάν δίνει οδηγίες στην Ιντερπόλ είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.
Δεν δινει οδηγιες.Εστειλε σημα οτι ο τυπος ειναι καταζητουμενος.Η Ιντερπολ δεν κανει δικες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν νομίζω να πρόκειται περί Παναγίτσας παρόλα αυτά. Παράνομα στοιχήματα είναι η κατηγορία. Αυτά τα λεφτά τα δέχεται η ελληνική εκκλησία. Εξάλλου φαίνεται από τις ονομασίες των εταιρειών.
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

Kauldron έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:17
Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:13
Kauldron έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:05 Λείπει ο άντερ? Τεσπα, όταν τον δείτε, πείτε του οτι τον θέλουν απ' την κουζίνα για να ετοιμάσει το χαλάλ κοτόπουλο του Χασάν. Δυο μερίδες του στείλαμε, και μας τις γύρισε πίσω, θέλει λέει μόνο απ' τα χεράκια του άντερ που έχει μάθει και το φτιάχνει λουκούμι.
Είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ, μπορεί και να έχω σχηματίσει λάθος εντύπωση, αλλά είμαι αναγκασμένος να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιο post σου που γράφεις για Άραβες/μουσουλμάνους και δεν κουβαλά μια εμφανώς ομοφυλοφιλική αύρα;
Είσαι αναγκασμένος, ε? :lol:
Προσωπικά δε βλέπω πού την βλέπεις την "εμφανώς ομοφυλοφιλική αύρα" σε πόστ που αναφέρεται σε μαγειρική. Βεβαίως, αν εκεί είναι συνέχεια το μυαλό σου, και για τροχαία παράβαση πχ να γράψω, πάλι εκεί θα το πάς.
Το θέμα είναι ότι η μαγειρική, η τροχαία παράβαση, η ευγενής άμιλλα δεν είναι ποτέ κεντρικά θέματα στα posts σου που έχω πετύχει. Αποτελούν μονάχα μεταβλητές σε σταθερές, επαναλαμβανόμενες αναφορές σε Χασάν, Αμπντούλ, Μαχμούντ, Χικμέτ. Αυστηρά αντρικά ονόματα, ποτέ γυναικεία.

Ψάξου.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici »

Veni Vidi Vici έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:16
under έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:13

Ποθεν προκυπτει οτι ειναι εγκληματιας ; Απο το σημα των τουρκικων αρχων ; :lol: :lol: :lol:
Καταζητούμενος της Ιντερπόλ!
Δεν διαβάζεις τα λινκ ε;
https://www.thegreekpost.com/apokleisti ... 0-sto-esy/
Κάτσε, είναι τακτική των απολυταρχών να στέλνουν νότες στην ιντερπόλ για να καταδιώκουν αντικαθεστωτικούς. Το κάνει και η πούταινα και ο ζι. Δε λέω ότι ο τύπος είναι καθαρός. Λέω ότι το ότι έχει βάλει λυτούς και δεμένους ο έρντο δε λέει τίποτα.
Για να συλληφθεί από την Ιντερπόλ και να παραδοθεί στις Ελληνικές Αρχές δεν έγινε χωρίς βάσιμο-νόμιμο ένταλμα σύλληψης.
Αlea jacta est
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Veni Vidi Vici έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:16
under έγραψε: 12 Απρ 2020, 14:13

Ποθεν προκυπτει οτι ειναι εγκληματιας ; Απο το σημα των τουρκικων αρχων ; :lol: :lol: :lol:
Καταζητούμενος της Ιντερπόλ!
Δεν διαβάζεις τα λινκ ε;
https://www.thegreekpost.com/apokleisti ... 0-sto-esy/
Και τους μαγους με τους διαπλεκομενους τους μαφιοζους υπαρασπιζεσαι τωρα; θα σου στειλουμε αγιο φως στην ολλανδια
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Αυτό δεν λέγεται ενσωμάτωση, πιό πολύ για γλύψιμο φαίνεται.
Αν έκανε βέβαια κάτι τέτοιο Έλληνας που μένει στην Τουρκία όλοι αυτοί που μιλούν για ενσωμάτωση θα τον αποκαλούσαν προδότη και εθνομηδενιστή.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Μπορεί να δουλεύει για την ΕΥΠ και τότε θα πρέπει κάποιοι να ζητήσουν συγνώμη από τον Under.
Bεβαια δεν περιμένω από χρυσαυγίτες λογική.Αυτοί δεν θα έδιναν καταφύγιο ούτε στον Ταξιν Πασά,διοικητή του οθωμανικού στρατού της Θεσσαλονίκης το 1912 που παρέδωσε την πόλη στον Διάδοχο και καταδικάσθηκε ως προδότης από τον σουλτάνο.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 15:03
Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:13

Είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ, μπορεί και να έχω σχηματίσει λάθος εντύπωση, αλλά είμαι αναγκασμένος να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιο post σου που γράφεις για Άραβες/μουσουλμάνους και δεν κουβαλά μια εμφανώς ομοφυλοφιλική αύρα;
Προσωπικά δε βλέπω πού την βλέπεις την "εμφανώς ομοφυλοφιλική αύρα" σε πόστ που αναφέρεται σε μαγειρική. Βεβαίως, αν εκεί είναι συνέχεια το μυαλό σου, και για τροχαία παράβαση πχ να γράψω, πάλι εκεί θα το πάς.
Το θέμα είναι ότι η μαγειρική, η τροχαία παράβαση, η ευγενής άμιλλα δεν είναι ποτέ κεντρικά θέματα στα posts σου που έχω πετύχει. Αποτελούν μονάχα μεταβλητές σε σταθερές, επαναλαμβανόμενες αναφορές σε Χασάν, Αμπντούλ, Μαχμούντ, Χικμέτ. Αυστηρά αντρικά ονόματα, ποτέ γυναικεία.

Ψάξου.
Αφού ρε "καινούργιε χρήστη" άνδρες είναι η συντριπτική πλειοψηφία που μας κουβαλιούνται, τί θέλεις να βάλω, η Αϊσέ και η Φατμέ?
Άσε τις ονειρώξεις, όπως σου είπε και ο Μπίστης, ψάξου αλλού.
Εγώ όπως λέει και ο περίφημος Χίος:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2020, 15:37 Μπορεί να δουλεύει για την ΕΥΠ και τότε θα πρέπει κάποιοι να ζητήσουν συγνώμη από τον Under.
Bεβαια δεν περιμένω από χρυσαυγίτες λογική.Αυτοί δεν θα έδιναν καταφύγιο ούτε στον Ταξιν Πασά,διοικητή του οθωμανικού στρατού της Θεσσαλονίκης το 1912 που παρέδωσε την πόλη στον Διάδοχο και καταδικάσθηκε ως προδότης από τον σουλτάνο.
Ήρθε και η ΕΥΠ τώρα. Αλλού πρέπει να δίνεις καταφύγιο και αλλού να μην υποθάλπεις ανάλογα με τα εθνικά συμφέροντα και την εθνική ασφάλεια, λογικό. Εμένα δεν μου φαίνεται το ελληνικό κράτος να ενδιαφέρεται πάρα πολύ για αυτά τα δύο, ούτε για τους πολίτες του ελληνικής καταγωγής και θρησκείας.
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Kauldron έγραψε: 12 Απρ 2020, 15:48
Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 15:03

Ψάξου.
Αφού ρε "καινούργιε χρήστη" άνδρες είναι η συντριπτική πλειοψηφία που μας κουβαλιούνται, τί θέλεις να βάλω, η Αϊσέ και η Φατμέ?
Άσε τις ονειρώξεις, όπως σου είπε και ο Μπίστης, ψάξου αλλού.
Εγώ όπως λέει και ο περίφημος Χίος:
Να ξέρεις ότι εκτιμώ το χιούμορ του να διαψεύδεις φετίχ με μουσουλμάνους ανεβάζοντας βίντεο που γίνεται αναφορά σε Πακιστανό επιβήτορα.
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Να ξέρεις ότι εκτιμώ το χιούμορ του να διαψεύδεις φετίχ με μουσουλμάνους ανεβάζοντας βίντεο που γίνεται αναφορά σε Πακιστανό επιβήτορα.
To αστείο είναι να θεωρεί κάποιος οτι επειδή αναφέρεται κανείς στους γκέη αυτό σημαίνει οτι ο ίδιος είναι γκέη.
Δηλαδή αν αναφέρεται στον Ολυμπιακό, κατηγορώντας τον, τί σημαίνει, οτι στην πραγματικότητα είναι γαύρος?
Φετίχ με μωαμεθανούς έχουν αυτοί που τους θέλουν εδώ διακαώς, και όχι αυτοί που δεν τους θέλουν, προφανώς. Έτσι δεν είναι?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Leon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leon »

Fluffy έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:13 ο ασαμ είναι χριστιανός τω θρησκευμα;
Χριστιανοι είναι η πλειοψηφία των Ανατολικοευρωπαιων,Καυκάσιων, κατοίκων της Αμερικανικής ηπείρου, οι Φιλλιπινεζοι και οι περισσότεροι μαύροι του πλανήτη.Ο Ασαμ για Αραβας ή Τούρκος μου ακούγεται αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Kauldron έγραψε: 12 Απρ 2020, 17:14
To αστείο είναι να θεωρεί κάποιος οτι επειδή αναφέρεται κανείς στους γκέη αυτό σημαίνει οτι ο ίδιος είναι γκέη.
Δηλαδή αν αναφέρεται στον Ολυμπιακό, κατηγορώντας τον, τί σημαίνει, οτι στην πραγματικότητα είναι γαύρος?
Φετίχ με μωαμεθανούς έχουν αυτοί που τους θέλουν εδώ διακαώς, και όχι αυτοί που δεν τους θέλουν, προφανώς. Έτσι δεν είναι?
Δε χρειάζεται να εξηγείς, μου είναι αδιάφορο αν είσαι ή δεν είσαι. Εγώ απλά έγραψα τι εντύπωση μπορεί να δίνουν σε κάποιον αυτά που λες (στον βαθμό που κρίνεις ένα γραπτό στο internet τέλος πάντων) γιατί πολλές φορές η οπτική ενός τρίτου είναι πιο καθαρή.
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 17:24
Δε χρειάζεται να εξηγείς, μου είναι αδιάφορο αν είσαι ή δεν είσαι. Εγώ απλά έγραψα τι εντύπωση μπορεί να δίνουν σε κάποιον αυτά που λες (στον βαθμό που κρίνεις ένα γραπτό στο internet τέλος πάντων) γιατί πολλές φορές η οπτική ενός τρίτου είναι πιο καθαρή.
Δεν σου εξηγώ τίποτα, Έχει πλάκα πάντως να λές οτι σου είναι αδιάφορο, την ώρα που παραδέχεσαι οτι έχεις παρακολουθήσει τα πόστ μου, κι έχεις "καταγράψει" μια συγκεκριμένη (κατ' εσένα) συμπεριφορά. Νόμιζα οτι πράγματα που μας είναι αδιάφορα δεν τα παρατηρούμε.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Kauldron έγραψε: 12 Απρ 2020, 18:56
Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 17:24

Δεν σου εξηγώ τίποτα, Έχει πλάκα πάντως να λές οτι σου είναι αδιάφορο, την ώρα που παραδέχεσαι οτι έχεις παρακολουθήσει τα πόστ μου, κι έχεις "καταγράψει" μια συγκεκριμένη (κατ' εσένα) συμπεριφορά. Νόμιζα οτι πράγματα που μας είναι αδιάφορα δεν τα παρατηρούμε.
Μίλησα για posts που έχω πετύχει, ήμουν εξαιρετικά ακριβής στο τι εννοώ. Βεβαίως, χρησιμοποιώντας το φόρουμ και διαβάζοντας διάφορα θέματα βλέπω μία ονοματική αναφορά σε Πακιστανούς και Αφγανούς, με συχνότητα ίδια της αναφοράς σε μοναχούς και προφητείες από την bluerose ας πούμε. Δεν μπορώ παρά να σημειώσω αυτή τη ψηφιακή πλατεία Βικτωρίας στην οποία συχνάζεις.
~~~~
Μίμα για χρήμα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”