!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδειγμα ενσωματωσης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
under

Παραδειγμα ενσωματωσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Αυτο ειναι ενα σπανιο επιτυχημενο παραδειγμα ενσωματωσης.Με την εκκλησια να παιζει ξανα σημαντικο ρολο.
Ο τυπος που κανει τη δωρεα ειναι Τουρκος.

Εικόνα

Αν το κρατος μας ειχε μακροπνοα οραματα θα ειχε την εκκλησια στην πρωτη γραμμη στα σχολεια και στα hot spots και την βαπτιση βασικο κριτηριο για την εγκριση αιτησεως ασυλου.
Μια πολιτικη εκχριστιανισμου θα ελυνε πολλα προβληματα μεσοπροθεσμα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Παραδειγμα ενσωματωσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ο ασαμ είναι χριστιανός τω θρησκευμα;
Άβαταρ μέλους
under

Fluffy έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:13 ο ασαμ είναι χριστιανός τω θρησκευμα;
Δε νομιζω.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο νηματοθέτης ήταν κάποτε ΛΑΟΣίτης και κατά των μεταναστών. Τι σου κάνει η πείνα. Για 0,30 και κώλο δίνει...
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:57 Και να σκεφτεί κανείς ότι ο νηματοθέτης ήταν κάποτε ΛΑΟΣίτης και κατά των μεταναστών. Τι σου κάνει η πείνα. Για 0,30 και κώλο δίνει...
Εγώ πιστεύω ότι είναι πρόγραμμα που απλά αναπαράγει ποστς. Αποκλείεται να έχει πέσει τόσο χαμηλά το ανθρώπινο είδος.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Αυτό θα γίνει και με τους πρόσφυγες αν τους αφήσετε ελεύθερους. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Λείπει ο άντερ? Τεσπα, όταν τον δείτε, πείτε του οτι τον θέλουν απ' την κουζίνα για να ετοιμάσει το χαλάλ κοτόπουλο του Χασάν. Δυο μερίδες του στείλαμε, και μας τις γύρισε πίσω, θέλει λέει μόνο απ' τα χεράκια του άντερ που έχει μάθει και το φτιάχνει λουκούμι.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Kauldron έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:05 Λείπει ο άντερ? Τεσπα, όταν τον δείτε, πείτε του οτι τον θέλουν απ' την κουζίνα για να ετοιμάσει το χαλάλ κοτόπουλο του Χασάν. Δυο μερίδες του στείλαμε, και μας τις γύρισε πίσω, θέλει λέει μόνο απ' τα χεράκια του άντερ που έχει μάθει και το φτιάχνει λουκούμι.
πιο χρυσαυγίτης πεθαίνεις
Άβαταρ μέλους
under

Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:04 Αυτό θα γίνει και με τους πρόσφυγες αν τους αφήσετε ελεύθερους. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
Οχι δεν θα γινει.Μπορει να γινει μονο εως ενα σημειο και οχι αυτοματως.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

under έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:07
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:04 Αυτό θα γίνει και με τους πρόσφυγες αν τους αφήσετε ελεύθερους. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
Οχι δεν θα γινει.Μπορει να γινει μονο εως ενα σημειο και οχι αυτοματως.
Έτσι δουλεύει μια κοινωνία με νόμους, μια έστω αστική δημοκρατία

Οι μικρασιάτες πρόσφυγες πως φτιάξαν τη ζωή τους από το μηδέν;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Καποια λαμογια ειναι αυτη. Πληρης ενσωματωση στην ελκαδα της νδ
Άβαταρ μέλους
Μιλλένιαλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μιλλένιαλ »

Kauldron έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:05 Λείπει ο άντερ? Τεσπα, όταν τον δείτε, πείτε του οτι τον θέλουν απ' την κουζίνα για να ετοιμάσει το χαλάλ κοτόπουλο του Χασάν. Δυο μερίδες του στείλαμε, και μας τις γύρισε πίσω, θέλει λέει μόνο απ' τα χεράκια του άντερ που έχει μάθει και το φτιάχνει λουκούμι.
Είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ, μπορεί και να έχω σχηματίσει λάθος εντύπωση, αλλά είμαι αναγκασμένος να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιο post σου που γράφεις για Άραβες/μουσουλμάνους και δεν κουβαλά μια εμφανώς ομοφυλοφιλική αύρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιλλένιαλ την 12 Απρ 2020, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Εγώ δεν ενσωματώθηκα αν και Ελληνίδα και βαπτισμένη από μωρό χριστιανή ορθόδοξη. Δεν έχω ξανασυναντήσει τόση εχθρότητα στην ζωή μου, βέβαια μόνο στη Γερμανία έχω ζήσει. Όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες και Ελληνίδες πιστεύω.
Καλά θα ήταν βέβαια να μας το είχαν πει εξ' αρχής να μην έχουμε ρομαντικές ιδέες περί πατρίδος και να μείνουμε στις άλλες Ελλάδες με τους άλλους Έλληνες, μας θέλουν, δεν υπάρχει θέμα, δεν διαφέρουμε και τόσο, αφού εδώ επρόκειτο να γίνει Λίβανος και Συρία.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Απρ 2020, 12:57 Και να σκεφτεί κανείς ότι ο νηματοθέτης ήταν κάποτε ΛΑΟΣίτης και κατά των μεταναστών. Τι σου κάνει η πείνα. Για 0,30 και κώλο δίνει...
Μπα απλώς είναι του αγγλικού κόμματος ενώ εμείς ρου ρωσικού, πιστεύει ότι με την ΝΔ κάτι θα γίνει ενώ ο σύριζα είναι πολύ διαφορετικός.

Η εξαφάνιση του ΛΑΟΣ έστειλε το κοινό του στην ΧΑ και το τέρας της Αποκάλυψης που ονομάζεται σύριζα μάντρωσε μερικούς στην νδ. Ε ψάχνουν και δικαιολογίες γιά την κατάντια τους οι νδίτες...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Μιλλένιαλ έγραψε: 12 Απρ 2020, 13:13
Είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ, μπορεί και να έχω σχηματίσει λάθος εντύπωση, αλλά είμαι αναγκασμένος να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιο post σου που γράφεις για Άραβες/μουσουλμάνους και δεν κουβαλά μια εμφανώς ομοφυλοφιλική αύρα;
Ψάξου αλλού
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”